´

Ett sommarjobb

Publicerad 2011-02-28 21:20:50 i Allmänt

Ett sommarjobb hade inte suttit fel alls. Därför sökte jag just in till volvo i fyra veckor, hoppas man kommer in nu bara. Om inte får jag leva lite på mami och papi. Kanske samla burkar? Låter nice huh.
Det är inte helt fel att få ihop några tusen som man kan leva på sen i typ.. ett halv år. (jag är en fruktansvärt bra sparare)
Gorgeous

galet underbart

Publicerad 2011-02-28 20:41:31 i Allmänt

Jag får rysningar igenom hela förbannade kroppen, gud vad underbart.

Jag ligger i sängen och tjockar mig med popcorn, och snacka om att jag har kärnskal i tänderna, eller emellan.
Mitt te är slut, lamt för jag börjar bli törstig.
Jag ligger och tänker, myser mig även in i tankarna hihi. Jag tror fan jag börjar bli galen, på ett bra sätt.
Det pirrar som fan i min mage och jag vet knappt varför haha. Nä fy, nu ska jag äta upp resten av popcornen och hämta någonting att dricka..
Det här är helt jävla galet, wonderful! 
Bjuder på fin konstnärlig bild från i fredags

mina ögonfransar

Publicerad 2011-02-28 14:22:52 i Paint skillz

Som ni vet så brände jag av nästan hälften av mina ögonfransar för vad kan det vara två veckor sen nu? Det är förfärligt. Jag älskade mina ögonfransar, dom var liksom så långa och perfekta nu är dom korta och typ tjocka eller någonting, dom blir inte som jag vill längre. Fuck den personen som uppfann eld säger jag bara, speciellt eld som förstör saker och ting.
perfektion VS fuckeduption
fina paint skillz va?

Om du inte kan sluta tänka på en person, lägg då upp detta i din logg ♥

Publicerad 2011-02-28 10:48:02 i Allmänt

Fin rubrik eller hur?
Kul att jag somnade vid klockan tre i natt, och jag är knappt trött. Bara fruktansvärt uttråkad. Jag vill bara hem och få lov igen. Men nu måste vi vänta i ca 7 veckor igen, tagga. Tror emil och jag bestämde att vi skulle ha födelsedagskalas på påsklovet och äta tårta. Den som väntar på nått gott, väntar aldrig förlänge eller hur var det nu?
Vi har börjat med något nytt på median, jag förstår ingenting, så allt är som vanligt.
Jag har fått två raggnings repliker också.. Gulligt?
1-Hur kan du redan vara här? Nyss var du ju i min dröm
2-Din pappa måste vara terrorist, jag menar, vilka bomber du har
Haha sött.
Nä, jag måste försöka göra någon nytta. Men det är svårt att tänka på tom mage och lika tomt huvud.
Nu ska jag slänga ett öga på min rubrik igen med tanke på att den stämmer ganska bra!
Pusshaj

Last day

Publicerad 2011-02-27 21:35:35 i Allmänt

Usch det är hemskt att behöva säga att det är skola imorgon, jag vill inte.
Måste bara säga att jag har haft en underbart lov, lite därför jag inte vill till skolan kanske.
En kort sammanfattning av veckan kanske.

Måndag: Åkte till bodaborg med fina människor. Jag, Amanda, Anton och Carro samlade på oss 16 stemplar av 20 möjliga vi vann över Camilla, Anna, Alec och Sonja överlägset höhö.

Tisdag: Låg jag bara hemma i sängen hela dagen och försökte bli frisk..

Onsdag: Jag blev trött på att ligga i sängen så jag åkte till Rottne till min underbara fina älskling, spenderade natten där men åkte först ut till braås igen och kollade när hon red.

Torsdag: Vi åkte till stan jag och Nellysmelly och shoppade. Åkte hem och typ.. sov?

Fredag: Vi vaknade, åt och städade. Sen fixade vi oss. Sen kom Victor, Ädäm, Anna, Marcus och Timmy hit och halv förfestade innan vi skulle feste rejält. Vid åtta tiden kom det massa andra och vi festade- rejält. Vi höll på till typ halv två tills alla hade gått hem, sen gick vi 7 och la oss som var med från start.

Lördag; Vaknade, städade, somnade. haha

Idag; vaknade, åt, fotade, morfar och plastmormor kom och fikade. Gick bort till mormor och fikade. Nu ska jag sova. 

tjolahopp, det var mitt lov det. Nu är det bara sju veckor kvar till nästa - jag längta redan! tack gud för att vi är lediga varje onsdag <3

sjuka drömmar

Publicerad 2011-02-27 12:04:07 i Allmänt

Varför drömmer man? Egentligen det är sjukt. Speciellt mina drömmar. Gud alltså, man vet inte om man ska skratta eller gråta men den här gången måste jag nog skratta och typ... spy lite. Nää men det är sjukt.
Det här är första gången på hela lovet som jag vaknar efter klockan elva, men jag var så sinnesjukt trött igår så vafan. Sista dagen innan skolan börjar igen fyfan vad segt. Jag vill verkligen inte tillbaka det är så jävla tråkigt. Det är kul om vi typ filmar eller något liknande men när vi bara sitter stilla på en stol i sex timmar så är det rätt segt.
Nu ska jag ta mig ner och äta frukost sen ska jag duscha, behövs nog.

wondering

Publicerad 2011-02-26 22:56:30 i Allmänt

Hm, ja eller? Möjligtvis, det var ett jävla bra tagsen.

fniss

jag undrar varför jag ser.. sjuk ut haha.

skavsår

Publicerad 2011-02-26 19:46:38 i Allmänt

Jamenvesst va, fyfan vilken snygg bh jag köpte, men fyfan vilka förbannade jävla skavsår jag fick! Mina bröst som blev så snygga i den också, varför var jag tvungen att få skavsår för... Not fun at all!
Bilderna talar för sig själva. men fan vad smal jag ser ut..
yumyum

Fest

Publicerad 2011-02-26 14:47:33 i Allmänt

Skulle gärna vilja säga godmorgon men jag känner att det blir lite fel då!
Igår hade Nelly och jag fest hemma hos mig med massa folk, visste dock inte vilka hälften av alla var men jaja. 

Det låter konstigt men jag har fan ingenting att skriva, eller så kanske jag har det fast jag inte kommer på någonting bara.

Allihop gick hem typ klockan ett, det var inte många kvar alls en del låg uppe på mitt rum och fulade sig och resten satt i trappen medan mamma berättade för folk att nelly och adam var så lika? nej jag tycker inte det haha.. 
Vi gick ner och åt när alla hade gått hem, sen gick vi upp och la oss i samma rum allihopa och pratade. Allihopa innebär jag, nelly, anna, victor, marcus, adam och timmy. Nelly och adam gick in i mitt rum och somnade, timmy och marcus sov ute i hallen, anna somnade rätt tidigt i samma rum som mig och victor. Jag däremot kunde inte somna för mina panik attacker med min andning, det var knasigt. 

Idag vaknade vi runt halv tio tiden, nelly kom in och hoppade på mig. Vi var berädda på att vi skulle få städa upp allting men sen visade det sig att mamma hade varit uppe till klockan sex och pratat med Raimo sen hade min bror kommit hem vid klockan sex så satt mamma och pratade med honom också och samtidigt hade hon städat upp allting på nedervåningen. Hon är underbar.

Guysen åkte vid tjugo i ett, nelly och jag gick ner till ica och köpte ostbågar haha.. Jag börjar bli riktigt jävla trött nu så jag tror jag ska sova en stund, skulle behöva det tror jag. Och det var sån där helt onödigt info som ni egentligen inte behövde veta!
Tack för en fin kväll allihop!

Te, dusch, uppiggnad?

Publicerad 2011-02-25 13:28:47 i Allmänt

Nä jag mår fortfarande inte bättre än vad jag gjorde idag på morgonen, eller jo yttepytte lite. Lite ironiskt att Nelly och jag skojade om att vi skulle vara jätte sjuka idag, skulle nog aldrig sagt det nu när jag tänker efter.

Jag ska nog ner och ta mig en kopp te sen ska jag duscha.
Jag har en del att göra känns det som, jag vet inte om jag orkar fixa mina naglar men jag vill ha dem fixade och fina. Men som sagt jag orkar inte. Blö fyfan. Min snok rinner hela tiden också det här kommer sluta awesome.

Vi har precis städat klart huset, det var inte så nogrannt men det duger i alla fall.
Vi har bäddat nya sängkläder i min säng, sängen i min brors gamla rum + två tältsängar ifall någon stackare råkar däcka. Så vi har bäddat sex sängar sammanlagt, fyfan vad vi är duktiga!

ne juste, te var det!
hörs senare

Dagen

Publicerad 2011-02-25 10:35:29 i Allmänt

Hur fan ska jag orka den här dagen, och speciellt kvällen? Tänkte jag när jag vaknade idag, eller jag tänker det fortfarande. Med cirka 30 pers i huset också och hög musik? Jobbigt värre egentligen. Men nej nu ska jag inte tänka så, för vi har ju sett fram emot den här kvällen hur länge som helst nu så då kan man inte säga så.

Jag vaknade i alla fall upp med en rinnande näsborre som dessutom var helt igentäppt? Hur fan fungerar det? Ligger just nu med massa bomull i näsan och funderar på att slita Nelly från den andra datorn för att gå ner och äta frukost. Det låter som en bra ide tycker jag.

Jag måste äta riktigt mycket mat idag så jag inte blir för rund om fötterna, attans..
Write u later!

geeks

Publicerad 2011-02-24 22:18:29 i Allmänt

Ligger i min säng med varsin dator i knäet, nelly och jag alltså höhö. Vi är alltid lika sociala mot varandra, nu ska jag plugga i mina hörlurar och kolla på californication.
Imorgon är det dags. Jag kommer vara spänd över hur det kommer att gå, åh herre gud. Men jaja, vad är väl en bal på slottet som jag har börjat säga men varför? Vet inte.
Vi hörs imorgon gullisar för nu ska jag tagga CC
cya

Från sommaren 09

Publicerad 2011-02-24 21:39:10 i Allmänt

Här har ni ett litet bevis på att jag faktiskt kan rida utan att trilla av! Jag är faktiskt lite stolt hihi
Jag vill ha sommar igen och hästen heter Sally!

Nyfärgad

Publicerad 2011-02-23 22:50:32 i Allmänt

mitt hår sjunger just nu hallelujah! Fyfan vad skönt och fräsht med ny färgat hår. Imorgon ska vi in till stan och se om vi hittar oss någonating fint, eller ja Nelly ska kolla om hon hittar något fint jag ska nog spara mina pengar, det lilla jag har kvar. Det är ju snart ny månad så då kan vi börja shoppa loss igen.

Nu ska vi sova, vilket jag har längtat efter hela dagen, yippi.
Vi hörs imorgon fina läsare för nu ska Nelly och jag hosta ikapp!

sommar.. <3

blev blograpead

Publicerad 2011-02-23 18:00:36 i Allmänt

Hallihallå, ligger i en säng i rottne någonstans, men vems säng? uuh ;)
Ingen mindre än pellepump ofc!
Det stinker jordnötter i hela jävla rummet eller jordnötssmör rättare sagt och det känns som att hela halsen svullnade igen, jag tror fortfarande att jag är lite alergisk mot mandel och jordnötter.. har inte testat mig för det men man kan ju få ha sina aningar eller hur;)

Vi ska snart till Braås, för att hon ska rida och hon visste inte det innan jag kom till henne - osmart hon är-.-
Ska även färga håret sen, behövs verkligen som ni kanske såg på mina tidigare bilder.

Jag blev sugen på godis nu.. jobbigt läge.

hajhaj

Pudding

Publicerad 2011-02-23 13:55:11 i Allmänt

Pallar inte vara hemma så jag sticker till min chokladpudding nu, riktigt fet sladdrig höhö! namnam <3

kaos

Publicerad 2011-02-23 11:14:23 i Allmänt

Det bästa som finns innan man somnar är att få ett gulligt sms, eller hur? Antingen det, eller att man har en gullig person bredvid sig som brukar skicka det där gulliga smset. Så klok jag är.

Jag vet inte om jag somnade snabbt eller inte igår, jag låg ju och kollade på 9 avsnitt av californication, jag bestämde mig för att spara de tre sista tills idag hihi.

Jag fick min förbannade host attack innan jag skulle sova igår, varför får jag alltid det? Sen börjar det allid klia under hakan på mig när jag blir sjuk och varför gör det alltid det? Jag blir galen på sånt haha.

Nu ska jag ta mig upp ur sängen, sen ska jag ta och göra en ny lista på hur många som kanske kommer på fredag, jag börjar få lite små panik över att det kommer bli jätte många och att det kommer bli total kaos här. Amagad, okej write u later

Californication

Publicerad 2011-02-22 20:17:32 i Allmänt

Ligger ensam i min stora säng, helt ensam och det är tråkigt. Jag vill bli frisk lala. 
Jag laddade ner världens bästa serie innan,
Jag har sett hela säsong 1, nu börjar jag på 2 och tre är påväg ner!
lovley
<3

vill bli frisk

Publicerad 2011-02-22 14:27:00 i Allmänt

Usch för att vara sjuk, jag vill inte vara sjuk jag vill bli frisk - NU!
Jag vill kunna skratta utan att hosta istället, jag vill kunna andas utan att hosta men nejnej, det går inte.
Ett litet krav är att jag måste vara frisk till fredag, annars vet jag inte vad jag gör.
Jag får helt enkelt knarka varmt te och alvedon. Möjligtvis nyponsoppa? Äsch jag vet inte.
Jag måste städa på övervåningen.. Det är, stökigt. Det ligger bikinis på badrumsgolvet och kläder på hela mitt golv som vanligt. Men jag orkar inte städa.. Men jag vill inte ligga i sängen hela dagen heller, men vad finns det för val när man inte orkar göra någonting annat?
fuck this shit

klockan nio

Publicerad 2011-02-22 12:31:59 i Allmänt

Vaknade första gången klockan nio idag, så jag stängde av mitt alarm som skulle ringt vid tio. Men jag somnade om klockan tio och vaknade vid halv tolv igen. Men jag tycker inte det gör någonting att jag sover ändå för det finns ingenting att göra trots allt. Det blir ingen fotografering för mig idag, för det var inte fint väder ute, fucking jävla snö! 
Jag mår i alla fall bättre idag, kroppen gör inte lika ont idag som det gjorde igår. Jag hostar dock hela tiden nästan.
Jag ska kolla om det finns någon film att ladda ner, annars får jag ligga och kolla på disney channel hela dagen wohi.
so beautiful

hostar ut mina inälvor

Publicerad 2011-02-21 20:59:29 i Allmänt

Fyfan för den här jävla förkylningen, hoppas inte jag åker på feber som min lilla älskling har gjort, usch vad jag lider med dig babe! Hoppas att vi är friska tills fredag bara!
Jag har just ätit puffar och druckit te, fyfan vad gott det var.
Imorgon? Början på lovet som går mot sitt slut, fyfan jag vill inte börja skolan igen det är hemskt.. Wello
Jag har inte ens några planer för veckan, och det är nästan ännu hemskare.

Jag ska ta och sova nu, jag sov ju inte så värst mycket i natt. Jag har varit duktig och ställt klockan på 10 imorgon så jag inte sover bort hela dagen, om det är fint väder kanske jag går ut och fotar lite.
Men nu är det fortfarande Måndag, och jag ska slänga ner huvudet mot kudden och drömma lite, låter underbart
it is a closed chapter, but all authors must begin on a new book sometime

Dåligt med bloggande

Publicerad 2011-02-21 19:38:24 i Allmänt

Haha fan vad söt jag är.. Nu kan jag börja videoblogga igen höhö - tack mami och papi för den väldigt fina videokameran jag fick igår den är jeeete bro! 
(förlåt för att jag snörvlar i videon haha..)
puss

black color

Publicerad 2011-02-20 20:08:02 i Allmänt

'
Fyfan vad creepy, det får plats såhääär mycket luft i mina lungor när jag känner doften.. omg!
smells so good

medan Nelly sover

Publicerad 2011-02-20 19:44:16 i Allmänt

Fyfan vad jag har tråkigt just nu. Jag ligger i sängen och spelar tråkiga spel medan Nelly sover, jag funderar också på att sova, men jag måste torka mitt hår och så vidare. Det finns ingenting bra på tv heller, väntar på att solsidan ska börja, sen är det ju timeout så då får jag i alla fall någonting att kolla på.
Men innan det ska jag fixa lite saker så vi hörs väl senare.
Och jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig med bilderna i bloggen nu, men jag har inte haft tid att fixa fram några!

Puss på er mina fina

sjuk

Publicerad 2011-02-20 11:55:06 i Allmänt

Vaknade av att Nelly kom inrusande i rummet och la sig i sängen och sa "vakna nu" " Klockan är elva" "VAKNA NU! det står frukost på bordet" "... DU FYLLER ÅR IDAG!"
haha söt!
Båda två vaknade och hade ont i halsen och nu sitter jag och hostar? Vad är det här, kan ju inte bli sjuk nu ju, inte på lovet.. Herregud.

Vi ska snart, eller snart och snart ingen tid är bestämd men vi ska i alla fall hem till Braås idag och typ halv fira mig eller något.. Imorgon åker vi till bodaborg med massa fint folk! Bra start på lovet!

ett nytt kompisset

Publicerad 2011-02-19 21:42:41 i Allmänt

Haha, en random person på facebook skrev till mig och sa att han var min nya vän. Han frågade hur gammal jag var med tanke på att jag var gift, sen klagade han på att jag var lite för ung för att vara gift och att jag borde leva mitt liv innan jag gifter mig.. Rolig kille det där! han sög verkligen på engelska också..

cp kallt

Publicerad 2011-02-19 20:02:17 i Allmänt

Har varit ute och gått en sväng i solen idag. Gick in på ica och köpte gifflar åååh vad gott! Nelly - "giffel :D?!" HAHAAAHA!
Har även varit och kollat på innebandy, Rottne-Lagan 12-0 utklassning va ;)? 
Nu ska vi kolla klart på over her dead body sen ska vi kika på I know who killed me - igen. Sen sova och tagga födelsedag typ!
kissesssss typ

I Rottne

Publicerad 2011-02-19 14:56:17 i Allmänt

Just nu befinner jag mig i Rottne hos Nelly. Tog bussen klockan 12.40 med Marcus och Victor.
Igår var Adam, Victor, Marcus, Nelly och Rebecca hemma hos mig och bastade, åt pizza, pratade och kollade på tv. Riktigt mysigt var det, kul att börja umgås med nytt folk också för den delen.
Nelly och jag räknade ut innan hur många som kanske kommer på vår fest och jag tror vi fick ihop det till ca 34 pers men med tanke på att vi inte har frågat runt om alla vi frågat ska komma så vet vi ju inte exakt, men det skulle vara lite kul faktiskt. 

Vi mätte oss nyss också, jag är faktiskt 168 cm! Snart en och 170 då ju haha. 

Vi ska snart ta oss ut i det fina vädret på en promenix lite mysigt är det ju faktiskt. Bara prata på om allt och ingenting. Ja, det gillas.

Måste ta och kolla upp lite om nästa fredag.. Ja, hejdå! :)

kör en nelly

Publicerad 2011-02-19 11:26:59 i Allmänt

"Dan före dopparedagen" haha suck. Snacka om att ha överskottsenergi på morgonen.
Gick och la oss vid typ halv tre igår, stod och skrattade åt Marcus som var alldeles för övertrött moha.
Somnade nästan direkt men det kändes som att vi hade somnat precis när mamma kom in och härjade med oss klockan fem halv sex? hon snubblade över min väska, jag hoppades bara på att datorn mådde bra.. 
Hon var tvungen att gå in och kolla vilka som sov i Timmys rum också, och det var Victor och Marcus som sov där. Tror hon väkte dom också fyfan vad pinsamt. 

Vaknade idag av att nelly skulle ha sin mobil och att hon tvunget skulle äta. Så vi skulle in och hoppa på killarna men Nelly kunde inte öppna dörren så dom hann vakna. suck.
Snart smiter jag till Rottne och sover där, wihu tagga

När det kommer en älskare

Publicerad 2011-02-18 12:27:51 i Allmänt

Usch och fy för svenska och engelska. Men som sagt så är det ju sista lektionen innan lovet så man får väl stå ut antar jag. 
Jag sitter och skriver en bok recension på en bok som jag inte ens har läst ut, det är inte bland det lättaste måste jag ju säga, men vad vet läraren om det om hon inte har läst boken..? Dessutom visste jag inte att jag skulle skriva en recension på boken när jag läste den så det får vara som det är. Thank God för internet!

Måste försöka komma på minst en och en halv sida att skriva om.


Jag ångrar att jag inte läste ut den helt för det verkar som att allt bra hände på slutet när man läser alla andras recensioner.. nedrans!

Isn't it obvious

Publicerad 2011-02-18 10:55:15 i Allmänt

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
e more true
Isn't it obvious th
Help me God, tell me what to do
Couldn't
bat I love you
Isn't it obvious that I need you

Fredag 18/2

Publicerad 2011-02-18 10:42:51 i Allmänt

Nu är det bara 4 timmar kvar tills det blir LOV! hur underbart är inte det?
Har jobbat matte i snart, sen blir det svenska och sen hem!
Lov, lov, härliga lov!

Överskottsenergi

Publicerad 2011-02-17 20:56:32 i Allmänt

Jag har städat mitt rum och toaletten nu, gud vad jag är duktig.
När jag duschade innan blev det dock en liten översvämning på toan, ca en cm vatten flöt från duschen till handfatet (ca en meter eller något) det var mindre kul att torka upp det, dock inte första gåmgen som det händer mig.
Men nu är det rent i alla fall! Sitter och kopplar av med min tredje kopp te för dagen och ska snart lägga mig tror jag. Fast först måste jag platta mitt hår, för annars får jag det inte platt imorgon, och det är jobbigt.
Jag har även fått överskottsenergi igen, nice va?
Tror jag börjar få träningsvärk efter dagens stepup, gött ju. Fyfan vad jobbigt det var, jag hade världens vattenfall i pannan och mellan pattarna.. vissa andra hade i röven, nice- nej, speciellt inte när man har grå mjukisar på sig och står framför mig och böjer sig..!
Anyways, jag ska ta och fixa iordning mig för sängen.
Imorgon ska jag till skolan, matte och svenska kör vi på då.. Sucks, efter skolan ska jag umgås med mina fina vänner, nelly, rebecca, victor, adam och marcus - fredagsmyyys!


Do you remember our first kiss?.. I do!

Big aw

Publicerad 2011-02-17 19:40:57 i Allmänt

Haha en del anonyma människor är så söta.
svar: Jo, alla har vi finnar, men jag har inte så många just nu haha.. Jag hatar finnar och försöker utrota dem så fort jag får dem (lät lite rasistiskt) men nu menar jag förstås inte folk finnar utan äckelgojset som fastnar på kroppen haha! 

Och tack så hemskt mycket, blir alltid lika glad av sånna kommentarer :)

stepping, vafan?

Publicerad 2011-02-17 08:17:49 i Allmänt

Kul att jag var tvungen att ta 7.05 bussen till skolan idag när vi börjar vid klockan nio. Tack länstrafiken som inte kan göra så att det går lite flera bussar tidigt på morgonen. Har idrott som sisådär45 minuter och jag har redan varit i skolan sen kvart i åtta alltså i snart en halvtimme. Det här är fan inte okej, dessutom har vi stepping på idrotten? Vad är stepping? Dans eller sån sak man går upp och ner på en planka? eller vafan.. Jag vill hem och sova, det är tur att det bara är två dagar kvar i skolan nu så man kan få gå på lov alltså.. 
? Låt mig sova snälla..
Det är ju lagom kul också att alla komunalaskolor är lediga imorgon pga studiedag? ironi..
nu ska jag fortsätta att vänta tills vi ska gå..
PS. Jag blev just hungrig, och vi äter kvart över elva..DS.

Ett mirakel föddes

Publicerad 2011-02-17 08:00:00 i Allmänt

Vet ni? Idag är det en sjukt speciell dag för att min bästa fina underbara älskling till vän fyller år idag. Ingen mindre än min fina Nelly Söderlind. Så här kommer ett litet inlägg till dig min fina. Grattis på födelsedagen stumpan <3

Älskade,älskade vän. 17 år blir du idag, helt sjukt vad tiden går alltså. Tänk att vi har umgåtts i typ tre år nu och tänk att vi inte har bråkat mer än typ två gånger under de här tre åren? Snacka vänskap. 
Jag ville passa på och berätta för både mina fina läsare men speciellt för dig hur mycket du betyder för mig om det är okej? Även om det inte är okej så gör jag det ändå. 

Du är så perfekt, det finns ingen som du bara nästan och den personen sitter just nu här och skriver till dig och det är jag. Nu menar jag inte att jag är så bra som du utan att vi är så lika till sättet om du förstår? För det är knappt någon som kan bli så bra som du är pluttis. 
I alla fall, det känns som att vi har känt varandra i evigheters evighet men det är trots allt bara ca 4 år vilket är lite med tanke på att vi båda snart är 17. 
Jag älskar att vi träffades, jag älskar att du inte bodde längre bort än Rottne så vi kunde träffas när vi började sjuan. Jag älskar varje gång jag ser dig, det blir liksom som en helt ny värld- vår värld där ingenting är allvarligt typ. Jag älskar varje gång vi träffas och umgås för med dig kan jag verkligen vara mig själv. 

Under de här 4 åren som vi har känt varandra, och under de här 3 åren som vi har umgåtts så har vi byggt upp en väldigt bra vänskap som ingen någonsin kan förstöra, vi har skapat massvis med fina minnen ihop. 
En sak som jag minns väldigt väl, var när du hade varit på Malta i en vecka, jag var i skolan helt ensam och bara väntade på att du skulle komma tillbaka. Jag fick ett sms som du hade skrivit om att du var påväg till skolan och jag blev hur glad som helst. När du kom in genom dörrarna och jag fick se dig sprang jag fram och kramade dig samtidigt som jag grät för jag hade saknat dig så mycket.
Jag menar det är väl sånna stunder man ska minnas?

Jag skulle aldrig kunna ångra mig över att vi började umgås, aldrig i hela mitt liv. Att man kunde hitta så sjukt matchande personlighet som sig själv är rätt creepy. 
Ett annat minne jag aldrig kommer glömma är när vi praoade på Ingelstadgymnasiet, en natt när vi låg och sov men vaknade av att vi båda två hörde stön innifrån grannrummet. Inga sånna onda stön utan sköna stön, ja det var två personer som hade sex. Man hörde liksom allt, två personer som låg och älskade med varandra väldigt högt. Du kommer in med en liten kommentar "Millan, hör du också vad jag hör..?" Jag svarar sjukt trött "mmm..." 
Samtidigt som jag försöker glömma att jag just vaknade av det. Det är inte det man vill vakna av när man ska upp klockan sex dagen efter! Men det var ändå kul för vi fick oss ett gott skratt
!

Sandskogsfesten vi var på tillsammans, när vi var och kissade ute i skogen fulla och fruktansvärt mycket mer flummiga än vanligt. Jag trillar ner i diket och du går över gatan och drar skämtet "Vad sa snigelmamman till sina barn? - Barn gå inte över vägen, det kommer en buss om två timmar" Haha, så sjuk humor så det är underbart. Jag förstår folk som säger att vi är dumma i huvudet tillsammans, för det är vi men inte på något dåligt sätt. Med en hjärncell var i våra huvuden så blir det ju inte så lätt ihop. Folk menar bara väl när de säger att vi är tröga, eller hur? 

Återigen ett fylle minne. När vi var i Rottne, du hade fixat mina naglar och jag hade med mig två stycken cider hemmifrån samt en öl. Du hade något som varken du eller jag vet vad det var men det blandade vi ut med fanta. Vi är ute hur länge som helst och går runt i Rottne och det är så sjukt kul. Vi skrattar åt minsta lilla och jag ramlar i två häckar. Det var typ bådas första riktiga fylla med tanke på att vi knappt drack någonting.
Det ska du och jag göra i sommar, ligga på kullen i rottne och dela en cigg eller två med varsin cider i handen. Det låter underbart tycker jag, dock dumt men sånna är vi.

Du undrar säkert vart jag har fått alla bilderna ifrån? Du kanske inte känner igen alla? Ja, det undrar jag också, det blir så när man samlar på sig hihi!

Jag har inte bara visat dig med text, utan även med bilder. Hur mycket och vad vi har varit med om tillsammans. Bilderna kanske inte säger så mycket om hur mycket jag tycker om dig, men kom ihåg - en bild säger mer än tusen ord, så nu har jag skrivit dig en hel bok.
Du förtjänar den bästa dagen älskling, hoppas du får en super duper bra dag. Du är så jävla underbar så det finns inte ord för det som kan komma från mig. Det går inte förklara hur mycket du betyder för mig, för det är obeskrivligt. Du får stå ut med det, alltså att jag inte kan förklara det. Huvudsaken är ju att du vet att jag älskar dig vad som än händer, och att jag alltid oavsett vad kommer finns vid din sida i alla väder. 
Och kom ihåg, jag skulle aldrig göra någonting medvetet för att skada dig eller göra dig ledsen eller besviken- aldrig!
Pellepump älskling, nu får du ha världens bästa dag, och jag hoppas att jag åtminstonde skapade halv blöta ögon på dig! JAG ÄLSKAR DIG BABE <3
Du betyder så mycket för mig
Ingenting kan förklara hur mycket. 
Jag älskar dig bästavän/ Din Hummelbummel

I’d catch a grenade for ya,Throw my hand on a blade for ya,
I’d jump in front of a train for ya,You know I'd do anything for ya.
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby and I know you would have done the same!

noppör

Publicerad 2011-02-16 23:17:12 i Allmänt


Hey, jag är så seriös på bilderna så det finns inte. eller jo nu finns det! 
Vackert buskiga ögonbryn
lala godnatt

Glad

Publicerad 2011-02-16 17:45:31 i Allmänt

Svar; Tack så jätte mycket, blir alltid lika glad när jag får höra sånt :) 
Jag använder mig av gamla vanliga photoshop. För mig kostar det inte med tanke på att jag fick photoshop med datorn! Sen är jag så usel på sånt som man kan ladda ner och sånt, men sök på google så hittar du säkert någonting som inte kostar!

I know who killed me

Publicerad 2011-02-16 11:41:51 i Emeilia säger sitt

Fyfan vilken bra film! Trodde inte att Lohan kunde spela i "skräckfilmer" men gud den var jätte bra.
Inte direkt skräckfilm så men den var ju lite läskig faktiskt (jag tände lampan hihi).
Update vad den handlar om;
Den handlar om en tjej som heter Aubrey, hon går i skolan som en normal flicka. En kväll blir hon kidnappad men polisen misstänker att hon rymt hemmifrån. När Aubrey vaknar upp ser hon inte mer än en mörk figur med keps. Han misshandlar henne så brutalt som det bara går. (Vet dock inte om han släppte henne eller om hon rymde för jag hängde inte med) Dom hittar henne medvetslös i ett dike, men när hon vaknar upp på sjukhuset tror hon att hon är Dakota Moss, en figur som Aubrey själv har hittat på. Under filmens gång får vi veta mer om Dakotas liv, vad hon gjorde de två senaste veckorna.
Dakota kommer på att hon har en enäggstvilling vid namn Aubrey. Det som händer med den ena händer med den andra.
En riktigt bra sevärdig film. Den får 7.5/10

Ny kategori - "Emeilia säger sitt"

Publicerad 2011-02-15 21:17:06 i Allmänt

Jag känner att jag har haft en hel del sånna rubriker nu, eller? jag vet inte men det känns så.
Så nu ska jag därför göra en egen kategori för det!
Alltså Emeilia säger sitt!
börjar ikväll med en top fem lista!

Labor Pains

Publicerad 2011-02-15 18:06:49 i Emeilia säger sitt

Skulle laddat hem den här filmen, den verkade rätt bra. Men eftersom att det inte gick att ladda ner för tillfället så skippade jag det och tar det imorgon istället.
Tankade ner den här istället.
Båda filmerna med Lindsay Lohan, den verkar rätt bra så nu ska jag kika på den! sen sova! Eller om jag ska kolla på den imorgon och sova nu?.. Vet inte får se!
Godnatt!

Minnen väcks

Publicerad 2011-02-15 17:02:21 i Emeilia säger sitt


Åh, Elmer länkade den här underbara videon på måsarna Kaj och (Boje) som jag säger. 
Jag och min morfar brukade alltid citera dom när jag var liten, åh så sköna dom är!
Det gör min dag för jag kan inte sluta skratta när jag hör dom!
cute

Hemma

Publicerad 2011-02-15 16:07:20 i Allmänt

Äntligen hemma från en av världens mest sega dagar, eller nej inte direkt men det var sjukt segt idag.
Var på popkonst utställning innan och det var väldigt lamt. Fick sluta och åka hem klockan två, min buss gick tio över två så jag hann precis med den. 
Mitt huvud dunkar och gör ont, och jag vill sova. Men jag måste äta först innan jag somnar men jag vill inte ha kött. Åh så probematiskt.

Popkonst

Publicerad 2011-02-15 12:36:25 i Allmänt

Hallihallå, sitter i skolan nu men vi ska snart ut. Vi ska iväg på en konstutställning med massa popkonst. Sen även sluta tidigare hur awesome?
Vi hörs senare babes

Tjockisdag

Publicerad 2011-02-14 21:30:18 i Allmänt

Fyfan, jag har inte tränat på tusen år typ. Men jag orkar inte göra det heller så det får vara. 
Idag har jag tjockat mig med Amanda, vi gick till ICA och köpte lite godis och äppelmunkar och det var gott!
Nu ska jag tvätta bort sminket, gå ner och skära upp en blodapelsin sen lägga mig och sova. Det börjar bli dags för det känns det som hihi. 

Okej, jag vet inte. hörs väl imorgon!
puss på er

so cold

Publicerad 2011-02-14 17:23:57 i Allmänt

Usch fy och blä på det här snusk vädret! Det är så svinigt kallt så det nästan gör ont i fingrarna och tårna. 
Jag har legat i sängen sen jag kom hem, vi fick till och med sluta tidigare idag. Hann med kvart i tre bussen hem så det var underbart.

Ligger och väntar på att mamma och pappa ska komma hem snart? Vart är dom klockan är fan halv sex? Knas. 
Ska snart ner till ICA med Amanda och köpa glass typ, sen ska vi mysa och kolla på film vilket är kanon!
fast glass och kallt väder får jag inte riktigt ihop men vi kör på det ändå!
Taggar att det bara är en vecka kvar i skolan nu.. Jag vill ha sommar också, fyfan vad jag avskyr vintern.. mest av allt det kalla vädret! Fuck hej

Fucking perfect

Publicerad 2011-02-14 16:02:55 i Emeilia säger sitt

Hissar P!nks nya låt "Fucking perfect" hörde den första gången igår, är det bara jag som är seg eller? Jag vet inte men jag tycker den är rätt bra! Hon brukar oftast göra bra låtar.
Musikvideon är smått hemsk, men det är ju bara mina tankar!
(lite synd att de inte sjunger som de gör i orginalet)


Måndag 14/2

Publicerad 2011-02-14 09:06:05 i Allmänt

Jaha, redan allahjärtansdag, eller för mig- min brors födelsedag. Jag har aldrig sett allahjärtansdag som just den dagen, jag har sett den dagen som en vanlig dag fast min brors födelsedag ingenting annat. Jag tycker den är överskattad men det är ju bara min tanke!
Här är tre bilder från när vi gick i åttan på allahjärtansdag (dock var det den 13 feb)
Från vänster: Rebecca, jag, Nelly, Emelie, Anna, Erika
Från vänster; Jonatan, Daniel, Rebecca, jag, Nelly, Emelie, Anna, Linnea
Jag och bästavän inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar dig♥

shopping

Publicerad 2011-02-13 16:35:50 i Allmänt

Vilken härlig söndag det har varit, så sjukt härligt väder måste jag säga! Älskar att vakna upp och se att solen skiner ute (även om det är snö eller inte) 
Åkte in till stan vid klockan elva idag. Hittade lite smått och gott som jag köpte tihi!
Jag ska visa bilder sen. Nu ska jag bara ta det lugnt en stund.
Blog u later

Outfit

Publicerad 2011-02-13 10:52:28 i Allmänt

Det blev väldigt fula bilder idag! Men jag hinner inte anstränga mig för dom så här har ni!
Jag prövade att göra en hårrosett, blev lite fail men jaja!

död

Publicerad 2011-02-13 10:32:25 i Allmänt

Idag är jag död. Skulle lagt mig lite tidigare igår.
Vi ska snart in till stan, sen ska vi fira min bror som fyller år imorgon, på allahjärtansdag också ;) 
Måste fixa iordning mig, slänger upp en outfits bild innan jag pyser (om jag hinner)!
ciao

paramore

Publicerad 2011-02-12 23:02:50 i Allmänt

Jag har blivit kåt på paramore, låtarna är så underbart bra! Hon är så sjukt snygg, och hennes hår kan man döda för!
nu ska jag sova

tired

Publicerad 2011-02-12 20:53:22 i Allmänt

Fyfan jag har varit så sjukt sliten hela dagen idag, trött som attans. 
Imorgon ska vi in till stan och fira min bror som fyller år på måndag, ska ta en liten runda på stan innan och jag hoppas att jag hittar någonting fint som jag kan köpa som jag kan ha på födelsedagsfesten den 25e!
Jag ska ner och se om jag hittar någonting gott att äta, om inte annat tar jag en kopp te. Ska lägga mig tidigt ikväll höhö!
Hittade andra bilder från igår som låg på minneskortet som jag glömde bort att jag hade!

frukost klockan halv 3

Publicerad 2011-02-12 14:32:40 i Allmänt

Usch, jag är så jävla sugen på godis!
Är trött som fan efter gårdagen, men shit så kul det var, även om det fanns idioti bland folket men so what. 
Tog mig lite frukost, räkmacka och ett glas med fanta, fyfan det satt verkligen som en hand i handsken, eller möjligtvis mat i en tom mage? Ah jo.
Nu ska jag kolla på tv, möjligt vis sova!

OLÉO

Publicerad 2011-02-12 02:02:33 i Allmänt

Väldigt lyckad kväll det blev trots allt. Förfestade hemma hos mig med Nelly, Victor, Adam och Marcus, Rebecca kom en sväng också. 
Tog 21.00 bussen till stan och vidare till Oléo, galet lyckat blev det där trots lite fuckade stunder men det skiter vi i nu.
Nu är jag super trött, ska tvätta bort sminket och sen dra mig till kojs. Imorgon är en ny dag och jag hoppas på att inte vara bakfull! Bilder kommer imorgon!

1,2,3 Nu kör vi!

Publicerad 2011-02-11 19:21:24 i Allmänt

Taggar oléo som fan just nu. Hemma, förfestar med Nelly aka pellepump, victor, adam och marcus! Fett awesome! Nu kör vi folket!

Fredag

Publicerad 2011-02-11 11:06:50 i Allmänt

Fyfan vad underbart med FREDAG!
Började skoldagen med matte, nu har vi svenska och jag vill hem.
Ska på stan en sväng innan jag åker hem sen för jag ska se om jag hittar någonting att ha på mig ikväll.
Nelly ska med hem, sen senare kommer ett par killar hem till mig för att förfesta lite innan Oleo.
time to go puss

Hutter

Publicerad 2011-02-10 22:14:54 i Allmänt

Kom hem från gården för typ en timme sen, jag skulle gå upp och duscha direkt men det blev inte av för jag märkte att stängslet till hundarna var trasigt och mamma låg i sängen och halv sov och pappa var inte hemma så jag var gullig och gick ut och försökte laga.. Gick inte så bra, silvertejd hade funkat perfekt i det läget men det fick bli ett skosnöre istället. Och för att jag var så duktig så kände jag att jag förtjänade en riktigt varm och skön dusch. Så jag gick upp för att duscha, kliver in och upptäcker - INGET VARMVATTEN! jag kände att det inte fanns någon återvändo för jag var verkligen tvungen att duscha.. Så ja, fem minuters ISKALL dusch fick det bli därav rubriken. Huvudvärken blev värre efter den kalla duschen också, nä fy. Nu ska jag krypa ner under mina två täcken och stänga av hjärnan en stund och sova. Imrogon har vi matte och det skulle jag kunna spy på.. Svenskan också, dock inte lika farligt som matten, men ändå.

Godnatt!
allmänt ful haha

Hip

Publicerad 2011-02-10 17:16:35 i Allmänt

Idag fick jag panik när jag vaknade, för klockan var 06.35 när jag steg upp, och bussen går fem sju. Jag klarar inte av att stressa så jag tog det lilla lugna men jag hann ändå. Mamma glömde nämligen ringa.. lätt hänt dock, men inga sura miner! 
Skadade min höft idag på idrotten, vet inte vad som hände men ont har jag! Så om någon vill göra lite massage så är ni hjärtligt välkommna!
Jag ska kolla klart på 17 again sen kanske jag ska sova lite, borde inte men jag vill så jävla gärna sova..
Aja, här får ni super snygga bilder jao

cold

Publicerad 2011-02-09 22:19:27 i Allmänt

Usch, mina tår är som isbitar.. gick bort till rebecca innan, var med henne och anton innan vi skulle ner till tonår. Kom nyss hem, men jag pratade en stund med anton innan i en halvtimme, och att stå still en halv timme i minusgrader är inte okej för tårna.. Nu ska jag njuta av ett glas apelsinjuice med fruktkött i namnam!
Packa till idrotten imorgon sen sova, hoppas bara jag kan somna, som det verkar just nu så är det som att det inte kommer att gå.
Hörs imorgon babes

Växjö

Publicerad 2011-02-09 17:57:03 i Allmänt

Mamma bad mig att följa med in till stan idag för att handla lite mat och va lite sällskap medan hon vägde sig. Hade inget bättre för mig så jag följde med. Träffade sötis morfar i stan, han kände inte igen mig först så han måste trott att jag var något jävla retard (mer än jag redan är) när jag ställde mig och skrek "MORFAR!!" och pekade på honom.. haha han e söt.

Måste passa på att säga grattis till mamma som nu nått en viktminskning på 20.2 hela kilo! Jag är så sjukt stolt över min mamma, det är sjukt! Jag älskar dig mamma!
Men riktigt än är hon inte klar, åh så stolt jag är!

Jag syndade faktiskt med en bigmac innan, fy mig men oj så gott det var hihi, ska synda lite till sen med chokladpudding.
Kom på att vi bara har en vecka kvar i skolan nu innan sportlovet, fyfan vad hälrigt!! Och 11 dagar kvar tills jag fyller 17, önskar dock det var 18.. Men det är ett helt år kvar tills dess.. So what i'm happy wii.. 
Taggar Oléo på fredag med Nelly och förhoppningsvis rebecca, förmodligen Adam och Marcus också, inga jag känner men jaja kan väl bli helt okaj ändå!
you are alright
Hido

Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Publicerad 2011-02-09 14:42:12 i Allmänt

Jag ska bli hora! <-citat:  den bästa sommaren

Jag ska bli cool..

Nej men vafan jag kommer sluta på volvo som alla andra det kör vi på!
Ville bli frisör från när jag var ca 6 år tills jag började nian, men så valde jag IT media? hur går det ihop.
Jag tror jag vill bli mode/familje fotograf!
Jag har redan gjort ett litet jobb och fotat en familj, fick 250:- för det!

gulligt

Publicerad 2011-02-09 14:21:58 i Allmänt

Hittade två gamla bilder från 09 hihi, vi gick i åttan.. minns den dagen så sjukt.

För mig är namnet Emilia felstavat

Publicerad 2011-02-09 12:13:52 i Emeilia säger sitt

Satt och lyssnade på musik, så kom låten "Big Big World" Med sångerskan Emilia och jag insåg att den texten är rätt fin trots allt. Men jag kom även på att när jag skulle skriva hennes namn, så blev det fel jag skrev "Emeilia" min alldeles egna knasiga stavning, mamma och pappa säger att dom ångrar att dom stavade mitt namn med ett extra E, men jag är glad att dom gjorde det för jag är unik med den stavningen.
Det jag vill komma fram till är att jag anser (med tanke på att jag är van vid min stavning och nästan aldrig har skrivit emilia) att stavningen Emilia är felstavat! Det låter sjukt, men det är ju som typ.. 
Rebecca & Rebecka
Emmeli & Emelie

Emmy & Emmie
Nelly & Nellie
De som är understrukna är rätt för mig alla fall..
alltså, ja ni fattar!

hur?!

Publicerad 2011-02-09 11:25:18 i Allmänt

Jag hade en dröm i natt, alltså en knasig dröm i natt. Jag förstår ingenting, hur kunde den personen helt plötsligt komma in i mina drömmar..? Och varför slutade den som det gjorde där? Och varför bytte den person till en annan person sen..? Alltså åh vad jobbigt, why..

Annars mår jag prima, ligger i sängen och äter godis men ska nog ner och äta frukost snart.

Bjuder på en bild från Grace med fina flickor.
Amanda,Tina, jag, Hanna

äntligen<-

Publicerad 2011-02-08 16:33:44 i Allmänt

Fyfan varför stressade vi iväg så vi skulle hinna med den bussen för rebecca?

Vi fick sluta tidigare idag, så vi små sprang för att hinna med tre bussen hem. Annars får vi vänta till halv fyra.
När vi kom in i rottne, tror ni inte att vi får punka och blir stående, bäääjs kallas det!
Kissnödig som satfläsk var jag också, men eftersom att jag har >VÄRLDENS UNDERBARASTE PAPPA< så kom vi hem tillslut. Till och med före halv fyra bussen som är hemma kvart över fyra! And that's awesome.

Vi tog en liten rundtur i rottne, jag rebecca och jonatan, eller jonis som rebecca säger med lespande S, så sött.
Nu väntar jag på mat, sen ska jag duscha satan!

Emeilia säger sitt -FYFAN!!!!!!

Publicerad 2011-02-08 06:38:59 i Emeilia säger sitt

Det är illa nog att man måste stiga upp klockan SEX för att hinna med en jävla buss jävel som är inne en halvtimme 45 minuter innan skolan börjar! Men att man måste upp klockan sex och sen både hör och ser hur *ittigt äckligt det jävla vädret är, det är tamigfan inte okej! man blir på så fruktansvärt dåligt humör och man vill  bara ligga kvar i sängen!
Jag längtar veeeeerkligen tills jag kommer hem idag, så man kan lägga sig i sängen, dra täcket på sig och gå i ide. Speciellt när man är ledig imorgon. Och jag -> tänker <-->INTE<-->gå på matten imorgon!!<- Inte en chans!
Jag ska ligga kvar i sängen, möjligtvis ställa klockan så jag somnar om för att det är så skönt att veta att man inte behöver gå upp! 
Nu måste jag kila för jag ska med äckelbussen!
ciao

go banana

Publicerad 2011-02-07 21:21:03 i Allmänt

Hat just kollat på dude where's my car, moha den var underbar!
Nu ska jag sova, och drömma. jag gillar att drömma

Boring shit

Publicerad 2011-02-07 18:39:37 i Allmänt

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 175cm.
[] jag tycker att jag är ful.
[] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.
FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.
SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.
SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[/] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.
EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. (skogen)
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har körkort.(moppppppe)
[] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
[] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.
FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.
ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[/] Jag röker. (feströker)
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.
DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[] Jag hatar begravningar. (aldrig varit på någon)
[] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.
MATERIALISM
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag har egen TV.
[x] Jag har egen dator.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.
SLUMPVIS
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min ring.... vilken ring..

Emeilia Dissar

Publicerad 2011-02-07 17:20:39 i Emeilia säger sitt

Jag brukar inte dissa och hålla på så, men nu har jag en sak jag verkligen var tvungen att dissa..
Men innan jag börjar vill jag bara att alla ska veta att jag verkligen inte har någonting emot homosexuella/bisexuella

Men jag dissar en bloggare, vet inte om ni har hört talas om honom  -> kames.se <-
Jag diggade honom starkt innan men nu har han gått för långt.. Han sminkar sig verkligen som en tjej, alltså överdrivet mycket tjej.. Jag tycker personligen inte att killar ska sminka sig med ögonskuggor, inte i olika färger i alla fall. Nej det blir en fet diss! 

Bara för att man är bisexuell betyder det inte att man måste sminka sig riktigt så mycket.
Visst det är upp till honom, det vet jag och det tillåter jag allt folk till att göra om de själva vill. 
Men som sagt, det var min diss.

vem fan är Magnus Karlsson?!

Publicerad 2011-02-07 08:48:56 i Allmänt

Lektion, media. Ska göra en kartläggning? Heter det så? Ah jag vet inte. Jag skulle i alla fall söka information om någon Magnus Karlsson? Vem är han? En ansvarig utgivare? Ah tack det säger mig såhär mycket.
Den här lektionen kommer inte att uppskattas det minsta lilla.
Någon som känner igen killen..?

-//+

Publicerad 2011-02-06 22:05:30 i Allmänt

Kejdå, jag hade tråkigt. måste försöka sova. hatat söndagar fuckhej

Dag 26, 060211 – Mina rädslor

Publicerad 2011-02-06 18:33:39 i Allmänt

Jag har upptäckt en ny rädlsa.. Spöken eller andar eller ah något sånt. Det var från helgens bravader. Det var hemskt.
Jag är rädd för spindlar och ormar, men kopparödlor går bra (vet att det inte är någon orm men det ser ut som en) 

Jag är rädd för ensamhet, döden och nu mera kärlek. 

Har jag pojkvän är jag rädd att bli lämnad.
Hemskt.

dagens citat @ mamma

Publicerad 2011-02-06 18:30:52 i Allmänt

kom ner i köket idag i mina spräckta muttanbrallor och tshirt. Mamma kollar på mig och säger 
"Nu syns det att du har gått ner i vikt på magen gumman"
coolt.. (Y)
Men idag har jag tjockat mig rejält. Ska man tjocka sig, så ska man göra det riktigt.
Tryckte i mig en hel pizza innan med kebab, blandsås och ananas riktigt gott. Och nu ska jag sätta på en film och äta choklad med dajm och dricka saft. Nomnom, sen ska jag sova för jag är typ trött.

shrek 4

Publicerad 2011-02-06 15:17:42 i Allmänt

Har precis kollat klart på shrek 4, så nu har jag sett alla fyra filmerna! Vet inte riktigt vilken av filmerna som är bäst dock, men det måste ju vara ettan.
Ska ner och kolla om pappa ska ner till ica, för isf måste jag följa med och köpa choklad.. så sugen, så gott.. hihi

hungrig sen klockan 20.00 igår

Publicerad 2011-02-06 12:00:52 i Allmänt

Jag är hungrig, jag har varit hungrig sen klockan åtta eller tidigare igår. Men jag vill inte äta. Eller jo jag vill ju men det finns liksom ingenting gott att äta, och finns det ingenting gott att äta så går jag hellre utan mat. Jag har inte ätit någonting sen klokcan två igår.. Kina mat skulle ju vara väldigt gott.. Eller kanske en färsk fralla till frukost med yoggi och flingor kanske?
Nä jag vet inte, någonting gott vill jag ha till frukost i alla fall.
Kanske ska gå ner och kolla i kylskåpet igen.. men det lär ju inte ha kommit till något nytt.. åh suck
fyfan vad gott...

My heart beats faster for every second

Publicerad 2011-02-05 23:42:55 i Allmänt

Jag klarade inte av att vara hemma här helt ensam när jag märkte hur allting bara blev konstigare och konstigare. Så jag tog mig ner till gården, tog mig en kopp te och slappnade av. Kollade på melodifestivalen med Alexandra.
Fick dock ingen massage som jag blev lovad av Almir igår, min nacke skulle behövt det för den gör cpmegasuper ont efter spinningen.
Kollade på this is it också, alltså han är ju kunglig, michael jackson alltså.
Jag ska försöka somna till någonting bra på tv, om det nu finns något bra på tv..
godnatt

hemsökt

Publicerad 2011-02-05 18:21:47 i Allmänt

Antingen var det någon inne i vårat hus i natt eller så är det vårat hus som är hemsökt..
spooky

kan konsten

Publicerad 2011-02-05 18:06:43 i Allmänt

Ibland kan jag konsten att vara söt haha..
haha, såg lite tjock ut på sista bilden men whatevah :D

My love

Publicerad 2011-02-05 14:52:57 i Allmänt

Min finis åkte just hem, eller inte hem men ifrån mig för hon skulle på filmkväll tror jag.
Nu ska jag kolla på fluffyjunicorn. Inte men despicable me och grown ups höhö!

RockKarusellen

Publicerad 2011-02-05 12:32:00 i Allmänt

Godmorgon eller något, nelly väkte mig vid klockan nio och jag var dödstrött. Men vi steg upp för hon var hungrig hihi. 
Igår var det rätt skojsigt, mycket folk var det också. Jag var jätte nervös när jag skulle presentera alla banden och det. Men det gick bra höhö.
Jag pratade med den snyggaste killen där igår (som var med i sista bandet) han var riktigt söt.. höhö. Han berättade lite om bandet och så han sa att jag kunde säga att de var killar som gillade att kramas, äta pizza och titanic, ja tårta är gott också. haha så skoj!
Kabooom

Smarrit hår

Publicerad 2011-02-04 15:55:53 i Allmänt

Sitter och väntar på mitt dagliga pök. Nelly allstå. Men jag vet fortfarande inte om jag ska duscha eller inte för dom här lockarna kommer döda min plattång. Dock är det typ fortfarande blött från igår men vad gör väl det om man tar en dusch till.. Hehe.
btw så vill jag hissa det shampoot och balsamet som jag köte i kalmar!
Superbra
nu kom mitt pök hihi

in the bed

Publicerad 2011-02-04 12:43:55 i Allmänt

Jag orkar fan inte ligga i sängen längre. Så snart ska jag dra fram snabeldraken och börja städa. Funderar på att ta mig en dusch också kanske? Vet inte duschade ju igår. Men mitt hår är så lockigt så det blir jobbigt att platta det.
Men först av allt ska jag äta lite alla fall, magen skriker efter föda.

Dag 24, 040211 – Det här får mig att gråta

Publicerad 2011-02-04 11:52:57 i Allmänt

Med tanke på att jag är rätt känslig så börjar jag gråta rätt lätt.
Jag brukar börja gråta om jag till exempel ser bilder på någon/något som jag saknar. Det är inte alls ovanligt faktiskt.
Eller en mindre om jag ser personen i verkligheten eller tänker tillbaka på fina minnen man hade ihop.

När jag tänker på min farfar kan det också komma ett par tårar även om jag aldrig fick träffa honom.

Ta ett exempel här
I somras när jag var på Öland med Rebecca, så var vi och kollade på campingens gäster som sjöng karaoke. Så tänkte jag tillbaka på när jag var mindre och jag och Emmy sjöng karaoke på saxnäs, när våra föräldrar kom och kollade samt min morfar och min plasmormor.
I alla fall så satt jag och kollade runt på människor och fick syn på ett gammalt par som kom till karaoken för att kolla. Så tänkte jag på min morfar. Jag tänkte "tänk när inte min morfar finns mer" och morfar är speciell, nu bara jag skriver det här får jag tårar i ögonen (känslig ja). Jag tänkte tillbaka och önskade att jag var på Saxnäs då, att jag var liten och sjöng "främling" tillsammans med Emmy..

Sovmorgon

Publicerad 2011-02-04 10:36:14 i Allmänt

Fytusan vad skönt det var att sova ut idag. Skönt att överhuvudtaget vara hemma idag måste jag säga!
Jag vill gå upp och gå för att känna om jag har fått någon träningsvärk än, om jag inte har fått det så är det fan konstigt.
Jag vaknade för inte alls så längesen upptäckte att jag hade ont i halsen.. Det är säkert för att jag satt ute igår och väntade på bussen i över en timme.. Men vem vet.
Hade tänkt att "vila upp mig" lite idag också med tanke på att jag ska presentera alla band på RK ikväll, haha fyfan jag kommer ju dö. Dels kommer jag presentera namnen fel heja mig på den punkten.
Måste försöka städa upp på mitt rum också det ser verkligen förjävligt ut.. Men jag tror jag ska sova en stund till, jag menar det är ju inte varje dag man får vara hemma från skolan.
blog u later

Nej, jag nöjer mig aldrig.

Publicerad 2011-02-03 23:21:26 i Allmänt

Som ni nog ser har jag gjort om designen igen. Fick tipset om bakgrunden av Ludde och jag blev faktiskt nöjd, som jag har skrivit innan, svarta bloggar är mer intressanta (tycker jag)
men nu tror jag att jag ska vara klar, kanske får se hur jag står ut med den här designen!
Ni som inte ser förändring - dvs väldigt mörk förändring tryck f5 eller helt enkelt uppdatera sidan!

perfekt kvällsmat

Publicerad 2011-02-03 22:35:40 i Allmänt

Jag har varit så duktig idag, typ.
Hade idrott, spinning i 45 minuter, jag svimmade nästan. Jag drack 1.5 liter vatten (duktigt) Jag kissade 3 gånger på mindre än en timme.. Jag har inte ätit godis idag!! duktigt med tanke på att jag var på gården där det kryllar av goda lakritsgodisar.. Jag gick till gården - i reng och blåst, jag gick hem i regn och blåst.
Nu har jag träningsvärk på ett ställe där det känns väldigt konstigt att ha träningsvärk.. Tänk att det känns som att något väldigt stort har passerat min ringmuskel.. Nej okej jag vet faktiskt inte hur det känns om jag ska vara ärlig. Men jag kan tänka mig att det känns som något sånt här, för det gör ont.
-> ÅTERGÅ TILL RUBRIKEN<-
Istället för massa godis så äter jag passionsfrukt ååh vad gott det är, te och passionsfrukt är perfekt kvällsmat! Funderar på att bli som kissie, asså äta barnmat för att banta och sen träna bort det lilla man har ätit! Vad tror ni om det ? Kommer jag se ut såhär inom en månad då?
oerhört dåligt gjort bild. Men så kommer jag väl se ut om en månad? Skämt o sido
"solarie brun, solarie brun kan inte va fel va brun som kanel"
"Millan hon bantar bort, ja hon bantar bort sin kropp"
Nä men nu till allvaret. - passionsfrukt är gott

Dag 23, 030211 – Hur muntrar jag upp mina vänner?

Publicerad 2011-02-03 21:39:24 i Allmänt

Det är olika från person till person.
Rebecca, muntrar jag nog upp bäst genom att komma hem till henne, ta en kopp te, chilla framför tvn och bara ha det ihop.

Nelly, muntrar jag upp bäst genom att antingen åka hem till henne lite spontant sova där gå ut en sväng, ligga i sängen ihop och bara ha det. 

Amanda, muntrar jag nog upp bäst genom att bara finnas där för henne, om hon behöver mig så finns jag där liksom.

Som sagt, det är helt olika. Ibland varrierar det!
men jag finns alltid där för dom alla!

jag_har_håriga_ben_94

Publicerad 2011-02-03 16:57:43 i Allmänt

Tog en tidigare buss hem idag. Jag kollade på nätet när nästa buss gick hem "13.25" okej. Klockan var 13.00 och jag gick bort, satte mig i en busskur och ser världens kortaste människa (borde varit) jag sa för mig själv högt "Omg...she's so small... And so fat.." haha vilket liv..
Jag upptäckte sen (ca 20 minuter senare) att bussen inte hade kommit så jag smsade till rebecca och sa att bussen inte hade kommit, så det visade sig att jag hade kollat fel på tiden och att bussen i själva verket gick 12.25... Så jag fick ta 14.10 bussen hem. Jag trodde jag skulle spy och äckla mig på bussen hem för jag mådde så sjukt illa.
Men den historien blev kort, nu är jag hemma. Gick in i duschen direkt när jag kom hem så jävla skönt var det. 
Satte mig vid matbordet i endast en stor t-shirt och underkläder och benen var uppe vid hakan som alltid när jag äter mat. Fick se mina otroligt håriga ben, och kom på att jag verkligen borde raka dom. Men vem orkar det? Nej inte jag.. Det får nog vara ett par veckor till haha..
Nu ska jag mysa ner under täcket och kolla på tv- underbart! 
fiiiiint, gillar att sista bilden bara tog fokus på en del hårstrån.. xD

1.5 liter

Publicerad 2011-02-03 12:40:58 i Allmänt

Fyfan, så mycket vatten har jag aldrig druckit på mindre än en timme.. Nu rinner det rakt igenom på mindre än en timme har jag varit på toa två gånger, och jag måste gå igen. Hemskt!
Sitter på en brutalt tråkig engelska lektion med världens psyko lärare? Nä men hon är wakko.
Håller på att skriva om... ah vilket land var det nu igen jag skrev om? Jag minns inte , jag har inte börjat och det ska vara klart innan halv två.. Fyfan nej jag kommer inte klara det här. Jag gillar inte ens engelska?
Dör lite nu, funderar starkt på att åka hem..

Så sugen

Publicerad 2011-02-03 12:32:48 i Allmänt

Jag funderar fan på att färga mitt hår rött igen.. Men jag vet att jag kommer ångra mig och det sliter som fan på håret.. ååh

blodkärl?

Publicerad 2011-02-03 08:17:15 i Allmänt

Heter det så? Det som sitter i ögonen alltså? Jag tror nämligen att ett sånt har gått sönder i mitt vänster öga. Eller det kanske inte är det, men det är någonting i mitt öga som är knas för det gör ont när jag har mina linser i och när jag inte har dom i. När jag vaknade idag så rann ögat som om jag hade gråtit det var dyngsurt. Det hjälper inte ens när jag tvättar linserna eller ögat. Det gör ont i ögat, och ont i själen när jag måste gå till skolan.. Känner att skoldagen kommer bli jobbig.. Jag vill ha lov NU. Måste hålla ut, det är ju bara... 15 dagar kvar typ? Måste hålla ut...  ösch.
Liksom, ska det verkligen se ut sådär?

Dag 22,020211 – Det här upprör mig

Publicerad 2011-02-02 19:37:48 i Allmänt

Jag blir upprörd när någon skyller på mig när det inte är mitt fel. Jag kan bli upprörd om någon skojar om saker om mig som jag inte tycker är kul. Blö det här var en väldigt lam dag haha.. okej move on!

Hey, vi kör en Kissie

Publicerad 2011-02-02 18:11:07 i Allmänt

Eftersom att jag tycker att det är så kul att leka i PS, så har jag därför börjar förminska mina omkretser. dvs armar,ben och midja. Nej, jag har inte börjat göra det så som kissie kör på varje bild hon lägger upp på sin blogg som är på sig själv. Jag gör det mest för att se en skillnad för mig själv och för att det är kul, men idag hade jag tänkt att dela med mig av den här fina bilden som jag nyss gjorde om på mig själv. Sicka underverk photoshop kan göra alltså..
Här får ni även orginalbilden.
~

Äppelpaj #2

Publicerad 2011-02-02 14:43:45 i Allmänt

Titta här vad jag lyckades med! Smuldegen blev inte smulig ens, ska den bli smulig? eller heter det bara smuldeg..?

Jag har redan tjuv smakat på den, och den blev inte så hemsk. Sen när man får på ca två-tre dl vaniljsås på så kommer den bli himelsk!

Som min vän Nelly skulle sagt

you're so sweet NOMNOMNOM!

äppelpaj

Publicerad 2011-02-02 13:01:28 i Allmänt

Claes läskade mig igår, han sa att han gjorde äppelpaj vilket jag blev fruktansvärt sugen på. Så idag funderar jag på att göra just äppelpaj, men nu är det ju så att jag inte kan göra äppelpaj det låter knas men jag har faktiskt aldrig gjort någon sorts paj.. Men första gången måste ju komma någon dag eller hur!
Hoppas vi har alla ingredienser hemme för jag orkar inte gå till ica (150 meter ungefär) för det är kallt och blåsigt ute.
Måste i alla fall börja med att dra mig upp ur sängen, för jag kan ju inte ligga i sängen och göra paj? eller kan jag?
Visste ni att om man inte kan laga mat är det den enda rätten ni kan göra - PAJ! moha..

Bardey tägs

Publicerad 2011-02-01 22:29:03 i Allmänt

Hallå cuties, just nu ligger jag ensam i min stora säng. och på tal om stora säng, mamma frågade mig idag om jag ville ha deras säng som är dubbelsäng (min är "bara 1,60 säng") då de kanske skulle få en säng som är 2x2m! Jag vet inte om jag ska ta deras säng eller inte..? Hm anyways
Jag ligger och taggar till allt möjligt just nu.
Rockkarusellen på fredag
Oléo den elfte
Min och PP's födelsedags fest som förmodligen hålls den 25e februari!
Btw, sa jag att jag ska presentera alla band och hälsa alla välkomna och så på fredag..? Gud jag kommer skaka som en chihuahua! (var det rätt stavat nu?)
Nu ska jag sova eller något. Så skönt att vara ledig imorgon också, ååh härliga ledighet!

hemklickat

Publicerad 2011-02-01 17:03:32 i Allmänt

Haha aw den är ju så jävla söt!
Och det där med hemklickat, glöm det.. för det är inte så. Jag försöker få mamma till att köpa en sån eller en onepiece åt mig! Dock den här kan jag betala själv. Så söt!
MJAO

new

Publicerad 2011-02-01 16:10:50 i Allmänt

Med tanke på att någon liten *itta stal mina nya hörlurar så gick jag och Rebecca till claes olssons igår och köpte nya till mig. Nya hörlurar och en ny plå(t)nbok som jag kan ha mina kort i för att min plastficka som man har busskortet i gick sönder i fyra olika delar så tänkte jag köpa en i plåt som är liten och smidig!

Dag 21, 020111 – Mina dåliga sidor

Publicerad 2011-02-01 13:38:36 i Allmänt

Alla har dåliga sidor tur att alla sidor inte ser likadana ut bara då hade det blivit kaoz.
Mina dåliga sidor är att jag alltid säger förlåt även om det inte är mitt fel. Varför ska jag ta all skit när det inte är mitt fel egentligen?

Varje gång jag säger att jag ska träna och vara nyttig, så tränar jag och oftast äter något onyttigt efteråt. Fast det kanske inte är en dålig sida utan en dålig vana? Ja, det är det nog nu när jag tänker efter.

En annan dålig sida är att jag kan tro att jag är kär men egentligen inte är det och inser det lite försent. Det var väl en dålig sida? Ja, okej.

ingen rubrik, fick bli dagens rubrik som slutade med en rubrik trots allt

Publicerad 2011-02-01 11:20:36 i Allmänt

Åh vad jag älskar att vara ledig!! Man kan liksom sova ut utan att känna sig dum, för det är väl det man gör på lediga dagar, sover ut? Jag gör det i alla fall.
Fast idag vaknade jag lite tidigare än beräknat, klockan tio. Men det var rätt okej ändå. Rebecca ville att jag skulle komma bort och färga hennes hår men jag liksom orkade inte göra det nu och hon ville få det gjort så hon bad Emma istället.
Jag är fortfarande trött, men inte trött så jag vill sova tror jag. Ögonen liksom gör ont för att jag är trött eller något jag vet inte.
Hur ser dagens schema ut? Det är absolut helt tomt på listan, tror bara jag ska sysselsätta mig med sånna där roliga saker, typ fotografering eller något. Måste ju ta vara på dagen och göra någonting vettigt av den! Kanske skulle ta och träna? Det gör jag sen i så fall, efter mamma och pappa har varit hemma på lunch. Ja, det låter som en bra ide tycker jag.

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela