´

så stolt

Publicerad 2010-10-31 15:05:51 i Allmänt

Simmade ca en kilometer idag - stolt kan man känna sig då tycker jag!
Så nu förtjänar jag en vilostund i min stooora säng helt ensam med en påse godis och en stor kopp varm te gillas.
Jag är så stolt över mamma som orkar simma så mycket och så långt trots hennes vikt och dåliga kondition tihi.
Ögonen går i kors, och det gjorde de när jag körde hem också pappa frågade om jag såg hihi jag förnekade, okej nej jag somnar inte när jag kör bil för det är alldeles för spännande men jag var trött, och tröttare blev jag när jag klev ur bilen och var tvungen att gå upp för alla trappor. Owell, ikväll blir en stolt kväll och imorgon börjar lovet - wonderful. Nu ska jag sova en stund och tjocka mig lite, ja jag förtjänar det!


MAJS

så stolt

Publicerad 2010-10-31 15:05:51 i Allmänt

Simmade ca en kilometer idag - stolt kan man känna sig då tycker jag!
Så nu förtjänar jag en vilostund i min stooora säng helt ensam med en påse godis och en stor kopp varm te gillas.
Jag är så stolt över mamma som orkar simma så mycket och så långt trots hennes vikt och dåliga kondition tihi.
Ögonen går i kors, och det gjorde de när jag körde hem också pappa frågade om jag såg hihi jag förnekade, okej nej jag somnar inte när jag kör bil för det är alldeles för spännande men jag var trött, och tröttare blev jag när jag klev ur bilen och var tvungen att gå upp för alla trappor. Owell, ikväll blir en stolt kväll och imorgon börjar lovet - wonderful. Nu ska jag sova en stund och tjocka mig lite, ja jag förtjänar det!


MAJS

In Rottne

Publicerad 2010-10-31 11:32:20 i Allmänt

Himla massa tjat om rottne nu för tiden. Men jag tycker det är mys, man liksom slipper alla problem när man är i rottne känns det som.
Skulle ta en buss någon gång men den gick inte så nu vet jag inte hur jag ska hinna hem för att simma, attans. Får se om någon snell lite själ kommer och hämtar mig annars får jag råna en gammal tants rullator och sen rulla hem hih. 

Uppdateringen om filmen igår väldigt kortfattat - DEN SÖG eller alltså, den var bra så men den sög i 3D formatet man märkte inte av det över huvudtaget, okej typ en gång när det kom rök och en annan gång när de slängde en planka? vafan. Inte värt 125 spänn! Dessutom glömde jag min cocacola och mina glasögon, attans.

Home

Publicerad 2010-10-30 18:59:43 i Allmänt

Hemma nu men smiter iväg lika fort. Kunde egentligen stannat i rottne men behövde kläder och skit. Det blev ändrade planer så jag, nelly och hennes pappa smiter på bio ikväll istället. Mycket trevligt kommer det bli.
Jag tar snart bussen till rottne sen åker vi till växjö!

dags att packa klart vi hörs imorgon, och då kommer nog även en resention av saw 3D

stor puss

Rottne time

Publicerad 2010-10-30 11:07:25 i Allmänt

Stängde av datorn rätt tidigt igår. La mig i sängen och kollade på twilight igen. Låg och tänkte på att jag blev arg när Rebeccas dator stängdes av innan halva filmen hade gått när vi skulle se new moon och att jag ville se hela filmen direkt efter. Tur som jag hade så hade de sånt "twilight maraton" så de visade new moon direkt efter. Så jag låg och kikade på båda filmerna innan jag stängde av. Nu återstår bara eclipse som finns hemma på rebeccas dator hihi.

Dags för mig att fixa till mig lite innan babe och jag åker till rottne och färgar Daniels hår och träffar pellepump.
Hörs senare finisar puss

sug

Publicerad 2010-10-29 17:10:12 i Allmänt

Åh vilken jobbig dagjävel. Inte själva skolan utan det där jävla felet med min mage som jag inte vet vad det är.
Kan säga så mycket som att jag "skolkade" sista lektionen för att magen mobbade mig till döds och lite för att jag ville umgås med mina fna flickor nelly och agnes.
Smet iväg och solade istället, och jag tror en av världens sötaste hundar var där, guud så söt! En yttepytte lien mops sprang runt på golvet och nöffade och nosade på mina byxor. Kände för att smuggla ner den i väskan som var tung och proppfull av idrottskläder och en dator.
Jag upptäckte just att det brändes fruktansvärt på bröstet så jag tror att kläderna åker av en stund för att kika lite på min "snygga bränna" haha så gay!
Inga planer för ikväll, sängen lockar fruktansvärt!

ha det fint tills vi hörs!

I can not stand to be hurt more, aoch.

RENSA, TAGGA,!

Publicerad 2010-10-28 17:40:53 i Allmänt

Okej tagga träningen, forget everthing that is in my mind! Rensa hjärnan och tagga, rensa hjärnan och tagga hoho!!

Pellepump och min babe kommer snart hit sen smiter vi till träningen! wonderful!
!

The anaconda ||| the offspring

Publicerad 2010-10-28 14:13:01 i Allmänt

Ligger och myser i min stora mjuka säng tillsammans med..... tända ljus, godis och anaconda tre! hihi ni trodde jag mös med ngn annan eller hur? Nejdå, det finns ingen "annan" för mig just nu. Så ensam i min stora mjua sköna varma säng! mys

P to the ucko

Publicerad 2010-10-28 13:32:28 i Allmänt

Kom just hem från skolan, mådde lite illa innan lunch så skulle ta 11.50 bussen hem, men kom den? NEJ! fick sitta och vänta till halv ett istället jävla lamt.
Ligger i alla fall i sängen, tände några doft ljus för att lugna ner mig lite grann.

I really wish you were here, my life is good, but it's always better when I'm with you!


gonatt

en dag som dendär

Publicerad 2010-10-28 08:46:23 i Allmänt

godmorgon allihopa sovit gott? Det har jag verkligen gjort men jag var fruktansvärt utslagen idag på morgonen när jag vaknade och jag körde samma gamla vanliga när mamma ringde "mm.." Sån är jag!
Gårdagen var fantastisk, eller inte dagen utan kvällen. Helt galen, men ingenting jag tänker berätta om för varken bloggen eller någon annan nejnej här stannar det! Önskar bara att det vore så lite oftare.

Sitter just nu i skolan och har svenska, helt tyst i klassrummet, väldigt stor skillnad mot nian där allt och alla pratade som om det vore stora diskutioner. Tror det blir lite annorlunda nu när vi alla har varsin dator att roa oss med, vi hinner liksom inte med att prata med varandra.
Kör på riktigt slapp stil idag, mjukisbyxor, linne och skjorta, sjukt sexy förtusan! Tur att jag inte tog mina kängor till mjukis byxorna, för då hade allt och alla verkligen sprungit och dreglat efter mig hihi, sarkastiskt värre!

Idag är veckans nest bästa dag, det vill säga träning ååh underbara träning! Vet inte om jag skrev det igår men på en vecka gick jag ner 8hg så jävla gödigt!
Nä, nu måste jag lämna bloggen och återgå till mitt arbete!
CIAO

Du gör mig på så jävla bra humör

Publicerad 2010-10-27 17:20:31 i Allmänt

Jag tror inte det finns någon som gör mig på så bra humör som du gör helt sinnesjukt. Oavsett om du tror att jag ljuger eller inte när jag säger det så är det sant. Åh du är så jävla bra för mig.

jelly

Publicerad 2010-10-27 10:48:35 i Allmänt

Morgon fina läsare!
Somnade äckligt tidigt igår så skönt! Vaknade på morgonen och såg att jag hade 4 sms som jag inte ens hört? Vaknade vid nio INTE okej när man är ledig! Men jag gjorde som jag alltid brukar göra när jag vaknar på en ledig dag oavsett tid, sätter på tvn.
Kikade på MTV - best female. Miley cyrus var först ut och det förstår jag, vilken kvinna! Hon har allt en normal tjej vill ha typ, fin kropp, söt, lååååångt hår och hon kan sjunga! orättvist säger jag då!

Jag ska ta på mig lite kläder, fixa mig och ta lite egofoton det var ett tag sen känns det som. Känner mig lite crazy idag så det får bli så!
Fick även reda på nyss att jag har gått ner 8hg på en vecka SÅ gött! Jag kan inte säga annat än att jag är stolt över mig själv. Men det ska minska mera!
Ha det bra tills vi hörs igen pluttisar!

orättvist

Bought redlips

Publicerad 2010-10-26 21:34:32 i Allmänt


Om ni undrar varför jag har ett hopprep som liknar en snopp runt halsen så är det för att jag använde det till skolarbetet som snart är klart, så jävla skönt!
tror min väggtidning blir rätt bra ändå!
smygtitt hihi

Jag är så jävla cool!

so cute

Publicerad 2010-10-26 20:25:57 i Allmänt

Var hemma hos mormor en sväng och hämtade en mugg hon hade målat till mig. Ja min mormor målar porslin som en galning och det blir ursnyggt. Hon målade två böcker av porslin till mina högstatielärare när jag slutade nian, en av dem hade kommit fram till mormor på braås dagen och frågat om det var hon som hade målat, mormor hade blivit så glad. Funderar på om jag ska spara duschen till imorgon eller om jag ska joina den ikväll. Hade ju varit lite skönt faktiskt men jag vet inte.
Sitter nermyst i soffan och glor på disney channel, jag vet jag låter som en tio åring men det är fedt najs!

Kände åter igen att det här var ett onödigt inlägg. Men owell, what to do! Imorgon kanske man tar sig för att fota lite om det är fint väder, så hoppas på det bästa. Jag är ju som sagt ledig imorgon som vanligt!


ha det fint mina läsare!

Intervjuer

Publicerad 2010-10-26 18:53:27 i Allmänt

Hallådär mina finisar hoppas allt är bra med er, jag har inget minne om jag har uppdaterat någonting idag men jag tror inte jag har gjort det.
Jag är äntligen hemma från skolan/stan. Tog en runda på stan tillsammans med Jakob, Elin och Rebecca sen stund innan vi åkte hem lite mysigt faktikst.

Kom hem för en stund sen, så nu har jag just ätit lite och jag ska försöka ropa hit pappa så jag kan göra den där intervjun med honom, och även en med mamma! Får se hur det går med tanke på att jag aldrig har intervjuat någon innan!

Ska även ner till gården en stund sen tror jag. Om jag inte stannar hemma i värmen för jag orkar nog inte gå ut.. Får se lite hur jag gör!

ha det bra tills vi hörs nästa gång!
Big hug

skäms på mig!

Publicerad 2010-10-25 19:53:46 i Allmänt

Usch jag har verkligen dåligt samvete för att jag har börjat sköta bloggen så dåligt! Måste försöka bättra mig med fler intressanta inlägg och många flera bilder. Men det känns som att jag inte har tid med tanke på att jag kommer hem från skolan så förbannat sent, då är det liksom redan mörkt ute och då är det inte kul att ta bilder med en så dålig kamera som jag har, visst den duger till typ ego bilder och lätt tagna bilder, men det är inte kul längre.

Dock finns det så mycket man vill ha här i livet, men jag har just lärt mig att man varken kan ha allt eller få allt. Önska kan man göra så mycket man vill, men vad hjälper det när man vet att man inte kommer få det.

ackack

Publicerad 2010-10-25 17:47:29 i Allmänt

Jag har legat vid datorn och kikat på lite haloweendräkter, hihi så sugen man blir på att fixa sig och bara festa loss! Hittade massa skoj, och visst får man inspiration också. Måste komma på någonting till nästa måndag när vi ska ha HW fest med alla jbare mys. Mitt höstlov är redan fullplanerat känns det som. Det börjar ju underbart med bio tillsammans med Nelly och hennes pappa, haha! Sen ska jag även ha hem till midgård maraton med emil, jag ska förmodligen till kalmar och träffa syster sen säkert någonting mer!

Nu ska jag ner och äta fläskpannkaka, tror även jag ska ta en dusch och sen sova bort min huvudverk!
Hörs senare kanske!

big kiss

Väggtidnings arbete

Publicerad 2010-10-25 12:48:16 i Allmänt

Sitter i skolan just nu, håller på att skriva ner tio frågor till en intervju som jag ska försöka fixa iordning ikväll, får se hur det går. Hade tänkt att prata med pappa lite om hur hans skoltid var eftersom att han hoppade av gymnasiet.
Börjar bli riktigt trött nu och vi har två och en halv timma kvar i skolan fytusan. Jag vill bara hem och sova. Funderar starkt på att ta en tidigare buss hem. Det är inte det roligaste att sitta trött och halvt död och jobba i skolan. Det var fördelen med att gå i Braås när man hade ca 10 minuters gång avstånd till skolan och man kunde gå hem när man ville nästan den delen saknar jag faktiskt.
Jag ska ta nya tag nu, ta fram min MER som ligger i väskan och få liten socker kick så kanske man kommer igång lite grann!

Ska försöka fixa iordning min väggtidning som vi började med idag också usch!
Time to workwork
puss

resultat.. aoch

Publicerad 2010-10-24 19:03:51 i Allmänt


den blev kort.. klippte av hälften av allt jag hade dumma mig. Den lägger sig inte som jag vill, den lägger sig som mittbena hela tiden, och det ser ju ut som.. ja. Mamma fick spader på mig när hon fick se vad jag hade gjort
"Gå in till jalle och fixa till dedär!, de har ju drop in!"
ändå sa jag till henne att jag skulle klippa luggen nu och tog tag i saxen och gick upp för trappan. jag sa även "tror du jag vågar?" hon svarade "ja klart du vågar :)" sen kommer man ner och hon säger att hon trdde att jag skojade? ja, klart jag skojar när jag frågar det och går upp med en sax? ÅÅÅH

Lugg!!!

Publicerad 2010-10-24 17:43:13 i Allmänt

Med tanke på att jag inte har något smink på mig på bilden så ser jag så jävla barnslig ut. Men vad tycker ni om luggen?

proud

Publicerad 2010-10-24 14:08:27 i Allmänt

Åh så stolt jag är nu när man är hemmkommen från simningen. Vet inte riktigt hur långt jag simmade men det var ju några 25meters längder i alla fall!
Åkte ner till ica efteråt och köpte pepparkakor så jag ska ner och koka kaffe och sen njuta av sista dagen innan nya veckan och dessutom sista veckan i skolan tills det är höst lov wihu. 

Gick bort till rebecca igår som ni vet, vi satt med varsin dator i knäet hela kvällen riktigt mysigt. Satte på new moon också men jag hann inte se hela eftersom att smartisen hade glömt sätta i laddsladden till datorn, men jag får ta och sno tillbaka sista delen av filmen och samtidigt kolla på eclipse.

nej, mot kaffe och pepparkakorna WOOH

hos min andra familj

Publicerad 2010-10-23 20:28:21 i Allmänt

Sitter hemma hos min andra familj just nu medan de äter massa räkor och gott. Ska glo på new moon sen om vi kan fixa hem filmen till den här datorn. Ska ta och dricka upp mitt te som är ljummet!

Ha det finfint!

dagens inköp

Publicerad 2010-10-23 17:43:23 i Allmänt


Dagen köp blev:
Jacka
t-shirt
tights
väska

Tack Emelie ännu en gång för att du köpte tröjan åt mig! Och tack för en finfin dag!

runda till växjö

Publicerad 2010-10-23 09:21:20 i Allmänt

Steg upp typ klockan nio, står och plattar håret just nu så jag gör en snabb update.
Jag ska snart ner och äta lite så jag inte går inne i stan tom mage, inte bra alls. Ont i halsen idag också och jag känner inte för att bli sjuk nu.
Magen kurrar, så dags att smita ner i köket och göra något gott.
Tar 10.40 bussen till stan, kanske slänger in ett inlägg innan jag sticker!
puss

foOd

Publicerad 2010-10-22 18:15:19 i Allmänt

Har just ätit lite mat, kyckling och pommes, gotte hihi!
Funderar på att ta en varm skön bastu sen, får se om rebecca kommer hit också. Ska smita bort till henne en stund nu i alla fall!
vi hörs senare eller imorgon!
puss

Kiss me you animal

Publicerad 2010-10-22 10:21:58 i Allmänt


Oh, let me tell ya 'bout the sad man
Shut up and let me see your jazz hands
Remember when you were a madman
Thought you was BATMAN!!!
and hit the party with a gas can
Kiss me you animal


Åh, helt kär i låten förtusan, så underbar! Musik videon är bättre, men där tar de bort "drugs" och "fuck" blö! Men gud vad snygg han är!

Drugs gimme drugs

Publicerad 2010-10-21 11:06:56 i Allmänt

En matte lektion har jag kvar sen slutar vi för dagen, tre timmars lektion och matte prov, attans. Har suttit och läst, lyssnat på musik och kollat lite på youtube hela lektionen hoho så kul!

Mcr's nya låt har fastnat på min hjärna, det ända jag hör just nu är
" nanananananana, Drugs! Gimme me drugs Gimme me drugs, I don't need it but still what you got, still take the cash and I'll keep it. Eight legs to the wall, hit the gas at the mall Every crawl, every crawl, every crawl, now hit that detonator." åh den är underbar! Ska smita bort och äta lite lasange snart!

Vi hörs när jag kommer hem tror jag!

big hug

from green to white

Publicerad 2010-10-20 21:40:39 i Allmänt

Nu när jag cyklade hem så såg jag massa vita små fluffiga blöta saker som kom ner från skyn - det snöade hihi! Mysigt värre, dock hatar jag vintern!

Någon att lita på

Publicerad 2010-10-20 12:21:50 i Allmänt

Ett random litet inlägg om en kille som man kan lita på. Han säger en sak och man tror honom på sitt ord.
En som finns där när man vill prata om något, eller bara om man vill ha någon att prata med för att man har tråkigt.
En fullständigt ärlig typ som säger vad han tycker och tänker om både mig och sin omgivning med mera.
Vi blev kompisar i sexan och visst har det varit upp och ner hit och dit väldigt många gånger, men vi kan alltid prata om allt ändå.
Ja, det var ett random litet inlägg om en kille som man kan lita på!    <- daniel

Dagens blogg i samarbete med "Bessymannen"

Publicerad 2010-10-20 11:26:05 i Allmänt

Kör på något nyss idag men läs noga, och anmäl er!

För att va med kommenterar ni först på detta inlägget med "Jag är med" och sedan går ni in på hans och kommenterar hans dagens blogg-inlägg på samma sätt, för att ha dubbel chans att vinna, eftersom vinnarna kommer att publiceras på båda bloggarna! OBS! det ska utses två vinnare! :).
Hoppas det ska funka! Vinnaren dras ikväll ;)
TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HANS BLOGG!

Hur kommer der här gå

Publicerad 2010-10-19 21:46:30 i Allmänt

Imorgon prövar vi på sammarbete med dagensblogg, undrar hur det kommer gå! Kommer bli riktigt spännande!

Läs mer imorgon, och var uppdaterade!

död

Publicerad 2010-10-19 16:45:34 i Allmänt

Hemma från skolan nu så skööönt! Ligger i min varma sköna säng, kollar disneychannel och checkar Facebook samt bloggen. Sjukt äckligt trött, har suttit i skolan hela dagen och kollat på film eller något, jag vet inte hängde inte med riktigt. Måns spillde ut coca cola över hela min arm, dessutom min nya <- tröja. Igår fick jag varm choklad över mig som emma spillde på mig, måste kalla det otur.

Smet bort till konsum när det var en timme kvar av lektionen tillsammans med Jakob, Måns, Fitim och Bex och fixade en uppgift som ska vara klar tills imorgon. Inte för att jag förstod den men okej vi kör på det!

Nu ska jag chilla galet framför tvn och sen ska jag äta!

-> ledig imorgon <- gööödigt

Ost

Publicerad 2010-10-19 12:52:23 i Allmänt

OstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOst
OstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOst
OstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOst
OstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOs
tOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOs
tOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOst
OstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOs
tOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOst
OstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOst
OstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstO
stOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstOstOstOstOstOstO
stOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOstOsOstOstOstO

Today

Publicerad 2010-10-18 19:35:38 i Allmänt

Gick på stan idag, träffade nelly och agnes en stund innan jag skulle tillbaka till skolan för att ha styrkesamtal som det nu mer för tiden heter. Det gick bra faktiskt, fick reda på att min idrottslärare verkligen lägger märke till mig och mitt pepp till andra människor  verkligen ett + i kanten. När vi gick på stan så smet jag in på veromoda och köpte denna snyggingen, åh så snygg och dessutom skön! Inte mycket min stil med axelvaddarna kanske, men det ser bättre ut i verkligheten!

var även tvungen att följa med mamma och pappa för att köpa mat, så jag köpte mig även det krackulerande nagellacket, fanns bara i gult men jag måste kolla hur det blir! Så nu ska jag förstöra mina blåa nymålade naglar, sen ska jag sova. Somnade ju vid 03.30 inatt, skönt när klockan ringer kvart i sex va? aoch!


Godnatt pluttisar!

blir man inte lite sugen?

Publicerad 2010-10-17 20:00:53 i Allmänt


Nej det är inte äkta som ni kanske ser på första bilden. Men jag velar som satan mellan brunt och svart hår nu igen. Ni vet ju att jag var brunhårig från oktober till februari förra året?

Panik när klokan är 12.30

Publicerad 2010-10-17 14:07:39 i Allmänt

Godmorgon eller vad man säger när man stiger upp typ klockan halv två? Vaknade vid halv ett idag, tror det var för att jag låg uppe och jobbade på en illustrerad snygging höhö bilden kommer upp senare!

Sitter och dricker te ur min älskade kopp som jag fick av mormor.
Låg i sängen och kollade på Big stan lite skojsig film faktiskt.
Har ingenting speciellt att skriva just nu, så jag återkommer när jag har det hih, puss påer

Dipp, morötter, gurka

Publicerad 2010-10-16 22:57:13 i Allmänt


kände för lite hemma mys ikväll, så jag smet ner till ica och köpte morötter och två sortes dipp. Jätte gott var det.
Sen cyklade jag bort till fritidsgården en stund, men var så äckligt trött så gick hem efter typ en timme. Spelade biljard med Axel innan jag gick. Nu ligger jag i sängen och kollar på Boomerang - tecknat i mitt hjärta.
Imorgon kommer min bror och hans sambo hit mycket trevligt, Emelie och jag skulle ta en tur i deras nya bil som de var och hämtade i Malmö idag. Inte mycket mer att säga om dagen eller mycket annat heller för den delen.
Ha det fint alla kära läsare!

attans

Publicerad 2010-10-16 19:29:48 i Allmänt

När man väl tar bort badkaret och sätter dit en dusch så blir man badsugen? Alltså vad är det här, just nu känner jag att det kunde varit det räddande tidsfördrivet i mitt liv!
Jag har legat i sängen sen jag kom hem idag vid klockan halv ett eller något. Jag sov en stund vaknade vid fyra och sen åt jag typ tacos. Jag börjar ångra att jag drack de där ciderna igår, för huvudet spränger som en jävla bomb.
Jag ligger hemma en lördagkväll, ensam, sugen på dipp, morötter och gurka typ. Ica stänger om en halv timme och jag orkar inte gå upp ur sängen, klä på mig och ta mig ner för den där backen som är ca 300 meter. Pappa är inte villig att hjälpa mig heller med tanke på att han har varit där 2 gånger redan, men jag kan fixa det här. Kanske, jag gör bara egen dipp, som inte kommer gå med tanke på att vi säkert inte har någonting att göra dippen av!

Oj, vilket lidande inlägg, då är det passande att lägga till att jag har träningsverk från - bowlingen, boxningen och simningen!

så skönt, så dumt

Publicerad 2010-10-16 16:15:50 i Allmänt

Slumrade till en stund med huvudverk och trodde jag skulle vakna utan, men nejdå den är kvar.
Jag är så äckligt trött men jag vill inte sova mer för då lär jag verkligen inte somna ikväll.

Pappa borde snart komma hem från Malmö. Han skulle med Timmy och Emelie för att kolla på en bil som de köpte.

Jag har fortfarande inte ätit någonting utom godis idag. Usch vill inte ha heller.
Ska ner och dricka lite alla fall!


Utpekad

I became crazy

Publicerad 2010-10-16 12:38:48 i Allmänt

Härlig kväll igår tillsammans med rebecca, agnes, jonatan och tobias. Vi satt ute hela kvällen nästan och rökte vattenpipa och drack, riktigt mysigt faktiskt. Orkade verkligen inte gå hem igår, så jag sov hos agnes med rebecca, Jag somnade direkt hah.

Jag borde försöka äta någonting, men jag orkar inte gå ner och göra någonting. Sjukt trött idag, undrar vad det beror på (;
nä, ska fortsätta kolla på disneychannel nu hoho

No time

Publicerad 2010-10-15 19:49:27 i Allmänt

Hallå allihop, förlåt för så dålig uppdatering men jag har inte haft minsta lilla tid idag! Kom hem typ vid sex också så har jag fixat mig lite och så.
Ska snart smita iväg till rebecca, sen smiter vi iväg på chillfest som vi kallar det, haha! Får se om jag sover hemma eller inte har inte riktigt bestämt det. Får väl se sen hur långt jag orkar gå haha!

Men hoppas nu ursäktar! slänger kanske upp en bild sen!

ciao

Vilken vecka!

Publicerad 2010-10-14 20:58:39 i Allmänt

Känner mig riktigt nöjd med den här veckan, jag mår oväntat bra faktiskt!
Fått tillräkligt mycket motion också.
Träningen idag, bowlingen igår och sen imorgon ska vi simma med klassen, så en välförtjänt vecka!
Ska ta och hoppa in i duschen nu sen ska jag sova satan!

Så skönt att komma hem efter en träning som denna, dock började mina ben svika mig genom att börja dampkrampa igen, åh hatar det. Det liksom förstör min träning!
Körde ihop med Jesse idag, gud så skön kille! Måste även medge att jag älskar att vara tillsammans med killar, för min del är det typ killar och Rebecca som gäller för det mesta. Trivs bättre med killar än med tjejer faktiskt, det har alltid varit så. När jag var liten umgicks jag bara med killar tihi.

Nä, sluta skriva och in i duschen med dig, ja vi hörs imorgon!

puss på er alla fina läsare <3

Almir klagade

Publicerad 2010-10-14 18:02:55 i Allmänt

Hellusan, jag taggar inför träningen, jag har gjort mig iordning för att visa almir att jag inte har ändrats så mycket. Mina älskade slitna converse, mjukisbyxor och ett vanligt jävla linne- that's me!


Snygga skor va ;)?

ly love

Publicerad 2010-10-14 14:49:22 i Allmänt


Omg, jag är så svag för svarthåriga.. en del i alla fall, du var helt perfekt i allt, som allt!

Depp perioden är tillbaka

Publicerad 2010-10-14 14:41:30 i Allmänt

Fast jag är inte så depp, jag är mer typ.. pepp?
Har börjat lyssna på MCR igen, hur kunde jag sluta där för ett tag?

Bara några få tiotals minuter kvar av skoldagen, ikväll - boxning!

Svenska & Matte

Publicerad 2010-10-14 08:32:00 i Allmänt

Godmorgon mina fina, allt bra med er idag? Med mig är det super, bara sjukt trött sen igår men det tar vi igen senare!
Har svenska nu och jag tror jag dör av tråkighet. Magen kurrar redan och det är en timme kvar till frukost.
Måste smita bort till biblioteket sen också för min bok har gått ut, har inte ens hunnit halvvägs? Dåligt Emeilia.. Dåligt!

Ser inte fram emot 3 timmar svenska eller 3 timmar matte - inte alls! förstår inte ens vad vi ska göra nu men det löser sig.

Ha det fint så länge hörs sen!

DiscoBowling

Publicerad 2010-10-13 22:02:47 i Allmänt

Hemma från bowlingen nu, tog donken innan vi började och det var ju sådär lagom gott. Förstår inte hur jag sa att jag kunde leva på den maten innan haha.

Rebecca och jag körde på en egen bana så vi tröttnade ganska fort med tanke på att vi inte orkade bära kloten haha ändå körde vi med barnklot! Vi är för söta!
Ska tagga sängen nu, skola imorgon igen orkar inte svenskan eller matten lamt.

Men vi hörs imorgon mina fina!
Puss

Jag blev en illustration

Publicerad 2010-10-13 17:27:38 i Allmänt

Blogg.se's dåliga kvallite, den är inte lika hackig annars!

Eftersom att jag inte hade någoting att göra så satte jag mig framför illustrator och lekte med den här. Känner att jag börja kunna det här nu, eller lite i alla fall!

vad tycker ni?

Det enda jag inte blev så nöjd med var underläppen, gjorde för mycket glans på så nu ser det ut som tänder.. attans! men man lär av sina misstag!

Här är orginal bilden

Städutseende

Publicerad 2010-10-13 14:04:01 i Allmänt

Jag har alltid en tendens att börja svettas varje gång jag städar. Så för att hålla mig svalare så kör jag alltid på den här stilen!

För mig funkar det, så skönt!

btw, börjar få bättre självförtroende angående min kropp (Y)

Mat dagbok

Publicerad 2010-10-13 12:02:39 i Allmänt

Godmorgon mina sköna, har just ätit lite frukost i min varma sköna säng. Ska snart sätta på lite musik, ta på mig kläder och börja städa mitt rum som är väldigt behövligt.

Ska försöka vara lika aktiv på bloggen idag som jag var igår, riktigt kul var det igår! Ska även försöka smita bort till mormor med ett kort om jag hinner innan jag åker till bowlingen ikväll, jag är som mina föräldrar- skjuter upp saker.

Okej, dags att börja städa tror jag!
Hör av mig när jag är klar puss!

Kommentarer

Publicerad 2010-10-12 21:45:30 i Allmänt

Gud, jag gör verkligen inte annat än bloggar, svarar på kommentarer och typ kollar facebook vilket liv.

Kom just in, var ute en sväng sen skjutsade jag hem Tobias på min ny pimpade cykel som jonatan fixade yey sten tuff!
Cp kallt är det ute också, trodde öronen hade frusit till is när jag kom in inte lika nice kanske.
Försöker få en sörjande Emil till att bli på bättre humör, förbannade hockey bara gör alla på dåligt humör haha!
Tur att man inte är sportslig av sig.

Funderar på att lägga mig i sängen och vänta ut morgondagen, eller om jag ska leka i photoshop hm.
Sätter nog på tvn och leker i photoshop samtidigt, låter som en underbar ide tycker jag!

Är ledig imorgon som alla andra onsdagar! Skolan var helt crazy, gud jag ville bara därifrån ett tag. Smet ner på stan med Rebecca och Måns för att leta efter ett kort som Rebecca skulle köpa. Sen smet vi in på donken och köpte varsin äppelpaj - fy millan men det var faktiskt fyra veckor sen.

hihi

hörs senare kanske
puss

Photoshop beskrivning

Publicerad 2010-10-12 16:58:33 i Allmänt

  1. Börja med att välja en vild som du vill göra om. sedan trycker du på figuren som ser ut sådär (så som det är rött runt om ->
  2. Dra med "magneten" runt så här som bilden visar.
  3. Leta reda på det stället där du ändrar färgen till svart vit. Tryck sedan på "black & white"
  4. Resultatet
  5. Kom ihåg, om du har fler ställen du vill ha i färg, så får du göra likadant flera gånger, bara du inte tar svartvit färg över det stället där du ska ha färg!

LYCKA TILL

No more, No more

Publicerad 2010-10-12 16:25:07 i Allmänt


Yepp, så är det. Jag kommer sluta för ett tag, tills vi ser hur det blir.Dvs att jag kommer få lättare att gå ner i vikt!
Goodbye fuckers :]

Super Size Me

Publicerad 2010-10-12 12:48:49 i Allmänt


Sitter i skolan och kollar på Super size me.
En film eller dokumentär som handlar om en kille som ska äta på MC donalds i 30 dagar för att se vad som händer. På 12 dagar gick han upp 8 kilo! Nu har det gått ca 20 dagar och hans levervärden börjar bli dåliga.

En kille åt tre stycken BIG MAC, första gången han åt på mc donalds. På ett år åt han över 200 Big mac, eller om det var 700 minns inte riktigt, spelar inte så stor roll med tanke på att det är mycket vilket fall som helst.

och här sitter jag som får dåligt samvete efter EN bigmac haha..

men den här killen som ska äta det i 30 dagar, får inte äta vanlig frukost hemma, han ska äta på MC donalds 3 gånger per dag!

USCH
En väldigt intressant film, man ser verkligen vad som händer med folk som äter så mycket skräpmat!

photoshot

Publicerad 2010-10-12 11:04:58 i Allmänt

Rebecca och jag fick låna skolans kamera för att gå ut och fota lite. Här kommer lite resultat.

Godmorgon

Publicerad 2010-10-12 09:00:04 i Allmänt

Godmorgon mina fina! Sovit gott allihop?
Jag vet inte om jag kan säga att jag gjorde det eller inte faktiskt.
Låg i sängen igår och kollade på älskade Californication så skoj!
Vaknade sedan vid typ tio över tolv, och ja jag kollade på klockan för jag trodde att klockan var sex igen?
Vaknade dessutom helt svettig - äckligt men sant. Det var dyngsurt över allt, förstår inte det.

Sitter i alla fall i skolan nu och gör ingenting som vanligt typ. Kanske ska fota lite sen men får väl se hur det blir.
Har lämnat in mitt otroligt rooooliga bildspel *ironi*
Ögonen dampar på mig, jag ser svarta streck här och där och jag känner mig konstig och hungrig hm.

Kände mig galen idag på morgonen, därav bilderna i förra inlägget och ytterligare två till här.
Imorgon är vi återigen lediga, sen blir det bowling på kvällen woho!
hörs senare people!

Snacka frukost sen, palla isterband...

Jag och min bruna period

Publicerad 2010-10-11 20:32:06 i Allmänt

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta när man ser bilderna.


Skratta för att jag genomgick den där förbannade hårbehandlingen som varken var bra för plånboken eller håret



Gråta för att jag faktiskt saknar mitt bruna extremt långa hår - dock med löshår i men i alla fall.

Det dumma är att jag inte har råd att göra samma sak mot håret igen, det slits ju så förbannat! Nej, once black, always black


Men visst är det snyggt?

It's autumn

Publicerad 2010-10-11 17:27:39 i Allmänt


Eftersom att det var så fint väder ute, kunde jag ju inte undgå att smita ut och fota lite!
Vad tycker ni?

S-s-suuuperman

Publicerad 2010-10-11 17:03:23 i Allmänt

Har inte orkar eller haft någonting att uppdatera bloggen om idag. Så bara för syns skull så får ni ett inlägg här!

Kände för att leka lite supeman idag, så tog på mig min cap och smet till skolan!
Nej, det gjorde jag inte, jag såg hyffsad normal ut idag, otroligt mycket överskotts energi ett tag så jag tror hälften tröttnade på mig.
Ska ta och nääpa lite nu, är jäkligt trött!

vi hörs senare! Puss

why

Publicerad 2010-10-10 19:51:27 i Allmänt

varför ska alla snygga kändisar gå på droger ?
Nej jag förstår inte

it's the sunshine I like

Publicerad 2010-10-10 11:04:13 i Allmänt

Sov som en stock inatt så skönt. Ännu bättre att jag inte minns vad jag har drömt, för jag tror inte jag vill minnas.
Vaknade klockan tio i alla fall, skönt trots att jag älskar att sova länge.
När jag kom ner frågade mamma om jag grät eller skrattade igår, jag började fundera på vad hon menade - ahaa jag skrattade ju åt AFV som en idiot igår, fick ingen lust. Mamma blev lite kinkig bara för att jag inte berättade att det var AFV två gånger på rad igår haha.

Idag vet jag inte vad som händer, kanske tar en runda bort till mormor om jag kan skriva ut en bild som hon ville ha så jag får se lite.

Idag

Publicerad 2010-10-09 20:29:14 i Allmänt

Kunde inte somna igår, låg och vred mig tusen gånger, mådde illa och började fundera igen men nej.
Somnade tillslut men vaknade igen.
Vaknade klockan 6 typ av att småpojkarna sprang upp och ner i trappan. Somnade om och vaknade sen vid halv tolv.

tog mig en dusch sen åkte vi till stan för att fira Emelie. Stannade väldigt mycket längre än vad som var sagt. Blev tvingad till kinamat, inte bra när man inte är hungrig men jag var tvungen att äta.
Kom hem typ sju tiden.

Just nu sitter jag och dör av skratt pga AFV åh gud så kul.

Funderar på att göra buset på våran lärare, ni vet när man sätter smörgåspapper i en dörröppning så går de rätt in i det för att det inte syns ;) hade inte det varit lite kul? tihi.

ska lägga mig i sängen och tjocka mig med hemmakvälls godis- tröstätning!

I don't wanna forget

Publicerad 2010-10-09 12:42:56 i Allmänt

Vilken jävla natt det har varit, men alla vet väl hur det är att förlora någon man älskar?
Låg i sängen, vred och vände, mådde illa och trodde jag skulle spy flera gånger. Tankarna flög in i mig och ut från mig, samma tanke varje gång.
Om man ändå bara kunde vakna upp från denna mardrömmen?

Måste ställa mig i duschen nu för att sen åka in till växjö och fira Emelies födelsedag. Hoppas på äppelpaj tihi.
Slänger kanske in en bild på dagens outfit sen!
ha det fint sålänge

thank you my heart

Publicerad 2010-10-08 19:04:15 i Allmänt

Tack för allt!
Tack för att du fanns där
Tack för att du gjorde min dag så jag kunde stiga upp på morgonen.
För att du var du, för att du litade på mig alla gånger.
TACK FÖR ATT DU VAR VÄRLDENS BÄSTA OCH FINASTE POJKVÄN

men det där är över nu
Över att jag ska vakna på morgonen och känna att jag är älskad av någon.
Över att kunna krama om dig på morgonen
och över att kunna kyssa dina vackra mjuka läppar, och att ta farväl vid bussen.

Jag slipper känna pressen varje gång jag lämnar dig vid bussen och känna att jag kommer sakna dig tills vi ses.

Det är nu det där börjar när jag drömmer om dig varje natt, att jag fortfarande har dig, att du fortfarande är min.
Då jag inte kan säga att jag älskar dig som innan.

men förvänta dig inte... Att jag ska sluta smsa dig på kvällarna.
Inte ett dugg..


I will ALWAYS love you

Wakkooo

Publicerad 2010-10-08 16:23:51 i Allmänt

Idag när jag var påväg till bussen ser jag en utlänning på andra sidan vägen som går och stirrar på mig. Han börjar skrika på mig och frågar om jag pratar engelska jag svarar inte sen går han över gatan och börjar ställa frågor till mig- bor du i växjö, om jag har någon kompis, och att kvinnor och män är menade att vara vänner sen säger han att jag kan bli hans nya vän, och att han kan komma hem till braås och hälsa på mig. Jag sa att jag inte hade tid att prata för att jag skulle med en buss. Så sa han att han kunde köra mig hem eftersom att han "också" skulle till Braås och pekade på sin bil. Men jag sa att jag har en kompis som väntar på mig vid bussen så jag var tvungen att gå. Sen bad han mig stanna och prata och sätta mig i bilen för att få skjuts hem. Men sa återigen "ursäkta men jag måste faktiskt gå, jag är ledsen. Trevligt att träffas" sen gick jag.


vilken upplevelse kan ni tänka er mig som inte ens pratar engelska haha!

engelska mat Idrott

Publicerad 2010-10-08 11:08:23 i Allmänt

Älskar att ha två lektioner/dag det går så fort.
Ska gå till matsalen och äta lite nu sen ska vi ha tre timmars idrott - underbart!

Vi hörs när jag kommer hem till sängen!
puss

Fargo

Publicerad 2010-10-08 10:08:44 i Allmänt

Sitter på engelskan och glor på den här galma filmen.

Fargo är en amerikansk långfilm från 1996. Filmen är regisserad av Joel Coen. I huvudrollen ser vi William H. Macy som Jerry Lundegaard, en bilförsäljare som behöver pengar. Steve Buscemi och Peter Stormare spelar rollerna som Carl Showalter, och Gaear Grimsrud, småförbrytarna som Lundegaard hyrt för att kidnappa sin egen fru. Frances McDormand spelar polischefen Marge Gunderson som ska utreda fallet. Filmen vann två Oscars, en för Bästa kvinnliga huvudroll, Frances McDormand och Bästa manus, Joel Coen och Ethan Coen.

Friday morning

Publicerad 2010-10-08 08:39:21 i Allmänt

Godmorgon allihop, orkade inte blogga mer igår efter träningen. Somnade nästan direkt efter jag kom hem och ut från duschen. Åkte bil till skolan idag riktigt jävla skönt. Men jag var väldigt osäker hur det låg till med tiden idag. Kollade på klockan varje gång den ringde och trodde att den var över åtta eller för mycket hatar när det blir så.
Men jag hann med taxin ändå.

Sitter i skolan och har engelska, kollar på någon film som jag inte ens minns vad den hette. Verklighetsbasserad är den i alla fall. Synd om mig sen som inte kommer kunna svara på frågorna efteråt för att jag inte har hängt med. Åh.. Owell, time to kolla!

Blog you later!

en tankegång

Publicerad 2010-10-07 10:50:37 i Allmänt

att först göra si och så, hit och dit och sen lossats att allting är som vanligt, alltså.. Jag kan bara inte greppa det?

godmorgon mina fans

Publicerad 2010-10-07 09:10:00 i Allmänt

Godmorgon finisar vilken natt jag hade.
Vaknade två gånger, en gång vid två och en vid fyra, varje gång trodde jag att klockan var sex och jag tänkte att jag var tvungen att gå upp för att inte missa bussen, jag tände lampan båda gångerna och sen kollade jag på klockan och insåg mitt misstag jag släckte genast lampan igen och somande om.
När klockan väl ringde var jag riktigt skrämmande pigg, borde man inte vara jätte trött efter en sån här natt?


Sitter i alla fall i skolan nu och väntar på frukost. Har svenska så jag sitter och läser en bok "När det kommer en älskare" inte den bästa boken men man fastnar ändå i spänningen som inte finns i det, ja hur sjukt lät inte det?

Ikväll blir det träning igen med min fina Pellepump, har inte tränat ihop sen nian, det var ett tag sen nu. Kommer bli riktigt roande, ser fram emot träningsverken!

Ögonen går i kors på mig för att jag är så trött, funderar på att vila lite vi gör ju ändå ingenting viktigt och jag läser ju ändå samma bok hemma så tror inte det gör så mycket om jag slumrar till en stund. Det skulle vara väldigt skönt i alla fall.

Ska bara se till att läsa några sidor till innan frukost.
Ha en bra dag, vi hörs väl senare!

puss

pizza

Publicerad 2010-10-06 21:17:22 i Allmänt

Hemkommen från tonår där vi bakade pizza det blev fruktansvärt gott men jag var inte så hungrig.
Skrev även upp mig på bowlingen nästa onsdag, vem tackar nej till gratis bowling och donken efteråt? Jag kanske tackar nej till donken men jag menar gratis bowling - jatack?!

Skola.. Ja skola imorgon torsdag, av någon underlig anlening gillar jag inte torsdagarna i skolan. Men man överlever väl. Boxning imorgon igen älskare! Det är allvarligt talat det bästa med torsdagarna - träningen. H
Snart helg igen, känns som det var helg i förgår? Fast det var det ju nästan.

Nu ska jag hoppa ner i sängen, dra täcket över huvudet och försöka sova, kolla så att klockan är ställd - 05.45 och sen stiga upp igen för att ta bussen 07.05 om jag inte åker bil.
Dags att förverkliga mina planer för kvällen- godnatt.

Kan de bli nya favoriter?

Publicerad 2010-10-06 14:34:55 i Allmänt


Rotade runt efter lite skor i mammas garderob och fick fram dessa snyggingar.
2 par helt fantastiska skor som jag inte ens visste fanns, ett par var till och med mina som mamma köpte till mig för längesen, men jag hade tydligen sagt att de var fula och ville inte ha dem, oj säger jag nu.
Super sköna, och varma bra till vintern!

Kan de bli två av de nya favoriterna?

Godmorgon blöggen

Publicerad 2010-10-06 12:43:06 i Allmänt

Hejsan allihopa hoppas ni sov gott och hoppas ni har en fin dag i skolan/jobbet eller hemma!
Jag är ledig idag som sagt, så jag fick sova till elva i alla fall, jätte skönt.
Sitter och kikar igenom lite bilder och funderar på att slänga ihop en ny header?
Ska leta upp lite bilder som jag kanske kan ha anvädning för. Här är lite gamla bilder som väcker minnen!

Ha det fint

halleluja!

Publicerad 2010-10-05 21:15:31 i Allmänt

En sån där väldigt otrolig känlsa när man vet att man kan duscha i en normal dusch och inte i ett badkar! ÅÅH vad underbart så nu ska jag gå och umgås med min älskade i ca en halvtimme kanske sen blir det sängen!
åh underbara dusch tihi

var det någon som sa mjao?

Publicerad 2010-10-05 12:21:11 i Allmänt

Hoho sitter och jamar i skolan, tror jag blev besatt av katten som befann sig utanför rebeccas fönster inatt! Men det är trevligt, ingen vet vem det är som jamar tihi men det är INTE jag!

Har suttit och diskuterat med måns rebecca och emelie om vad vi har i braås och inte, och vad dom har i hovmantorp och inte, ah ni fattar.

Var lite död idag på morgonen men det fick gå i alla fall. Sista lektionen nu sen ska jag hem och sova. Ledig imorgon underbart som alltid.

Huvudet spränger sönder och nu ska vi kolla på film!

pöss

I really like it when the moon looks like a toenail

Publicerad 2010-10-04 17:10:53 i Allmänt

I eat cheese, but only on pizza, please
And sometimes on a homemade quesadilla
Otherwise it smells like feet to me
And I, I really like it when the moon looks like a toenail
And I love you when you say my name


Hem ljuva hem! Suttit stilla i skolan på en hård stol i ca 5 timmar sköööönt -nej!
Ska ner och göra *egerbollar nu hade jag tänkt. Och nu ryker badkaret och in med en tillfällig dusch, det däremot är sköööönt!



hajhaj

45 minuter..

Publicerad 2010-10-04 14:34:00 i Allmänt

Har suttit stilla i ca fem timmar nu har kollat på film hela dagen och jag fattar ingenting av det vi just såg.
Magen är inte i balans heller, super ont men vet inte varför. Ska ta mitt äpple nu och se om det är hungers nöd det handlar om..
Ska även sitta och hoppas på att vi får sluta lite tidigare så man hinner med 3 bussen hem, hur underbart hade inte det varit. Fast dock orkar jag inte åka över rottne men vafan.

Ska kila ha're

U

Publicerad 2010-10-04 08:26:50 i Allmänt

Att man orkar vara en sån som du.


Sitter i skolan, ska ha mediaproduktion igen typ kolla på film?
stänger ner datorn en stund typ till kvart över tolv!

Ha det fint puss

Can you feel the love tonight

Publicerad 2010-10-03 15:33:12 i Allmänt

Jag har fastnat på den svenska versionen hur jag ens kom in på den vet jag inte.
Följde nyss min fina prins till bussen alltid lika jobbigt tycker jag. Stötte på en väldigt trött Jonatan som sa att han skulle hem och sova? Undrar vad han och hans flickvän höll på med inatt haha..
Mamma och pappa kommer nog hem snart tror jag, ska ner och se efter om det är rent i köket annars får jag plocka iordning lite där innan de kommer hem.

Vad tusan ska man göra resten av dagen då? Inte städa i alla fall för det gjorde jag halva dagen igår så det finns typ ingenting kvar att städa hihi.

Nä jag får se lite senare vad som händer, ska i alla fall ta en dusch och fräscha till mig lite hehe usch..

Bye my flends

GALEN

Publicerad 2010-10-02 16:43:18 i Allmänt

Känner mig galen idag ja!
här är kvällens outfit

Nu stängs datorn av för min del! hörs imorgon lovers!

2 okt

Publicerad 2010-10-02 12:02:34 i Allmänt

Stort grattis till en fin svägerska som fyller 21 idag! Love u

Rebecca smet just hem. Igår var det massa mys och prat i bastun, älskar att sitta och prata med henne.
Idag ska jag städa rummet, köket och hoppas typ.

Hörs senare!

Mysa galet!

Publicerad 2010-10-01 20:21:51 i Allmänt

Jag kan vara depprimerad en väldigt lång stund! Men det försvinner kanske om jag tar mig tid åt en skön varm bastu, några kalla cider i min hand och en väldigt fin rebecca!

ja! ikväll - bastumys, love u girl


helg och ensam, nudå?

Publicerad 2010-10-01 16:19:35 i Allmänt

Kom just hem från skolan! Orkade inte blogga mer igår efter träningen. Det var så sjukt skönt att träna i alla fall! 
Gick hem med Jonatan och Tobias sen ville Tobban att jag skulle följa honom hem.. Visst sa jag och blev ståendes i ca en och en halv timme och bara pratade på med två små pojkar. Måste säga att så mycket har jag inte haft att prata om på.... så jätte länge!
Vi tävlade också lite " den som kunde vara ute längst... INNAN föräldrarna ringde" jag kan inte säga att jag vann, för 5 minuter efter ringer min kära mor och undrar vart jag är. När vi ska gå hem säger Tobias "jaja.. jag vann inte heller då... mamma smsade för en halvtimme sen och ville att jag skulle komme hem" haha ja, ljug kallas det lilla ljugis! 

Hade orientering idag, det var... rätt kul tillslut i alla fall, dock inte lika kul med den träningsverken man har nu efter ha sprungit upp och ner för en skyhög backe, nästan värre än den som jag åkte skidor från i vintras.. FYFAN vad höjdrädd jag är alltså.. Från en backe håller jag på att få svindel, mm moget ja!

Ikväll ska jag ta det lugnt.. Ta en cider i min ensamhet kanske och bara hoppas på att Christoffer kommer imorgon..
Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag, känner mig väldigt ofräsch!

puss

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela