´

Dagens bilder

Publicerad 2011-07-31 21:44:14 i Allmänt

Det är inte varje dag jag solar med mjukisbyxor på mig. Synd att vädret här hemma är så svårt att tyda, annars hade jag tagit med bikini..
Menmen, Armarna, magen, bröstet, ansiktet och en liten del av benen fick lite färg i alla fall. Tanken som räknas, visst?

Bränd

Publicerad 2011-07-31 17:27:55 i Allmänt

Det blev ett antal timmar ute i morfars bastu. Fiskade, byggde grill inför imorgon, solade och fikade. Har bränt mig i pannan och på bröstet. Nu väntas mat, tacoseeeee ja !
Trött som fan, vill sova men ska inte. Det kommer lite bilder senare, eller något!

gäsp!

Publicerad 2011-07-31 11:23:30 i Allmänt

Efter att jag följt Amanda hem gick jag och la mig nästan på en gång. Okej jag låg lite vid datorn men det är en annan femma. Somnade direkt när jag stängde av datorn. Ska med ut till morfars bastu och fiska lite. Har inget bättre för mig så. Hörs senare!

Kvällen

Publicerad 2011-07-31 01:21:58 i Allmänt

Amanda var söt och kom förbi och kollade på film med mig. Satte oss nere vid bastun och pratade med mamma, teija, cicci och en del andra. Startade vattenpipan så satt och rökte lite och myspratade med Cicci och Amanda. Riktigt trevlig kväll faktiskt. Rätt lagom trött och jag har en date med sängen inom kort. Hoppas jag får sova lite mer i natt!
Vi hörs mer imorgon!

inspiration

Publicerad 2011-07-30 16:30:53 i Allmänt

Åh, jag ligger och kollar in massvis med olika fotobloggar. Blir så inspirerad av en del. Men då kommer ju kruxet - Jag har en förfärligt dålig kamera om man tänker. Jag har haft den en del år nu och likt som mobiltelefoner och datorer så tappar kameror också kvallité.

Jag har länge tjatat på mamma om att hon ska köpa ett nytt objektiv till mig som hon lovade mig i slutet av åttan. Men när man tänker efter så är det nästan billigare att köpa en helt ny kamera. Jag har ju tappat min kamera i marken en del gånger. Den har varit med på en del fuktiga ställen också. Dels, är man fotointresserad som jag är så ska man ha en lite bättre, dyrare kamera. När jag fotar går jag in för det. Jag slarvar inte. Okej ibland gör jag det >för att det inte är kul när man inte har så bra kamera< Jag hoppas ni fattar min mening.. Får börja spara lite, eller lägga undan lite pengar varje månad!

Ars amandi

Publicerad 2011-07-30 16:10:15 i Allmänt

Hungern svider i magen på mig. Jag kan inte äta. Känns inte så bra att jag har ätit två små potatis och lite fisk sen igår eller sen i förgår egentligen. Det luktar mat i hela huset. Jag vill här ifrån nu.

Aloha

Publicerad 2011-07-30 13:45:42 i Allmänt

Jag är helt utmattad. Ligger i sängen, kollade lite på toystory 3. Jag är satans hungrig men jag har ingen ork att göra någonting att äta.
Favvo morbror ringde mig innan och sa att dom har fått 9 fiskar sammanlagt sen igår? Hur det nu ens är möjligt förstår jag inte.

Jag är trött på att vara hemma, jag vill iväg. Bort härifrån och slippa allting. Sticker också till Tranemo på Onsdag. Fiska, fiska och åter fiska. Hoppas på bättre fiskelycka då.

Jag orkar inte ligga inne i sängen hela tiden heller. Så segt. Men vad gör man när alla är bortresta?
Smsade Emil innan, men han var påväg till O-Hamn. Felicia var inte heller hemma. Nelly är påväg hem men hon ska till Adam. Vad är det här. Jävla sommarlov alltså, det suger rätt hårt.

Vatt to do, vatt to do. Ah man undrar ju. Synd på vädret annars hade man kunnat åka till stan och shoppa lite. Men nej det är inte väder för det. Lite mer än två veckor tills fotbollsskolan börjar, längtar lite. Man får ju någonting att göra under dagarna i alla fall. AAAAAAAA måste göra någonting NUU. Hej

Dålig natt

Publicerad 2011-07-30 11:45:57 i Allmänt

Även om jag var så trött så jag inte orkade hålla ögonen öppna igår kväll så gick det inte somna. Tårarna började rinna mer och mer, tvingade mig själv att sluta gråta när jag inte fick någon luft. Var så täppt i näsan och jag som knappt kan andas med bara munnen. Somnade med en dyngsur kudde och gråten i halsen, kändes väldigt bra. Inte.
Vaknade ett flertal gånger under natten också. Jävla drömmar.
Planer för idag då? Inte ett jota! Ska ligga inne i sängen idag pga det fucking dåliga vädret. Not fun at aaaall.
Jomen så att eee..
Ah, fin kudden blev efter cirka en minuts tårar. Gillar mascaran också! 
Duscha lite kankse, ah känns bra.

mäjs

Publicerad 2011-07-29 22:41:50 i Allmänt

Hade tänkt att släcka ner ögonen för dagen. Försöka torka dom sista tårtarna så jag slipper somna gråtandes. Jobbigt det där. Hörs imorgon!

two in one

Publicerad 2011-07-29 21:23:22 i Allmänt

Ah men jag menar, man måste ju dölja sorgen på ett eller annat sätt! Jag har extremt tråkigt också. 

Mormor, o mormor..

Publicerad 2011-07-29 20:04:20 i Allmänt

Efter jag hade lämnat Amanda vid bussen så gick jag till mormor en sväng. Hon är så söt när hon tröstar mig genom att säga något i stil med " när en lämnar, finns tusen åter" Ja, hon har ju rätt i det hon säger, hon är klok. Jag var också rätt klok idag som åkte till stan med shorts och skjorta? Vad tänkte jag med där? Det blev rätt kallt när det började ösa ner regn.. Ehe. Funderar på att dränka mina sorger i en varm dusch. Nedrans otur att vattnet rinner rätt igenom ner till köket om man duschar för länge.. Dock händer det bara när jag rakar benen? Rätt skumt. 

Jag satt alla fall hos mormor i över en timme och bara pratade. Gillar inte när "morfar" ligger i sängen hela dagarna. Det hade varit mycket bättre om han blev frisk. Anyway, ska försöka ta någonting att äta nu. Kommer inte kunna somna ikväll heller känns det som. Inte okej att veta att man aldrig mer kommer få vakna upp med den där pöjken som har massa dåliga skämt i huvudet (förlåt victor) men dom är inte så roliga... "stenhårda fötter"? jag menar comeoooon du kan bättre än så ;)
Wello, ska försöka leva vidare nu! Chiao bela

Frukost

Publicerad 2011-07-29 10:27:23 i Allmänt

Det vore ett under om jag ens kunde få i mig en liten bit av en macka eller vad som helst. Jag är hungrig men jag kan inte äta. Knappt ens tänka på mat. Jag mår illa, jag är deppig och så jävla rädd. Jag vet på ett ungefär hur det här slutar. Jag skulle behöva någon att prata med, ingen är hemma, ingen finns här som jag kan prata med irl. Det är hemskt. Jag vet inte vad jag ska göra.
Magen vänder sig nästan ut och in. Känns stabilt.

Gråt i mammas knä

Publicerad 2011-07-28 22:45:27 i Allmänt

Ibland vill jag lägga mig med huvudet i mammas knä. Bli ompysslad i håret och gråta lite. Om man hade fått bli yngre istället för äldre. Om man kunde få slippa känna pressen över att behöva bli älskad. Tänk om man kunde få va så liten så man knappt visste vad kärlek, omsorg och vänskap var. Om man bara kunde få slippa allt det som skiter sig. Bara lägga huvudet i mammas knä, och gråta lite. 

So cute sometimes

Publicerad 2011-07-28 14:53:30 i Allmänt

Galet vad jag har tråkigt. Förstår inte riktigt varför jag längtar tills mamma och pappa kommer hem, det lär ju inte bli mycket roligare.
Eller juste, dom kommer ju med mat. Glömde det.

svårt att sova

Publicerad 2011-07-28 12:48:41 i Allmänt

Jag hatar kvällarna jag inte kan somna. Jag låg och tänkte på massvis som jag inte ska tänka på eller egentligen ens får tänka på. Men jag gör det ändå, onödigt tänk kallar jag det. Inte nog med att jag somnade sent igår, jag vaknade vid nio första gången av ingenting, sen somnade jag om till halv ett.. Det gör ju dock inte så mycket med tanke på vädret idag men ändå.
Sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från öland. Det är rätt så drygt att vara ensam hemma.

Svar - Emelie

Publicerad 2011-07-28 00:23:09 i Allmänt

Till att börja med sluta säga lilla flicka :( för det andra, ta inte drömmen ifrån mig om att jag ska bli längre (om inte lika lång) som min bror, vill att han ska lida lite över att lillsyrran nästan är längre än honom!
Det känns ändå knepigt att ha ont under knäskålarna flera gånger/ vecka.. Det kan ju inte vara normalt att ha ont så ändå om det nu inte är växtvärk.
Jag säger växtvärk så kanske jag blir längre än bror min trots allt!

Du är bäst vet du det

Publicerad 2011-07-28 00:02:23 i Allmänt

Hur söt besthest får man ha utan att det blir straff på det? Jag börjar undra. Ena stunden snackar vi om en sak, andra stunden är jag bäst. Du är också väldigt mycket bäst babe!

är det ens normalt?

Publicerad 2011-07-27 23:23:13 i Allmänt

Både jag, mamma och pappa börjar bli väldigt skeptiska till om det är normalt för en 17½ åring att ha växtvärk så mycket som jag har. Kom på igår att det är lite mer än ett halvår kvar tills jag blir myndig. Vad hände jag fyllde ju fjorton nyss? Att det redan har gått 3½ år.. Inte för att jag inte vill fylla arton men ändå.
Jag har väldigt mycket tankar i huvudet just nu, från allt och ingenting, ingenting och allt. Det rusar liksom.

Homosexuella tankar

Publicerad 2011-07-27 22:58:39 i Allmänt

Jag kom just på en sak. Homosexuella killar är oftast snygga och bor i stockholm..? Bara en tanke som slog mig.
En annan sak som Nelly och jag diskuterade (vilket hon säkert inte minns?) är att hur kan man göra ett beslut om att man är homosexuell innan man har blivit av med oskulden med motsatt kön? Om man är vänd mot det andra hållet men inte haft sex än så måste man väl pröva båda delar, eller? 

Jag slog tankarna igen, bäst är jag. 

Igår kollade jag på According to Jim på comedy central, ni borde ha sett det? I alla fall. Där fick Jim nog och ville inte följa med sin fru Cheryl på flera musikaler så han bestämde sig för att skaffa en bögkompis till Cheryl. Där önskade jag att jag var i hennes kläder för jag vill också ha en. Tänk vad mysigt det hade varit att gå på stan och fika med en kille utan att behöva vara typ kär i honom? En kille som gillar shopping, smink, målade naglar och som klarar av att lyssna på problem. Jag hade varit i himmelriket!


Det var någon som frågade mig varför just en homosexuell killkompis? Varför inte en homosexuell tjejkompis? (Minns inte vem det var som frågade..?) Men i alla fall. Svaret på den frågan är ju änkel. Jag kan ju inte ha (eller kan och kan..) en homosexuell tjejkompis, tänk om hon skulle bli kär i mig liksom? Vänskapen blir förstörd på en gång. Inte för att jag skulle köra iväg mina tjejkompisar om dom kom ut som homosexuella men jag hoppas att ni fattar vinken?
Jag undrar om man kan anonsera om det på nätet att man söker en homosexuell killkompis som gillar shopping osv..?
Jonas Bane på bilden. Måste börja kolla på andra avenyn igen.

Tröttare än tröttast

Publicerad 2011-07-27 16:20:14 i Allmänt

Fyfan vad svettigt det är att sitta ute! Satt ute från ett till nu och målade min kruka. Det kommer bild på den sen. Nu undrar ni säkert "vad är det för kruka hon menar, så kul kan det väl inte va?" Jo alltså det är ett askfat gjord av en uppochnedvänd blomkruka typ. Mamma har målat sånna så länge som jag kan minnas och eftersom att jag inte hade något bättre för mig så satte jag mig och fick lite inspiration från nätet. Bra att ha ibland.
Ska försöka äta lite nu, överbliven kyckling och potatiskgratäng från igår får det bli eftersom jag inte orkar laga mat. Ska nog ta en liten lur sen om jag inte ångrar mig.
Vi får höras senare!

kruka

Publicerad 2011-07-27 13:16:21 i Allmänt

Hur typsikt är det inte att solen försvinner när jag väl ska sätta mig ute och måla en kruka? Solen vad jätte fin osv sen försvann den bakom stora moln. Typiskt.
Mamma och pappa åkte tidigt idag till öland. Så jag blir hemma själv hela dagen + natten. Vet inte hur det kommer gå, hatar att vara hemma själv i det här huset på kvällarna.
Älskar också att det blir så inplanerat så man blir ensam hemma. Varken Nelly eller Victor kan ses, dör lite. Kanske borde äta frukost? Nä måla kruka är roligare!
Hörs senare

unicorn, capricorn and rhino. Same shit different animals

Publicerad 2011-07-26 23:39:45 i Allmänt

Spelade lite Yatzy med mamma och pappa innan. Så frågade jag pappa vilken värld han lever i. Så fick jag mitt lilla ryck och sa "You live in a world with unicorns and rainbows!" mamma: "Pretty bird" ah det har ingenting med det här att göra. I alla fall så började jag fundera på vart namnet "Unicorn" eller "Enhörning" kommer ifrån.. Så tänkte jag på noshörningen, ah det heter ju capricorn tänkte ju jag. Noshörningen har ju ett horn eller två mitt i fejan och det slutar på corn liksom.. Majs? Nä men allvarligt. Sen blev både mamma, pappa och jag misstänksamma på om det verkligen heter carpicorn, jag var nästan helt säker på att det hette det. Men så sökte jag på google och fick upp stenbocken.. Juste tänkte vi, pappa är ju stenbock (stjärntecknet)
Pappa: Ja, det var ju därför jag kände igen det.. Ah smart pappa.
Sen började vi fundera på vad noshörning hette, det kom vi egentligen inte på. Pappa sa något jätte konstigt, tror inte det stämde. Det heter ju egentligen inte rhino heller utan rhinoceros.
Ah ni ser ju vilka tankar man kan få ibland.
Kanske skulle hetat rhinocorn.

skulle helt klart behöva en sån här

Publicerad 2011-07-26 18:45:02 i Allmänt

Jag var riktigt nära på att köpa en sån här, bara för skojsskull liksom. Nu skulle det inte vara helt fel att ha en. Jag har åter igen fått ihop en färg, den blå rutan är komplett men jag kommer inte längre. Helt omöjligt.

Tuffa grabbar kan visst fläta

Publicerad 2011-07-26 16:35:39 i Allmänt

Gick ut igår kväll och satte mig nere vid bastun och pratade lite med mamma, pappa och Frank. Helt plötsligt står Frank bakom mig och flätar mitt hår? Aldrig hade jag trott att Frank - "den tuffe" kunde fläta. Mamma frågade om han brukade fläta sitt punghår. Jag fick såna där äckliga tankar..
Har städat mitt rum och lekt lite med rubiks kuben, jag fattar inte riktigt. Får ihop en sida sen går det inte mer, ömöjligt. Jag satt och kollade på Youtube hur man ska göra, men det går ju inte.
Gick och la mig i sängen igen efter jag hade storstädat mitt rum, dammtorkade till och med idag. Alla hyllorna och städade av barbordet. Jätte trött är jag nu. Får se vad som händer sen.

dreams

Publicerad 2011-07-26 11:55:41 i Allmänt

Vilja sjuka drömmar jag har hela tiden.. Drömmer väldigt ofta att jag springer för att jag är jagad.
I natt gick jag och jätte många fler människor på stranden så blev det lågvatten så vattnet försvann. Sen såg man stora vågor som kom emot oss så alla sprang. Flertal dog och resten klarade sig. Sedan blev vi tillfånga tagna av en kille som ville "hjälpa" oss men han slog oss hela tiden osv. Vi rymde från honom och han sprang efter. Sen kom vi till en kvinna som också ville "hjälpa" oss. Hon gjorde samma sak, hon slog oss och tvingade oss till saker. Vi lyckades smita igen, utanför hennes dörr stod en kompis pappa till mig. Jag tog honom i handen och berättade att hans son hade drunknat. Inte för att jag vet vem killen i drömmen var, aldrig sett honom förut. (Undrar hur människor man aldrig sett skapas i drömmarna...) Han frågade om vi ville följa med hem till honom och dricka öl. Vi bestämde oss för att göra det för att komma undan den där kvinnan och mannen som redan var efter oss. Bli inte förvånade men han började också slå oss för att han sörjde sin son.. Eh ah vi sprang men han sprang iaf inte efter oss. Vi var jagade av mannen och kvinnan sen sprang vi in i skogen, därefter vaknade jag.
SLUT.

några saker ni förmodligen inte vet om mig....

Publicerad 2011-07-25 21:33:31 i Allmänt

  • Jag klarar inte av att sitta normalt på en stol eller i bil/buss. När jag äter mat sitter jag alltid med ett eller båda benen uppe vid hakan. 

  • Jag kan få full energi när jag är som tröttast. Det vill säga att jag skrattar åt precis ALLT. Jag börjar sjunga på massa olika låtar som jag inte hört på riktigt länge. 

  • Jag gillar att ta sprutor. När svininfluensan härjade så ringde jag och frågade mamma om jag fick ta den. Inte för att jag var rädd för sjävla sjukdomen utan för att jag ville ta spruta. 

  • Jag somnade nästan en gång när jag var hos tandläkaren och borrade i en tand. Både mamma och tandläkaren kollade konstigt på mig.. 

  • Efter jag fick min piercing i läppen när jag gick i sexan lovade jag mamma att jag inte skulle tjata om flera innan jag fyllt arton. Nu har jag en i naveln och i tungan. Den i läppen tog jag ut för ett år sedan pga mitt tandkött. Nu har jag börjat tjata om tatuering.

  • Som ni vet tänder väldigt många tjejer på magmuskler på killar. Inte jag. Här är det armarna som gäller, inte musklerna utan blodådrorna som brukar synas. Jag tycker även det är väldigt sexigt (på både killar och tjejer) med hesa röster. Inte alltid men ibland, beroende på vem personen är.. 

  • När jag gick i åttan eller liknande funderade jag väldigt starkt på att söka till Idol. Bara för det verkade så kul att stå och sjunga inför jurry ;) 

  • Jag blir mestadels aldrig bra på bild när andra männsikor tar kort på mig. Ser alltid sjuk ut, som att jag har något problem, tänker bjuda på den här bilden så ni vet.. 
  • Jag är en väldigt dålig förlorare i spel, beroende på vilka spel vill säga. Jag kan bli riktigt tjurig under sjävla spelet men förlorar jag det så tar jag det med ro.


    Nu vet ni lite mer. Låg igår och tänkte på massa saker, jag kom inte ens på hälften idag. Så är det när man är trött och inte kan sova.

Promenad & vattenpipa

Publicerad 2011-07-25 16:56:33 i Allmänt

Sjukt vilket härligt väder det var idag då? Jag undrar vart solen kom ifrån.
Har varit ute och gått med Amanda, gick ner till sjön och tog igen en hel del snack som vi har missat. Riktigt trevligt och jätte mysigt när solen väl skiner. Vi gick hem till mig efter det och startade vattenpipan och satte igång lite musik och tog det lugnt. Följde med henne och Jonatan ner till Ica sen följde jag dom hem.
Sitter fortfarande ute och lyssnar på mamma, pappa och Frank när dom pratar om allt och ingenting. Efter en vecka i Danmark så förstår jag nästan allt Frank säger. Grillen är startad också. Man blir riktigt hungrig när man bara känner lukten!

tror knappt mina ögon

Publicerad 2011-07-25 13:54:01 i Allmänt

Mamma väckte mig tidigt idag, vet inte vad klockan var direkt men det kändes tidigt. Dom skulle in till Stan och mata min brors ödla och bygga bebissäng. Hon undrade alltså om jag ville med men jag somnade om direkt och sov till ett istället.
Har precis duschat, ska snart ut och möta upp Amanda för att ta en liten promenad. Det var riktigt längesen nu. Behöver komma ut också istället för att ligga inne vid datorn hela dagarna. Kanske ska försöka ta vara på resten av sommarlovet? Ah får se hur det blir med den saken.
Dags att klä på sig lite, så vi hörs senare!

pappa betalar

Publicerad 2011-07-24 22:40:38 i Allmänt

Gjorde en bra deal med pappsen innan. Han har nu lovat att han ska betala hälften av min tatuering som jag ska göra på min artonårsdag, om vi nu får någon tid då EMELIEEEEE vi måste boka snart så se till att klämma ut ungen så vi kan börja skissa på din också!
I alla fall jag har börjat skissa lite på min. Det kommer inte bli någon fjäder så ni vet, har en annan ide nu.
Ska försöka mixtra ihop en bild till fast med rätt motiv då så ni får se lite mer. Kan göra det nu kanske. Eller imorgon? Får se, ni lär ju märka om det kommer upp någon.
just remember, daddy pay.

stort suckande

Publicerad 2011-07-24 19:18:03 i Allmänt

Det blev ju inte sådär värst lyckat när jag skulle basta, blev helt trött och hängig så jag gick upp igen. Börjar bli hungrig så får försöka ta mig ner och äta lite. Ska nog sova lite också, gick upp kvart över åtta idag, var jätte trött men kämpade mig igenom bilresan hem och blev pigg. Så jag har all rätt i världen att vara trött tycker jag. Men innan jag somnar ska jag äta.

Believe it or not / guinness world records

Publicerad 2011-07-24 17:24:36 i Allmänt

MJ's alla skivor och genombrott mm
Världens längsta hår och skägg
Världens största träslev
Man som äter - ALLT
Världens längsta öron, stackars sate.
Världens minsta hund. Mindre än hundbenen!
Världens tyngsta bebis, 10.02 kg...
Världens äldsta man, över 200 år
Världens längsta kille, 2.78 tror jag
Ni ser nog själva...
Världens minsta tjej, dog som 19åring.
That's right, jag träffade harry potter!
Och mannen utan face
Eye see uuuuu
Visste inte att dinousaurerna levde fortfarande..
Inte fel med lite tortyr.
Likkista.
Flickan som somnade i trädet..
Jaaa, den åkte jag! Flera meter över marken trodde jag skulle dö innan vi lyfte
"Danskarna har tagit karusellkonceptet ett steg längre och lanserar nu Star Flyer på Tivoli köpenhamn. Det är en 80 meter hög skapelse och ser ut som en kombination av Gröna Lunds “Fritt Fall” och en slänggunga. Utsikten över Köpenhamn lär vara något i hästväg (om man vågar åka vill säga). Enligt Tivolits graderingssystem så får Star Flyer 10/10 för upplevelse, höjd och glädje och 9/10 för hastighet. Den klarar 12 personer åt gången och 960 personer i timmen. Topphastigheten är 70 km/h."
Fler bilder på facebook.

Bilder i flertal

Publicerad 2011-07-24 16:20:40 i Allmänt


We was like
M"Mamma sa att jag var söt när jag himlar med ögonen, stämmer det?"
N"Jag är alltid söt... mihihiihih"
Fler bilder kommer.

Regniga Danmark

Publicerad 2011-07-24 15:19:25 i Allmänt

Vilken tur med vädret vi hade, NOT. Anlände till hotellet runt halv två på onsdagen. Yrade runt på gatorna och försökte hitta ett ställe att handla mat på men det var omöjligt. Och vad är det för system med blinkfyrar i rondellerna? Eh snacka trafikolyckor.
Middagen på hotellet den kvällen var inte alls okej. Bara fett på köttet vi fick och Nellys mat var inte direkt någon höjdare heller. Inte en stjärnjäkel skulle dom fått. Möjligtvis en liten för colan men inte mer.
Efter maten på Onsdags kvällen så tog vi oss ner till havet och badade lite, snacka om att det var långgrunt. Hittade sjöstjärnor, visste inte att sånna existerade där.
På torsdagen tog vi oss till köpenhamn och gick på tivoli. Nelly ville ha med mig upp i slänggungorna som var väldigt mycket högre upp än lisebergs (bild kommer). Det var värre än jag trodde med min höjdrädlsa. Men jag överlevde!
Fredagen bestod av shopping i fredrikssund. Okej jag köpte ingenting mer än en rubics cube som jag försöker lista ut.
Lördagen åkte vi till köpenhamn igen och gick på "believe it or not" smått tufft att se såna sjuka saker som verkar så overkligt. Vi var även på guinness world records. Intressanta prylar. Bilder kommer senare!

Påväg till danmark

Publicerad 2011-07-20 08:13:00 i Allmänt

Godmorgon kära bloggläsare. Nu sitter vi i bilen påväg ner till Danmark. Ställde klockan på fem idag men åkte vid sex. Inte varje dag det händer. Hoppas ni får en bra vecka, men inte allt för bra väder ;) 
Vi hörs igen på söndag när jag är hemkommen! Ha det bäst för det ska jag ha ihop med mina föräldrar samt min bästavän! 
Puss på er

Förstörde min natt

Publicerad 2011-07-19 21:27:15 i Allmänt

Jävla skit, den ena natten förstör för den andra. Hade jag inte somnat vid fem natten till idag så hade jag inte somnat innan från åtta till tjugo i nio och då hade jag kunnat somna senare. Jävla skit också. Upp tidigt ska jag också, tur att det inte är ordet som inte bör nämnas - skola.
Ska joina Nelly i sängen nu och försöka bli trött igen. Eller jag är trött men jag lär inte somna för det så good luck.
Kanske är det här sista blogginlägget jag gör på några dagar nu. Kommer hem på söndag så jag bloggar då isåfall. Lovar att jag ska fixa ett tidsinställt inlägg om jag nu inte hinner blogga mer!

När man har tråkigt

Publicerad 2011-07-19 12:29:39 i Allmänt

Det verkar vara som att det inte är någon ide att jag går upp i tid för det finns ändå ingenting att göra. Men med tanke på att vi ska upp till kära morfar sen så kan jag likaväl passa på att sminka mig lite medan mamma och pappa städar huset. Det lär ju ta två timmar till åtminstonde så jag kan sminka om mig trettio gånger innan dom är klara. Ah så nu vet ni. Nu har jag tråkigt och då åker sminket fram!
Bara till det här inlägget krävde kameran fyra bilder av mig. Sminklesssss yey

Bad night

Publicerad 2011-07-19 11:51:26 i Allmänt

Jag måste börja intala mig själv att jag inte får kolla på film efter klockan tio på kvällen. Det funkar inte. Speciellt inte om det är en harry potter film.. Den slutade halv tre i natt och då var ju jag fortfarande pigg. Låg vaken till fem och det svider rätt hårt. Upp kom jag iallafall idag. Men hade det inte varit för att bästavän smsade mig så hade jag fortfarande sovit, helt säker på det så vi tackar Nelly för det! Bad dock mina slarviga föräldrar att väcka mig innan de åkte till stan, bad om väckning vid halv tio men det hände ju inte. Så för att jag INTE skulle sova längre än till tio så ställde jag klockan på tio. Men som sagt somnade ju om till elva när Nelly väckte mig.
Planerna för mig idag ser mest ut som att jag ska till morfar och fira mammas födelsedag. Packa och umgås med Nelly. Låter väl inte allt för tråkigt. Packa är kul, det är när det ska upp från väskan som det blir tråkigt.
Vi hörs senare för nu måste jag äta något!

pretty sure

Publicerad 2011-07-19 01:42:36 i Allmänt

Har legat i sängen och ritat... Fjädrar. Ah precis. Nä jag kan inte rita fjädrar men jag försökte. Sen slog det här mig lite hårt bakom ena örat sådär
Ah, jo men varför inte.. Texten ska dit i alla fall. jaja

Mormor

Publicerad 2011-07-18 23:13:40 i Allmänt

Jaha, gick bort till mormor en sväng innan. Satt där en timme och drack kaffe och lyssnade på gamla historier om hur mamma och min morbror brukade slåss när dom var små för att mamma hade tagit cigaretter från mormor som min morbror tog av mamma och rökte upp.. Mamma kunde inte säga något till mormor att marco hade tagit mammas cigg som mamma tog av mormor för mormor visste inte att mamma rökte.. Ah komplicerat ibland.
Är hemma nu igen och jag ska kolla på Kalle och chokladfabriken.. Har varit sugen på att kolla på den sen jag såg ett family guy avsnitt.. Owell, so we do hears imorgon. Ah vet att ni älskar min engelska!

521

Publicerad 2011-07-18 22:01:11 i Allmänt

Kvällsmaten för ikväll. Pirog, fyra maränger och te.. Gott
Kollade igenom mitt minneskort, av 521 bilder så var 444 stycken ego bilder. Ska man kanske lägga upp dom på bloggen? Säger som kissie sa, något i stil med "Man tar tusentals bilder innan man blir nöjd och lägger ut dom på bloggen."
Två sånna där bilder som man egentligen inte lägger ut

My stomach is killing me

Publicerad 2011-07-18 19:25:09 i Allmänt

Åter igen, dåligt med uppdatering. Det blir så när man ska ligga i en säng och mysa med sin pojkvän så lev med det :)
Har just kommit hem från en god måltid hos min morbror, grillad kyckling och potatis, nomnom!
Victor åkte just ifrån mig också så nu ses vi inte på över en vecka.. Det kommer dock bli underbart att få ha honom i mina armar igen efter en vecka i Danmark! Åker på onsdag som sagt. Måste börja packa, får ju allting sån ångest över vad jag ska ha med mig. Man vill ju inte packa för mycket och definitivt inte för lite.
Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag bara ligga i sängen och glo på tv.
Jag älskar dig Victor!

pust, stön och stånk.

Publicerad 2011-07-17 13:15:22 i Allmänt

Efter många om och men så blev min fina tårta till mamma klar.
Jag tänkte mig inte riktigt för innan jag började vispa grädden för fem minuter tidigare hade jag startat diskmaskinen med sjävla visparna till elvispen i för att jag använde dom igår. Men som sagt det är inte sånt man tänker på när man just har vaknat. Så jag fick vispa grädden för hand vilket tog över 20 minuter. Kan ju säga att mina armmuskler till sånna saker inte är helt okej.
Igår natt eller idag på morgonen runt sex tiden så hände något mystiskt, min TV sattes igån av sig själv? Jag har nämligen ingen TVkontroll så man måste sätta på tvn på själva tvn om ni fattar? Nelly väkte mig och sa "Millan... Tvn sattes på helt själv, brukar den det?" Då började jag mumla någonting om att hon inte hade stängt av tvn osv sen somnade vi båda om. Hon hade nämnligen stängt av tvn, eller hon säger det iallafall, jag var helt väck igår så jag minns inte. Men jag tror helt allvarligt att det spökar hos mig. Minns ni när jag skrev att lyset i mammas och pappas rum hade börjat lysa klockan fyra på natten en gång åter igen när Nelly och jag var ensamma hemma? Ah det är rätt sinnessjukt. Det var mormor som ringde och berättade det för mamma, så alla trodde att nelly och jag fortfarande var vakna då men vi låg och sov så gott i sängen på övervåningen. Creepy.

Sitter just nu nere i köket. Har varit här nere sen klockan tio och bakat osv. Åt just lite frukost. Nelly läser massa olika viktminskningsbloggar och jag har just tagit min fina dagens outfit bild. Känner att jag är riktigt kinky klädd idag! Tog även en fin bild på tårtan som jag har kämpat med! Blev lite nöjd faktiskt. Sen om den är god är en annan femma!
Jag vet att jag förstörde den lite med marängerna men har man fått en beställning på marängtårta så har man.
Det var lite mer kinky när jag gjorde tårtan, jag sprang runt i ett såkallat nattlinne och strumporna.. Rawr utropstecken

year one

Publicerad 2011-07-16 22:20:12 i Allmänt

Åh jag blir galen när jag kollar på folks tatueringar, måste verkligen boka en tid snart så jag kan få dit min efterlängtade lilla vän.
Ligger i sängen och kollar på filmen "year one" aldrig hört talas om men den är rätt så bra ändå.
Jag höll på att somna innan efter bastun, skönt att sova liksom.

Ska kanske sova snart så man orkar upp i vetig tid imorgon. Funderar på att ta ut hundarna på en liten promenix på morgonkvisten och sen göra klart tårtan.

Nelly ligger och skriver ner lite saker som vi ska ha med till Danmark när vi åker dit på onsdag. Kommer bli toppen måste jag säga, skönt att slippa Braås en vecka till, kommer ju dock sakna min finis till pojkvän väldigt mycket.
Söt han är som ringer och frågar om han ska komma hit imorgon, det gjorde min kväll kan jag ju säga, mega söt!

Ska kolla klart på filmen hade jag tänkt nu! Vi hörs imorgon chiaooo darlings!

Victor gröstad <3

Tårtskapande och bastubad

Publicerad 2011-07-16 16:47:44 i Allmänt

Jag tror att vi gjorde den mest onödiga resan till rottne någonsin. Vi var typ där i 10 minuter för att ge kissen mat sen åkte vi hem hit igen och började baka tårta till mammas födelsedag. Men vi gjorde aldrig klart den så det fixar vi imorgon! Sen plockade vi en halvliter blåbär från min trädgård. Nu har vi ätit sojakorv och korv samt startat bastun! Myskväll med bästavän är inte alls fel!

när du är med nelly....

Publicerad 2011-07-15 20:47:35 i Allmänt

Ett tips. Rök aldrig vattenpipa när du är med Nelly.
Antingen välter hon hela pipan. Eller så råkar hon slänga ner kolen på marken så att det blir stora fina märken där den faller. Eller så blåser hon inåt istället för utåt och vattnet åker upp och släcker kolen. Hon är duktig på sitt sätt. Just why I love her.

nämen

Publicerad 2011-07-15 18:28:37 i Allmänt

Vi somnade, båda två, i sängen, efter sex. Neeeej FÖRE SEX var det ju, vi vaknade ju efter klockan sex.. Fel av mig. 

Klockan åtta

Publicerad 2011-07-15 12:48:23 i Allmänt

Vaknade första gången vid klockan åtta idag eeh, somnade om till tolv orkade inte gå upp då liksom.
Åter igen ska jag försöka äta lite, Nellyboy kommer till mig senare och håller mig sällskap under hela helgen, snacka om bästavän!

Anyway, vi kommer vara ensamma hemma hela helgen för mor och far ska på en sak som heter slottegille, slottejille eller hur fasen det nu stavas, vem vet... Det går ut på att slå gräs med lie på en meeeega stor åker. Det är mammas och pappas kompisar som anordnar det, dom bor på stället så de tar dit ca 70 pers som slår gräs osv och som tack för hjälpen bjuds det på gratis mat och gratis dricka av alla sorter. Nu undrar ni ju säkert "vem fan slår gräs frivilligt åt någon annan?!?" Ah det undrade jag också men sen visade det sig att det var kul när man väl kom igång, man träffar nya människor, sen på lördagkvällen så är det logdans(?) och det är typ det man ser fram emot. Aja nu vet ni lite vad det är!

Nu, frukost

inre skönhet, johnny depp

Publicerad 2011-07-15 00:49:09 i Allmänt

Fick så jätte tråkigt så jag satte mig och lekte lite i PS, tack gode gud att det finns ibland.
Kul att jag inte är såååååååå duktig på PS, men det är ändå sååååååååååå kul att leka!
Nu ska jag sova natti

vilket väder!!

Publicerad 2011-07-14 13:39:12 i Allmänt

Vaknade upp av att solen verkligen strålade in igenom fönstret, och tänk om man kunde skriva så utan att ljuga.
Blåsigt, ösregn och kolmörkt på himeln. Underbart väder eller vad säger ni andra. Fast det är ju klart, det kanske bara är här? Ni andra kanske har jätte fint väder.. Vaknade vid elva första gången iallafall, sen somnade jag om till tolv då mamma skrek på mig. Varför ska jag gå upp när det inte ens är fint väder..?
Nä, frukost dags..

Somna tryggt

Publicerad 2011-07-14 01:56:17 i Allmänt

Jag älskar varje gång jag ser orden "Jag älskar dig". Det får mig att känna mig trygg och mer säker i mig själv. Det är som att få en bekräftelse på att man inte behöver gå runt och vara orolig över saker och ting som man tror kommer hända. Jag kommer somna tryggt ikväll, ensam men så trygg ändå. Oavsett om min bästavän ligger 3 mil ifrån mig och min pojkvän ligger ungefär lika långt bort så vet jag ändå att dom är hos mig. Starka känslor försvinner inte, dom finns alltid där.
Godnatt fina bloggläsare, vi hörs imorgon med ett leende på läpparna!

I'm scared

Publicerad 2011-07-13 23:21:34 i Allmänt

Så många tankar, så många fantasier, så mycket av allt det dåliga. Att behöva någon så mycket för att orka.

owl #2

Publicerad 2011-07-13 18:56:41 i Allmänt

Den här lilla figuren kom rätt ut från mina tankar. Ingenting avritat från någonting eller någonstans. Just from my mind.

eeh

Publicerad 2011-07-13 17:48:39 i Allmänt

Jag vill inte verka depp eller så men ibland får man ju ta till drastiska åtgärder för att ha någonting att göra..
Sitter just nu och leker med min vattenpipa och ritar, ja det är rätt deprimerande men JAG HAR TRÅKIGT. Och när man har tråkigt måste man ta fram sin fantasi, och såhär långt nådde min fantasi idag. Well, jag närmar mig bättre tider iallafall..

try to do nytta

Publicerad 2011-07-13 13:38:05 i Allmänt

Idag känner jag inte för att vara inne överhuvudtaget. Jag har dock sprungit in och ut lite hit och dit osv. Mamma klipper massvis med grenar och jag hjälper henne att klippa bort grenarna med löv på. Pappa bygger lite på vårat nya projekt så alla har vi att göra idag. Ska försöka äta någonting nu, det behövs nog. Vi hörs väl senare, chiao!

SHISHA - STEAM - STONES...

Publicerad 2011-07-13 12:24:32 i Allmänt

Då var min vecka räddad. Beställde som sagt var hem tre olika smaker till vattenpipan. Både miljövändligt och hälsosamt, eller ah ni fattar. Inget nikotin och ingen tobak. Det består av små kladdiga stenar. Så nu blir det ingen rök som vi andas in utan bara ånga, alltså inte farligt. Det betyder att folk som inte får röka för sina föräldrar får röka det här! Bra va? Satans gott luktar dom också.
Beställde hem Körsbär, hallon och en smak gjord på en drink som heter Sex on the beach, även drinken är riktigt snuskigt god!
Blanda de här tre dofterna och det luktar himelskt! Pappa och jag trodde burkarna hade gått sönder först när vi satte oss i bilen för det luktade verkligen på direkten. Undrar hur det smakar, riktigt sugen på att testa men det är så fruktansvärt sorgligt att sitta ensam.

my little owliver drunken

Publicerad 2011-07-13 00:29:16 i Allmänt

Jag fick i uppdrag av min fina svägerska att rita en uggla. Okej tänkte jag och tog fram min uggletröja och gjorde honom ännu sötare än vad han är på tröjan.
Allesammans möt min Owliver Drunken!
Bara några pennstreck gammal och hoppas på att få leva på en vägg ett tag
Han fick namnet Drunken för han ser lite drunk ut..

Djungel George

Publicerad 2011-07-12 23:20:38 i Emeilia säger sitt

En gång för alla.. Jag la mig och kollade på Djungel George, älskar filmen, har alltid gjort.. Men så får dom iden att göra en tvåa? EN TVÅA!? Det är nästan lika dumt som att dom gjorde en tvåa på Titanic..
I alla fall, jag skulle kolla på tvåan också och så får jag se det här!?
Eh... Ah säkert jätte kul att få en uppföljare osv men borde man inte ha samma skådespelare då? Inte ens elefanthunden såg äkta ut längre.. Skådespelarna är inte ens i närheten av snygga längre ju.. Jag undrar verkligen vad dom tänkte med. Och en sak ska ni veta, när jag fick se att det inte ens var samma personer som spelar huvudrollerna så stängde jag ner hela skiten.. Jag blir så himla besviken på sånt.. Hur kan dom göra så mot en barnfilm??? Inte okej.. SÅ inte okej.
Det är såhär det ska se ut.. Inte som jumbobilden ovanför.. Usch säger jag..

Bad teacher

Publicerad 2011-07-12 19:40:36 i Allmänt

Igår var Jag och Victor och såg Bad teacher på bio. Den var helt okej faktiskt, lite dryg i början men det blev lite mer fart på filmen sen! Vi åkte hem till hans mamma efter det, kollade på film(er) igen sen somnade vi. Somnade nästan i bilen påvägen hem men det är en annan femma. Vaknade tidigt idag, somande ju som såklart. Jag frös som satan igår så jag låg och höll om victor hela natten för att hålla värmen, rätt så mysigt!
Victor gick ner och gjorde pannkakor åt mig efter vi hade vaknat till. Han slängde över hälften tror jag bara för han failade lite.. Synd där. Han skulle styla lite också och så sa han "Kolla, den sitter fast :D" och vänder på stekpannan så pannkakan trillar ut.. Smidigt Victor, smidigt.. Meeeen dom blev goda! Vi fick inte upp syltburken heller, vi prövade allt. Men då kom jag med min smidiga plan att hälla varmvatten på locket, för det lärde vi oss på hemkunskapen right? Och då gick det, vem är smart? JAG ÄR JAG ÄR YEY!
Nu ska jag ta det lugnt, funderar på att ta en bastu men orkar nog inte det. Näää imorgon kanske.

1 år

Publicerad 2011-07-12 10:00:00 i Allmänt

Grattis sötis bloggen 1 år idag. Funderar på att fira dig med tårta eller liknande!

why oh why...

Publicerad 2011-07-11 13:04:39 i Allmänt

Det är alltid lika störande när jag ska iväg på något "viktigt" och jag vill ha mitt hår lockigt, alltså mina egna lockar då. DET GÅR VERKLIGEN INTE. Istället blir håret helt fluffigt och det blir inte ens lockar av det slag jag vill. Jag blir väldigt arg när sånt händer. Och när jag bara ska iväg till Nelly eller liknande då jävlar kan håret ha jätte fina lockar. DIE!!!!
Fina lockar varför fick jag inte sånna idag..

Jaaja

Publicerad 2011-07-11 11:51:54 i Allmänt

Hur underbart är det inte att vakna klockan halv tio av att grannarna startar sin förbannade fyrhjuling som dom ska köra runt med på trädgården !? Örk, alla är inte lika morgonpigga, just face the fact!
Sov jätte bra i natt. Somnade lite sent bara men efter det sov jag hur bra som helst, undrar varför. Det är inte lika varmt på rummet som det har varit senaste tiden, har haft fönstret öppet i en veckas tid ungefär.
Jag ska ta och hoppa in i duschen sen fixa mig och äta middag innan klockan fyra. Ska nämligen på bio med Victor senare ikväll, jätte mysigt!
Vi får ta och höras senare, hoppas ni får en fin dag!

Min familj är kaozzz

Publicerad 2011-07-11 00:14:41 i Allmänt

Galet vad min familj kan vara tråkig ibland. Men när dom väl sätter igång så kan man inte sluta skratta...
Vi satt nere i bastun innan och pratade om någonting då min morbror säger...

Raimo: Jag har många kilobajs i min telefon.
Jag: HAHAHA bajs telefon.. 
Pappa: Vad sa han?
Jag: Han sa att han har många kilobajs i sin telefon.. Men han menade kilobite... 
Pappa: HAHAHAHHAHHAHA KILOBAJS
Raimo: Ah men kolla i min telefon då!! Jag har mycket minne i den! 
Jag: Hahaha kilobajs....
Pappa: HAHAHAHHAHAHA (Pappa har ett sånt skratt som man inte kan sluta skratta åt..)
Jag: MEN KAN DU SLUTA SKRATTA JAG FÅR JU ONT I MAGEN *gapskrattade*
Mamma: Men vadå, du skrattar ju också? 
Jag: *fortfarande gapskratt* JA FÖR ATT PAPPA SKRATTAR, HAN SKRATTAR JU SÅ ROLIGT!!!
Mamma: HAHAHAH JA DET GÖR HAN JU FAKTISKT HAHAHAH
Pappa: HAHAH KILOBAJS!!!!!!!!!!
Raimo: Men varför mobbar ni Raimo för...? ( Han är lite schizofren ibland och pratar med dig själv..)
Jag: För du sa kilobajs!?
Raimo: Nä kilobite sa jag.
Mamma: Nä du sa kilobajs..
Raimo: Men jag har ju mycket kilobite i min telefon, kolla själva.
Pappa: HAHAHAH ah den är säkert jätte tung av alla kilobajs!!!!!
Ah, ni kan ju själva förstå hur länge vi höll på med det samtalsämnet..

Åter igen sitter jag och samtalar med mina föräldrar, eller försökte..

Mamma:*Skickar sms med sin nya telefon som hon inte kan med än*
Pappa:*Stylar lite och ska hinna skicka ett sms före mamma till samma person*
Jag: Men måste ni skicka till samma person... 
Mamma: Men fan, nu råkade jag skicka till Raimos hemtelefon.... 
Pappa: Ah men då kommer telefonen ringa och sen kommer någon säga att han har fått ett meddelande så får man öppna det via datan. 
Mamma: Så nu kom det iväg! 
Pappa:* Fiser väldigt brakigt...* SÅ NU FICK I ETT FAX!!!!!!!! 
Jag: Men alltså... TÖNT. 
Pappa:*Gapskrattar*

Rätt kul familj har man ju iallafall.. Nu ska jag lägga mig och kolla på Toy Story!

ibland alltså

Publicerad 2011-07-10 16:09:51 i Allmänt

Mamma: När kommer du hem?
Jag: Ehm jag tar tjugo över tre bussen. 
Mamma: Okej för vi tänkte åka ut och fiska lite.
Jag: Ah men jag vill med.. 
Mamma: Jaha... när är du hemma då?
Jag: Typ kvart i tre..
Mamma: Okej för solen försvinner ju också.
Jag: Ja jag vet? Men jag har velat fiska hela dagen så jag ska med.
Mamma: Okej men då åker vi till Raimo och hämtar nycklen sålänge då.
Jag: Ah gör det då.
Mamma*sms*: Vart är du?
Jag*sms*: På bussen, snart hemma.
Mamma: Kom till Raimo så åker vi direkt.
Jag: Nä måste hem först.
Mamma: Jaha men kom hit så åker vi.
Jag: Men jag orkar inte gå dubbla omgångar -.-? 
Mamma: Men är du hemma då?
Jag: Ja jag är hemma nu. 
Mamma: Okej vi kommer. 

Jag*ringer*: Vart är ni?? 
Mamma: Jag ska bara dricka upp min öl som jag fick av Raimo så kommer vi.
Jag: Jaha...
Mamma: Vi kommer snart.
Jag: Hejdå -.-
Mamma är lite dubbelmoralig av sig som ni kanske ser. Ibland är hon rätt smart.. Inte.

buja

Publicerad 2011-07-10 15:01:53 i Allmänt

Hur extremt tråkigt hade vi inte innan.. Tillslut tog vi vårat förnuft till fånga och drog på oss inlinesen och körde ett varv runt i Rottne. Första gången jag hör Nelly flåsa som hon gjorde, ihihi. Enligt mig var det inte så jobbigt som jag trodde, kändes mest i vaderna för jag spännt åt så hårt. Wello, nu väntar jag på bussen hem sen ska jag fiska!

Sjuuuka drömmar

Publicerad 2011-07-10 11:58:14 i Allmänt

Att jag drömde så sjuka drömmar i natt igen. Det är oftast att någon vill döda mig också? EHEEEE, orkar inte skriva ner alla drömmar jag hade den här gången för det var en del. Men det är sjukt, speciellt när dom är så verkliga och speciellt när jag vaknar upp med smärta i benet där jag precis blivit huggen i drömmen, öö..

spontant

Publicerad 2011-07-09 21:29:59 i Allmänt

Bestämde mig rätt sent att jag skulle till nelly. Fanns inga bra bussar så gullpappa körde mig eller pappa satt bredvid mig så jag körde. Vi bakade kärleksmums när jag kom hit, så nu har vi tjockat oss lite extra. Blev även sugen på ostbågar så vi tog moppen och brummade iväg till ica 20 minuter innan dom stängde.
När vi väl kom in så såg vi att ostbågarna stod på hyllan högst upp där ingen når dom, om nu personen i fråga inte är två meter.. Well well tänkte jag, jag SKA ha mina ostbågar så jag la ner moppehjälmen på marken och ställde mig på den. Det saknades ca en halv cm från att jag skulle få tag på dom, men då körde jag hjälmen nämre och då nådde jag! Känner mig så jätte duktig!! Så nu ska vi njuta av mina välförtjänta ostbågar och nellys pappas chipsss! heido

Satfläsk

Publicerad 2011-07-09 17:59:03 i Allmänt

Mina fina röda åkte fram när glaset ur dom svarta åkte ut igen för andra gången. Dock lagade jag dom igen men dom röda är mina favoriter ändå!

hej jag var fjortis/ emo

Publicerad 2011-07-09 16:33:24 i Allmänt

Hah tillåt mig skratta... Trodde inte att jag hade haft så små bröst innan, eller små.. Så mycket mindre kanske jag ska säga. Sommarlovet till åttan, söt tjej.
Att det ens var lillåtet att se ut sådär.. Okej det är inga farliga bilder med tanke på vad vi har att jämföra med i min bildmapp, det är sånna bilder jag inte kommer lägga upp. Pinsamt att mina föräldrar lät mig gå ut så..

Like having wings

Publicerad 2011-07-09 16:24:47 i Allmänt

Istället för att släpa tillbaka mopeden så satte jag mig och körde den ner i garaget. Så härlig känsla att känna luften svalka en varm sommardag. Synd bara att den är så jävlig att växla med, inte okej att växlarna fastnar när man kör på vägarna med bilar bakom.. Jag som lätt får panik av sånt, iiisch. Ska försöka sälja den nu också, jo tjena vem kommer vilja ha den?

cold

Publicerad 2011-07-08 22:12:32 i Allmänt

Började frysa om mina öron och om min näsa så jag tog halsduken och satte över öronen.. fryser som fan
Går i ide en stund för att värma upp mig.

Min fredag

Publicerad 2011-07-08 16:54:13 i Allmänt

Jag börjar ha det här som tradition nu. Varje fredag sitter jag hemma ensam med mina föräldrar. Antingen bastar jag med dom eller så ligger jag på rummet ensam. Det är väl så hela min helg ser ut just nu. Jaja, det är i alla fall mindre än två veckor kvar tills jag åker till Danmark så jag får stå ut.
Men ikväll ska jag ha mamma kväll. Ska basta och sen äta lite gott. rrrrrrrrrrrRoligt liv punKt

jag tog det "imorgon" istället

Publicerad 2011-07-08 14:18:08 i Allmänt

Som sagt, jag tog inte städandet igår heller, så NU ska jag ta hand om det. Heeeeeeeh..
Till mitt försvar - Jag har inte städat rummet på en vecka, inte dammsugit sen kanske en vecka innan jag åkte till tunisien? Äckligt? Svar - JA

Mår inte bra

Publicerad 2011-07-08 13:52:00 i Allmänt

Jag hatar kvällar när jag inte kan sova. Jag ligger och tänker på saker och ting som får mig att må dåligt. Varför blir det så? Varför tänker man alltid negativa tankar istället för positiva?

Hemska drömmar..

Publicerad 2011-07-08 12:06:56 i Allmänt

Usch vad jag hatar hemska drömmar, det behöver inte vara mardrömmar utan bara hemska.
I natt drömde jag om att jag och någon kompis var i något badhus typ.. Och där var det en gubbe som var psykopat eller rent ut sagt dum i huvudet. Han kastade i en sak på det djupaste stället i poolen som det var 2.5 meter vid så när jag dök ner och hämtade saken så sprang han iväg med alla mina kläder? Jag dök ner i endast trosor för jag ville inte blöta ner min bh.. Man gör ju rätt sjuka saker i drömmar. Han hade hotat mig innan om att han skulle göra någonting mot mig och min kompis om vi inte gjorde som han sa.. Men när han tog mina kläder sprang vi efter och vi kom ut i en fin restaurang.. Jag fångade honom på en toalett när han höll på att antasta en annan tjej, så jag tog tag i hans tröja och tryckte upp honom mot väggen och då försvann han. Då var vi några stycken son gick runt i det där huset där vi hade hamnat vilket visade sig vara hans gömställe. Han hade tagit saker från personer han hade varit på och antastat osv. Så han hade typ skor i ett rum, trosor i ett, bhar i ett och prydnadssaker i ett rum. Han hade tagit söta väskor från små flickor osv. Efter en stund visade det sig att han var en mördare och att det var från de döda som alla sakerna kom ifrån och det var hur mycket saker som helst.. När han försvan så blev han till ett spöke och "invaderade" andras kroppar. Han tog över några killars kropp och började genast stöta på mig men jag fattade att det var han så jag gick inte på det och det var under en fest typ? Han dödade en nära vän till familjen under den festen och försökte döda flera men lyckades inte. Dagen efter hade han försvunnit igen och vi trodde att allt var lugnt. Men när jag låg ensam på mitt rum och kollade facebook så kände jag en varm kokande men ändå kall, illamående känsla i kroppen. Då kom det upp en ruta på facebook sidan där det stod något i stil med " Logga genast ut, du har fått en hemsökare i din kropp" Jag blev givetvis rädd och jag kände hur han började styra min kropp och min talförmåga. Men jag var för stark för honom så jag tog mig sakta men säkert ut till min familj som jobbade i trädgården och skrek att han är inne i mig och han försöker ta över mig. Hans röst försökte ta över min genom att säga "Jag skojade bara, kom inte hit". Min familj kom givetvis och hjälpte mig och då tog drömmen slut.
Visst låter kanske inte så hemskt men i drömmen var det värre, det värsta var att det kändes verkligt och i alla rummen luktade det så instängt och gammalt..
Knepiga drömmar man kan ha.

ps

Publicerad 2011-07-07 20:02:20 i Allmänt

Jag har tråkigt, jag har kastat boll med hunden, varit hos mormor och kastat boll med hunden. Och jag pratar med hunden som att han ska svara mig? Vad mer kan man göra..

"äsch tar det imorgon"

Publicerad 2011-07-07 17:47:53 i Allmänt

satt hos mormor från klockan tre ungefär till nu. Brist på saker att göra. Nä egentligen inte. Jag måste verkligen städa mitt rum.. I förgår " äsch tar det imorgon.." Igår " äsch tar det imorgon" idag" äsch tar det ikväll"
Så nu får jag väl ta det ikväll eller imorgon.. Det slutar aldrig väl ehe. Borde ta en heldag på rummet, damma, DAMsuga, torka golvet och byta i sängen.. Roligt värre.
Nu måste jag äta innan jag svälter. chiao

tttttatigt

Publicerad 2011-07-07 13:28:36 i Allmänt

Just när man får facebook abstinens så händer det här?? Det är inte sant ju, så min tur

funderingarna sprider sig som en förkylning

Publicerad 2011-07-07 12:55:03 i Allmänt

Jag hade rätt, det var skönt att sova ut. Utan att ha någon som väcker mig då vill säga. Sitter nere i soffan och slöar, funderar på någonting man kan göra utav dagen, funderar på om jag ska ta mig en promenad. Men som sagt det är inte så kul att gå själv. Kanske kan gå ut till morfars bastu och bada med mysko? Mjäää vet inte..
Får ta och klura vidare på det helt enkelt!

med det sagt och gjort

Publicerad 2011-07-06 23:45:19 i Allmänt

Jag har precis kollat klart på tredje filmen av Harry Potter, spännade typ.
Har även lekt med mina naglar, det är rätt hyffsat mycket jobb med det.
Ligger fortfarande med strumpor, bh och linner på mig i sängen, ööh varmt.
Hade planerat mys med mig själv ikväll med grönsaker och dipp men jag antar att det får bli imorgon. Börjar bli hungrig iallafall så frågan är om jag inte ska gå ner och hämta lite friterad kyckling och ris eller om jag ska spara det tills imorgon och bara ta en morot?
Ögonen håller på att sluta sig för dagen, rätt skönt att Nelly inte sover här inatt också eller att jag inte sover hos henne med tanke på att hon är sån morgon människa.. Väcker mig nio när det är sommarlov.. Tack älskling, jag älskar dig trots allt.

Ah, helt klart någonting att äta innan jag somnar. Vi hörs imorgon gullisar.

122 days, 4 months

Publicerad 2011-07-06 20:02:56 i Allmänt

Helt otroligt att jag har tillbringat 4 månader tillsammans med dig Victor. Jag minns första gången vi träffades som igår. Helt otroligt vad fort tiden går. DU är helt otrolig. Jag kommer aldrig glömma när du ställde dig upp i bussen och sa " Millan, jag måste bara säga en sak.. Du är så JÄVLA snygg... Så då var det sagt." Haha, du har alltid varit speciell sötnos. Du är helt underbar, jag älskar dig Victor Gröstad
♥♥♥♥

schropping

Publicerad 2011-07-06 19:40:58 i Allmänt

Hemma från en varm dag i stan. Fixade ett litet ärende sedan tog vi bussen upp till Grändo the sämarkändo.
Hittade en sån där braig sak att ha under väldigt vidgade linnen (heter det så..?) Äsch men om ni inte fattar vad jag menar med vidgade linnen så menar jag ett sånt som är "uringat" vid armarna. Köpte även nya naglar så jag har någonting att pilla med... Pengarna försvinner som dom ska, det går bra nu.
Här får ni en Dagens Outfit!

Jag fastnade inte på bild idag + att jag inte hann sminka mig innan vi stack idag.

N008Z

Publicerad 2011-07-06 12:17:18 i Allmänt

Nelly sov hos mig och hon väckte mig nio.. NIO!? Och jag som inte ens sov bra i natt. Jaja det får väl vara.
Jag har ont emellan benen efter våran lilla cykeltur igår, men ingen träningsvärk än?..
Sitter just nu och målar våra naglar ( nu slog nelly i huvudet i min hylla som alla mina kompisar har gjort nu, på ett eller annat sätt så lyckas dom) Anywaaaaays, vi väntar på att bussen ska gå till stan så vi får någonting att göra. Ska uträtta lite ärenden osv.
Ska ner och äta tacos nu, nomnom!

2½ timmar

Publicerad 2011-07-05 20:45:03 i Allmänt

Tog bussen till Rottne och gick hem till Nelly. Efter cirka en timme tog vi varsin cykel och cyklade till Växjö. Det är två mil till Växjö från Rottne till er som inte vet. Enligt mig var det pest och pina med tanke på att jag inte är en van tränare eller ens cyklist. Min kondition är usel och jag får alltid ont i röven/muttan av cykelsadlar.
Det tog oss 1½ timme att komma in till stan men bara en timme hem.
Vi tog en glass på Donken när vi kom in, stannade i stan cirka tjugo minuter sen cyklade vi hem igen.
Det var värt att nämna.
Jag fattar inte hur folk orkar cykla till jobbet en del dagar, tidigt på morgonen dessutom och sen hem i rusningstrafiken!
[X] Cykla till Växjö från Rottne.
[] Cykla / gå till Braås från Rottne (eller tvärtom)
[] Åka till Danmark
[] Åka till Tranemo

Kommer säkerligen upp någonting mer.

Rottne nästa

Publicerad 2011-07-05 11:05:34 i Allmänt

Tredje dagen i rad som jag vaknar vid sex första gången. Knepigt. Men det är rätt skönt att man inte vaknar första gången vid två nu heeeeee.. Nelly smsade mig tio över nio och då hade jag varit små vaken i fem, tio minuter faktiskt. Steg inte upp då utan sov lite smått till halv elva..
Jag ska hitta lite kläder jag kan ha på mig, någonting bekvämt. Sen tar jag bussen till Nelly och då ska vi hitta på någonting riktigt kul. Jag uppdaterar mer om det senare ikväll när vi kommer hem igen. Nä det är inte likt mig att göra så överhuvudtaget så vi får se vart det här slutar.
Over and out

planerad morgondag. (tänkte ni också på panerad någonting?)

Publicerad 2011-07-04 22:48:12 i Allmänt

skönt att redan ha morgondagen planerad. Har beställt väckning under morgonen av Nelly. Tar en buss till henne sedan ska vi hitta på bus under hela dagen!
Min söta morfar fyller 75 imorgon så vi ska på kalas hos honom också på kvällen. Söta morfar vad glad jag är att du har fått komma hem och att du är frisk!

nomnom

Publicerad 2011-07-04 18:21:34 i Allmänt

Det är rätt skönt att komma in i sitt rum när hela rummet luktar Victor! Snacka om att jag ska sniffa kudde innan jag somnar ikväll.

Bad updatetete

Publicerad 2011-07-04 17:01:17 i Allmänt

Molnen åker sakta över himlen och jag sitter inne som vanligt och degar.
Efter en fullspäckad helg så har min älskling åkt hem till sig igen. Lite kort om helgen, kanske inte så mycket att veta men ändå?
Fredag; Som vanligt låg jag och degade i min ensamhet i sängen, hade sån fruktansvärt dålig dag. Grät massa och höll på. Finfina Emelie kom hem och muntrade upp mig. 
Lördag; Städade rummet lite fint. Väntade på mina tre fina vänner inkl pojkvän. Nelly, Adam och Victor kom hit och umgicks med mig. Vi badade (trots att vädret inte var det bästa kanske? fast så var det ju ändå rätt fint..) Vi bastade och drack lite på kvällen. Gick och la oss, Victor och jag låg och pratade en bra stund. Hur mysigt som helst.
Söndag; vaknade första gången vid sex av att jag hade dunkande huvudvärk på båda sidorna av min tinning. Jag mådde illa efter alkoholen och dampigt ont i magen, somnade vid sju igen. Nelly och Adam åkte hem så fort vi hade ätit frukost sen gick Victor och jag och kollade på film resten av dagen typ. Härligt liv typ, känner att vi måste börja göra någonting.
Idag, måndag; Vaknade någongång runt tolv? Åt frukost. Sen gick vi upp och kollade på djungelboken. Som sagt, vi måste börja göra någonting än att bara ligga i sängen.. Tjockt!
Kommer inte att göra någonting under resten av dagen. Jag har ingen direkt ork till att göra någonting heller. Man blir så slö av att bara ligga i sängen så det är väl det jag ska fortsätta med.
Ha en fortsatt trevlig måndag!

Mor min med mobil

Publicerad 2011-07-02 12:57:45 i Allmänt

Ni ska veta att det är inte lätt att hjälpa mamma när hon har skaffat ny mobil. Speciellt inte när det är första touch mobilen hon skaffar heller. Hon har haft samma telefon i sex år tror jag. Och hon som skulle bli "lika snabb som jag" med att skriva sms på pekskärmen he-hee.. Har iallafall hjälpt henne föra över kontakter från den gamla telefonen. Snacka om att hon blir som ett tjurigt barn när ingenting funkar enligt hennes planer alltså. Det här blir nog bra till slut ska vi se!
Ska ta och hoppa in i duschen, eller kanske städa toaletten först och sen duschen? Tror jag gör så faktiskt!
Hörs senare! chiao

Mystiskt

Publicerad 2011-07-02 11:52:47 i Allmänt

Min mobil började precis att lysa utan anledning. Den lyser fortfarande och vill inte slockna. Jätte läskigt tycker jag. Det hände en gång när jag skulle sova också, så var det kolmörkt i rummet så lyser telefonen upp hela rummet. Men som sagt, jag tror fortfarande att det spökar här hemma. Det lyser fortfarande och jag har skrivit det här inlägget med pauser osv så har hållt på med det typ tre minuter? Inte kul längre..  

Hur som hur så både somnade jag och vaknade på bättre humör. Precis när jag skulle sova så låg jag och tänkte på victor, och så börjar telefonen att lysa så kommer det ett sms från honom. Återigen mystiskt! Han gjorde iallafall min natt mycket bättre och dels min dag också. Så om ni nu förstår så får jag ju träffa honom en dag tidigare än planerat vilket är helt underbart. Nelly skrev just på facebook. 
Nelly: Hej :D
Jag: Hej :D
N: Vad gör du idag?
Jag: Just nu, ingenting. Senare skulle nog victor komma :D
N: Idag? :D
Jag: Nä förra veckan. Ja idag.
N: Men, jag och adam som hade tänkt komma och våldgästa..
Jag: MEN SÅNT SKA DU INTE SÄGA JU :'( NI SKA JU BARA KOMMA HIT DÅ FATTAR DU VÄL!?!??!, du är dålig på sånt.

Inte världens smartaste tjej som säger att dom ska våldgästa. Så nu vet du det tills nästa gång nelly! Och jag lovar att jag ska låssas som att jag inte visste något. Jag har inte skrivit någonting här heller.
Nu ska jag äta frukost. Så här får ni en fin bild på mig som felicia tog på mig. 

Emelie och Herr bebis

Publicerad 2011-07-01 22:15:47 i Allmänt

Vilken tur jag har som har en svägerska som dyker upp under min tjuriga dag. Hon fick mig snabbt på bättre humör igen! Tog en kopp te ihop och bara pratade, super trevligt! Inte långt kvar till herr bebis kommer nu heller. Längtar så förbannat mycket.
Mamma kom hem med en ny telefon till sig själv. Det var på tiden måste jag säga. Men hur hon nu ska klara av en Xperia x10 mini, det får vi väl se inom kort. Än så länge använder hon fortfarande sin gamla telefon. Jag hjälpte henne med instalationer osv, knappt jag fattade ju och ändå är jag så himla smart ;) BLINK... Skämt och sido, mamma och pappa gick just ner och bastade, funderade på att joina dom en stund men jag känner att jag inte orkar det.
Funderar istället på att gå upp till min älskade bebis dator och kika på film tills jag somnar och tänka på min Victor.
Hundarna står och kysser varandra i hörnet nu också, dags att gå upp och ge dom lite privat tid? Dom har ju inte fått så mycket eftersom att jag har suttit nere hela dagen. Förstår dom. Nu blev det förmycket för mig.
Hörs sen eller imorgon fina läsare!

Söt

Publicerad 2011-07-01 19:12:28 i Allmänt

svar: Nej det handlar inte om mig och min pojkvän. Jag har bara sånna här sjuka perioder. Tack så mycket :) jätte söt kommentar!

min bästavän

Publicerad 2011-07-01 17:47:24 i Allmänt

Sitter och kollar på simpsons i min ensamhet nere i soffan. Har dels myst mig in i min bästavän onepiece. Luvan är uppdragen och jag försöker få fram leendet på läpparna. Känner att bloggandet för idag inte kommer att ta slut fören jag somnar ikväll. Det var länge sen jag mådde såhär dåligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få den där glada känslan tillbaka. Skönt att kunna skriva av sig, vare sig någon läser det eller inte. Just nu bryr jag mig inte.
Tycker rätt synd om människorna i min omgivning just nu. Det här går ut över alla andra. Ber om ursäkt för det. Speciellt till mamma det är mestadels alltid henne det går ut över. Förstår inte varför jag aalltid blir såhär så fort det händer någonting. Ingenting jag kan hjälpa dock. Man kan inte alltid se allting från den ljusa sidan. Jag måste stå ut en dag till. Klarar jag det?

out

Publicerad 2011-07-01 15:34:54 i Allmänt

slängde mig på sängen och tårarna forsade från ögonen på mig. Kudden blev full med mascara och jag ville bara sjunka ner genom marken. Jag hade kunnat ligga där en evighet om inte hemtelefonen hade ringt. Eftersom att den hade ringt tre gånger tidigare på mindre än en halvtimme så antog jag att jag var tvungen att svara. Jag svarar aldrig i hemtelefonen annars om jag ligger på övervåningen. Jag har inte lust att lyfta ett finger för att kunna umgås med någon på ett tag nu.

sug get balle äckel lov

Publicerad 2011-07-01 14:37:32 i Allmänt

Helt jävla seriöst. Det blir alltid såhär när det väl är lov ellr liknande. Varje gång jag är ledig så kan ingen annan ses? VARJE GÅNG? När jag väl inte kan, kan alla andra? Någonting planerat i det måste det ju vara. Tror gud straffar mig för någonting.

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela