´

Cykling.

Publicerad 2011-08-31 21:12:49 i Allmänt

Så.. Jag tog mig ur, upp från sängen. Jag drog på mig kläderna som jag inte orkade ha kvar på kroppen när jag skulle ligga i sängen. Eller, inte samma kläder.. Jag drog på min onepiece.. Tog mig ut.. Upp på cyklen och cyklade till stallet där jag fick stå helt ensam och vilsen för att en viss Nelly inte svarade på sms eller mina samtal. Jag blev rädd där ett tag, typ att jag hade kommit fel.. Jag har rört på mig idag alla fall! Känner mig jätte duktig! Och den förbannade backen.. Usch för att cykla upp för den. 

Ska kolla på film nu hade jag tänk. Good luck chuck, vem har inte sett den? Jag har sett den.. tusentals gånger!
Hörs imorgon, eller något! Pussen

idrott. Onödig bussresa

Publicerad 2011-08-31 17:51:33 i Allmänt

Jag tycker att det känns riktigt stabilt och nödvändigt att åka in till skolan vid kvart i tolv, komma in vid halv ett. Börja lektionen vid halv två och sluta klockan kvart i tre. Verkligen nödvändigt. Tog 16.15 bussen hem, träffade bästavän en timme innan jag åkte hem. Satt utanför ica och drack läsk och åt lite godis, eller jag åt två bitar.. Men godis som godis. Nu vill hon att jag ska cykla till stallet med henne, är jag lat eller orkar jag det idag? Ingen aning faktiskt. 

Hade trots allt kul på idrotten, claes blev tagen på snoppen av.. någon? Värt att nämna, för det lät så kul när han sa det " Någon tog mig på snoppen" haha.. Ah nä. Men jag väntar på svar från Nelly men hon e seg så får se om jag cyklar och möter henne eller inte ._.! Min hals dör lite! ciao

Halv två

Publicerad 2011-08-31 10:55:49 i Allmänt

Jag blir så förbannad på dessa jävla bussar. Att börja halv två och komma in till stan vid halv ett är inte okej. Så är det på morgonen också när man börjar kvart över åtta och kommer in mellan halv åtta och kvart i åtta? Blir galen på det där. 

Men huvudsaken är att jag fick sovmorgon idag. Jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig heller, har idrott idag bara så jag är osäker på om jag ska ta med andra kläder DVS att jag måste konka på en jävla väska.. Eller så skiter jag i kläderna och dvs att jag kommer sitta på bussen och lukta svett? Eller, jag svettas inte så mycket så det kanske går bra ändå.. Men nu måste jag börja bestämma mig om jag ska hinna äta och klä på mig och sånt. Kanske till och med hitta kläderna jag ska ha..! Ajaaj. Hörs senare

Sovmorgon

Publicerad 2011-08-30 12:28:44 i Allmänt

Ja, tisdag. Jag som ville vakna upp med helg, typ lördag. Jag önskar att jag hade en dubbelgångare, en som inte hade haft någonting emot skolan eller sånt tråkigt. Hur perfekt hade inte det varit? En smart dubbelgångare skulle det vara också men ingen som skulle överglänsa mig förstås. 

Är hemma idag iallafall. Vaknade med ont i magen, kände inte för att åka in till skolan sen ta bussen hem lika fort för att magen är kaos. Så jag bad mamma sjukanmäla mig. Tackar för det, tog sovmorgon istället. 

Har sovmorgon imorgon också, börjar halv två. Slutar kvart i fyra, ja men okej. Hoppas jag hinner med kvart över fyra bussen hem bara. Ner och ta någinting att äta.. Finns inte så mycket gott så får vä se..

Jasper, fasters snygging!

Publicerad 2011-08-29 17:04:22 i Allmänt

Fasters lilla gullis är här och bajsar i farmors knä, söt är han och han gör det rätta ;)
Har suttit och myst med plutten ett bra tag nu. Just ätit middag med hela familjen samlad! Snart ska vi upp till favvomorfar och hälsa på och fika. 

Mysko och Magoo fick träffa bebisen för första gången, oj så nyfikna dom är på honom. Lukta lite här, slicka lite där, lukta lite till osv. 

Ingen stor blogglust just nu!

Samtidigt...

Publicerad 2011-08-29 14:29:12 i Allmänt

... Min skoldator är helt upp&ner.. Den överhettades och stängdes av och nu går det inte att få igång den igen utan att det kommer upp en ruta om att återställa hela datorn, vad ska jag göra? Jag har prövat med båda alternativen men ingenting hjälper.. Suck! Sitter just nu vid min andra dator allafall, tangenterna sitter inte direkt på samma ställe så det tar lite tid att skriva när man får börja om hela tiden. 

Håller på att rengöra mina smycken, typ piercingar, guldhalsbandet och en ring. Hoppas på att dom blir lite renare.

flash

Publicerad 2011-08-29 08:57:20 i Allmänt

och så var vi i skolan igen, och så körde vi igång med flash igen. En utseendemässigt svår sak att göra, visar sig vara typ världens simplaste sak. Rätt kul att göra saker som det händer någonting i. 

Sängen var så lockande att ligga kvar i idag. Så mjukt med duntäcken.. Det var galet varmt också, eller inte så men det var mysigt varmt om ni fattar vad jag menar? Hade fläkten på, det fläktade skönt mot huden.. Åh, vill tillbaka till sängen och mysa lite. Mysigt. 

Otursdag idag tror jag. Dagen började inte allra bäst. Tror inte det kopplade med hjärnan att jag hade högklackat på mig! Men det är bara att le och se glad ut!

Rensar datorn

Publicerad 2011-08-28 17:10:06 i Allmänt

Med tanke på att skolan ska samla in alla datorer och ge oss nya program och sånt så måste vi tömma datorerna på saker som vi vill ha kvar. Så jävla jobbigt. Hatar alla program som kommer försvinna, typ msn, utorrent, och sånt som egeninstallerade program. 

Sitter just nu och kollar igenom vad jag ska ha kvar och inte ha kvar. Filmer, bilder, ah mestadels det faktiskt. alla skolprojekt från ettan och sånt kan ju ändå vara rätt kul att ha kvar.. 
Min koifish som jag gjorde i somras. Så super nöjd.

tärnebo

Publicerad 2011-08-28 16:29:40 i Allmänt

Följde med Frugan ut på en promenad i det väldigt fina men dock blåsiga vädret. Vi gick på i ett bra tempo runt Tärneborundan här i våran lilla håla som slutade på cirka 5.82 km. Ja, jag kollade faktiskt upp det.. Tog en sväng förbi kyrkogården också och kollade hur farfars grav såg ut. Fyfan, synd att man inte är bra på att fixa med sånt. Det blev slutade i alla fall att vi gick runt hela kyrkogården och kollade på massa olika gravar och så, vet inte hur många gånger jag har gjort det. Alltid lika intressant. 

Känner mig duktig alla fall, skulle dock tagit ett par andra skor. Nog med att converse är bland de skönaste skorna till vardagen, men att go nästan 6 kilometer i dom är inte så nådigt. 

Avslutade vandringen genom att stanna hos amanda en sväng och dricka vatten, äppeljucie och prata en stund! Vi har även försökt dra ihop oss till nästa helg för att baka något gott och mysa framför tvn ihop! 
En väldigt gammal bild från när vi flummade oss i fritidsgården! 09 tror jag? Ser min fina utväxt och mitt bruna hår, let me miss it.

Tankarna går in, men kommer ut lika fort.

Publicerad 2011-08-28 10:44:24 i Allmänt

Jag stängde av min mobil i sömnen i natt. Eller så råkade jag bara ligga på den så den stängdes av.
Minns att jag hade sjuka drömmar igen. Inte nog med det så vaknade jag vid tio utab anledning. När man väl kan sova så går det inte.
Mina tankar svävar runt i huvudet, men dom finns inte kvar så länge tills dom flyger ut igen men kommer tillbaka.
Jag vet inte vad jag behöver just nu. Tid eller inte spelar nog inte så stor roll just nu.

Cannonball

Publicerad 2011-08-27 21:46:41 i Allmänt

There’s still a little bit of your taste in my mouth
There’s still a little bit of you laced with my doubt
It’s still a little hard to say what's going on
There’s still a little bit of your taste in my mouth
There’s still a little bit of you laced with my doubt
It’s still a little hard to say what's going on

riktigt höstväder.

Publicerad 2011-08-27 20:18:43 i Allmänt

Solen värmde på som attan idag. Men nu har höstvädret kommit fram, det märks så fort. Höstvädret kan inte riktigt bestämma om det ska va fint eller inte.
Mitt huvud är som vädret, det vet inte riktigt om det ska göra ont eller inte. Ibland kommer det sånna jävla attacker..
Har iallafall umgåtts med Christoffer hela dagen, mega mysigt. Helt sjukt att jag inte har ett dugg att blogga om? Jobbigt läge, ska kolla på andra avenyn och sova sen.. 
Min TVdosa är helt ur funktion. Jag kan inte göra någonting med ljudet? Kan inte höja, inte sänka inte ens stänga av det helt. Sjukt knasigt. Ska knäcka en cider tror jag. Då somnar jag gott sen förmodligen!

nybakta munkar

Publicerad 2011-08-27 11:14:58 i Allmänt

Morfar var här och lämnade nybakta munkar, fy så gott! 
Vaknade för en halvtimme sen eller något åt det hållet. Ska ta och dricka upp mitt te och sen hoppa in i duschen, städa rummet och fixa lite. Hörs väl sen !

Över och under dun

Publicerad 2011-08-26 23:59:28 i Allmänt

Gick ut en sväng och träffade Emil vid nio tiden. Kom in halv tolv, två och en halv timmes prat och massa skratt. En hel del "Din mamma" skämt som jag sorgligt nog har börjat med oerhört mycket nu? Varför undrar ju jag då.. En gång och man blir fast på ett ungefär. Mitt bebisfett på magen kommer få x antal nya blåmärken efter alla nypningar jag har fått, förstår inte varför vi alltid slåss när vi träffas. 

Ögonlocken börjar dra ihop sig nu och klockan är inte tolv än. Fick iallafall en bra promenad tills vi gick till millis och satte oss där medan Emil tjockade sig med pizza. Tycker det var starkt av mig att jag sa nej till pizza.. Blev dock vääääldigt sugen på äppeljuice.. Åh, äppeljuice.. Bättre än cola, helt klart. 

Ligger just nu i sängen med mitt nya duntäcke och mina nya dunkuddar, så mysigt och fluffigt. 
Hela rummet luktar mintkrokant gottis. Ska nog släcka ner ögonen nu det är ju en dag imorgon också!

Bädda sängen i klackar

Publicerad 2011-08-26 20:42:32 i Allmänt

Fick nya sängkläder (täcken och kuddar) av mor min idag. Behövdes verkligen. Bäddade nytt i sängen osv, klackarna åkte på av en slump också, dom låg ju bara där i kartongen och ropade på mig. Så jag går in dom nu. 
Men nu ska jag dra mig utåt för en promenad med BästisEmil, sen ska jag kolla andra avenyn jao!

hehehelg

Publicerad 2011-08-26 17:33:54 i Allmänt

Jag fick en hemsk känsla i bussen hem idag. Satt och vilade ögonen lite, ville somna faktiskt så att tiden skulle gå fortfare. Tror jag för första gången märkte att jag somnade, eller det var något som hände.. Sjukt creepy var det iallafall. 

Hade så otroligt tråkigt på lektionerna idag, till och med rasterna var sega idag. När jag hade rast ville jag börja lektionen och tvärt om. Knepigt. 

Bad mamma att göra potatisgratäng och kött på grillen idag, så sjukt sugen blev jag på det i skolan så det får bli det idag! Gottis.
Äntligen helg.. Segaste veckan på länge usch.

Hick..hick..hick

Publicerad 2011-08-26 10:14:06 i Allmänt

Sitter på min första naturkunskaps lektion. Nödvändigt? Jag hickar så det hörs i hela klassrummet. För varje fårga jag får så hickar jag som svar, smart va?
Tror jag skulle kunna ha en hick konversation med Nelly. Jag gillar hicka, det är mysigt men fruktansvärt jobbigt att höra på hihihi.

at felicias home

Publicerad 2011-08-25 17:27:46 i Allmänt

Tog det där förbannade skolfotot idag. Bler rätt nöjd med det enskilda tror jag såg det lite hastigt och lustigt. Fick inte se klassbilden dock.. Men jag stod och lekte med håret och kollade ner i marken tror jag.. Får se hur det blev..
Helg imorgon.. Skönt, veckan har gått så sjukt sakta. Hoppas på att helgen också går sakta! 



Snabbis

Publicerad 2011-08-24 20:11:54 i Allmänt

Åkte in och hälsade på Timmy, Emelie och lillpojken idag efter skolan. Åkte ju hem innan det dock men det gör inte så mycket, jag slapp ju ligga hemma och somna. 
Ligger och kollar på fångarna på fortet, eehe.. Skiftar kanal mellan fyran och trean, surt när program krockar sådär. 

Bestämde mig i stan innan att jag skulle tjocka mig lite med chips och choklad, det var ett tag sen typ. eller något.

2½ Timmar

Publicerad 2011-08-24 10:59:58 i Allmänt

Sovmorgon och sovmorgon, jag vaknade två och en halv timme innan bussen ska gå. Det är lite mindre än en timme kvar och jag är typ klar.. Lagom surt att jag inte kunde somna om. Men vad gör det.. 

Bussen går kvart i tolv, börjar kvart i ett och vi ska bara in och prata om vad vi ska göra på idrotten eller planera vad vi vill göra under läsåret typ. Kunde likaväl fått va lediga tycker jag. 
Jag har gått i skolan en halv vecka och jag saknar redan mina lediga onsdagar, ledsen för det men vad gör man? 

Kollar på MTV, Brittans låt är på just nu och ehm hur ska jag säga.. Hon är usel på att mima.. Sad but true.
Göra mig klar så jag slipper stressa iväg till bussen. Suck

Tillbaka till ruta ett.

Publicerad 2011-08-23 18:28:28 i Allmänt

Det finns så mycket jag skulle vilja få sagt. Så mycket jag inte kan skriva här.
Huvudsaken är att jag mår bra, trots allting, så mår jag så jävla bra. Allt tack vare dig!  

Måste säga bara att jag har två av världens finaste bästa vänner, helt klart. Ni två som alltid finns där och stöttar mig genom alla mina val i livet, ni som alltid finns där om jag mår dåligt. You named it. Ni är bäst babes <3
Felicia <3 Emeilia <3 Nelly
Ni är så jävla fina tjejer! <3

CHAAAA

Publicerad 2011-08-23 17:22:31 i Allmänt

Nu, faktiskt ska jag göra klart den där läxan vi fick. Ska försöka klura ut vad man ska skriva.. Jag är inte bra på att förstå uppgifter, speciellt inte från den läraren. Är det bara jag eller...
Den här gången ska vi skriva ett A4 om filmen Bekas. Men vad ska man skriva? Ja, det fick jag inget svar på efter att jag hade frågat 3-4 gånger

SÅ JÄVLA STABILT SÅ DET FINNS INTE

Publicerad 2011-08-23 16:42:43 i Allmänt

Humöret kommer från alla olika håll och kanter, bra humör, dåligt humör, ledset humör och ah, alla olika sorters..
Hade jag aldrig sett "...." från början så hade jag varit på topp humör. Känns ju stabilt att det blir så. 
Det har varit jobbigt väder hela dagen, kallt, varmt, kallt, varmt. När jag kommer hem får jag reda på att jag inte har några tvkanaler på mitt rum för att någon jävla elektriker var här och kollade på våran elmätare, det visade sig att min parabolsladd eller något var så varm så den hade slagit ut elmätaren? Kunde dels börja brinna när som helst, och det känns också jävligt stabilt.

Somnade i skolan, eller nästan. Blev piggare så kommer säkert inte somna ikväll. Mitt tillval i skolan - rörligbild, visade sig vara SKIT tråkigt. Har redan fått första "läxan" inget stort men jag stör mig på läraren som inte ens kan förklara uppgiften normalt?  

Dom visar bara repriser på tv också. Alltså, ingenting stämmer överrens i mitt liv idag känner jag. 

Det kommer bli riktigt jävla skönt med sovmorgon imon alltså..

huvudvärk

Publicerad 2011-08-22 20:19:21 i Allmänt

Trött och sleten efter en dag i skolan, samt BB. Ska ner och göra lite te, eller dricka fanta, har inte bestämt mig än. Vill inte komma in i " andra andningen" så jag blir pigg igen.. Kände egentligen att jag inte hade mycket att skriva så vi hörs väl imorgon OM jag inte kommer på något

Fasters Guldklimp

Publicerad 2011-08-22 19:51:14 i Allmänt

Skoldagen var lång, helt okej lektioner och fick ett helt okej schema tillslut ändå!
Åkte ju till BB efter skolan med mamma och pappa för att hälsa på min lilla guldklimp. Så söt, och så glada föräldrar såklart!
Känns som lite fjortiskärlek när jag säger att jag älskar honom efter att ha träffat honom en gång! 
Fasters lilla guldklimp <3

New in my closet

Publicerad 2011-08-22 19:43:44 i Allmänt

Fick hem mina saker från Nelly.com idag. Koftan kommer säkert bli en ny favorit, så sjukt skön.
Skorna är favoriter till utseendet, rätt sköna att gå i men det blir nog jobbigt när man börjar snubbla på sig själv!

"brunchade" med adam

Publicerad 2011-08-22 10:25:34 i Allmänt

Första frukosten för den här terminen är avklarad på skolan. Känns helt okej. Håller på med första uppgiften, en studsande boll i flash.. Rätt kul att lära sig hihi! Min boll klistrade sig i marken hela tiden så det tog någon sekund innan den studsande upp igen!

Åt frukost med Felicia och Adam, kul att ha nytt sällskap också, och välkommen till JB adam ;)
Nu- jobba på en studsande boll!

Skolan..

Publicerad 2011-08-22 06:44:49 i Allmänt

.. Ja, vem älskar inte skolan? Ska göra mig iordning innan bussen går fem över sju. Så jävla roligt att åka buss varje dag igen, har verkligen längtat. Synd att bussen inte går via rottne också.. Vill verkligen åka buss liksom. Och TUR att jag har alla tre paraflaxen i bilen så jag blir blöt påväg till skolan. Älskar att sitta dyngsur i kalla klassrum utan att man torkar! 

Nog med prat om det, igår kväll blev jag faster, för första gången! Jag drömde om honom, lilla pyret, nya tillskottet och fastersälskling! Dock har jag inte träffat honom, men att man älskar honom redan nu är självklart! Måste hurra nu!
skolan ♥♥♥

Måleri

Publicerad 2011-08-21 20:29:52 i Allmänt

Åkte in tidigt till stan idag. Har varit så jävla spänt. 
Suttit i barnrummet och målat väggen hela dagen, blev klara idag och det blev så jävla bra! Någon bild kommer säkert komma upp här när jag får tillgång till dom. Har en bild på mobilen men kan inte koppla den till datorn så det får va.

Har just duschat, bad mamma att stryka min skjorta (Fint ska de va!) Ska klä på mig lite kläder. Ner och se om det finns något att tugga på sen lägga mig och måla naglarna och fixa ögonbrynen lite.. Såg att dom blivit lite ojämna!
Ska sova sen efter det.. Försöka iallafall, skola imorgon ju. Ser verkligen fram emot det. Not.

Fuuuuuck tristess

Publicerad 2011-08-20 19:46:47 i Allmänt

Jag får panik av att ha såhär tråkigt. Det finns ingenting att göra heller för den delen. Fryser gör jag också men jag orkar inte lägga mig under täcket. What to do in min situation? Inte det blekaste. Börjar bli trött. Och jag kom just på att jag inte har kollat på något andra avsnitt idag.. AMAGAD.... Nä ironi men ah fan, har så tråkigt. Ring mig chiao

6 saker ni inte visste om mig

Publicerad 2011-08-20 17:45:25 i Allmänt

  • Jag visar ALDRIG mina fötter i onödan. (Fotfobi)
  • Mitt kortaste förhållande varade i endast tre månader.
  • Mitt längsta förhållande (utan uppehåll) varade i ungefär ett år och sex månader.
  • Jag fick nagelsvamp på min tumnagel för någon månad sen så nu behandlar jag den. (Den ser jätte mobbad ut, den har varit ca en cm lång)
  • Jag älskar att få komplimanger men jag blir så generad av att få det, spelar ingen roll om vad jag får komplimanger av. (Mamma brukar skryta med hennes bakgrundsbild på sin telefon, folk brukar säga att jag ser ut som en modell.. Skämmigt men kul!

  • Jag har alltid velat ha en lillasyster, men har aldrig sagt något till mina föräldrar om det. (Älskar att bara va två barn i familjen.)

smidig på handen

Publicerad 2011-08-20 13:47:12 i Allmänt

Har precis lagat mina bebisar. Mina typ favorit tights har haft ett x antal hål i sig, så har lagat dom nu. Kommer dock få laga dom snart igen, dåligt tyg så det går upp liksom.
Gulliga hål tycker jag. Det värsta var inte att laga, utan att efter varje hål jag hade lagat hittade jag fler och fler!

Tidigt

Publicerad 2011-08-20 11:47:07 i Allmänt

Somnade rätt tidigt igår. Skönt det, hoppas på att jag somnar lika tidigt idag och vaknar innan nio tiden imorgon eller innan tio alla fall. Planerar så att jag ska kunna somna imorgon kväll så man är pigg till skolan. Brukar alltid ligga vaken till tre - halv fyra tiden innan skolan börjar (vare sig det är lov eller bara helg) Vet inte vad det kan bero på. Det är ju inte direkt bra heller att sova två timmar ungefär när klockan ringer vid sex och bussen går vid sju. 

Idag vaknade jag helt av mig själv, ingen klocka, inga ljud eller någonting klokcan halv nio. Trodde till "min fasa" att klockan var halv tolv - tolv. Men det var den ju inte så.. Men jag somnade om till halv elva tror jag. Förtjänade en sista sovmorgon tycker jag. 

Jag ska tydligen med mamma och pappa ut och leta svamp i skogen sen, efter det ska vi åka och hälsa på mina trollungar också. Trols och Rasmus om ni minns dom? Så sjukt längesen jag träffade dom, hoppas bara det blir av nu. Har ju trots allt ingenting att göra ändå så. Men nu, frukost.

första klar, två kvar

Publicerad 2011-08-19 21:21:12 i Allmänt

Kollade klart på första säsongen av avenyn nyss, började på andra säsongen innan. Helt sjukt att sista avsnittet i första är en timme långt. Ska kolla klart på tredje avsnittet från andra säsongen nu. Hann inte kolla klart på det innan fören jag skulle äta, sen började Bambi på tv så jag kollade på den istället hihi. Sick att dom har ändrat rösterna i Bambi, inte ens replikerna är samma.. Illa! Men det blir väl så när kvalliten på så gamla filmer blir så dålig så ljudet knappt hörs ;) 

Måste försöka komma på någonting att göra imorgon, kan inte va ensam imorgon när det är sista helgen innan skolan. Suckkkk. Vårat schema sög by the way.

Lady Gaga, inspiration

Publicerad 2011-08-19 20:35:22 i Allmänt

Jag kom just på en sak. Varje gång jag lyssnar på Lady Gaga, så får jag sån jävla inspiration, eller inte inspiration kanske men jag blir så sjukt fotosugen (ja, självklart egobilder såååklart) Nä men det skulle va rätt skoj att fota andra också! Får tvinga nelly till det någon gång..

Hade inte mycket mer att skriva här nä.

blöt, blötare, blötast

Publicerad 2011-08-19 12:59:04 i Allmänt

Vart man än vände sig stod det folk med vattenballonger, flaskor, vattenslang eller stora hinkar med vatten. Började lite smått med några stänk från vattenflaskor, lite värre när Martin slängde en hel hink över mig, och ännu värre när kevin tog vattenslangen och sprutade på mig. Kom på att jag hade telefonen i fickan då så vi hoppas på att den håller från vattenskada.. 

Med dyngsura kläder cyklade jag hem i regnet. Kunde ju inte bli något blötare så vafan. Blöta mjukisbyxor = tungabyxor. Gav upp när jag kom till uppförsbacken.. Men det säger vi inte högt. 

Får även hoppas på att förkylningen inte kommer tillbaka nu efter allt det här blöta. 

Ligger i sängen och slöar, tog en riktigt varm dusch innan, ska ut i regnet igen sen till dädesjö marknad.. Ye!

hah wtf

Publicerad 2011-08-19 09:49:58 i Allmänt

Loggade in på fejjan och allt var helt konstigt? Vad pysslar dom med? Dom kan inte hålla på att ändra på sidan hela tiden och den här gången fattar jag verkligen ingenting! .. nu ska jag till jobbet chiao

Last day

Publicerad 2011-08-18 22:05:56 i Allmänt

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Nä inte sova för jag är inte trött, så somnar väl kanske om några timmar. Sov ju trots allt innan. Somnade ifrån stackars coffe igen när vi smsade.. Tycker lite synd om honom. Anyway, ska kolla på några avsnitt av andra innan jag sover.
Vi var borta hos mormor och uffa innan och drack lite kaffe och pratade, fick springa bort igen nyss och lämna lite mjölk till dom. Känner mig snäll ibland. 

Känns hemskt att sommarlovet närmar sitt slut också, imorgon är sista sommarlovsdagen och sista jobbdagen.. Vill inte börja skolan riktigt än. Några veckor till vill jag va ledig. 

Btw, nämnde jag att vi redan har bokat ny tid till tranemo? Åker dit igen i oktober någon gång. Kallt men kul och mysigt, blir nästan lite väderkåt när jag tänker på alla förhoppningsvis färgglada löv som kommer ligga på marken. Ha mysiga koftor och kängor på sig.. Ååh, hösten och jag är nog bästavänner ibland!
Åh, jag älskar hösten! Några bilder som är tagna av mig, den sista på mig är från åttan eller något, tagen av en kompis! Min gamla jacka var så mysig!

Nelly.com

Publicerad 2011-08-18 21:05:18 i Allmänt

Beställde hem lite saker från Nelly.com nyss. Spännande och se om det blir som jag trott!

Rut m.fl.

Publicerad 2011-08-18 16:00:51 i Allmänt

Jag har hittat en ny favoritbutik. När Grand samarkand öppnade i Växjö så fick dom en butik som heter Rut m.fl. Dom har grymt snygga kläder, lite dyrt kanske, men kläderna är värda pengarna. Här är lite jag har fastnat för.
BAGDASTEIN BUCKEL CARDIGAN<br/><strong>399</strong> SEK | €49.95KELSEY BLAZER<br/><strong>399</strong> SEK | €39.95FLOWY BUTTON SINGLET<br/><strong>199</strong> SEK | €19.95ARMY FLUID BLAZER<br/><strong>249</strong> SEK | €25.95
PRICE MARION BIG NECK<br/><strong>199</strong> SEK | €19.95

Frukost:

Publicerad 2011-08-18 09:20:21 i Allmänt

Idag blev det ingen vanlig frukost för mig. Te och muffins. Lite tjockt men det försvinner under all träning. Jag är sjukt trött idag också, men dagen lär jag klara av. 

Glömde bort att jag faktiskt kunde sova en kvart till idag så gick upp vid nio igen. Nu ska jag äta klart mina muffins och dricka mitt te. 

Ps. Min hals gör fortfarande ont? Snart två veckor sen jag blev sjuk.. Ds.

moffens

Publicerad 2011-08-17 19:56:16 i Allmänt

Åter igen ligger jag i sängen, ensam och glor på andra avenyn. Snart klar med första säsongen. Sist tog det sån sjuk tid innan jag var klar med den but not this time! 

Fick tråkigt innan så jag gick ner och bakade muffins, det var ett tag sen jag gjorde det.
Imorgon är det näst sista dagen på jobbet också. Skönt men ändå så tråkigt. Sen efter det är det dags att förbereda sig för skolan, mm kul.

Ska kolla klart nu.. Yeh

HADE VI TUR MED VÄDRET ELLER

Publicerad 2011-08-17 15:14:34 i Allmänt

Haha, ligger i sängen och hör hur det regnar ute, öser ner nästan. Hur mycket tur hade vi inte med vädret egentligen? Hoppas det är fint imorgon också, orkar inte regnet!

t.r.ö.t.t...

Publicerad 2011-08-17 14:43:43 i Allmänt

räcker det om jag säger att jag är trött? I så fall, jag är trött.. Trodde jag skulle ha problem att somna igår kväll men jag somnade ifrån mitt smsande. Brukar alltid höra eller känna vibrationen när jag får sms men nä.
Somnade nästan på planen när jag la mig ner vid vår lilla halvlek. Får vila lite nu tror jag.

Morning time

Publicerad 2011-08-17 09:41:19 i Allmänt

Godmorgon folket. Idag börjar skolan, ínte för mig men för ettorna på John Bauer, jag lider med er små stackare.. Vi börjar på fredag, men jag jobbar så börjar på måndag. Känns helt okej att få någon dag till ledigt.
Hade såna där sjuka drömmar i natt. Såna jag bara ville vakna upp från direkt. 

Just nu sitter jag och väntar på att klockan kan bli tio i tio så jag kan cykla till jobbet. Det är lite drygt. Kanske ska gå upp kvart över nio imorgon? Ändå har jag segat som fan idag. Låter konstigt att jag blev klar på tjugo minuter typ? Då räknar jag ändå med att jag ska klä på mig, äta, gå på toa, borsta tänderna, fixa mig lite ( fixade mig lite mer idag pga att jag hade så mycket tid..) Ah allt det brukar ta minst en halv timme. Men inte idag. Segt. 

Jag vaknade halv fyra i natt igen, what's up med det? Ääh... 17e idag. Hoppas på en bebis.. ):
Ska nog stiga upp lite senare imorgon..

Karta åt Adam

Publicerad 2011-08-16 21:46:26 i Allmänt

Haha, Adam är så söt ibland. Han börjar på John Bauer imorgon, vilket dels är den skolan jag går på. Så han bad mig rita en karta åt honom så han kan hitta till matsalen.. Och ja, ni vet ju hur mina paintskillz är så ;)
Hoppas verkligen han fattar, jag la ner hela min själ på den kartan :)

Downfall

Publicerad 2011-08-16 18:57:16 i Allmänt

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Pusskalas på jobbet

Publicerad 2011-08-16 15:15:58 i Allmänt

Fick reda på min lön idag, skulle behöva pengarna faktiskt. 

Idag hade vi lite pusskalas, pojkarna har blivit som förälskade i både mig och anna. Mest anna faktiskt, så söta. På lunchen gick dom ut och planerade ihop att dom skulle gå in och pussa oss, men dom är liiite försmå för oss tror jag så vi skippade det. 

Hade lite nickövningar och annat sånt som är viktigt att kunna. Synd att dom är så små, dom bli uttråkade så lätt. Första gången som dom lyssnar på mig tror jag. 

trött,trött,trött!

Publicerad 2011-08-15 21:26:08 i Allmänt

Go'kväll kära läsare. Första dagen avslutad på fotbollsskolan, fyra återstår. Det är rätt mysigt att ha hand om 7-8 åringar. Anna skaffade sig en liten date också, tror han blir biggamist när han blir stor. Han hade tydligen redan 3 andra "flickvänner" inte nog med det kom han fram och sa "du är också söt" och log, jätte söt kille. Tänkte aldrig på att dom var så små, när dom frågade oss vilken klass vi gick i så frågade jag förståss det samma. Dom sa att dom började ettan, jag blev helt paff.. Tänkte att dom gick i trean typ. Men näe, hade lite fel. 

Cyklade hem som en tok idag för att jag skulle hinna duscha och fräsha upp mig lite. 
Jag har tillbringat dagen från klockan tre tills nu tillsammans med en väldigt fin Christoffer, mega längesen. 

Nu kommer mamma och pappa hem som har varit hos Emelie och Timmy igen och målat väggen. Ska nog tvinga mamma göra något att äta.. Hörs imorgon or något

Ingen nattmänniska

Publicerad 2011-08-15 09:20:55 i Allmänt

Jag sover aldrig på nätterna längre, eller klart jag sover men jag somnar inte fören mellan 1-3. Igår somnade jag runt två tror jag och jag vaknade första gången vid halv sju idag. Somnade om efter många om och men och vakade två timmar senare. Jag var inte lika pigg då som jag var vid halv sju kan jag ju säga. Men jag drog mig upp och nu är jag snart redo för att ta cykeln och cykla ner till fotbollen och börja leka! 

Kläderna är pådragna, fick ta tights under idag för att det regnade!? Det kan ju inte regna idag liksom. Tur att vi bestämde igår att vi skulle va på hyllan så vi blir av med lite fler mygg i år. 

Måste hinna ner och äta innan jag sticker, ni kanske får ett snabbt inlägg när jag kommer hem sen om jag hinner! Puss
Vårat snygga ställ, fick inga strumpor så jag fick bryta matchningen med ett par röda.. MEN vi fick en vattenflaska som var gul? Matchade inte heller så bra så vafan ;) Men visst passar jag i blått? IRONIIII hejdå gott folk hoppas ni sover gott ni som fortfarande är hemma och är lediga, ni andra ha en bra jobbdag!

Kyckling

Publicerad 2011-08-14 18:38:04 i Allmänt

Magen kurrar jätte mycket aoch. Kom hem från mötet för en stund sen, fick med mig namnlista på dom som ska va med, vattenflaska och kläder samt en planeringslista.
Nu ska vi bara vänta tills imorgon när det roliga börjar, två ledare och tolv 7-8 åringar. Kanon! 

Maten står i ugnen, men ligger snart i magen. Kyckling och potatooos nomnom.

Hemmafru

Publicerad 2011-08-14 15:09:11 i Allmänt

Inte riktigt kanske, men jag har varit duktig. Städade mitt rum och bytte sängkläder så nu är det fräsht i sängen igen. Gick ner i källaren och hängde upp tvätten, vilket bara var min tvätt. Om man kollar nere i källaren så ser man bara svarta kläder.. Startade även ny maskin med bara vita kläder. Dock var det två eller tre plagg där som var mina men vad gör man inte för familjen? Plockade upp lite kläder som låg på golvet där nere också, såg ut som ett bombnedslag.. Måste få i mig lite mat i magen, börjar bli hungrig. Åt ingen frukost innan så det är väl dags nu antar jag.

Konversation

Publicerad 2011-08-14 13:57:18 i Allmänt

Igår när vi var hos Timmy och Emelie så drog Emelie upp sitt ena ben. 

Emelie: Åh jag har så håriga ben, måste raka dom!
Jag: Men jag har nooog lite hårigare än vad du har *Slänger upp benet och visar*
Emelie: VAFAN UNGE rakar du inte benen!?
Jag: Haha men förlåt om jag inte pallar det då, visar dom inte ändå ju!

Emelie, nu är det ju såhär då att jag odlar lite päls inför vintern ;) Nä inte alls, men jag ska raka benen sen, kan ju inte gå runt med shorts imorgon och se ut som en kille på benen eeh.. Men enligt mig är det där överskattat om man inte visar benen så mycket. Word!

Alltid sämre

Publicerad 2011-08-14 13:20:02 i Allmänt

Min förkylning blir värre känns det som, vaknade med ännu mer ont i halsen och en extremt igentäppt näsa? Jag börjar jobba lite imorgon kan inte typ immunförsvaret visa lite hänsyn? Orka springa runt och träna småbarn om man knappt kan andas normalt. Nog med den dåliga konditionen, nu ska man dras med förkylningen också. Nog med lipande.


Ska ta och sätta in linserna så jag slipper huvudvärk, ska städa mitt rum, byta sängkläder och sen ska jag på mötet angående den kommande veckan. SEN kan vi börja lipa åt att det bara är en vecka kvar till skolan börjar??? Kan säga så mycket som att jag inte vill börja skolan igen, har haft ett kort lov känns det som. Ett lov som har gått såhär fort. Wellwell, dags att göra lite nytta, måste försöka laga punkan på cyklen också så jag har någonting att ta mig till fotbollsplanen med.

Owl$

Publicerad 2011-08-13 21:36:25 i Allmänt

Det blev nästan en heldag i Växjö hos Timmy och Emelie. Vi började på med målandet på väggen till barnrummet. Det kommer bli riktigt bra när det blir klart. Alla ugglorna är ritade, två kaniner och ett stort träd + lite små detaljer. Nu ska det bara målas.
Ligger för tillfället i sängen och degar. Jag undrar verkligen hur jag ska orka komma igenom jobbveckan som kommer. Upp vid nio tiden och jobba till två. Visst inte så speciellt hårt jobb, men att hålla igång ca tio stycken 7-8 åringar är rätt jobbigt haha. 
Hur jag sen ska orka umgås med folk efteråt lär bli en utmaning, kommer ju somna hela tiden men det får folket stå ut med antar jag? Men jag ser verkligen fram emot både jobbet och umgänget.
Jaha, nä men starta några avsnitt av avenyn då också kanske. Ah.. Tjarå :)

gone

Publicerad 2011-08-13 14:18:36 i Allmänt

Har varit borta från datorn, har inte behövt den. Gick en sväng med Nelly igår, sen kollade vi på filmer. Rugrats bland annat haha.
Idag tog vi oss ut och gick mot brittatorp, mina fötter är inte speciellt hela efter den rundan.. Att gå i converse är inget alternativ.
Ska ta och klä på mig och sen ska jag in till min kära broder och Emelie, samt bebismagen!

Rottne

Publicerad 2011-08-12 13:54:07 i Allmänt

Åker till bästis och leker lite med henne snart.
Morfar stekte så mycket plättor så det blev över. Ändå var vi sju pers + bamse.. Massvis med plättor. Han stekte på 2 liter .. Morfar, när ska du lära dig?♥ Huvudsaken är att man blev mätt och go!
Tvingar nelly att färga mitt hår också, har en rätt saftig utväxt!

morgonpigg?

Publicerad 2011-08-12 10:31:07 i Allmänt

Rusar ut till morfars bastu och äter frukost, plättor, pannkakor kalla det vad ni vill, han gör dom bäst i vilketfall.
Hörs senare.

dåligt med uppdatering

Publicerad 2011-08-11 20:08:43 i Allmänt

Jag har inte haft ett dugg att blogga om idag. Det har inte hänt någonting mer än att jag följde med och vittjade kräftorna och kollat på andra avenyn.
Följde med pappa till ica innan och köpte lite vindruvor, ost och kex för lite mys med familjen.
Ingenting mer att skriva så, so long!

Halv sju

Publicerad 2011-08-11 15:45:34 i Allmänt

Mamma och pappa är piggare än vad jag är, tror det är dom som är kvar i tonåren. Dom kom hem halv sju idag på morgonen efter att ha festat hela natten haha, schtek.
Låg uppe som vanligt till tre och kollade på andra, men somnade nog halv fyra tiden.
Jag har fått träningsvärk av att jag bar nicole en del av kvällen igår, kan knappt anstränga armarna haha.
Har just varit ute och vittjat kräftorna, ca 38 stycken idag, dåligt med tanke på vad vi har fått innan. Men så är det när folk tömmer burarna åt oss - utan att ge oss dom..
Och eftersom att mamma och pappa är lite " trötta" idag så blir det pizza. Gottis.

hemma från festligheter

Publicerad 2011-08-10 23:50:44 i Allmänt

Ensamt.. Väldigt ensamt. Kallt och eländigt, vart tog sommaren vägen? För två månader sen var man ute hur länge som helst i shorts utan att ens frysa? Nu gick jag hem i långbyxor och höstjacka och jag frös? Hösten, ja.. Älskar hösten, alla färgerna osv. Men inte kylan.
Ska lägga mig och kolla på några avsnitt av andra och försöka sova. 
Först ska jag samla kraft till att tvätta bort sminket.

Kvällens outfit

Publicerad 2011-08-10 17:41:59 i Allmänt

Älskar att jag ser jätte smal ut på bilden, wow.. Får nog tacka "hållningen" och skorna till det!
Hoppas ni får en bra kväll :)
Btw, minns ni den gubben jag berättade om som jag träffade på stan en gång? Han som sa att jag borde bli modell för min snygga hållning och min fina figur.. Sen gick han ifrån mig och sa att jag skulle klä på mig haha. Ja tackdå.
Sådär såg jag ut den dagen. Nämnde jag att jag såg gubben på stan typ två dagar senare? Han var nog nykter då..

1480

Publicerad 2011-08-10 15:00:40 i Allmänt

Hah, trodde jag hade skickat lite fler sms än så.. Jag har alltså snålat på mina sms i onödan? Dåligt där. Nu kan vi börja smsa igen utan att vara orolig ;)
Raderade nyss allting i min "meddelanderäknare" tror jag hade skickat runt 7400 stycken på tre månader eller något, hade sammanlagt 14000 någonting i "totalt antal meddelande" Jadå, det rullar på perfekt.
Jag är klar för kalajs också, eller sminket i alla fall. Jag hittade min pincett och nu är det bara håret och kläderna men det fixar jag efter några avsnitt av andra!

artonårskalas och "täppt i halsen"

Publicerad 2011-08-10 12:26:54 i Allmänt

Natten går inte beskriva mer än hemsk, hemsk och lite mer hemsk.
  • För det första låg jag uppe vid datorn alldeles för länge. Att kolla på andra avenyn till klockan tre och bli helt inne i det mitt i natten är inte det bästa för mig att göra. 

  • För det andra somnade jag inte fören klockan halv fem, gick upp igen halv sju för att gå på toa och jag var inte trött. 

  • Och för det tredje var min hals torr och jävlig, kunde inte svälja mitt saliv fören jag fick panik av att jag inte kunde släppa in luften i mina lungor.

    Morsan skrek på mig vid tolv " upp nu klockan är mycket" Mycket? Sen när har det hindrat mig att sova längre än till tolv.. Men sagt och gjort, jag gick upp och gjorde te till halsen.
Ye, jag har blivit lite hes, trist nog så går det över under dagen. Älskar hesa röster, that's sexy.. På en del då..
Nä hoppa in i duschen och börja fixa mig lite, ah alltså inte i duschen men ni fattar.
Bjuder på en söt bild på mig från idag, hairpanic
Mm, ah min arm såg lite brun ut så. Sen orkade jag inte tvätta bort sminket heller så är lite black under my eyes.

att leva sig in i filmer

Publicerad 2011-08-10 01:37:10 i Allmänt

Är det bara jag som verkligen lever mig in i serier eller filmer? Har kollat på en hel del avsnitt av andra ikväll.
Otroheten som upplevs i serien svider till i mig också på ett sätt. Gah nä jag vet inte hur jag ska förklara det, men jag tror nog det händer alla någongång. Det är som när man sitter på bio eller när man ser en film man aldrig sett, man sitter och spänner sig för att man inte vet vad som ska hända. Det händer mig väldigt ofta även med filmer jag har sett. Anyway, ska stänga ner nu hade jag tänkt. Det är ju trots allt en dag imorgon också!
Jag är inte det minsta trött men vad gör man.
Update; Det blev visst ett avsnitt till...

Te & andra

Publicerad 2011-08-09 22:58:24 i Allmänt

Halsen har börjar täppas igen nu, jävla förkylning. Har tagit ett par alvedon och druckit te. Kollar på andra avenyn nu. Kärlek!

Skokåt

Publicerad 2011-08-09 21:17:43 i Allmänt

Galet vilket sug jag fick efter klackskor..

Dom här sötnosarna har en klack på 14cm, helt underbart snygga.. Skulle passa perfekt på min skohylla
Dom här har en klack på 13cm, skulle sitta perfekt på mig och de har även synts till i Tyras blogg!
13cm klack.. Jag blir bara kåtare och kåtare på skor alltså
Hur snygga är dom inte..
Ah jo, men hade man haft pengar så! 

DÖ TRÖTTHET, DÖÖ!

Publicerad 2011-08-09 19:05:31 i Allmänt

Jaja, gick ner och tog mig en macka, la mig i sängen och blev såååå trött. Somnade, vaknade, somnade, vaknade... Ah ni fattar, jag vaknade för en kvart sen och gick ner och åt mat, hade inte pappa skrikit på mig hade jag nog fortfarande sovit. Det var likadant igår, sov hela tiden. Jag låg i sängen hela dagen igår så det är väl inte så konstigt men jag menar.. Nu somnade jag med alla kläder på mig, skjortan och allt.
Kommer väl somna snart igen, mysigt värre typ. Känner mig friskare iallafall. Känns bra!

Rundan till växjö

Publicerad 2011-08-09 16:43:38 i Allmänt

Idag är jag faktiskt piggare, orkade fixa mig och ta mig till stan för att gå runt,runt,runt på grand. Mamma påstår att hon blir yr av att gå runt där och att hon inte vet vilket håll hon ska fortsätta gå åt när hon kommit ut från en butik.. Jag menar, hur kan man glömma bort vilka affärer man har passerat?
Hittade vad vi sökte till födelsedagsbarnet som fyller år imorgon. Så imorgon blir det artonårskalas.
Jag blev lite hungrig, sen när man känner lukten av mat blir det ännu värre. Så jag fjäskade lite för pappa och bad honom köpa subway åt mig. Men då vek sig både mamma och pappa så vi stannade till där för att äta alliopa. Grillat kycklingbröst och sesambröd, hur gott som helst.
Hittade ett par skor som jag blev kåt på.. Satans snygga, dock satt dom på en skyltdocka så jag visste inte vilken butik dom kom ifrån.. Dom fanns inte någonstans i butiken som dockan fanns i. Får speckulera vidare i det antar jag.
Köpte ingenting annat heller, har no money så det får vänta tills jag får nästa studiebidrag. Jävla skit, behöver pengar nu.. Tur att man jobbar lite nästa vecka och skrapar ihop lite då.. Jaha, och vad händer nu? Ner och se om det finns något gott att äta kanske.. mmm... makrillmacka.. Hörs senare!

svar på tal

Publicerad 2011-08-09 16:36:32 i Allmänt

Den här kommentaren trillade in under tiden jag var i stan och sprang runt. 
Svar: För det första så är det min ensak om jag hör av mig till honom eller inte. För det andra så har vi fått riktigt bra kontakt senaste tiden, vilket jag är riktigt jävla glad över. Jag har alltid sagt att jag behöver honom i mitt liv, och det är så det är. Han får mig att må så grymt bra, han har hjälpt mig genom saker som jag varit med om och jag är riktigt tacksam för det.
Och det där med att " alla vet att du fortfarande älskar honom", visst kanske jag gör det, men jag har precis blivit singel så jag lär ändå vänta ett tag innan jag gör någonting. Men som sagt, man glömmer aldrig bort sin första riktiga kärlek- aldrig. Hoppas det dög som svar till din "fråga" :)

still sick

Publicerad 2011-08-09 12:28:22 i Allmänt

Godmorgon era sjusovare! Känner mig lite piggare idag, men är fortfarande "lika" sjuk. Snoret rinner, hostan drar ut lungorna och febern kan man steka ägg på. Fina kombinationer va?
Jag ska iallafall tvinga ut mig själv idag, tänker inte ligga inne resten av dagen. Jag har ju dessutom inte varit uteute sen i lördags? Så jag tar mig i kragen och följer med mamma och pappa in till stan för att köpa födelsedagspresent.
Har just fixat mig lite, så jag ser till och med fräsh ut. Lite piggare också.
Här får ni dagens outfit!
By the way, skjortan köpte jag när jag var i stan med Nelly, har letat efter en enkel vit skjorta jätte länge.
And my hair is huge today!

Känner mig såhär ungefär

Publicerad 2011-08-08 23:10:23 i Allmänt

Gullig va? Tur att jag inte ser ut så, dock känner jag mig inte så värst fräsh när jag känner mig så ändå. Så det spelar ju inte så stor roll.
Hoppas jag blir bättre tills onsdag, eller nästa vecka alla fall. Orka jobba om man är sjuk? Eh nä.

Hur ska man veta om orden är sanna

Publicerad 2011-08-08 20:19:15 i Allmänt

När något sånt här händer mig så börjar jag alltid tänka... " Stämmer verkligen orden? Är det just den anledningen, hur ska jag kunna veta om det verkligen är så som det sägs" Jag får tusen funderingar och jag hatar det. Vad ska man göra åt saken, man kan inte göra något. 
Jag förlorar kontrollen över mig själv.

I see stars

Publicerad 2011-08-08 18:48:17 i Allmänt

Jag undrar om det är i såna här stunder som man faktiskt får tycka lite synd om sig själv.
När jag reser mig upp ur sängen så är rinner allt blodet från huvudet ner i resten av kroppen så jag blir helt yr och ser bokstavligttalat stjärnor. Jobbigt värre.

Tatuering sparande

Publicerad 2011-08-08 16:32:25 i Allmänt

Kom just på att det är ett halvår kvar tills jag blir arton. Det vill säga att det är ett halvår kvar tills tatueringen ska sitta på kroppen. Och det vill säga att jag måste börja spara lite pengar.
Min kära fader lovade ju mig att han skulle betala hälften, vi tog hand på det så nu kan han inte slingra sig. Men jag tror inte min tatuering kommer bli så dyr. Lär nog ändå inte göra hela på en gång, vet ju inte om jag vill ha fågeln också så det får jag tänka på.
Men det är iallafall dags att börja spara pengar. Och boka en tid också så vi får tiden på min födelsedag..

tar tag i huset

Publicerad 2011-08-08 16:03:34 i Allmänt

Är det bara jag som tycker att åskan är obehaglig när den skakar hela huset? Nog med att jag tycker att det är lite obehaligt annars också, typ hyperventilerar och sånt under tiden det åskar men när det är som att den tar tag i huset och skakar det fram och tillbaka så är det hemskt.
Har man någon att mysa med under åskans väsen så är det helt okej. Läskigt, men okej.

När man är sjuk...

Publicerad 2011-08-08 14:40:25 i Allmänt

... Ligger man och kollar på teknat och äter godis, samt dricker te för att försöka bli frisk. Jag glömmer alltid bort hur jobbigt det är att vara sjuk eftersom att det går rätt lång tid innan jag blir sjuk igen.
Visst har jag ett fint blåmärke på vaden? Jag har ingen aning om vad det kommer ifrån, men det finns där! Jag orkar egentligen inte ligga inne i sängen hela dagarna, men what to do liksom.

överhettad

Publicerad 2011-08-08 12:48:46 i Allmänt

Datorn blev överhettad igårkväll, den började brumma som fan, det gick inte att stänga av den på vanligtvis heller så jag fick ta till drastiska åtgärder.
Somnade med tvn på också, orkade inte gå upp och stänga av den så det fick vara.
Idag vaknade jag med helt igentäppt näsa, slöa ögon, huvudvärk och lite sånt mys. Jag minns inte när jag hade en riktig förkylning senast. Jag vill i allafall bli frisk nu. Ska väl ligga i sängen, helt ensam hela dagen. Känns jävla bra att sluta sommarlovet på det här viset. (nu kom jag på att jag var ju sjuk hela sportlovet..) ja, det var jobbigt när vi sprang runt på bodaborg haha.
Ska försöka göra något idag, vill inte ligga i sängen och slösa bort hela dagen, men om jag inte kommer på något att göra så kan jag likaväl göra det. 

sånt är livet

Publicerad 2011-08-07 20:18:18 i Allmänt

Fy vad trött jag är. Körde hem från stan efter ha besökt storebror, emelie och bebismagen. Jätte stor bebismage är det nu, och jätte söt! Men tror själva bebisen kommer va sötare ute än där inne. Tror den kommer göra mer nytta ute än inne också faktiskt. Dags att komma ut nu fasters lillpojk! Oj... Faster, svårt att inse men jag ska bli faster hah coolt! Gör det mig äldre då eftersom att faster låter äldre än moster? Njä vet inte, hade varit coolt.
Ligger i sängen och väntar på att ögonen ska släckas ner. Jag är jätte trött, kunde knappt hålla ögonen på vägen när jag körde bilen hem.. Ska kolla klart på AFV också och även försöka sluta nysa och bli frisk? Ja jag har gått och blivit sjuk-are, men så blir det när man går i regnet i bara skjorta. Jag är glad att jag inte hade shorts också..
Antar att det är livet ja!

Gangsterfjortis <3

Publicerad 2011-08-07 17:11:30 i Allmänt

Nelly aka pellepump aka besthest har gått och fått en keps av adam aka ädam aka hennes pojkvän. En keps som jag anser är "fjortiskeps" dock är det en killkeps och adam sa att det var en såkallad gangsterkeps! Så härmed har min besthest gått och blivit gangsterfjortis! Hon är väldigt söt i kepsen faktiskt, hon är alltid söt men ändå. 
Hon vet att jag inte gillar "NY" kepsarna så därför la hon upp bilden på facebook och skrev 
"Till dig millan", ja tack då!
Även om du är gangsterhestfjortis nu så älskar jag dig lika mycket! pussss <3

Daim dregel

Publicerad 2011-08-07 15:28:45 i Allmänt

Daimen jag nyss öppnade, tog en tugga på och svalde, fick mig att börja dregla? Det slutar inte heller, det har aldrig hänt mig innan. Eller jo det har hänt att jag dreglar men inte pga att jag har ätit någotning direkt. Rätt sjukt. Nu vet jag hur min hund känner sig ehe.. 

När hela familjen sover

Publicerad 2011-08-07 12:56:20 i Allmänt

Jag märker direkt att det här blir en trist dag. Mamma och pappa ligger fortfarande i sängen efter festandet igår och klockan är kvart i ett. Jag hatar när hela familjen ligger i sängen, det blir ingenting gjort och dels ingen riktig mat.
Låg uppe och kollade på några avsnitt av andra avenyn igår. Ska börja kolla på tionde avsnittet av första säsongen sen. Även om jag har sett det innan så glömmer man bort. Därför måste man kolla igen.
Jag känner att jag vill ha någonting att göra, men vad? Förslag? Nä trodde väl det. Jag får helt enkelt leka med mig själv och göra det bästa av situationen, eller bara ta dagen som den kommer.
Hoppas ni har det lite mer att göra! Inte länge kvar till skolan börjar heller, eller tills ni börjar jobba.. Usch och fy!
Jag vill tillbaka till Tunisien, eller komma utomlands och slippa den svenska sommaren.

3000

Publicerad 2011-08-06 22:04:16 i Allmänt

Ska man sova nu då eller vad händer? Så jävla drygt att vara hemma själv och min nya tvål luktar kille? Det betyder att jag också luktar kille. Dock tyckte jag att mitt shampoo luktade kille också ett tag men det gick över efter att mamma sa att det inte gjorde det. Men jag vet inte, grundlurad kanske.
Mina 3000 sms borde ha tagit slut nu också, kanske ska börja tänka på vad jag skriver och vad jag svarar på? Föräldrarna kommer inte bli så glada på mig, men that's life eller? Aja, trött nu. Hejs!

Snelhest

Publicerad 2011-08-06 17:39:50 i Allmänt

Älskar att ha en morbror som slavara lite när man säger till höhö. Just nu är han på nedervåningen och lagar mat åt mig. Kebab på grillen och pommes, gotte! Ska ner och hjälpa till lite faktiskt, vara lite snäll.
Känner att jag börjar bli sjuk, alltid innan skolan börjar. Kanske aldrig skulle gått utan jacka i regnet igår

Love'em

Publicerad 2011-08-06 15:28:43 i Allmänt

Fick ett par skor av min kära besthest igår som hon fick av sin syster. Dom var förstora för båda två om jag fattade saken rätt? Dom satt som en smäck på mig hihi! 
Skor med klack stavas egentligen kärlek!

Middag?

Publicerad 2011-08-06 15:01:38 i Allmänt

Galet vad jag är hungrig. Orkar inte gå ner och göra någonting att äta heller för den delen. Därför kommer morbror hit och gör mat till mig medan mamma och pappa åker in till stan på KOdagarna. Söt morbror, ibland i alla fall. Måste dock äta någonting inom kort. Ajaj.

Svullen och fin

Publicerad 2011-08-06 12:11:24 i Allmänt

Någon av mina kära vänner drog i fingret till det knäcktes. Minns dock inte vem det var. Men som sagt, svullen och fin. Och när jag skrev det, så tänkte jag på en av alla paddor jag och nelly såg igår påvägen hem! Söta var dom.
yeh

Bakis? Nejdå

Publicerad 2011-08-06 11:40:02 i Allmänt

Galet trevlig kväll var det igår. 
  • Åkte in till stan för att träffa min kära vän Felica och Robert såklart. Började med att kissa, intressant? Nä men alla fall. Det är ju detaljerna som är viktigast. Skämt och sido.


  • Vi vandrade vidare och lyssnade på Ulrik Munther, söt kille dedär och väldigt duktig. 


  • Stötte på några gamla kompisar, snackade lite och hade allmänt trevligt. Träffade ännu en (äldre) gammal kompis som jag inte träffat på ca 3-4 år. 


  • Kvällens känslor blev väldigt blandade, mådde både bra och dåligt. Inte dåligt pga alkoholen utan av andra själ. Detaljerna kanske inte var så viktiga trots allt. 


  • Min mobil fick spatt och började bli helt cp, kunde varken ringa eller smsa, folk kunde inte smsa mig eller ringa mig. Fick smsen väldigt sent om dom nu skickade något. Något mer att tillägga? 


  • Ja, min ring fastnade på mitt finger så jag fick knippsa av ringen och fick ett väldigt svullet finger på köpet. Sov med ringen på för att jag inte var hemma.


  • Gick även med handen uppe i luften för jag blev tillsagd av polisen att göra det för dom hade ingen tång eller såg med sig..

  • Folk tyckte jag såg allmänt dum ut. 

    Kvällen var väldigt trevlig trots de dåliga sakerna. Rest in peace min älskade ring.. Nu ska jag borsta tänderna!
Jag älskar dig till tusen min kära vän! <3

Håret är på G

Publicerad 2011-08-05 14:32:08 i Allmänt

Försöker tagga upp mig lite tills ikväll. Ska till stan med Nelly och träffa mina fina vänner Felicia och Robert. Länge,länge sen var det nu. Karl-Oskardagarna är igång, samt rixFM festivalen. Lyssna på lite musik, god dricka och fina vänner. Låter bra tycker jag. 

Håller på att försöka fixa mitt hår nu så jag får lockarna..
Flätorna hjälper kanske.. Nu ska vi bara hitta lite kläder också!

Home again

Publicerad 2011-08-05 13:07:47 i Allmänt

Har nog aldrig längtat hem så mycket från tranemo som jag har gjort den här gången. Visst hade vi fint väder, men ingen fisk fick vi upp. Eller jo, 5 mört och en regnbåge. Mörten tog vi upp för skojsskull och till kräftorna..
Fått lite färg på armarna efter solen, och i ansiktet.
Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på besthesten!

Tranemo

Publicerad 2011-08-02 15:38:26 i Allmänt

Snart kommer Ottosson familjen och hämtar upp mig sen åker vi vidare till tranemo. Skönt att komma bort igen.
Kommer inte ha något internet över dagarna heller så jag uppdaterar när jag kommer hem igen på fredag.
En bild från förra året, slafsiga kläder, snygg utväxt och osminkad. Yeh! 

Honey, this mirror isn't big enough for the two of us

Publicerad 2011-08-02 12:40:42 i Allmänt

And you can cry all you want to, I don't care how much
You'll invest yourself in me, we're not working out,
We're not working out
And you can't keep my brother, and you won't fuck my friends
and we're not working out, we're not working out
This time I mean it, never mind the times I've seen it

Hunger

Publicerad 2011-08-02 12:18:22 i Allmänt

Gick hem från bastun igår runt tolv tiden. Inte alls kallt ute, men jätte mörkt. Tur att vi hade lampa, ehe.
Vi kollade lite på tv innan vi somnade. Vaknade, åt frukost, började packa lite.
Och juste, jag åker redan idag istället. Cicci undrade om jag ville med och hålla henne sällskap så hon skulle slippa vänta tills imorgon, visst ställer jag upp. Jag har ändå inget att bry mig om här hemma så vafan. Ska packa ner datorn också, inte för att jag har internet utan för att jag vill kunna kolla på film. Om någon skulle vilja få tag på mig så får dom väl försöka med mobilen, internet är inte alltid lösningen.
Ska ta och äta lite sen packa klart. Hörs väl senare!

Stan & kommentar

Publicerad 2011-08-01 10:14:57 i Allmänt

Dricker te och gör mig klar för att åka in till stan och träffa min efterlängtade besthest. Det bränner rätt så mycket i pannan idag, näsan också faktiskt. Får dölja det extrema med lite smink, kärlek till människan som kom på sminket <333333 Överdrev lite där.
Fick en kommentar av "Erik"
Svar; Jag får inte ont i ryggen för jag har silikonbröst. Lätta som moln alltså. Skämt och sido. Nej jag får inte ont i ryggen. Lär väl få när jag blir äldre men har varken problem eller ont. Jag får mer ont i bröstet (alltså bröstkorgen typ) Det trycker lite och så, men om det är pga av brösten, ingen aning.


Sminka mig lite, fixa till frillan, sätta mig i bilen och hämta det unga paret från rottne!

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela