´

telefonjäkel

Publicerad 2011-10-19 21:11:37 i Allmänt

Jag förstår inte hur min mobil fungerar ibland. Den har börjat göra lite som den själv vill. Igår stängde den av sig utan anledning tre gånger. Idag ringde den till Christoffer tre gånger.. Jävla skit. Måste ha en ny snart. Mitt skal gick sönder ytterligare idag. Har jag ens visat hur mitt skal ser ut nu? Tror jag ska pimpa det lite och göra det lite roligare än vad det är nu. Här är en fin bild på min telefon!

Kommentarer

Postat av: joanna

Publicerad 2011-10-20 11:56:43

Hej jag heter Joanna är är 23 år.

När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.

Finns även en dagens bloggtävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag och andra spännande tävlingar med fina priser som löshår,iphoneskal, heminredning, osv:)

Så besök gärna min blogg:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela