´

I'm gonna love you like I've never been hurt before

Publicerad 2010-11-30 09:39:50 i Allmänt

Lååång dag idag känner jag på mig, inte okej. Jag var halvt död idag på morgonen men det var bara till att dra sig upp ur sängen.
Rebecca och jag ska på stan sen till "V.I.P kväll på ginatricot" hehe hoppas man hittar någonting nu när man har pengar och dessutom när det är 20% rabbat på hela sortimentet huhu! Ska bland annat köpa den där förbannade kjolen jag vill ha... suck!

<3

Om mig och min vän

Publicerad 2010-11-29 17:46:55 i Allmänt

Jag har haft en liten sak på hjärnan en väldigt bra stund nu, ett par dagar sådär.

Hur stor är risken att man träffar någon som är precis som en själv när man börjar högstadiet? Jo väldigt liten. Jag hade väldigt mycket tur, om man nu kan tycka att det är tur att man stöter på en Emeiliax2? Nej men jag träffade min vän Nelly.

Hon - fyller år tre dagar innan mig.
Hon - Gillde/gillar My chemical romance som jag var galen i.
Hon - Var lika omogen som jag.
Hon - Skrattade åt min skämt och hade min humor.

Jag menar, hur stora är oddsen?

hee

0630

Publicerad 2010-11-29 06:55:27 i Allmänt

Varför stiger jag upp en timme tidigare? Jo för att jag inte var så över dirivet trött. Men sen när jag var nere så såg jag hur Magoo låg i mammas och pappas säng och mös, blev lite avundsjuk att han kan ligga där hela dagen trots att han inte får.. Jag har inte hjärta att shasa iväg honom därifrån, speciellt inte när han ser så otroligt trött, ledsen och söt ut, äsch.

Jag ska ta och platta ner mitt otroligt stora affro hår, klä på mig och dricka te.

Låg och pratade med Emil i telefon igår igen, inte mindre än 3.39 h haha riktigt saftig telefonräkning sen eller? Tur för mitt liv att jag ringde från hem telefonen heehe.

Okej jag är cool, jag ska fixa mig nu!

Spanade runt lite

Publicerad 2010-11-28 17:57:08 i Allmänt

Kikade runt lite så kom jag till den här
Helt sinnes sjukt vad duktig hon är!

klicka på bilden för att komma till bloggen

old pain

Publicerad 2010-11-28 17:24:31 i Allmänt


Haha, hittade en bild från i somras när jag och rebecca hade legat på stranden hela dagen.

räknar neråt

Publicerad 2010-11-28 13:28:32 i Allmänt

Fel att säga godmorgon, men jag gör det ändå.
Godmorgon allihopa, meningslöst men vafan någon måste ju.
Somnade vid två eller någonting igår, låg som en liten isbit i sängen med en filt och två täcken över mig. Sen kommer mamma upp och ställer en värmefelkt utanför min dörr, öppnar dörren och går in och slänger över ett till täcke över mig. Haha, fattar ni hur kallt det var i huset igår? Helt sjukt.
Somnade gott i alla fall efter ha pratat med emil i två timmar och 26 minuter. Oj, insåg inte igår att det var så länge, kändes som en halvtimme..
Jag vaknade vid halv ett idag, oj tänkte jag för det kändes som klockan var tio.


Känner mig söt idag

det är så kallt

Publicerad 2010-11-28 01:26:43 i Allmänt

Nu ska jag sova, fyfan vad trött jag är. Ögonen går minst sagt i kors.
Jag har pratat med emil i över två timmar i telefon. Otroligt mysigt. Men jag behöver sova nu.

Data tangenterna är sjukt kalla, min säng är sjukt kall, mitt hus är.. sjukt kallt. Alltså jag börjar tro att vi närmar oss en ny vintertid.

Godnatt

dobidoo

Publicerad 2010-11-27 23:14:26 i Allmänt

Tog en sväng ner till ottossons för att äta lite middag. Åt knappt någonting som vanligt.
Så äckligt söt unge Catta har fått, riktigt stort grattis till henne och Linus! 
smet ner till gården också, lamt. Satt och snackade med alexandra och rebecca sen gjorde vi något jävla musikquiz. Rebecca och jag kom tvåa ;) bäääst är vi :)
Dock förlorade vi mot några sjuor haha..

Sitter och pratar med älskling i telefon, han är... random tihi.

punkt

caching

Publicerad 2010-11-27 14:31:15 i Allmänt

Hallå på er, allt bra? Jag hoppas det.
Bastade igår med mamma, pappa, rebecca och nyopererade morbror. Fem hål i magen, fett söt (;
Bexflex sov hos mig inatt måste säga att det var riktigt länge sen. Somnade efter elva någon gång, tolv kanske? nej jag vet inte. vaknade i alla fall vid tio idag, hon vaknade vid kvart i ett typ? latmasken.

Jag ska ta på mig lite varmare kläder, sen ska jag nog ut och ta lite bilder.
sjukt sugen på att ändra om designen på bloggen igen, lamt jag vet.

Jag hör av mig sen.

Snö rullning

Publicerad 2010-11-26 19:16:18 i Allmänt

Godkväll på er mina finisar! Hoppas ni har en fin fredag kväll tillsammans hemma i soffan eller sängen. Jag spenderar min fredag ensam i min säng. Jag har glott på tv en stund. Jag ska plocka ur mina linser sen ska jag bege mig ner mot bastun. Och nu när det är snö ute så måste man ju rulla sig i den också, eller hur?
Vi får se hur modig jag är!
Nej, plocka ut linserna, springa till källarn och hämta en cider sen ner till bastun Asum!

puss

Skyll på mig bara.

Publicerad 2010-11-26 13:58:18 i Allmänt

Hade typ en timmes lektion idag sen skulle vi ut i snöovädret. Vi gick upp till arbetsförmedlningen och snackade lite där sen tillbaka till skolan. Fick reda på att jag hade slutat då, gött att jag missade min förbannade buss på det.
Får sen ett sms som fick min dag till att bli sämst på länge.
Förhelvete dags att växa upp och gå vidare snart kanske? Det betydde ingenting för mig okej? Men skyll på mig, ja gör det.

Tog halv ett bussen hem, stötte på ludde där trevlig människa. Träffade även Christoffer, hm fisk på dig själv föresten. Ja, bussresan slutade väl för mig. Tror jag log hela vägen från Rottne till eke terminal, mina käkar var.. ömma. Jag är på banan nu, ikväll ska jag basta och jag hoppas på att min fina vän rebecca kommer hit också.

Jag är riktigt fest sugen btw, dags att dra ihop någonting snart. Jag och min älskling pellepump ska ha födelsedags fest när vi fyller år sen, moha asm.!

Ja, nej.. gött med städat rum hihi, jag ska.. göra någonting nu!
gött hejs


Glöm inte att du är riktigt dum i huvudet, svin.

what a mess

Publicerad 2010-11-25 19:44:25 i Allmänt


hooo, tusentals muggar. Ja det är så jag ser mitt rum som stökigt. Dock låg inte kläderna i tvättkorgen innan jag började städa.. heee

It's so cold.

Publicerad 2010-11-25 18:51:42 i Allmänt

Hallo allihupa, jag fryser häcken av mig fytusan. Jag har inga strumpor på mig för de slet jag sönder i sängen nyss, börjar det med ett hål, slutar det i remsor i papperskorgen tihi.
Jag har pratat med Daniel i telefon i en timme nu, mys.
Jag väntar på att vi ska få varmvatten som jag har gjort i typ en och en halv timme, ja det är segt. Det blir ingen träning ikväll så jag är lagom förbannad över det, suck. Men istället ska jag pallra mig bort till kusin och sova hos honom inatt. Eller ah, det fick det att låta som han bor ensam, men nej. Raimo ligger fortfarande på lasarettet sen opperationen så Rasmus är hemma och är hundvakt. Ja, Raimo har just fått en liten vovve tihi, lilla Bamse som ni känner igen från min blogg tidigare.

Jag har blivit besatt av låten bulletproof heart ÅÅH big love.
Ingenting mer att berätta tror jag, inte mer än att det är helg imorgon igen tihi underbarast sen förra helgen moha. Jag ska dra på mig ett par strumpor för det är riktigt kallt om fossingarna!

ha en fin kväll, kanske slänger in ngt inlägg innan jag sticker.
Bamseboy

Outdoors

Publicerad 2010-11-24 17:08:29 i Allmänt

Hellueveryone!
Jag är hemkommen från skolan, för cirka en timma sen. Pappa är i norrhult med Magoo och mamma är inne i stan och väger sig. Alla gör någonting men Mysko och jag är hemma. Jag hade tänkt att vara lite duktig och ta med honom ut på en liten promenix. Det var ett tag sen jag gjorde det själv nu, måste skärpa mig med min "Feghet" nej, men det är så sjukt tråkigt att vara ute själv. Men skönt är det.

Owell, jag ska försöka nu i alla fall.
Påtal om försöka så försökte jag föra över ett par bilder fron mobilen till datorn, gick ju lika bra som alltid - inte. Får försöka sen när jag kommer in igen!

Hör av mig sen, puss

clip

Publicerad 2010-11-23 20:12:42 i Allmänt


inte mycket skillnad. Men luggen är fixad, håret tunnare och det är även uppklippt. supernöjd- änsålänge

40 minuter kvar

Publicerad 2010-11-23 14:42:09 i Allmänt

Åh sån längtan man kan ha bort från skolan ibland. Åter igen har vi suttit stilla, varit klara och suttit stilla blö. Hatar att bli klar med saker och ting så tidigt, fast visst det är skönt såsätt men det blir så tråkigt när man inte får sluta. Jag har varit klar i snart en timme, liksom.
Fast idag gör det inte så mycket att jag får sitta kvar, ska ju ändå klippa mig kvart i fem så det är bara onödigt att gå ut i det här busvädret.
Antingen regnar det, snöar det, skiner solen eller så är det minus grader? Liksom jag förstår inte varför.

Jag vill hellre ha massa snö och minusgrader för då känns det normalt att det är så kallt om det är snö inblandat. Om det regnar och är minus grades känns det som isbitar i nyllet, inte det skönaste.
Så massa snö och minus grader- INGET BLASK! tack.

Jag ska smita bort till stationen sen när jag har slutat och vänta på min fina svägerska som kommer och hämtar mig, sen åker vi hem till dom en stund sen kör hon ner mig till stan igen så jag är nere till kvart i fem, hih världens bästa är hon!

Dags att gå, och göra någonting, vad som helst. jag dör nu
hejdå

fiiling pritty

Publicerad 2010-11-23 08:31:02 i Allmänt


Känner mig otroligt söt idag. Nej inte det minsta.
Helt sjukt att jag somnade innan klockan tio igår heehe! Vaknade klockan fyra inatt och var jätte pigg, då menar jag jätte pigg.. Jag gick upp och drack, gick på toa och sen somnade jag om igen. När klockan ringde var jag också rätt pigg, men hade varit bättre om klockan hade varit sex klokcan fyra, förstår ni vad jag menar? äsch.

Har jag sagt att jag ska klippa mig idag? Hm, vad ska jag göra med skiten..

Väldigt tidigt

Publicerad 2010-11-22 20:20:36 i Allmänt

Jag håller på att somna i min sköna säng, gött när klockan bara är tjugo över åtta! Jag ska stänga av datorn nu, så jag inte blir pigg igen.

Jag ska ta mig ner och göra lite te sen ska jag vänta på ett litet godnatt sms från en finfin person. Efter det ska jag sova, ååh vad härligt.

Vi hörs imorgon finisar

Du är underbar

Publicerad 2010-11-22 14:03:55 i Allmänt

Att man kan falla såhär lätt, som en fjäder tung som en sten. Nej det lät inte bra.
Du finns i mitt huvud 24/7 jag vet inte hur det gick till men nu är det så. Det här hade jag inte trott, inte ens anant. Saker och ting förändras. Du är så bra, så fin, så underbar så mycket av alla fina saker. Det går inte beskriva med ord! Jag vill visa det för dig, jag hoppas att jag snart får den chansen.

du är fin, puss

/ Ew

Nej

Publicerad 2010-11-21 19:21:48 i Allmänt

Skulle ni kunna se mig som gravid, alltså med en jätte bebis mage? Det skulle absolut inte jag kunna! Haha..

Skulle va mysigt, men.. nej.

Helt allvarligt

Publicerad 2010-11-21 18:41:08 i Allmänt

Vart håller alla hus idag? Det är dött tamigfan överallt! Ingenting är kul, varför är det så helt plötsligt? Nej jag vet inte, Jag funderar på att dö en stund eller två, owell..

Swim darling

Publicerad 2010-11-21 14:31:02 i Allmänt

Just hemmkommen från Åseda där vi tog oss vår traditionella vecko simning. Skönt att få röra på sig på det lite mindre jobbiga sättet. Dock var det jobbigt för armarna idag, men det gick över efter ca 10 minuter.

Sov hos morbor inatt, somnade runt ett tiden (han påstod att klockan var tio, men nej) vaknade halv tolv eller något liknande idag.
Han sitter nog helt spänd där hemma just nu och väntar på att hans lilla bebis ska komma, han ska nämligen bli hundägare idag. Dock åt en vovve som är snart ett år, men so what den är söt ändå. Jag kanske kommer bo hemma hos honom någon dag den här veckan för Raimo ska opereras så då måste någon ta hand om vovven, får se om det blir jag eller rasmus.

Mamma gör kycklingrullar, gott eller vad! Jag taggar skola typ, eller inte. Jag är så trött på skolan just nu, somnar nästan direkt när man kommer hem därifrån, men det är bara... 4 veckor kvar ungefär tills det är JULLOV ååh vad jag längtar! Tomte feber kanske? Nah..

Jag ska slita av mig mina kläder och slänga mig i sängen och glo på tv en stund!

ciao

oups

Publicerad 2010-11-20 18:55:35 i Allmänt

Blir galen på mina dåliga uppdateringar, men jag har inte haft ett piss att blogga om. Inte för att jag har det just nu heller men jaja.
Kan säga så mycket som att jag vaknade halv elva, sen åkte jag , mamma och pappa ut till flygerås. Jag lekte lite med Trols på hans och rasmus bilmatta hihi. Kom hem med världens huvudverk som nu har kommit tillbaka.
Tog en dusch, gjorde mig i ordning sen tog jag lite kort, men tänker inte lägga upp några på bloggen tror jag. Kanske en av dem som ska upp på min vägg (om utskrivningen blir bra vill säga) Hm jag har inte gjort mycket annat. Sjukt att klockan bara är sju. Jag som redan är dyng trött..

Imorgon ska jag simma igen, mysigt. Hoppas bara jag orkar med den fi**igt onda träningsverk jag har i mitt högerben. Den måste ha blivit när man stöder hela kroppen på det på boxningen? Hm aja. Jag ska kila iväg nu. 

Lägger upp bilden för att vara snäll

inspirationsbild

Summer time

Publicerad 2010-11-19 21:02:58 i Allmänt

Åh vad jag saknar sommaren. Det är bara det jag vill ha just nu, en varm sommar kväll, solnedgång vid havet och en klippa, bara du och jag.

wonderful

Illustrator

Publicerad 2010-11-19 17:43:25 i Allmänt

Måste börja skaffa mig ett bättre liv. Hur som helst, jag hade tråkigt och smäckte ihop den här i Illustrator.

80-tals brallor

Publicerad 2010-11-18 17:57:59 i Allmänt

Hittade mammas galma skinnbrallor innan, sitter ju som en smäck runt midjan! Synd att de inte är lite tightare då hade de nog blivit en hitt ;)

paket

Publicerad 2010-11-18 17:32:03 i Allmänt

Fick hem mitt lilla paket idag från YVES ROCHER. Låg massa kuliga saker i

Jag ska fota

Publicerad 2010-11-18 15:43:09 i Allmänt

Jag kom hem helt fotosugen så nu jävlar! Jag ska ta bilder så det dånar om det. Eller något i den stilen. Hoppas jag i alla fall. Vi fick sluta tidigare idag, och imorgon också vi slutar elva imon! GÖTT?! ja.

nej jag kommer sen! hihihi

Sovmorgon

Publicerad 2010-11-18 09:30:18 i Allmänt

GUD så skönt med sovmorgon! Det var ett tag sen, dock fick det bara bli till halv åtta men det är lite skillnad när man annars går upp klockan sex eller hur?
Åter igen är jag sugen på att fota, skulle skrivit det igår när jag satt i skolan, men jag tror att jag glömde bort att göra det *fniss*
Kom till skolan klockan nio idag då vi började, så en halv timmes lektion har jag haft nu och nu ska vi bort till matsalen för en kopp te och en fralla! Åh härliga dag!

jag hör av mig senare, jajajaj! puss

Ikväll, Minispa

Publicerad 2010-11-17 13:17:50 i Allmänt


Ikväll ska vi ha ett litet minispa på tonår. Det blir både ansiktsmasker, manikyr och fotbad.
Behöver verkligen en rejäl manikyr på mina naglar. De är så korta och fula just nu - sadface.

En utmärkt ide!

Publicerad 2010-11-17 10:59:00 i Allmänt

Vi fick en fråga om vad vi skulle vilja ha i växjö tillexempel någonting som inte redan finns här, vi diskuterade två och två. Elin och jag sa att vi ville ha en SexShop jag menar, vi har ju ingen? Hon som höll i det tyckte att det verkade som en jätte bra ide. Men då ska det ju förstås vara en sexshop för alla åldrar, eller okej i alla fall för de över 15. Man blir ju byxmyndig vid 15 så varför inte kunna gå och köpa en dildo?
Säg vad ni vill men så tycker jag i alla fall.

I'll be just fine, pretending I'm not

Publicerad 2010-11-17 10:42:24 i Allmänt

Godmorgon era finisar! Somnade i hyffsat god tid igår, låg och messade med Emil men kunde inte hålla ögonen öppna så jag somnade. Vaknade idag på morgonen av ett super sött sms som inte går beskriva, hur söt är han- jätte!
Sitter i skolan har "just" ätit frukost. Vi var på vårat första studie besök på SIP idag, lärde mig att SIP står för Sammahällsförändring i praktiken duktigt va ;)? Dock höll jag på att somna under tiden så jag hängde inte med på alla frågor som ställdes.

Vi skulle komma på en ide om vad vi vill ha här i växjö, till exempel någon butik eller liknande som inte fanns.
Skriver mer om det i ett nytt inlägg, så tyck gärna till ;)!

Ska börja skriva lite om det nu, hörs senare!

Stort grattis älsklingsKusin

Publicerad 2010-11-16 13:22:02 i Allmänt

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KUSIN PÅ 17 ÅRS DAGEN, inte kan man tro att det bara skiljer tre månader på mig och Rasmus haha!

Fyfan vad ont det gör i mina tänder, helt sjukt alltså.
Jag har lust att ta samma buss som rebecca hem, orkar inte sitta här längre utan att göra någonting. Jag ser inte fram emot våra dagar i skolan de följande två veckorna.. Vi kommer till ochmed få gå längre i skolan någon dag, varför liksom..
Måste försöka fixa iordning på min uppgift vi fick idag, har typ två veckor på mig så det är lunch!

Time to go! puss

oj, EN fungerande tv apparat.

Publicerad 2010-11-15 21:23:56 i Allmänt

Tjosan allihop hoppas ni haft en bra dag för det har verkligen jag. Tog en liten vandring i Braås med Nelly idag som ni såg på korten, vi gick ner till mitt gamla hus och testade vår linbana som vi byggde för många herrans år sedan! Den vad inte direkt på topp kan man säga, den åkte knappt framåt. Men vi hade lika kul för det.
Vi gick till ica och köpte marabous nya smak "vinter vit" ingen hit för mig, dock är vit choklad rätt gott men nae.

Vi tog lite fika, bland annat farsdags tårtan pappa fick av timmy och emelie igår, mina bullar och te. Riktig tjockis dag.
Har varit ensam sen klockan sju, (ofta redan två timmar?) hm.. Jag bad pappa att hjälpa mig bära ut fetto tvn och sätta in lilla gull tvn (den förra) alltså min brors förra tv. Trodde inte den skulle funka eftersom att den också gick sönder för mig för ca ett halvår sedan? Men jojomen, den funkar perfekt, dock hemskt mörk bild på men jag får leva med det tills den dör nästa gång. Ett stooort minus på att jag inte har någon fjärrkontroll till den här tvn, det vill säga att jag måste gå upp ur sängen och stänga av, suck..

Jag ska stänga av datorn nu, ta mig en kopp te och krypa ner i sängen.
Har APU i skolan de två närmsta veckorna nu tydligen, så inga vanliga lektioner på två veckor, UNDERBART!
Okej, nej jag ska gå! vi hörs imorgon mina fina läsare!

Ja, ingen är perfekt.

151110

Publicerad 2010-11-15 11:05:49 i Allmänt

Godmorgon fina läsare, sovit gott? Jag tror de flesta är i skolan eller jobbet just nu men jag är ledig idag pga studiedag. Riktigt skönt måste jag säga.
Med tanke på att jag inte har någon tv så satt jag nere igåg till halv två-två och glodde på allt möjligt och ner i dataskärmen. Somnade runt halv fyra, låg och lyssnade på musik på min gamla mobil där jag nästan hade alla my chemical romance låtar. Sov som en stock, drömde både fina och lite mindre fina drömmar. Allt man gör eller säger dagen innan kommer alltid med i mina drömmar, skumt.

Jag ska upp och ta en snabb dusch innan min vän Nelly kommer hit, tror hon lär vara här ca halv tolv så jag får skynda mig på!
Jag hör av mig senare, och idag hoppas jag på att få lite bilder på både henne och mig!

puss på er finisar

Leendet på läpparna blir större

Publicerad 2010-11-15 00:25:55 i Allmänt

Godkväll på er allihop, sitter nere i soffan. Har gjort det sedan klockan halv nio, kollade på parlamentet, beck, californication och sen nu kikar jag på jims värld och pratar med Elmer och Emil.
Elmer och jag sitter och pratar om gamla minnen och sånt från tiden på Braås och även hur vår kommande resa till GBG kommer att bli om vi åker dit. Jag gick ju på liseberg med honom, martin och björk när vi var där med skolan så vi planerar att åka dit vi fyra igen nästa år. Så sjukt mysigt, sen även mysa med Elmer under en filt medan han byter byxor haha!

Funderar på att smita upp och lägga mig i min nybäddade säng och tänka lite. ja, gonatt

M to the Y to the S

Publicerad 2010-11-14 19:57:21 i Allmänt


Ja, då var ljusen tända igen, men fortfarande ingen att mysa med och tvn som inte funkar vafan.. Jag kommer bli så förbannad om jag missar beck och älskade californication!

Namnsdag&farsdag

Publicerad 2010-11-14 15:56:54 i Allmänt

Hallåeller!! Jag är just hemkommen från åseda/morfar/mormor, åkte till åseda och simmade typ tio över tolv idag, sen åkte vi direkt till morfar för att "fira" farsdag, sen direkt vidare till mormor för att fira min halv morfar!
Satt och kollade på mormors almenacka och kom på att det är den 14 idag, det vill säga min och Emils namnsdag haha, grattis till oss typ.
Simmade nästan en Kilometer idag tio längder ifrån en kilometer, jag gav faktiskt upp, jag var så äckligt trött så jag orkade inte heehe..

Nelly ville att jag skulle komma till Rottne och sova där inatt men jag orkar inte det heller, måste dessutom städa upp på rummet och byta i sängen. Det ser.. ah förjävligt ut.
Kom hem sent igår, gick och la mig direkt. Skulle sätta på tvn men så upptäcker jag att den inte funkar det är tredje tvn som går sönder för mig på typ 1½ år? förjävligt alltså..
Rebecca och jag var ju på TC och jobbade i garderoben igår, både hon och jag blev smått uppraggade haha det var kul att se henne ha lite dragkamp, speciellt när hon var repet.

Jag köpte nya skor igår, ååh vad sköna dom är! Inget dåligt köp måste jag säga hoho, bild på dem kommer senare!
Ska sätta igång med mitt rum nu, hujedamig.

Wihu nu kör vi

Publicerad 2010-11-13 08:03:39 i Allmänt

Dagen börjar med ett glatt humör pga en person, te och en aktivia! Håret är plattat, det som finns kvar att göra innan jag åker är att sminka mig, ingen brodska nejnej. Ska sätta på lite soft musik, dricka upp mitt te och sen sätta igång! Hörs sen

Aktivia Vanilj, funkar perfekt mot uppblåsta magar!

STEP ASIDE

Publicerad 2010-11-12 18:15:03 i Allmänt

Jag är på gång, bulldegen jäser för fullt så ikväll ska vi se på andra bullar skoj hihi.
Funderar på att ta en bastu ikväll, eller nä orkar inte med super lockigt hår så det får va!
Uppdaterar när mina bullar är klara hihi

20 minutes

Publicerad 2010-11-12 10:11:32 i Allmänt

Inte så godmorgon idag, jag är riktigt trött. Och jag höll på att missa bussen idag när jag vaknade tjugo minuter innan bussen gick, fick stressa satan. Men jag hann. Sitter och skriver om mitt hösllov på engelska nu, 250-300 ord, min slutade på 329 ord, men Kajsa var snäll idag sa hon.
Jag håller på att somna, ögonen sviker mig närsomhelst och jag är så sjukt hungrig också. Tur att det är frukost om en minut haha.
Sjukt att det redan är fredag!
Måns och jag har redan haft parfymkrig najs, stinker kille.
Så skönt vi hörs senare puss.

Die

Publicerad 2010-11-11 16:46:01 i Allmänt

Jag är så äckligt förbannat trött nu!
Klarade av matten fint idag, det rullade på och lektionen kändes ungefär bara som en timme. Talen var inte så svåra och jag som alltid har trott att procent är jättemegasvårt, lite fel där.

Just hemkommen, jag trodde jag skulle somna påväg hem, ögonen gick i kors på mig och sms fick jag stup i kvarten.
Fick reda på mitt matte prov idag som jag gjorde för ca 3 veckor sen, det gick finemang 7/11 typ varav ett av poängen var en vg uppgift, feeling good.
Nu ska jag ner och äta sen förbereda mig inför träningen ikväll, åh vad jag längtat. Hade ju ingen träning förra veckan så jag är jätte pepp idag, dock sjukt trött men det ska funka ändå!

Fick en förfrågan om att jobba med fritidsgården på lördag på "TC-Discot" i växjö, klart som tusan att jag ställer upp, älskar sånt. Så fullt upp på lördag har jag nu, först öppethus på skolan som jag ska vara med på och sen TC, sjukt kul! Hoppas det går bra hihi!

Nu ner och äta!

- 8hg

Publicerad 2010-11-10 18:08:11 i Allmänt

ÅÅh vad glad jag är men det måste vara för jag slutade med p-pillerna
Lulu, synd utan "före"bilder >;

SPRÄCKTA KÄNGOR

Publicerad 2010-11-10 15:57:34 i Allmänt

Upptäckte en väldigt obehaglig känsla innan, mina hyffsat vattentäta kängor läckte in när jag gick på gatan. Tänkte att det bara skvätte in lite eller något liknande. Men när jag kom hem till rebecca var min strumpa genomblöt så jag vände på skon och upptäckte det här

VÄRLDENS JÄVLA SPRICKA?! vafan, dags att åka till stan och köpa nya skor.. ååh
rip babys

Hur trött?

Publicerad 2010-11-10 12:29:58 i Allmänt

Förstår inte det här, antingen sitter lovets tröttheter fortfarande i sig eller så är det något allvarligt fel.
Jag tycker inte att man ska vara trött om man vaknar efter elva faktiskt. Idag kunde jag knappt öppna ögonen och klockan var halv tolv?
Har i alla fall dragit mig ur sängen och gjort te, smsat med gulleEmil och bestämt mig för att hjälpa bästavän med att baka bullar.
Kanske till och med kan ta hål i mitt öra nu när det är snö? Får se hur det blir med den saken.

Ska även väga mig idag, fyfan kommer inte våga kolla på siffrorna. Jag ber till gud att jag har gått ner något litet hektogram.. osund helg var det, med med tanke på att jag knappt ätit någonting sen helgen så kanske det har gått ändå? Läskigt läge.

Ska dra mig upp och ta av mig min fina tomteklänning och dra på mig lite mer bekväma städkläder.
Ja, jag ska städa mitt rum, snart en vecka sen ju.

Känner att jag måste börja ta mer bilder, för bloggen blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag! suck

Skola på Lördag

Publicerad 2010-11-09 12:47:51 i Allmänt

Fick just reda på att jag ska vara med på öppethus och hjälpa till på Lördag, hur kul? Jätte!
Gillar att min lärare har fått sånt förtroende om mig redan, skojsigt!
Från klockan nio till två ungefär ska jag vara i skolan och hjälpa till, hihi!

Nu ska jag börja på med ett bildspel till "The only hope for me is you" om det funkar med den där förbannade låten.Hatar när det ska dampa för mig. Owell, time to go!

urtrist

Publicerad 2010-11-09 09:54:05 i Allmänt

Jag var lika död idag på morgonen som vanligt. Fick sms av Rebecca om att hon skulle vara hemma, tradigt.
Trodde dagen var helt förstörd för mig med tanke på att det inte var en jävel här som jag umgås med när jag kom till skolan. Alla var borta typ, Måns kom tillslut, liiiite sen där ja.
Skippade frukosten idag också, hoppas den här timmen går fort annars lär jag dö av svält!


Have nice day people


Att någon kan vara så söt mot en, du är så värd alla fina ord du får av folk, EmilGummesson bästavän <3

Pappas Ögon

Publicerad 2010-11-08 21:09:43 i Allmänt


Kom på att jag har fått pappas ögonfärg, riktigt gråblå. Ska jag vara ärlig tycker jag det är lite fint faktiskt. Många ögonfärger är fina.
Mina blir oftast mycket mer blåa på bilder än vad de är o verkligheten. Men nu såg jag att jag fick ett kort med min vanliga ögonfärg.

Ignorera sminket tack haha.

Jag vill...

Publicerad 2010-11-08 19:50:48 i Allmänt

Tatuera mig, tur att man fyller arton om ca ett år och tre månader så man kan göra vad man vill fniss!
Jag är riktigt sugen på sidan av magen, handleden eller nacken kanske?
En sak som jag nästan är säker på att jag vill göra är att skriva in min brors namn eller någonting som representerar honom någonstans på kroppen.
De flesta tatuerar in en dels namn efter de har gått bort, men varför bara visa uppskattningen då när de inte kan se den? Jag har tänkt på det riktigt länge och många gånger faktiskt. Dock sjukt fin gest att göra det för att visa att man verkligen älskade personen och så vidare, men jag vill även visa det när personen i fråga lever.

Jag har faktikst funderat på det riktigt länge, även funderat på att skriva in mamma och pappa också.
Hm, ja det är ju ett tag kvar tills jag fyller arton, men ett år kan gå väldigt fort ibland!

Kaffe sen ut

Publicerad 2010-11-08 19:13:27 i Allmänt

Kikade ut genom fönstret och fick syn på SNÖ så mysigt! Ska ta mig en snabb kopp kaffe sen ska jag gå ut och gå, gillarT!
Gillar dock inte att gå själv men jag måste göra det bästa av situationen nu när jag ätit så mycket skräpmat, dumma mig!

Hihi puss

bortgjord

Publicerad 2010-11-08 16:31:40 i Allmänt

Hemma från en slö dag i skolan, äntligen. Kändes som att dagen aldrig skulle ta slut, och nu känns det som att vi aldrig hade höst lov, wierd.. Det gläder en att höra att vi ä lediga på måndag, dock inte så glad av att höra att vi måste vara i skolan två onsdagar i rad nu fyfan. Men det är bara till att bita ihop ca 6½ vecka tills det blir jullov, åh.. jullov!

Ska äta middag sen ska jag sova lite grand tror jag, eller nej jag vet inte. 

Alltid ska man pajja allt, gogo mig!

NYSTART

Publicerad 2010-11-08 09:26:45 i Allmänt

Hallådär era blåbär allt bra idag? Jamenunderbart! Skolan har börjat igen, lite mindre underbart men allting är som det ska. Killarna har damp som vanligt, och hon ja också som vanligt, annorlunda nej.

Körde igång dagen med väggtidningen som snart är klar, underbart. Hoppas på att vi gör någonting roligare nästa vecka.

Jag har smått panik, eller inte panik men jag känner mig dålig den här veckan. Har verkligen inte lust att ställa mig på vågen och se resultatet för den här veckan nej usch. Har inte rört på mig sen Oléo i onsdags, och ätit skräpmat hela helgen fyfan. Funderar på att hoppa vägningen och bara köra stenhårt den här veckan, tycker det låtet som en bra ide.
Missade simningen igår för att vi var i Kalmar, boxningen var inställd pga höstlov och jag har inte fått röra på mig tillräkligt usch!

Idag ser jag bannemig helt sjuk ut, typ förkyld. Okej nej måste jobba!
hej

PÅ MIN ÖNSKELISTA

Publicerad 2010-11-07 20:10:15 i Allmänt


Måste ju träna röven lite ;)

förstås med mitt namn (duuuh)

Ja, finns nog mycket på önskelistan som jag inte har i huvudet just nu!

hit&dit

Publicerad 2010-11-07 19:37:06 i Allmänt



Inköpen

Snacka pank typ! Bilder från ridningen kanske kommer om jag får tag på bilder!

Borta bra men hemma bäst

Publicerad 2010-11-07 18:49:07 i Allmänt

Äntligen hemma från Kalmar, eller nej inte äntligen på så sätt med tanke på att det  var urmys att vara där. Det är bara det att det är så skönt att komma hem!
Kan bara säga en sak, helgen var bäst! Har inte haft så kul och mys på riktigt länge.

Kort sammanfattning:
Fredag, Vaknade nio, gjorde mig iordning packade och drog till kalmar. Gick ut och träffade ngn Emelie (stavningen?) sen träffade vi Linus och markus, sen glodde vi fyra på drag me to hell som sög för andra gången. - Somnade.
Lördag, Vaknade, åt frukost, fixade oss och drog till stan för att shoppa, mina pengar tog nästan slut. Kom hem, åt och åkte till stallet - ramlade av..! Kom hem sminkade emmy och lockade henner hår, hon blev- söt!
Idag, Låg i sängen hela dagen, mamma och pappa kom vid tre tiden, sen åkte vi hem, stannade på donken - ew. Nu är jag hemma och har just duschat, ska snart lägga upp lite bilder!
så vi hörs ciao

söt chey

Publicerad 2010-11-06 20:27:26 i Allmänt

Som sagt, massa shopping blev det, en två t-shirts, en bh, strumpyxor och knästrumpor även en.. hm söt liten sak kallad.."nattlinne"? nä vene men den var söt. Bild kommer när jag kommer hem tror jag, dvs imogon!

Följde med Emmy och Malin ut till stallet innan, fick pröva på att rida för typ... 4 gången eller något, har galopperat en eller två gånger i hela mitt liv så vafan.. Satte igång med ett,två,fem varv runt banan sen började jag trava, sen helt plötsligt... galopp från INGENSTANS? sen låg jag på marken, nu svullet ben och vi skrattar fortfarande. Det gick i slowmotion när jag föll. Både Emmy och Malin satt och skrattade, emmy på marken och malin på en häst, mobbad. Jamen det är väl klart jag kommer sätta mig på en häst igen, om ca ett år heeeehe. Sjukt kul, men lite ont sådär! Men jag överlever. Dags att hitta något gott att smaska på tycker jag!


puss

OMG

Publicerad 2010-11-06 17:45:32 i Allmänt

Dagen har innehållit shopping i massor, bilder på inköpen kommer senare!
Nu ska jag.... RIDA!? o shit!
hejhej..

Pizzatime

Publicerad 2010-11-05 17:20:37 i Allmänt

Har just beställt hem pizza, skoj att pröva på någon ny pizza än Braås pizzorna! Men eftersom att jag är så feg så kör jag på en hederlig Hawaii som Emmy inte kunde stava till, suck.

Fick ett litet ryc innan och töjde mitt öra lite grann och just nu gör det lite ont men vafan!
Det gick lite segt att dra igenom smycket så vi gjorde det bästa av situationen, ja se bildena..

Kondomen är för att ge lite mer glid haha.. Tog även lite handkräm på örat! det funkade perfekt!
Bilderna gör det inte rättvisa!

Nu ska vi äta pizza, niiize

Mot Kalmar

Publicerad 2010-11-05 11:59:38 i Allmänt

Nu sticker jag till kalmar! Ha en bra helg allihopa! Jag får se om jag uppdaterar någonting när jag är borta!
puss på er!

En gång svart, alltid svart

Publicerad 2010-11-05 11:12:29 i Allmänt

Idag är det en såndär svart dag, allting är svart utom mina underkläder, hm jaja dom syns ändå inte så vad gör det! Har även lagt märke till att mitt öga är fucked up på varje bild- nästan. Inte lätt med synfel haha.
Men såhär ser jag ut idag!
En gång svart, alltid svart

what's the big deal

Publicerad 2010-11-05 10:15:58 i Allmänt

Super seg morgon, väcktes klockan nio av ett mega super gulligt sms "Tycker om dig, du är verkligen en riktigt bra kompis" en bra start på dagen när man får ett sånt gullsms! Dock hjälpte det inte mot min trötthet, fick släpa mig ur sängen för att ens orka gå på toa. Men slut på klagandet om en stund då jag äntligen befinner mig i Kalmar, hur underbart?! Jag är inte direkt ledsen över att jag ska åka bort tre dagar, komma bort från allting som verkar förvirrande och dessutom kunna lämna datorn, vara utan den i tre dagar. Tror det är det jobbigaste hehe.. Men jag kommer försöka sno min systers dator och slänga in både bilder och lite inlägg, klart det kommer bilder, eller? Påtal om bilder jag måste ladda min kamera! Och sist men inte minst jag måste packa... Jag gjorde aldrig det igår haha.. Vet liksom inte vad jag ska ha med mig. Nej slit dig härifrån nu Emeilia, fy dig!


Hörs senare puss

Like new

Publicerad 2010-11-04 18:01:51 i Allmänt

Började leka runt på min gamla blogg om ni minns den här?
Ändrade om designen helt och hållet, alltid kul att lära sig nya saker även om det ser förfärligt ut!
Ta gärna en titt.
Helt sjukt att jag fortfarande har två små unika läsare på den bloggen hihi!

pust

Publicerad 2010-11-04 16:30:10 i Allmänt

Försökte sova en stund innan men det gick ju sådär. Har just startat en tvättmaskin med endast mina kläder i som ska i torktumlaren sen så jag kan börja packa mina kläder. Kan knappt bärga mig inför imorgon, det kommer bli så awesome!
Glömde slänga i den svarta skjortan i maskinen också, fan vad surt får göra det bästa av situationen! Ska nog börja packa lite små saker som jag verkligen måste ha med mig, en sak - mitt röda läppstift! Ett av de bästa inköpen på länge tihi!
Något mer som jag vet på rakt arm... PENGARNA oja, får inte glömma shopping pengarna för gudsskull!
Åh så underbart det kommer bli, tre hela dagar tillsammans med en människa som jag inte träffat sen... sist hihi!
Time to packa, big hug

not even a month

Publicerad 2010-11-04 12:52:16 i Allmänt

Gud så saker kan ändras på mindre än en månad egentligen? Ja folk tycker att det är riktigt sjukt. Men varför ska jag sitta hemma och hållas för att det blev som det blev? "Kallar inte det äkta kärlek" nej kanske inte nu, men det var det under den tiden, för mig åtminstonde och jag vet att det var det för dig också. Saker och ting förändras, jag känner liksom inte samma sak fortfarande som jag gjorde för ca 27-28 dagar sen. Det var underbart, det bästa som hänt i mitt liv. Ja faktiskt, om det var det för dig vet jag inte. Men jag har gått vidare och jag vet att du också har gjort det. Om du är med andra skiter jag i, samma sak gäller för mig. vi angår inte varandra på samma sätt längre. Men alltid kommer du ha en plats i mitt liv- allitd, på ett eller annat sätt.
Visst saknar jag dig, men jag mår bra, riktigt bra för att vara exakt.



Jag var tvungen att skriva av mig. Puss
Det var som jag sa, du var mitt allt!

Vilken kväll!

Publicerad 2010-11-04 11:42:03 i Allmänt

Godmorgon allihop, sovit gott? Det har jag, tills jag vaknade halv tio som ett litet äckel, ja som ett äckel.
Kunde inte somna om efter jag vart tvungen att duscha av mig, tänker inte gå in på detaljer.

Gårkvällen kunde inte bli mer än underbart bra! Men fan vad arg jag är över att det inte går flera nattbussar, det gick en vid tjugo över elva som vi var tvugna att ta, annars hade vi fan blivit våldtagna om vi stannat i stan till fyra? så förbannat lamt, speciellt att behöva gå när allt det roliga hade börjat.
När vi smet iväg till bussen, så hade jag fokusering på pinnen jag hade i handen så jag sprang in med benet i ett cykelställ fan vad ont det gjorde. Stötte på några trevliga pojkar påväg till bussen, hade en liten trevlig pratstund med dom innan vi sprang vidare.
Trodde jag skulle avlida av illamående på bussen hem faktiskt, jag brukar inte lida av sånt men igår var det förfärligt.
Hoppade av två hållplatser tidigare för att jag behövde frisk luft. Gick med jackan uppknäppt, oj vad kallt det var haha..
Okej meningslöst inlägg kände jag nu, eller kanske inte?
Ska ner och tvätta lite hade jag tänkt, sen ska jag packa lite kläder till helgen när jag sticker till min lillasyster, hon är underbar! Tror vi firade antingen 9 eller 10 år ihop i somras hihi! stor puss på det!
ha det fint tills vi hörs!

på fredag smäller det

Publicerad 2010-11-03 12:21:52 i Allmänt

Har just varit ute och tagit lite kort på bilen som ska säljas. Buhu ingen mer körning för mig på länge vill säga. Men jaja det löser sig nog.
Höstlovet slutar perfekt med en liten tripp till kalmar, och min knasfinis på fredag. Wonderfulmään!
Ska ner och ta mig någonting att äta sen ska jag bli lite crazy för jag har sjukt tråkigt. Lite tidsfördriv skadar ju inte! 


puss

Resultatet

Publicerad 2010-11-03 11:00:30 i Allmänt


Som sagt så färgade Nelly mitt hår igår kväll, klippte även det idag så här är resultatet.
Färgade ögonbrynen som blev lite mörkare än innan.
Nöjd jajamen!

can it get any darker?

Publicerad 2010-11-02 21:40:59 i Allmänt


Nelly och jag har lekt lite frisör ikväll. Sitter med färgen i skallen just nu ska skölja ur det om ca.. 30 minuter.
Sen ska hon fixa till mina slita toppar lite, får se om jag vågar men orkar inte klippa mig hos frisör just nu.
Kör även lite färg på ögonbrynen som kommer faila totalt!
hihihi puss

home sweet home

Publicerad 2010-11-02 18:38:52 i Allmänt

Efter ha väntat på bussen ute i ösregn ca 1½ timme så började man faktiskt längta hem. Nedrans lanstrafikenkronoberg.se som inte kan stämma in bussarna rätt alltså!
Ska ta oss någonting att äta nu sen bär det ner till gården för att kolla på några band som spelar.
Gud vad vi har gått idag, med tanke på att Pellepump bor tusen mil från hållplatsen så blir det rätt långt haha!
Ner mot köket hihi puss på er finisar!

@ Pellepump

Publicerad 2010-11-02 15:47:44 i Allmänt

Sitter hemma i köket hos min älskade Nelly aka pellepump. Folk borde undra vart vi fick våra smeknamn ifrån dvs
nelly som fick pellepump och jag som fick hummelbummel. Lång historia som det egentligen inte är ":ppppppp"

Det var hon som började med att kalla mig för hummelbummel när jag hade på min Hummel tröja, så jag tog första bästa som kom upp i huvudet dvs pellepump tihi, ja det var den histioren. 
Var ute och gick en bra runda innan, känns bra men nu är jag riktigt trött. Lagar lite mat åt oss innan vi sticker till Braås. spagetti och vegbullar får se hur det smakar hihi. Funderar starkt på att gå och lägga mig. Fast, nä!


ha det finfint puss

take care of myself

Publicerad 2010-11-01 21:58:33 i Allmänt

Ikväll har jag tagit hand om mig själv lite grand. Noppade ögonbrynen, fixat naglarna och tog en varm skön dusch som inkluderade rakning lite här och där. känns bra att vara fräch igen! håller på att torka mina naglar just nu, sen ska jag fläta håret och sen blir det sängen.

Hörs imorgon innan jag smiter till min babe

powerwalk

Publicerad 2010-11-01 20:14:47 i Allmänt

Hallå finisar, allt väl ikväll?
Vilken dag det har varit, trots att jag vaknade klockan elva idag så har jag hunnit med sjukt mycket känns det som. Städade mitt rum, sen gick jag ut en sväng med Emil, gick en runda på ca en timme. Sen träffade jag Amanda, vi gick ner till ica och köpte cola och godis sen gick vi hem till mig och la oss framför tvn och tjockade oss, tyckte jag var lite välförtjänt för det hihi!
Min babe gick just hem och jag sitter med två mackor och trycker i mig det.
Taggar Rottne imorgon igen, förstår inte vad som har hänt med mig och Rottne haha, men det är ju klart när min finis bor där, klart man måste dit liksom! Får se vad vi hittar på, lär väl gå runt ute hela dagen som vi alltid gör, ja det är mys.
Min mobil började fucka totalt innan, fick ett sms och kunde varken låsa mobilen, gå tillbaka eller stänga av den. Sjukt! Hur jag ska klara mig med den i ett år till får vi se hur det går!
Ska lägga mig i sängen och kika klart på Beck som snart är slut sen ska jag ta en snabb dusch med tanke på att jag blev genomsvett efter vår "Powewalk" haha! 

puss

dagen är gjord

Publicerad 2010-11-01 13:38:43 i Allmänt

Har just städat klart, sitter och snackar med min fina syster om hur vi ska göra i helgen!
Ska snart ut och möta upp emil för en liten promenix och sen ska jag träffa amanda för en filmkväll! myyys!

vi hörs senare puss

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela