´

pust, stön och stånk.

Publicerad 2011-07-17 13:15:22 i Allmänt

Efter många om och men så blev min fina tårta till mamma klar.
Jag tänkte mig inte riktigt för innan jag började vispa grädden för fem minuter tidigare hade jag startat diskmaskinen med sjävla visparna till elvispen i för att jag använde dom igår. Men som sagt det är inte sånt man tänker på när man just har vaknat. Så jag fick vispa grädden för hand vilket tog över 20 minuter. Kan ju säga att mina armmuskler till sånna saker inte är helt okej.
Igår natt eller idag på morgonen runt sex tiden så hände något mystiskt, min TV sattes igån av sig själv? Jag har nämligen ingen TVkontroll så man måste sätta på tvn på själva tvn om ni fattar? Nelly väkte mig och sa "Millan... Tvn sattes på helt själv, brukar den det?" Då började jag mumla någonting om att hon inte hade stängt av tvn osv sen somnade vi båda om. Hon hade nämnligen stängt av tvn, eller hon säger det iallafall, jag var helt väck igår så jag minns inte. Men jag tror helt allvarligt att det spökar hos mig. Minns ni när jag skrev att lyset i mammas och pappas rum hade börjat lysa klockan fyra på natten en gång åter igen när Nelly och jag var ensamma hemma? Ah det är rätt sinnessjukt. Det var mormor som ringde och berättade det för mamma, så alla trodde att nelly och jag fortfarande var vakna då men vi låg och sov så gott i sängen på övervåningen. Creepy.

Sitter just nu nere i köket. Har varit här nere sen klockan tio och bakat osv. Åt just lite frukost. Nelly läser massa olika viktminskningsbloggar och jag har just tagit min fina dagens outfit bild. Känner att jag är riktigt kinky klädd idag! Tog även en fin bild på tårtan som jag har kämpat med! Blev lite nöjd faktiskt. Sen om den är god är en annan femma!
Jag vet att jag förstörde den lite med marängerna men har man fått en beställning på marängtårta så har man.
Det var lite mer kinky när jag gjorde tårtan, jag sprang runt i ett såkallat nattlinne och strumporna.. Rawr utropstecken

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela