´

Grattis morfar <3

Publicerad 2012-07-05 20:54:08 i Allmänt

Dagen har inte varit annat än förfärlig! Vart trött och hängig hela dagen..
Åkte upp till morfar en snabbis och grattade honom på födelsedagen. Nu är det ett år sen som han kom hem från sjukhuset! Han var så stark. 
 
Firade även min "halvmormor" och hon vann 1000 kronor på en trisslott?! Helt otroligt haha. 
Ska ta och sova så jag är lite pigg imorgon. Sen Äntligen är det helg!
 

Kommentarer

Postat av: nellsan

Publicerad 2012-07-05 22:04:27

har börjat bli skittrött och seg på jobbet nu, det tär verkligen på en att göra något man inte vill.. sen när jag kommer hem igen så blir jag pigg som tur är<3

btw har jag sagt att jag har tränat dragkamp nu i tisdags och idag? ska ju vara med och tävla en 21 juli för dom behövde ett damlag.. har mer blåmärken än vanligt hihi!

Postat av: nellsan

Publicerad 2012-07-05 22:06:36

har också varit skittrött och seg på jobbet idag! men jag är alltid det nu, för det tär att göra något som man verkligen inte vill <3 blir ju pigg när jag kommer hem iaf..

har jag sagt att jag har tränat dragkamp i tisdags och idag? ada frågade ju om jag kunde ställa upp till ett damlag 21 juli. har mer blåmärken än vanligt....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela