´

Home

Publicerad 2011-03-31 17:09:56 i Allmänt

Fyfan vilket jävla skabbväder det var idag då. Blev inte alls pepp på att gå på stan men åkte in ändå. 
Hittade ett fint linne, en blus och nya trosor, tummen upp. Nytt solpuder kötes det också med tanke på att jag tappade det förra i golvet suck.
Så då var man 500:- fattigare men jag har fortfarande hela studiebidraget kvar, ska nog spara det som blir över efter jag har betalat paketet som snart borde komma ca 300:- Mja, jag är en riktigt duktig sparare faktiskt.
Jag är typ inlåst eller instängd på mitt rum, kommer inte ner till nedervåningen för att mamma målar trappan, så jag lär sitta här ett tag. Någon liten riddare som kanske kommer och räddar mig från draken (mamma) tihi!
Slänger upp bilder på inköpen sen när jag orkar. Nu ska jag bara lata mig och vänta på att kunna gå ner och göra te.. Kanske får klättra ner för relingen tänkte jag säga men ehm ah.. vafan heter det då? äsch ni fattar.
Helt sjukt vad jag saknar Victor, tror inte det är mänskligt att sakna någon såhär mycket. Dock har jag varit med om det tusentals gånger innan, men det känns alltid värre gången efter. Aja..
Taggar morgondagen i alla fall

CG

Publicerad 2011-03-30 22:56:00 i Allmänt

Maha rubriken blir "seg" om man tänker som jag gör.
Anyways, nelly fick mig bli beroende av copter game, men jag äger ut henne totalt!
KÄNN DIG ÄGD MF
Update, slog det just igen. 1037!
Ny update 20 minuter senare typ... 
Vne vad du säger nelly men jag tkr jag äger dig :D

fva/

Publicerad 2011-03-30 21:56:35 i Allmänt

Galet vilket socker/salt sug jag har just nu vet inte vad jag ska göra.. Fick improvisera lite och göra det bästa av situationen, det här får även bli min kvällsmat haha.. 
Fefferoni, vindruvor och Apelsinjuice med fruktkött! Både typ.. salt sött och starkt, awesome. 

Guava= fågelskit

Publicerad 2011-03-30 21:39:33 i Allmänt

Börjar undra vad som rör sig inne i min kära faders huvud.
Jag köpte en loka innan med smak av guava och jordgubb.
Pappa smakar.
Pappa- Guava låter som fågelskit!
Jag- du kan låta som fågelskit? *fniss*
pappa- Ah, du kan ju smaka som fågelskit!
Vafan? Jag blev dissad av pappa, inte okej.. Det var tur att jag hann svälja lokan som jag hade i käften annars hade det inte blivit speciellt kul kan jag ju säga haha..
Men vi börjar ju alla veta hurdan min pappa är, aja..
Nu ska jag fortsätta leka med mina såpbubblor!

Skönt!

Publicerad 2011-03-30 20:12:33 i Allmänt

Äntligen hemma!! Efter att ha varit "strandsatt" i sandsbro i en halvtimme och gått runt på maxi sen typ... sex så är jag rätt belåten! Fyfan vad jag är trött nu. Det blir ingen promenix för mig idag med tanke på att jag gick runt inne på maxi haha ;)
Får ta mig en rejäl powerwalk imorgon istället. Jag har allvarligt talat träningsvärk från gårdagens runda! I hur dåligt skick är man inte i då egentligen maha?
Åt på pizzeria 11 innan. Super gott var det! Kebaben var typ, aaaaaa himelriket haha!
Ska ner och göra lite te och ta en alvedon nu, varför har jag ont i huvudet för. Nä vene.
Kanske ska in och shoppa imorgon, har inte riktigt bestämt mig än. Nelly ville att jag skulle släpa  med kameran och fota henne och Adam! Men jag får väl se lite hur jag gör! Det lär märkas.
Anyways, hörs senare kanske kanske!
culatör

8 to 10

Publicerad 2011-03-30 10:45:38 i Allmänt

Härligt att jag ställde klockan på tio men vaknar första gången vid åtta haha.. Aja, nu ska jag börja göra mig i ordning sen smiter jag till stan en stund och umgås med min pojkvän! Palla sitta hemma liksom, jo egentligen men nej. Uppdaterar senare mkey

hemskt

Publicerad 2011-03-29 20:53:07 i Allmänt

Usch vad kyligt det är ute, det blåser som tusan blö! Gick ner till gården en stund och pratade med Alexandra och Cillen.
Skrev ett litet fint meddelande till AMS i hennes "R.I.P bok" Lite dåligt att det knappt var några som hade skrivit i den, det var lite skillnad mot hennes och Berits.. Örk, vad händer med Braåsskolas lärare nu för tiden..?
Det var först nu som jag faktiskt insåg att hon var borta och att hon inte kommer tillbaka. Fyfan det är hemskt. Allt dumt man sa till henne, alla gånger man kallade henne dålig lärare. Menar hon var ju inte dålig, hon vara bara sträng och gav mig ig.. Men ah, hon var inte dålig. Snäll som få var hon också bara man lärde känna henne. Wello, hoppas hon får det finfint där uppe nu i alla fall! Hörde att det var en klass om hade skrattat när dom fick reda på det? IDIOTER!? Förfan, hur idiotiskt är inte det.
Funderar starkt på att lägga mig och glo på andra avenyn och försöka sova om man ändå ska upp imorgon. Ska till stan och träffa victorjävel alltid lika mys. Tror vi hörs imorgon dåva? Ah, säger så.
Haj!

Svar på tal

Publicerad 2011-03-29 17:55:05 i Allmänt

Tack höhö! Hur jag gör för att orka? Alltså jag orkar inte egentligen jag bara gör det..
Jag är så sjukt trött på morgnarna och jag börjar bli rädd för att jag typ har cancer eller något. Nä men jag vene. Jag känner att jag måste ta tag i mitt liv så därför orkar jag! Jag vill inte sluta som ett fetto heller så jag vill göra någonting åt det nu innan det blir försent eftersom att jag vet att min släkt typ lider av fettma ööh ah.
okej vet inte vad jag ska skriva mer men ah!

STOLT CHEY!!!

Publicerad 2011-03-29 16:30:28 i Allmänt

åååh fyfan vad jag är duktig, är så sjukt stolt över mig själv. Jag har varit ute och gått nu igen och vet ni vad? Jag trotsade vädret!! Det regnar satan ute och jag gick ut ändå! Inte nog med det så har jag ju världens bästa vän som peppar mig på det också tack babe jag älskar dig nelly!
Gick i fort tempo och jag var nära på att stanna flera gånger för att mina vrister inte klarar av att gå långt längre men nej jag stannade inte en enda gång jag jag sprang över en gata moha! Alltså ni fattar verkligen inte hur glad jag är för att jag verkligen gör det här! Galet haha.. Överdrivet glad är jag hihi.
Wello, nu ska jag ta mig en dusch sen vänta på mat! Wonderful

ojsan

Publicerad 2011-03-29 12:51:28 i Allmänt

Gick upp kvart över sex idag, fixade mig och åt sen gick jag till bussen. Jag ville inte gå av den idag för jag var så sjukt jävla trött. När jag kom in till stan tog jag kvart i åtta bussen hem igen. Det var lamt att åka den bussen för det är ju skolbuss som skulle till braås. Somnade nästan på hem vägen så jag orkade knappt gå hem sen när jag klivit av bussen.
När jag kom hem gjorde jag lite mat sen gick jag och la mig. Jag vaknade nu? Halv ett? Inte det bästa kanske. Skönt att vara ledig imorgon. Går bara på torsdag också sen ska jag vara flytthjälp på fredagen gött som f-än.
Usch, jag ska försöka ta mig ut på en promenad sen när mamma och pappa har kommit hem och efter jag har ätit mat. Kommer ju säkert inte göra det men ah. 
Fyfan jag förstår inte varför jag är så trött hela tiden, börjar bli orolig. Måste be pappa ringa till den där saken snart..

So god damn happy

Publicerad 2011-03-28 21:23:08 i Allmänt

Det känns så jävla bra att ha någon som man kan lita på, det känns bra att ha någon som säger "jag älskar dig". Mitt liv har ändrats den senaste månaden, jag känner att jag kan leva igen. Det känns så jävla bra!
Det var riktigt längesen som jag kände mig såhär lyckad som person, att ha någon som verkligen uppskattar mig och liksom står ut med mig för den jag är.
Blödigt värre va, men ååh det känns ju så jävla bra!
So god damn happy!!
Över till annat, jag har förkylningsblåsor på hela tungan, painar ihjäl mig! Sucks
Nu ska jag glo på film och försöka sova, göttmos! 
Lite gammal bild, söt
Haj

dog lite där

Publicerad 2011-03-28 18:55:03 i Allmänt

Har varit ute på vårens första promenad alldeles själv! Sjukt skönt, men jag dog lite när jag upptäckte att jag inte hade gått mer än en halvtimme för det kändes som.. typ 40 minuter! Men jag har rört på mig och det är ett plus! Ska försöka röra på mig lite varje dag, eller ah.. kommer inte bli så men jag ska försöka! 

Träffade min gamla lärare Tore, fyfan vad söt han är! (Jaaaaa vet jag är konstig när jag säger att massa gamla människor är söta haha) Men Tore är speciell och han är jätte söt! Sådär riktigt seg är han när han både tänker och pratar. Han hälsade på mig innan i alla fall och sa "hejhej" och log jätte gulligt mot mig! Åh vad jag saknar han haha! Förstår inte hur jag kunde va så arg mot honom hela tiden när jag hade tyska/svenska med honom hihi. 

Nu ska jag ta mig en dusch, mitt hår är jäääätte äckligt! Have a nice day everybodddddy!

New

Publicerad 2011-03-28 17:25:50 i Allmänt

Visst blir det bra? Super snyggt, mamma har bra smak ibland haha!
Nu ska jag slänga på mig lite kläder sen ska jag ut på en promenad duktigt!

Lite lame

Publicerad 2011-03-28 17:19:15 i Allmänt

1. fullständigt namn? Emeilia Emmy Madelene Westerberg

2. exakt ålder? 17 år en månad och 8 dagar

3. bor? Braås

4. bor med? Min familj

5. husdjur? Två doggybags

6. färg på ditt hus? Svart som solen

7. när är du född? 20 februari

8. klass? År ett på gymnasiet

9. vilket år tar du studenten? 2013

10. något jobb? Prostituerad typ

11. när ska du sova ikväll? När jag blir trött

13. duschat idag? Ska göra det efter jobbet

14. kramat någon idag? Näe

5. pussat någon idag? Nej >:

16. vad har du ätit? En ”lunchkåv” och något jävla potatismos, en fralla och oboy och flingor

17. dagens klädsel? Grå tights, svarta shorts, Svart linne och svart skjorta!

19. dagens sötnos? Min pojkvän är alltid söt så det får bli han  hihi

20. dagens roligaste? När Emma och jag gick på stan och blev nekade av folk för att de inte ville va med på film!


FAVORIT:

31. film? Borde jag svara Titanic? Nä vene.. Herkules kanske

32. låt? Beror på tillfälle.

33. mat? donken

34. dryck? Cola!

37. stad? GBG tror jag?

38. land? -

39. ämne i skolan? Får nog bli idrott på den..

40. år? 07-09 tror jag


SENASTE:

41. personen du tänkte på? Victor

43. gången du spydde? 25 februari 2010 – fyllespya!

44. gången du grät? Ett bra tag sen nu

45. pizzan du åt? AIK

46. gången du var i göteborg? Förra sommaren när vi hade slutat nian!

47. gången du var i stockholm? Öh, har typ aldrig varit där, körde igenom när vi skulle till finland en gång

ANTINGEN ELLER:

51. svart eller vitt? svart

52. hund eller katt? hund

53. ut & festa eller hemma & mysa? Beror ju helt på tillfälle typ väder och sånt

54. tv-spel eller datorspel? Beror på spel

58. ragga eller bli uppraggad? Beror på

59. big brother eller paradise hotell? Nothing, men isf PH

60. svart hår eller blont? Beror på person. Men jag föredrar mörkhåriga!

61. blåa ögon eller bruna? Älskar mörka ögon!

62. choklad eller lakrits? SALT lakrits!

63. göteborg eller stockholm? gbg

64. högerhänt eller vänsterhänt? Höger

65. coca cola eller fanta? coca cola

66. pizza eller kebab? Beror på

67. randigt eller prickigt? randigt

68. älska eller älskas? Båda såklart

69. leva eller dö? leva


ANTAL:

70. personer du älskar? ÖÖÖÖ älskar min släkt, min pojkvän mina vänner..?

71. personer du hatar? En del

74. glassar du ätit på en dag? Tror det är.. 5

75. festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen aning.

77. piercingar har du? Fem i öronen, hade i läppen, har i naveln och tungan

78. personer du saknar just nu? Lillasyster Emmy, Elvira och Victor!

79. gånger ditt hjärta brustit? 2 tror jag

 

VEM:

80. vill du kyssa nu? Min Victor!

81. ska du träffa imorgon? Massvis med skolelever.

82. sjöng du senast för? Öh, mig själv eller mina hundar!

83. hade du senast en msnkonversation med? Jeff!

84. spelade du tv-spel med senast? ÖÖÖ oj, det var typ på julafton med mamma och pappa

86. vill du kasta en sten i huvudet på? Mig själv.

88. är din idol? Hm, min svägerska är min idol lätt för hon är så jävla cool!

 

VAD:

90. gör dig glad? Mina fina vänner, folk som älskar mig.

91. gör dig ledsen? Svek <33333

92. vad vill du helst göra nu? Ligga i sängen, få bort min huvudvärk och mysa med min pojkvän!

93. önskar du att du slapp göra? Gå i skolan jao

94. vill du ha nu? Sommarlov!

95. önskar du dig i födelsedagspresent? En bil!

96. längtar du till? Emmyyyyy

97. tycker du om dina betyg? Helt okej!

98. ångrar du i ditt liv? Den där lilla saken som jag inte säger till någon

99. är det bästa som har hänt dig? Min första riktiga kärlek


Sinnessjukt

Publicerad 2011-03-28 13:36:39 i Allmänt

Hemskt att jag inte kan släppa det som har hänt, det går inte in det trånga utrymmet i min hjärna liksom.
Aja, nu ska vi fixa greenscreen saken så vi kan börja filma våran rapport höhö! Det kommer bli fett, lägger ut vår video sen om det går fettma najs! Haj

ny veckostart

Publicerad 2011-03-28 12:18:47 i Allmänt

Äntligen skola igen, nej inte äntligen. Ljög lite bara.
Håller på med Tv idag så vi ska snart ut och intervjuva en del människor på stan om några saker.
Fick reda på att min gamla so lärare jag hade när jag gick i 7-9 gick tydligen bort i helgen av hjärtinfarkt. Sorligt nog. Även om jag inte gillade henne för att hon bara gav mig dåliga betyg så är jag ledsen för att hon har gott bort såklart!
RIP ams, hoppas du har det bra där uppe och ge inte alla för dåliga betyg nu!
<3

tried not to blog

Publicerad 2011-03-27 15:09:52 i Allmänt

Har försökt att hålla mig borta från bloggandet idag, men det gick inte. Var tvungen att slänga in ett inlägg.
Idag är jag inte alls på humör, vet inte vad det är.
Måste säga att jag har fått riktigt långt hår, underbart!

En undran vem som svek vem först

Publicerad 2011-03-26 22:10:14 i Allmänt

Och vi kommer inte längre
Vi är tillbaks på noll
Men ingen kommer sörja
Vi har spelat ut vår roll
Vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting
Vi skulle kommit längre
Men räckte inte till

Mys&Bowling

Publicerad 2011-03-26 20:02:57 i Allmänt

Hemma från stan nu igen. Åt på hongkong sen gick vi vidare till bowlinghallen. Det var en riktigt trevlig kväll tycker jag. Förlorade inte på bowlingen i alla fall höhö. Nu ska jag göra lite te och se om vi har någonting gott att äta. Morot eller något liknande.
Mitt humör typ vände nu så nu har jag bara lust att mysa med min fina Victor!
Älskade känslan när jag vaknade idag av att någon låg och kysste mig över hela kroppen samt stirrade på mig super mysigt!
Anyways, här får ni två bilder från innan vi åkte hemifrån!
Nice tapet va? Det kommer bli supernajs i hallarna när det är klart wihu!

Lördag

Publicerad 2011-03-26 13:25:28 i Allmänt

Hallihallå, idag var det lördag ja. Gårdagen var fantastiskt bra, älskar att jag äntligen har börjat göra någonting på helgerna. Satt ju ute och rökte vattenpipa med Nelly, älskling och Adam, mysigt värre. 
Victor och jag åkte hem till mig vid kvart över tio sen gick vi och la oss typ. Somnade inte fören ett tiden efter vi hade kollat på south park och the dudesons hah.
Babe åkte just hem så jag har precis duschat och jag ska börja göra mig iordning. Nelly kommer hit senare, sen åker vi till stan med mamma och pappa för att äta gott och bowla. Nu ska jag fan vinna haha.
Önska mig lycka till då.. Bud på att ta med filmkameran och filma alla strikes jag gör ;)
Slänger upp kvällens outfit senare, så vi hörs sen!
Tack Victor för en mysig helg, puss <3

borta bra men hemma bäst

Publicerad 2011-03-25 23:05:08 i Allmänt

Eller det var så va. Har inte varit hemma på hela dagen så det var lagom skönt att komma hem nu.
Åkte till rottne direkt efter skolan idag med victor. Gick hem till nelly en stund sen gick vi ut och rökte vattenpipa på kullen, feting najs ja, kallt dock men aja. Gick hem och gjorde våfflor sen kollade vi på 28 veckor senare, eller ah, jag kollade inte.
Nu ska vi i alla fall mysa vidare hemma hos mig utan adam och nelly så vi hörs imon ;)

svenska

Publicerad 2011-03-25 12:29:45 i Allmänt

Vad var det för mat idag egentligen? Biff med skinka i typ? Var fan helt okej ändå men aja.
Sista lektionen nu, 45 minuter kvar till rast sen är det bara 1 timme och 45 minuter kvar till helg!
Att vi orkar med våra jäkla tre timmars lektioner egentligen, sjukt segt om man tänker efter. 

Sitter och skriver på mitt och Felicias arbete om Amfetamin och Kokain, rätt intressant. Synd att Felicia inte är här uhu.  

Det är galet kallt i klassrummet också, men jag orkar inte ha jackan på mig för då blir det kallare sen när vi går ut. 2bad.  

Ska ta mig bort till stationen sen när jag slutar och möta upp Victorjävel, tar bussen till Rottne direkt och träffar Nelly och Adam! Helt freakiN galet att vi har träffats varje helg 7 veckor tillbaka nu! Älskar att umgås med dom människorna. Man kan liksom va sig själv höhö. Tror inte vi klarar att vara utan varandra ;)
Bäst att jobba lite till så man hinner klart det här någon gång. Men det är inte riktigt så man tänker när man har tre timmar på sig att slutföra ett arbete haha.. Här taggar man ju facebook och bloggen istället för att jobba på lektionerna ;) Brukar kolla på film också men det är en annan femma!
Slutbabblat, bloggar senare ikväll eller någonting, puss på er sötnosar! 
Bästavän och jag, gud vad du är bra! Nu är det lite mer än 10 månader kvar tills du hamnar på min vrist älskling <3

förhelvete

Publicerad 2011-03-25 08:15:18 i Allmänt

Fredag igen, tiden går så sjukt fort. Bra att det gör det dock.
Höll på att missa bussen idag, men jag typ halv sprang, duktigt av mig.
Fredagarna nu för tiden är hemska i skolan, jag är så jävla trött så det finns inte. Somnar varje mattelektion, kommer somna den här också säkert. 
Måste försöka jobba minst fem tal i alla fall, tajm to gå. Nu kom min lärare, tagga matte och svenska yey. Hey

Längtan efter dig

Publicerad 2011-03-24 22:08:36 i Allmänt

Alla vet hur jobbigt och frustrerande det är att sakna någon eller hur? Jag känner det just nu faktiskt!
Inte vilken person som helst, utan en sån där väldigt speciell person som har funnits i mitt liv från typ 10 år tillbaka. Ingen mindre än min söta lillasyster. Just nu befinner hon sig... Långt ifrån mig, nämligen i linsdal. Alldeles för långt ifrån varandra enligt mig.
I mitt liv finns det en del som betyder så sjukt mycket så det gör ont i mig. Det gör ont med tanke på att jag inte kan ta hand om allt och alla på en och samma gång men tro mig jag gör mitt fucking bästa.
En sak ska ni ha klart för er, att den här lilla tösen älskar jag över allt annat. Vad som än händer kommer hon liksom alltid finnas där inne, intryckt i ett litet hörn med spindelnät över eller inlåst i ett kassaskåp med fingeravtryckskod så bara jag kommer in så jag får ha henne ifred? Äsch vafan.
Huvudsaken är att jag älskar henne!
Det var liksom det jag ville få sagt, att jag saknar henne, och att jag vill krama skiten ur henne (bokstavligen)
Okej, nä men Emmy, finaste syster Emmy. Jag älskar dig oavsett vad! Även dom gångerna du total hatar mig så älskar jag dig för att du är så jävla bäst <3
Emmy, vet att du kanske kommer att döda mig för dom här bilderna, men det är så fett värt det!
Jag älskar dig lillasyster <3

yey

Publicerad 2011-03-24 21:24:37 i Allmänt

Fan vad duktig jag känner mig som just kom på att jag var tvungen att byta sängkläder och att duscha.. Fuck, kommer inte komma upp imorgon för jag lär bli pigg av duschen.. Får väl duscha kokhett så jag blir lite trött kanske..
Fuck hej imorgon blir en bra dag känner jag!

Hurt

Publicerad 2011-03-24 17:48:25 i Allmänt

Det gör fortfarande ont. Men jag överlever, vill att allt kan bli normalt. Kanske är för mycket begärt, jag vet inte..

inteOkej

Publicerad 2011-03-24 16:28:59 i Allmänt

Fyfan vad förbannad man kan bli haha, Först åkte jag en buss utan stoppknappar sen inställd idrotts lektion, kunde sovit till typ.. elva? Gick till skolan, satt där i fem minuter sen gick jag och mötte nelly så drog vi en runda på stan. Efter det ringde vi saranda och gick upp till katedral, vände precis utanför katedral och gick in på teknikum VARFÖR gjorde jag det för. Det var bland det dummaste jag någonsin gjort tror jag..
Gick ut och satte oss i solen, sen kom Victor och Timmy ut. Följde med dom in och åt, sen följde jag med dom på idrotts lektion men jag satt bara och mös min Victor höhö. Sen gick vi in till teknikum igen och typ.. satt och pratade med folk, sen gick vi till bussen. Vilken meningsfull dag känner jag!
Skulle egentligen haft engelska redovisning idag men jag är inte klar så vafan. Det var mycket trevligare på teknikum, eller inte där.. Men folket! Ja, folket var trevligt!
Bäjs, det är torsdag idag ja.. Köte nytt puder idag förresten, råkade ju liksom tappa mitt i golvet GÖTT MILLAN!
Funderar på att byta sängkläder i min säng.. Ja, gör det sen när mamma kommer hem så jag hittar någonting höhö.
Den här dagen har varit okej, men ändå inte okej. Okej hajjar ni?
hajhaj

nooo

Publicerad 2011-03-24 09:43:37 i Allmänt

Dagen har varit åt helvete hela dagen jao. Mitt puder smälldes i golvet idag och när jag kommer in till stan får jag reda på att vi inte har någon idrott? förhelvete!?
Jag ska snart upp till Teknikum och möta Nelly typ.. Okejs..
Nej hejdå

Wherever I fall

Publicerad 2011-03-23 22:38:12 i Allmänt

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face let's me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best, when you say nothing at all

Say what

Publicerad 2011-03-23 22:12:47 i Allmänt

Haha fyfan påminn mig om att jag aldrig ska vara med Alec igen när jag bowlar..
Det gick inte bra alls för mig ikväll, slog dock ner den i rännan och upp igen, är ju profs på det som ni vet, blev dock ingen strAJK den här gången men aja höhö. Slog klotet hårt mot knäet så jag väntar förfullt på att blåmärke nu. Mysigt.
Nä,nä det gick inte bra för mig ikväll men det var skoj ändå!
Vi hade allsång påvägen hem med Oh my god! Det var mys typ.
Okej, riktigt meningslöst inlägg känner jag, inte det minsta kul
Men som sagt påminn mig om att jag inte ska vara i samma lag som alec nästa gång, eller ska jag säga toffel alec ;)? Fett, nu ska jag sova eller något, gutt att jag börjar nio imon <33333
Hajhaj

Dagens

Publicerad 2011-03-23 18:05:02 i Allmänt

Hemma från älskling nu, han var dum mot mig och kittlade mig hela tiden så jag stack. Nä inte direkt men jaja.
Ska jumpa in i duschen nu med tanke på att det inte fanns varmvatten idag. Sen åker jag till stan och bowlar fettet av mig! Jag kommer vinna igen, för jag äger eller hur? Maha, have to goeeee

Nelly...

Publicerad 2011-03-23 09:45:07 i Allmänt

Vaknade nio, skulle upp halv nio egentligen men jaja. Ska snart börja städa sen hoppa in i duschen en snabbis. Eller duschen först sen städa.. Äsch vet inte.
Märkte att jag hade ett jätte fint märke på armen, och nelly typ klagade på mina tre fingrar jag hade där förra gången haha så vad säger du om den här nu då nelly?
Tycker den är rätt fin i alla fall!
Men nu är det dags att smita iväg! Hörs sen!

"kärlekens smak är stark, men ändå söt"

Publicerad 2011-03-22 22:43:26 i Allmänt

Phew, orkade inte städa så imorgon går jag upp tidigt och städar sen åker jag till stan och träffar min fina pojkvän, vet inte när jag kommer hem men det lär märkas.
Jag har legat i sängen hela förbannade dagen sen jag kom hem från skolan, men ack så skönt! Bar ju in pellets åt mor och far så kommer säkerligen ha träningsvärk imorgon pga min otroligt dåliga kondition och eftersom att jag har slutat att röra på mig ;)
Nu är det i alla fall dags för bingen, skriver till er sötisar imorgon innan jag smiter iväg! Have a nice natt tillsammans! puss!!
Cute! <3

en oprövad vän är som en oknäckt nöt, Ryskt ordspråk

Publicerad 2011-03-22 21:39:33 i Allmänt

Sitter och läser lite i min kalender, så hittar jag sjukt kloka meningar som folk har skrivit
citerar;
Självklart kan jag bevara en hemlighet, det är människorna jag talar om dem för som inte kan det. Av, Anthony Haden-Guest

Om du går så långt som du kan se, så kommer du därifrån se tillräckligt för att gå ännu längre. Av, John Wooden

Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret. Av, Okänd

Om en svart katt korsar din väg, betyder det att den är påväg någonstans. Av, Groucho Marx

4 säckar

Publicerad 2011-03-22 17:13:54 i Allmänt

Fytusan, nu har jag fått mitt motionspass för veckan haha.. Jag bar in de sista säckarna med pellets till mamma och pappa och gissa vad jag SPRANG emellan trappan och säckarna som står nere vid bastun ;) Blev knappt trött ju hah.. Okej nej jag ska inte överdriva nu men det var faktiskt så ha..
Skulle egentligen stannat kvar i stan och träffat Victor men han fick reda på att han skulle ha prov så jag åkte hem haha så snäll jag är, har ju mina stunder som alla vet.
Fytusan vilka diskussioner det blev i skolan idag haha dog som fan under lektionen! Inte så bra ide att ha grupp arbeten som handlar om att ladda ner och inte ladda ner, eller med andra ord att ha pirater och antipirater! Dock älskar jag att få upp sånna sjuka diskussioner som aldrig tar slut för man börjar ju tjabba och det är kul haha..
Nä, men nu ska jag ta och städa upp på mitt rum så jag slipper det imorgon, kanske kan träna imorgon istället.. beroende på väder hah!
Stort bud på att sova också, men icke! Här ska pluggas tänkte jag säga men nej, städas menar jag ju!
Haj!

död åt min lärare

Publicerad 2011-03-22 11:12:49 i Allmänt

Fyfan jag står inte ut med henne mer snart.. Hon klagar på mig hela jävla tiden och ändå är jag klar?
Hon berättar inte vad jag ska göra och inte göra. Åmajgad jag pallar inte.
Fytusan, tagga mat!

turkiskt zoo

Publicerad 2011-03-21 17:26:39 i Allmänt

Kom hem från stan för en stund sen. Slutade skoldagen med styrykesamtal. Jag måste säga att jag ligger riktigt bra till i skolan med tanke på att jag inte pallar jobba nu för tiden.
Gunilla hade sagt att jag var negativ. Mot henne  - JA helt klart för jag pallar inte henne.. Men vem lipar över det?
Henrik gav mig beröm för att jag har kämpat så hårt i matten, och jag känner mig duktig! 
VG i alla ämnen utom matte och påväg mot mvg i två av dom. Så det fortsätter vi med!
Nu ska jag fortsätta nooba AA och äta gott.. tjockt hej

what if?

Publicerad 2011-03-21 09:54:01 i Allmänt

Blö orkar inte skolan, det är lamt. Sitter och jobbar på en planch till något jävla arbete, men kommer inte på vad jag ska göra.. Magen kurrar också, määh..
Sugen på lakrits.. Eller någonting starkt.. Nää jag vene..
sucks

I got something in my eye, it was pain

Publicerad 2011-03-20 16:32:27 i Allmänt

Lipar åt att det gör så jävla ont i mitt förbannade öga.. Kan knappt kolla för att det gör så ont.
I alla fall, nu är jag hemma från Sandsbro. Helt galet att jag vaknade första gången innan klockan var halv nio?! Låg och kollade på Victor medan han låg och sov creepy som jag är. 
Jag somnade om igen och vaknade tio i elva om jag inte minns helt fel.
Vi gick upp och åt frukost, satte på tvn och bara tog det lugnt en stund.
Vid halv tre tog vi oss ner till norremark för att ta bussen hem vid tre. Gillar inte den där jävla tyska busschauffören.. Antingen kör han av vägen eller så kör han punka på bussen eller så får man inte åka med för att det saknas sex kronor. Det var just det som hände mig..
Jag trodde jag hade 50 spänn i fickan men det visade sig bara vara tjugofyra. Jag fick bara åka med till Rottne egentligen men pallade inte bry mig om det så jag satt förstås kvar, vad ska han göra, slänga ut mig?
När jag väl satt på bussen hittade 16 kronor till haha.. Så Felicia, imorgon är det jag som bjuder på frukost!
Nu ska jag lägga mig till rätta i sängen och kolla på ett par avsnitt av andra avenyn, sen blir det duschen!
Vi håller på att renovera i huset just nu, så det stinker målarfärg i förbannade huset, värst för mig som bor på övervåningen med tanke på att det är utanför mitt rum som det målas.. ÖRK det hjälper inte alls för ögat..
btw, sjukt härligt väder ute va?

mys

Publicerad 2011-03-19 23:15:51 i Allmänt

Tjosan eller!
Sitter hemma hos victor med nelly och adam och myser satan. Fick hemskickad pizza nyss hur underbart? 
Sitter och röker vattenpipa i mörkret och sjunger med i massa låtar sjukt chill hihi!

Hinner inte blogga nu egentligen, palla klassas som tråkig ;)?

hörs imorgon gorgeous people!

duktig!

Publicerad 2011-03-19 14:20:56 i Allmänt

Jag är duktig som lagat mat åt mig och nelly medan hon är i duschen! Spagetti utan veggobollar.. UTAN fytusan! Jag är sjukt sugen på veggobollar så det finns inte. Ni vet sånna köttbullar som inte är kött utan gjorda för vegeterianer. Nelly lärde mig att äta det hihi! 
Nä, nu måste jag ha mat, för jag måste börja fixa mig sen innan vi sticker till stan!

ciao !

ingen rubrik

Publicerad 2011-03-19 12:21:45 i Allmänt

Kom inte riktigt på vad jag skulle skriva för rubrik höhö. Har just ätit frulle hemma hos Nelly.
Vi kom hem hit igår runt två tiden, somnade nästan direkt, sjukt mysigt var det haha! Fundera på den ni!
Jag hade en riktigt trevlig kväll med fina tjejer igår, kul att lära känna någon ny!
Vi ska ta och kolla upp vilka bussar som går till stan så vi kan åka in och träffa victor och adam.
haha... ska nog lämna min mobil hemma nästa gång jag är på fyllan ringer bara upp folk och skämmer ut mig haha..
Wello, vi hörs senare eller någonting!
puss på er

@ Emelie P's place

Publicerad 2011-03-18 22:44:31 i Allmänt

Tog bussen till Rottne vid kvart över sju (fick inte skriva nyss för emelie..) Möttes upp av Nelly, Isabell och Emelie så gick vi hem till Emelie.
Vi sitter och mysdricker och pratar, fyfan vad kul vi har!


Fina Isabell!

Fina Emelie!

Min fina älskling!

en klok anonym

Publicerad 2011-03-18 16:19:04 i Allmänt

Håller med dig till 100%, inte speciellt snyggt när man ser hela revbenen framifrån och när man ser ryggradskotorna. Men det är bara min tanke. Lite hull ska en tjej ha runt magen höhö!

Verkligen hårt

Publicerad 2011-03-18 13:54:22 i Allmänt

Fytusan, hungrig som attans!
Jag har äntligen fått reda på att jag ska bli faster till en underbar liten pojke och jag har fått i uppgift att komma på ett fint namn till lillpojken! Fyfan vad jag är lycklig, går inte beskriva i ord!
Jag har just fotat frisörerna ihop med Rebecca. Första bilderna blev kanon men en del blev helt ljusa för vi råkade ändra iso och skit haha! Det var rätt kul faktiskt, sjukt fina var dom också. Älskade sminket en del hade! Man blev ändå lite avis eftersom man ville stå och visa hur man själv tyckte att de skulle göra! Funderar starkt på modellfotograf!
Så sjukt skönt att jag snart slutar, bara 45 minuter kvar! Nu ska jag njuta lite av min nya bakgrundsbild på mobilen och bara längta! Fem hela månader kvar, kommer gå så fort! <3

Njuter varje minut

Publicerad 2011-03-18 09:18:54 i Allmänt

Godmorgon finisar, har matte nu och det suttar varje gång. Har gjort fyra tal på en timme. Frukost om en kvart, underbart för jag är så sjukt hungrig.
Det var hemskt att vakna idag, såg hur förbannat jävla mycket snö det hade kommit, inte okej. Våren vad ju här.. Det förstörde min morgon, något som gjorde det bättre var Victor när han klev på bussen. Älskar att han åker samma buss som mig på morgonen eller ibland i alla fall, man blir så happy liksom.

Nåväl, ska försöka jobba den sista kvarten nu, sucks!
Ni får dagens outfit i nästa inlägg!
söt man är!

baby can I hold you tonight

Publicerad 2011-03-17 21:55:00 i Allmänt

vilket jävla migränanfall jag fick på bussen hem. Visste inte vart jag skulle ta vägen, visste varken ut eller in.. Lite av det sitter fortfarande kvar men det går väl öven när jag somnar.
Jag har legat och kollat på första säsongen av Andra Avenyn, fyfan vad bra det är!
Men nu är det dags att sova, är super trött. Har fan legat i sängen sen klockan halv fem idag! Hemskt egentligen men jag kände att jag inte pallade göra någonting idag.
Jag är så oerhört glad över att det är helg imorgon. Jag ska tillbringa helgen i Rottne samt växjö.
Imorgon tillsammans med Nelly, Emelie och Isabell sen sova hos Pellepump ofc. På lördag åker vi in till stan och umgås med två fina pojkar, Victor och Adam sen sover jag hos Victor. Kommer hem på söndag någon gång.
Jotack, sommarlov hade ju inte suttit sådär himla fel nu kan man ju inte påstå!
Tjohej, nu vare bra för mig! SOVA <3
puss

baby are you down.

Publicerad 2011-03-17 10:52:19 i Allmänt

Sitter i matsalen med gullFelicia nu. Har just haft idrott och det sög. Skulle hålla i lektionen med typ... tio andra eller någonting. Ingen gjorde någonting i min grupp men jaja.

Upptäckte min fina kommentar som jag hade fått idag om inlägget om fettsugning " skulle du verkligen behöva, fetapadda" eller något liknande. Väldigt fin kommentar eller hur. Ni tror att ni som skriver sånna sjuka kommentarer kan sänka mig så jävla hårt men vet ni vad? Ni lyckas inte det minsta.
Visst blir man väl upprörd men det är ju inte direkt så att jag går och lipar i ett hörn och typ svälter mig själv för att någon feg jävla anonym liten tattare säger att jag är fet? Haha patetiskt. Jag är inte tjock jag tycker inte det. Jag har en liten tjockismage men den är inte fet förhelvete ge er. Ni är möjligtvis avundsjuka eller någonting vad fan vet jag. Omogna som fan är ni i alla fall.
Säg vad ni vill, påstå vad ni vill, skriv och tyck vad fan ni vill. Men ni kommer aldrig lyckas sänka mig så jälva lågt så jag får dåligt självförtroende om det nu är det ni tror att ni kan ge mig. Ni lyckas inte bara så ni vet liksom.
Okej nu ska vi äta i alla fall. Men kom ihåg, så länge som jag har mina underbara vänner och en underbar pojkvän så lyckas ni inte med ett skit!

natt mat

Publicerad 2011-03-16 21:54:16 i Allmänt

Helvete vad jag äter, kommer gå upp alla kilon som jag har lyckats gå ner nu ju.. Skit också.
Det här är fan det sista jag äter ikväll, men det är ju en dag imorgon också.. Så kanske får hålla mig utan mat imorgon!
Wihu
nu ska jag äta upp mina dröm mackor sen ska jag försöka sova!
Skinka, ost, gurka, paprika och tre feta mackor.. Jag blev inte mätt (ja jag har redan ätit upp dom moha) och ett glas fanta! Nu sover jag kanske.. inte men ändå!

GOD I KNOW!

Publicerad 2011-03-16 10:21:34 i Allmänt

Jag hade planerat att sova ut idag, men det gick inte så bra för jag fick sms av Amanda haha. Men lika bra att gå upp och äta kanske. Vi har ingenting gott i kylen ju. Sucks.
Idag är det något allvarligt fel på mina ögon.. Det gör ont i min näsa typ och mitt vänster öga stänger sig hela tiden pga det? why? Säkert ögoninflamation eller något, min vanliga otur i så fall antar jag.
Jag har inga som helst planer för dagen, det är ju lite lagom fint väder ute så man kanske skulle ta sig ut på en promenad?
Får se lite hur det blir med den saken. Jag brukar ju alltid säga massa saker men aldrig göra det, typ städa mitt rum.
Men det är ju onsdag idag så jag kanske borde städa det idag egentligen? Äsch som sagt jag får se. Men först ska jag äta någonting!
God, I know.
Bilder tagna för över två år sedan, redigerade dom lite igår. Har flera som jag la upp på FB.

three times

Publicerad 2011-03-15 21:26:02 i Allmänt

Guuuud vilken dag det har varit.. Det enda härliga med att vakna klockan sex är att se att det är ljust ute!
Somnade tre gånger i skolan idag, inte så värst svårt när man sitter ensam och jobbar med någonting tråkigt haha.
När jag slutade ringde jag Victor och kollade vart han var, så vi skulle träffas på stationen. Han var med Timmy. Vi gick till Ica och värmde oss haha fett. Träffade Adam och Marcus efter det. Sen gick vi tillbaka till stationen sen följde Adam med oss till askelyckan och fikade. Där träffade vi Patrik och hans flickvän(?) öö ah typ. Satt där typ en timme eller något sen vandrade vi vidare till stationen. Adam och Patrik åkte hem och Victor och jag stannade kvar tills min buss kom så söt, han ville inte lämna mig själv på stationen haha!
Kom hem tillslut, och fick äta. Träffade Amanda och gick till gården som i vanlig ordning på tisdagarna och torsdagarna haha.
Jag var lite busig och bokrejpade Marios tyskahäfte (han är sjua höhö)
skrev någonting i stil med "Hej Mario, du är söt :D, ta hand om dig och var snäll mot Mario, och hälsa honom från mig / Millan <3" Den andra Mario är min gamla tysklärare haha! Hoppas mini Mario ser min fina lilla anteckning hihi.
Skrev även på hans mapp.. typ "Mario är söt, så låt honom va, han är min moha" haha.. I know, måste skaffa mig ett liv.
Nu ska jag slita av mig mina kläder och lägga mig i sängen och sova (Y) Nej, först ska sminket bort juste!
Hörs imorgon!

vår sommar

Publicerad 2011-03-15 09:16:01 i Allmänt

Vi skriker ut det när vi ser det första tecknet ”det är vår!” Att gå från den kallaste vintern till att se den första blomman slå ut är underbart. Att vi har levt iskallt i nästan ett halvt år är rätt otroligt.
Nu är det vår! Mars månad och det är redan vår, två månader till sen smäller det över till sommar. Vår sommar. Härligt att kunna sitta ute en varm sommar kväll, knäcka den första cidern och ta en cigg ihop med härliga vänner. Att inte bry sig om ett dugg. Att känna av den härliga känslan när man har vänt på dygnet och kan vara vaken hela nätterna men ändå inte vara trött på dagarna.
Känslan när man ligger på stranden och man känner när solen värmer ryggen, det är nästan så att man känner hur solstrålarna nuddar kroppen i olika takter.
Det är nästan när den första blomman slår ut på våren som man kan börja samla krafter för att skrika ut ”äntligen sommar!”

 

Vi skulle skriva en text om valfri bild som syntes på tavlan. Galet

själv göra själv ha

Publicerad 2011-03-14 23:20:26 i Allmänt

Ja, så lät det på min senaste anonyma kommentar om att jag mår både bra och dåligt och ja. Så är det ju faktiskt. Men nu är det ju så att jag inte har gjort ett dugg så den här gången stämmer det ju tyvärr inte.

Nu ska jag försöka sova, har just kollat klart på Titanic, mycket bättre än äckel tvåan. Haha ehm..
Tjohej, jag kommer inte kunna somna för det kommer vara som söndag för mig, alltså inte kunna somna, det kör vi på.
Men måste försöka. Tagga gå upp vid sex imorgon sen skola, media hela dagen, hur orkar man!? Just det jag inte gör egentligen men jag måste, fuck that.

Jaja morgondagen slutar förhoppningsvis bra i alla fall!
Hörs imorgon finisar!

Riktigt filmskapande

Publicerad 2011-03-14 19:06:22 i Allmänt

Nu ska jag fan lägga mig och kolla på en riktig film.. TITANIC DEN FÖRSTA OKEJ!? Den andra filmen ska fan ta mig utrotas från jordens yta haha.. Det var ett tag sen som jag såg den så nu jävlar ska här kollas. Man tröttnar nästan aldrig på den filmen!
10.000 Gånger bättre filmkvallité för att vara inspelat på 90-talet ;)
Haha, nästan lite överdrivet men den här är fan verkligare än filmens skepp..
peace fuckers

Tjockt...

Publicerad 2011-03-14 18:42:42 i Allmänt

Omg.. ska alla snygga kändisar sluta som tjockisar? haha.. Här är tre då och nu bilder på
Bam margera
Zac efron
Leonardo dicaprio
Alla har typ.. dubbelhaka haha..

10 KILO SAND

Publicerad 2011-03-14 17:17:46 i Allmänt

Fyfan vad trött jag är, förstår inte varför. Vill somna men kan inte det med tanke på att jag inte kommer somna ikväll isf.. Hemskt :(
Men fan, orka bry sig... nu ska jag snooza på en stund.. jävla sömnproblem.. eller kanske pigghetsproblem? vene
natti

G+B

Publicerad 2011-03-14 13:55:05 i Allmänt

Jag mår liksom både bra och dåligt. Alla har rätt att göra det eller. Jag vill inte att det ska vara på det här viset.
Suck, jag saknar min pojk..

Pappa och den stora visaren

Publicerad 2011-03-14 12:20:55 i Allmänt

Pappa är lite för rolig ibland. Han har sånna där stunder som man inte kan göra annat än att skratta! 

Jag fick hem min telefonräkning idag så jag tar upp den för att öppna men pappa som är lite mer spänd än mig snor åt sig den och river upp den. Han räknar ihop mina skickade sms lite fort. 

Pappa: Det+det blir lite mer än 1800 sms! 
Jag: haha ofta bara..
mamma,pappa: BARA haha?!
Jag; haha men ja vadådå?
*båda skakar på huvudet*
Jag; men jag som har snålat med att skicka sms nu för jag trodde att jag hade överstigit min lilla budget!! 
pappa: fortsätt med det då!
jag: men jag har fan inte skickat sms på två dagar nu! (det visade sig vara 3 dagar!!)
Mamma; du smsade ju igår?
jag; nej?.. det gjorde jag inte alls.
pappa: men du vet väl att två dagar på klockan inte är när den stora visaren går 2 varv va? *skrattar hysteriskt*
haha.. pappa du är för skön ibland!
Igår stod han och mamma i köket och lagade mat så sa han helt random "två bagare och en smet" ? vafan.. jag börjar undra om det är han eller min bror som jag har fått min humor ifrån..

Dör lite

Publicerad 2011-03-14 11:31:01 i Allmänt

Jag är helt kåt på hennes hår i U+ur hand videon! Så sjukt jävla galet snyggt.. Die potato nooooo
Pink-1.jpg pink u + ur hand lady devilish

inga riktiga...

Publicerad 2011-03-14 11:07:02 i Allmänt

Hallådär ute! Igår gjorde jag inte några riktiga inlägg, eller inga med text typ. I alla fall..
Jag pallade inte skolan idag, vi skulle ha frilufsdag eller stavas det så? Spela roll ni vet vad jag menar! Vi skulle upp till teleborghallen och kolla på innebandy, jag menar kom igen.. Hade jag varit med eller möjligtvis gillat bandy en aning så hade jag kunnat vara där men nej, jag gillar det inte det minsta. 

Idag ska jag tillbringa min dag till att städa mitt rum lite, finns inte speciellt mycket att städa men då kanske jag slipper göra det på onsdag. 
Kejdå, vi hörs senare! (^^^) <-haj

Kladdkakan

Publicerad 2011-03-13 15:48:50 i Allmänt

Lite fina stickhål i den men so what, den gick att äta ändå.
Lite väl kladdig kanse men kladdigt e gott.

sleten

Publicerad 2011-03-12 18:06:41 i Allmänt

jag är helt slut efter en sleten dag i skolan och stan igår. Grabbarna gruse och Nelly åkte för en timme sen så nu ligger jag i min ensamhet på rummet, fan vad lugnt det blev haha.
Ska ta mig en varm skön dusch, sen ska jag ut på en promenad med Bamse. Hårt att jag håller på att somna nu. Kan ju inte vara trött redan egentligen. Fast med tanke på att vi bara legat i sängen hela dagen så blir det väl lätt så.
Vädret kan ta och suga getbollar, grått på hela himlen och massvis med tråkigt regn som faller ner, dock skönt så att snön kan försvinna snart. Menar ju bara att det snart är mitten av Mars.
Dags att röra sig mot duschen!
everything around me is like a movie, it's like I can watch the things over and over again. And it end always with sadness but it's almost like happiness. Even if everyone is crying.

hora

Publicerad 2011-03-12 12:23:58 i Allmänt

SVAR PÅ TAL typ
Fin fin kommentar eller hur?
En sak bara... Hora? Liksom vafan jag visste inte att man var hora om man knullade med sin pojkvän? VÄX UPP FÖRHELVETE.
Hade det varit en kille hade det förhelvete bara varit status?
jävla mogna människor det finns!
puss på dig

Big love

Publicerad 2011-03-11 23:42:08 i Allmänt

Nu är vi hemma från stan. Vi var och såg The adjstment bureau. Hängde inte riktigt med i början men den var väl helt okej. Rekomenderas inte för förvirrade personer.
Nu ska vi fortsätta och chilla med VP looove!
Vi hörs imorgon!
<3

vilse i skogen (8)

Publicerad 2011-03-11 16:47:26 i Allmänt

Ligger hemma hos adam och lyssnar på marcolio höhö. Väntar på att samla ork och ta oss ner till stan och möta victor. Men det kan ta en stund. Okej nu bytte vi till nordman, fan vad vi är coola.

Tagga bio okej hej

1 timme 45 minuter

Publicerad 2011-03-11 13:02:41 i Allmänt

Jag är trött på skolan som fan. Taggar bara att få sluta. Men jag måste jobba på hårt som fan för att hinna klart med min raport om Baluba. Men det där går ju inte så bra, men vi kämpar.
Jag ska på bio ikväll, men först ska vi hem till Adam och vänta till sex typ. Sen ska jag fan ta mig sova. Sova är underbart.
Min matte lärare kom på mig innan på lektionen när jag låg med huvudet på bordet och halvsov. Han satt och stirrade på mig, creepy? Haha.
Nu har vi rast, funderar på att antingen sova. Eller jobba.. Fan det lutar mer åt att jobba.. Skit också. Aja..
Well you know

titanic 2 BIG FUCKING FAIL

Publicerad 2011-03-11 09:49:44 i Emeilia säger sitt

Nu går dom fan ta mig för långt. En TITANIC 2 vadfan tänkte dom med där? Röven? Ah, jag tror fan det.
Sån jävla B-film så det finns ju inte. Allt som hände i första hände i andra.
En tjej, en kille ett skepp. Skeppet sjunker pga isbärg. Killen dör flickan överlever. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
VI LEVER VÄL FÖRHELVETE PÅ 2000-TALET?! Lär er göra film förfan! Det gjordes fan bättre filmer på 80-talet!
Man ser så jävla väl att skäppet är dataanimerat så det finns inte, liksom förhelvete, pinsamt.
HAHAHA jag menar, förfan?

ett argt inlägg

Publicerad 2011-03-11 07:18:14 i Allmänt

Jag hatar mens alltså verkligen hatar. Ni som säger "ingen bigdeal" FUCK OFF!? Okej? Visst det kanske inte är någon bigdeal men det är så jävla äckligt och ... ÄCKLIGT!? Fyfan!
Jag pallar inte ha den mer så just därför började jag med mina p-piller idag så jag själv kan bestämma när jag vill ha den. Tack till den människan som kom på p-pillerna eller den som kom på att man kunde skjuta upp sin mens så länge man vill, du är kanon! Fast, den som gjorde så att kvinnor överhuvudtagen måste ha den där jävla äckel skiten bör skämmas och typ gå och gräva ner sig själv. Det kunde väl räckt med att vi fick den en gång? Men nej, här måste man stå ut tills man blir typ 50+.. SUCKS!
Anyways.. Idag ska jag på bio med mina fina. Nelly, Victor och Adam, Ur mys. Sen ska vi hem hit och dra fram vattenpipan.
Både nelly och jag sitter halvnakna i sängen och väntar på att nästa buss ska gå. Vi liksom råkade missa den för jag hade inga kläder att ha på mig. Och man kan ju inte gå på bio i mjukisbyxor som tjej för då blir man väl utskrattad? Förbannade diskriminering FUCK YOU OKEJ!
Ja, det var allt jag ville säga.
Den här veckan kan gå och hänga sig själv hihihihihihihihiöoghsul Fuck
Eller nej en sak till DET ÄR BÖGVÄDER UTE !? VAFAN ÄR DET HÄR VÅREN VAR JU FÖRFAN PÅVÄG! SUCK MY LIFE MOTHERFUCKER!
OCH JA JAG VET MINA NAGLAR MATCHAR INTE TILL KARTAN MEN SO WHAT!?

Pain

Publicerad 2011-03-10 15:50:20 i Allmänt

Ja, skulle inte jag pluggat och gjort massa bra saker idag? Jo det skulle jag. Och vad har jag gjort? Jo, jag har gjort en framsida till svenska/media arbetet men ingenting mer. Fan jag är så arg på mig själv.. Måste försöka fixa allt det där imorgon.. Åh sån ångest över all jävla skit i skolan jag pallar inte.
Vad gör man när man inte orkar? Ligger i sängen såklart. 

Man ligger liksom och grunnar hela tiden på saker som egentligen inte ens rör en i ryggen. Men det är ju så jävla jobbigt att inse sanningen. Måste börja gå vidare, jag vill inte men jag måste. Helvete.

Hur hade du tänkt där då?

Publicerad 2011-03-10 08:37:09 i Allmänt

Facebook är inget bra ställe känner jag, det tog lite hårt faktiskt. Hur tänkte du där egentligen.. Du bryr dig väl inte ändå men vafan. 
Jag gick till bussen innan och kom på att det inte var någon jag umgås med som skulle till skolan så jag liksom typ gick hem igen.. Jag har inte lust att sitta i hörnet med hundjäveln och zombin och se urmobbad ut. Vi skulle simmat idag, jag såg nästan fram emot det men jag vill som sagt inte se mobbad ut så mammagull sjukanmälde mig. 

Jag har tänkt att jag ska jobba med svenskan/media arbetet och engelskan idag så jag får det ur vägen. Jag menar, jag har ju hela dagen på mig så jag ska börja jobba nu hade jag tänkt. 
Min babe frågade om jag ville ses efter skolan men som sagt så är jag ju inte där - SÅ SYND ATT JAG INTE ÄR I SKOLAN!! Ironi. Men hade inte kunnat ses ändå eftersom Nelly ska med hem och sover här.
Nä dags att börja jobba typ. Alltså jag laddade ner titianic 2 igår? TVÅAN?! när fan kom den? Well, den kommer ju förstöra ettan så brutalt så jag vet inte ens om det är värt att se den. Nä, sucks.  

Aja, det är som det är! HAJ

I love my readers

Publicerad 2011-03-09 21:37:01 i Allmänt

Fyfan ni fattar inte hur bra ni får mig att känna mig! Det är lite sinnesjukt faktiskt. Det är som att jag lever på fina kommentarer. Ni är underbara!
Måste ju faktiskt säga att ibland känner jag mig som en förebild för en del läsare. Sjukt!
Anonym tack för den fina kommentaren, och tack för kommentaren om mitt utseende det värmer starkt ska du veta! Min vikt varrierar faktikst vecka för vecka. Jag har tur om jag går ner med tanke på att jag inte äter typ det jag borde äta. Jag äter ju knappt något kött längre. Knappt grönsaker och sånt, jag ligger nästan bara hemma framför datorn och tjockar mig med godis och sånt gott och onyttigt!
Men tack igen!


Ni är bäst, vet ni det hihi!

och ni gör det igen!

Publicerad 2011-03-09 18:35:56 i Allmänt

Jag får inte nog av alla fina kommentarer som jag får! Ni är för söta, det är sånna som ni som får mig att vilja fortsätta blogga! Åh jag blir galet glad!
Till er som inte minns inlägget. Det handlade ju om att folk fortfarande besöker min gamla blogg haha. Ni är så underbara fina läsare!

Redigerat

Publicerad 2011-03-09 14:13:06 i Allmänt

REDIGERADBILD; Färgglad, varm och sommrig
Jag vet att bilden är sjukt överredigerad men bilden får mig verkligen att längta sjukt mycket till sommaren!
ORGINALBILD; Grå, trist och tråkig
You can turn the winter into summer

65.6

Publicerad 2011-03-09 12:04:19 i Allmänt

Nu är det andra veckan i rad som vågen visar runt 65 vilket är toppen! Den här gången hoppas jag inte att vågen ljuger för mig haha! Men det är bara till att kämpa på för att komma ner något kilo till. Tror dock att jag måste börja träna någonting igen. Börja simma igen kanske.. Äsch det orkar vi inte! Jag får ta det som det kommer haha.
Godmorgon förresten, jag måste börja städa. Orkar inte eller rättare sagt vill inte ligga i sängen hela dagen. Blir ju lätt så när man är ledig från skolan och inte har någonting att göra.
Men that's life isn't it?

W/C

Publicerad 2011-03-08 22:15:09 i Allmänt

Gud vad temperaturerna ändras fort!
Smet typ en kvart tidigare från skolan idag för jag skulle träffa Nelly och Victor för att följa med Nelly till Teleborgsslottet. Gick till stationen och väntade på Victor som kom typ jätte sent haha.. Träffade en ny kille, patrik tror jag han hette ? Vi tog oss upp till slottet på typ en timma? Fotade lite eller Nelly fotade skon, mig och Victor haha.
Tog oss ner till TC sen gick vi in på ica, tog bussen ner till stationen och fick vänta en timme tills nästa buss gick igen. Kom hem, träffade Amanda och sen gick vi till gården direkt efter jag hade varit inne en snabbis och bytt jacka. 

På fredag kanske vi ska på bio, jag Nelly, Adam och Victor, höhö fatta pardate? Eller nä, kompisdate med ett par inkluderat typ. Nu ska jag kolla på Flubber sen sova, det har varit en riktigt jobbig dag. Mysig, men jobbig!
Här kommer några bilder från dagen
'

soligt

Publicerad 2011-03-08 14:42:37 i Allmänt

Gud vilket jävla väder det är ute! Så sjukt underbart fint väder! Bra det med tanke på att Nelly jag och Victor ska gå upp till teleborgsslottet sen. Nelly vägrade ta bussen pga vädret. 
Jag Rebecca och Felicia gick ut och tog lite fina bilder höhö! 
Söta vi är!

haha?

Publicerad 2011-03-08 12:29:51 i Allmänt

Varför är det fortfarande folk som kollar på min blogg? Dock lite kul faktiskt haha! 

bad mood

Publicerad 2011-03-08 08:35:40 i Allmänt

Hello gorgeous readers. Hade en riktigt dålig dag igår efter skolan. Eller efter jag hade kommit hem till Amanda i alla fall. Trodde att jag skulle bryta ihop totalt ett tag. Men det gick över efter jag fick sova. Vet ju dock inte om det är så överdrivet mycket bättre idag för det lär ju inte direkt gå över eller hur?
Men jag ska försöka lägga det här bakom mig idag sen får det gå hur fan det vill.
Nu taggar vi 6 timmar media igen, fyfan vad lamt men vad gör man? 

Efter skolan träffar jag Victor, dagens höjdpunkt förstås!

förlåt

Publicerad 2011-03-07 21:36:00 i Allmänt

Jag vet att det är jobbigt, jag vet hur det känns. Fem månader stod jag ut med det och det var fortfarande lika jobbigt. Jag tycker det är jobbigt nu också. Men snälla, låt mig försöka.. Snälla, finns kvar sen. Du betyder ju så jävla otroligt mycket för mig.. Allt vi hade, allt det som var så bra men vad hände? Ingen vet ju.
Alla vet ju vilka känslor jag har, till och med du. Jag är ledsen, jag saknar dig förmycket. Men jag måste göra det här.

Remeber I will always love you..

Svar på era frågor!

Publicerad 2011-03-07 19:07:59 i Allmänt

1. älskar du mig?
det vet du att jag gör! (Nelly)


2. Hur många har du legat med?
Jag har haft sex med två stycken

3. Hur gammal va du första gången du hade sex?
Jag hade precis fyllt 14

4. Vad tycker du om dina bröst/rumpa?
Jag gillar värken mina bröst eller min rumpa. Jag tycker att mina bröst är alldeles för stora. Min rumpa har jag inte så mycket att säga om. Men jag börjar få bättre självförtroende om det när jag hör att folk säger att jag har fin kropp, bröst och rumpa!

5. Är du bisexuell?
Haha, nej jag är inte bisexuell även om folk kan tro det med tanke på alla tjejer som jag faktiskt har kysst och pussat. Men man är ju inte lesbisk bara för man kysser sin tjejkompis eller hur ;)?


6. Vill du bli fadder/gudmor till våran lilla bebis? :D<3
Till alla som inte vet det som läser min blogg så ska jag bli faster i Augusti. Och Emelie här är mitt svar till din fråga – KLART SOM FAN ATT JAG VILL! <3

7.Vad tycker du om alkohol/rökning/snusning?
Jag har inte så mycket åsikter om det egentligen. Jag dricker och jag röker när jag själv vill men jag har dock aldrig prövat att snusa. Jag tycker att tobak i alla vägar är onödigt och väldigt dumt men jag röker ändå ibland det var en sak som höll mig borta från rökning- en sak. Folk tror att jag föll för grupptrycket men det gjorde jag inte, det var mitt egna beslut. Jag är inte beroende. Alkohol är underbart enligt mig, nu lät det som om jag super varje helg men det gör jag inte. Jag dricker kanske 4 cider då jag dricker. Jag kan dricka kanske en gång i månaden inte ens det.



8.Du verkar ha ett bra självförtroende, tycker du själv att du är snygg? :)
Ja, mitt självförtroende är väl nästan som alla andras. Jag kan tycka att jag är snygg ibland men bara om jag har smink på mig. Och med smink nu menar jag inte tre ton foundation och ytterligare tre lager puder och typ 5 lager mascara. Utan några lätta streck med ögonbrynspennan och ett halvt lager mascara och tunt lager puder. Jag tycker inte om att se mig själv osminkad och gillar därför inte att visa mig osminkad. Men jag tycker inte att jag är ful kan jag väl inte påstå :)

9.Hur många besökare har du per dag?
Jag har mellan 40/50 besökare som minst per dag.

10. På facebook upptäckte jag att din x-pojkvän är singel, vill du ha tillbaka honom?
Ja, han är singel igen och jag är ledsen för hans skull för jag vill att han ska vara lycklig. Vi har börjat prata väldigt mycket nu på sista tiden och jag kan erkänna att jag fortfarande har starka känslor kvar för honom. Men många av mina kompisar säger att jag inte ska gå tillbaka till honom för dom vill inte se mig sårad igen och det är hårt för mig att höra med tanke på att de en gång sa att vi var så söta ihop. Men i nu läget kan jag inte svara på om jag skulle vilja ha tillbaka honom. Jag gillar allting med honom och även om han inte insåg eller inser det så är han sjukt jävla bra för mig.

11. Vad är det som pågår mellan dig och Viktor? 
Måste bara rätta till stavfelet och skriva Victor haha..
Men oj vad många det är som frågar det men jag förstår er, nyfiket är ju en del av vardagen ;)
Jag och Victor gillar varandra, jag har inte känt mig såhär pirrig i kroppen på nästan ett halvår nu. Men jag kan faktiskt avslöja att vi är tillsammans.

12. Gillar du o suga kuk?
Vilken smarrig fråga. Jag älskar det, hur kan man inte älska att få in en mänsklig kroppsdel i käften som man nästan kvävs av? ironi

13. Har du haft analsex?
Nej, jag har inte haft det och är glad för det. 

14. Finns det något som du längtar till riktigt mycket?
Just nu längtar jag tills jag blir faster, jag har tjatat på min bror och hans flickvän att dom ska skaffa barn hur länge som helst nu. Och äntligen så sker det haha! Så jag längtar riktigt mycket till Augusti!

15. hur är du som person?
Oj, jag som person är väl rätt galen av mig. Jag älskar att få uppmärksamhet. Jag ställer alltid upp för mina vänner om de behöver prata eller om de har problem. Jag försöker finnas där för allihop 24/7

16. Hur lång är du?
Jag är 1.68 om det stämmer sen sist haha! Det är jätte många som tror att jag är över 1.70 så folk blir alltid lika förvånade när jag berättar hur lång jag är haha!

17. Vad använder du för smink när du ska festa och när du är i skolan?
Hm, alltså det är ju olika. Men jag har faktiskt börjat sminka mig lite mer nu för tiden. Jag älskar smink och jag ser upp till alla som verkligen kan med smink. Önskar jag kunde sminka mig haha.
Till frågan, jag använder oftast bara mascara sen böjer jag mina fransar. Jag målar mina ögonbryn annars ser det ut som att jag inte har några. Puder använder jag för att jämna ut och få bort mitt röda face haha. Jag har slutat använda foundation för jag fick så sjukt mycket finnar av det. Sen använder jag solpuder på kinderna.
Till fester kör jag på svart, eller oftast svart. Jag är kind of beroende av svarta sminkningar. Så då gör jag det bästa av situationen och försöker sminka mig så bra jag kan hehe..



18. Hur många gånger har du varit kär och vad hette den/dom som du var kär i?
Mysig fråga! Jag har varit kär 3 gånger sammanlagt. Jag har haft sjukt många pojkvänner haha.
Min första ”förälskelse” var med Jonatan som jag var tillsammans med när jag gick i årskurs 4 sött va? Vi var tillsammans i tio månader.
Min andra lilla crusch var när jag började sjuan och jag blev tillsammans med Ludwig, jag var jätte kär i honom hihi. Vi var dock bara tillsammans i 3 månader.
Men min första riktiga kärlek var med Christoffer. Mitt x som en del vet. Vi var tillsammans i 27 månader sammanlagt typ. Men vi hade ett avbrott emellan och var ifrån varandra i tre månader.


19. Är du nöjd med din kropp?
Jag är både nöjd och inte nöjd med min kropp haha :)

20. Vad på kroppen är du mest nöjd med :)?
Jag är mest nöjd med min midja tror jag. Eller egentligen hela formen på kroppen. Sen finns det ju förstås nackdelar.

21. vad lyssnar du på för musik? 
Jag lyssnar på låtar som jag fastnar på. Jag har inte direkt någon ”musikstil” jag tar låtarna som de kommer typ.

22. Vad tycker om du om homosexualitet?
Jag har inget som helst emot homosexualitet. Jag vill ha en kompis som är homosexuell faktiskt haha!

23. hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sen Juni 2009. Men bloggen skapades när jag gick i sjuan men då kände jag att blogga var ingenting för mig och jag visste inte ens hur man loggade in. Jag kunde inte ens mina inloggningsutgifter haha. Jag bytte blogg efter att ha bloggat på den gamla i ett år. – Emeiliawesterberg.blogg.se

23. Redigerar du din ögonfärg? Jag har ju sett att du har olika färger på dina ögon på en del bilder. Vad har du för färg egentligen?
Intressant fråga. Mina ögon skiftar färg beroende på ljuset, vet inte om det är så för er också? Jag redigerar alltså inte min ögonfärg. Jag kan ta bilder som är till för att ögon och sådant ska redigeras. Bilderna till vänster är inte redigerade eller några linser. Bilderna åt höger har jag linser på två av bilderna, den mittesta är redigerad.
Min ögonfärg är blågrå,ljusblå

 

Tack för alla frågor, det var ett rent nöje ;)

pict

Publicerad 2011-03-07 18:32:24 i Allmänt

Hur tråkigt får man lov att ha..?
Tackar Amanda som behövde färga sitt hår haha! 
Tror det börjar bli min hobby, att färga hår! 
Jag längtar galet mycket tills imorgon.. Det är ju sjukt.

answer

Publicerad 2011-03-07 12:29:50 i Allmänt

Hallihallå, just nu sitter jag och svarar på alla era frågor. Det kom inte in så många men jag är otålig och orkar inte vänta med att lägga ut svaren haha. Men ni får svaren antingen senare under dagen eller ikväll, så passa på att fråga nu innan jag stänger igen höh.

Sex timmar media

Publicerad 2011-03-07 08:12:31 i Allmänt

kände för att varriera mig lite idag så - dåligmorgon (varför alltid säga godmorgon för?) 
Helt otroligt att jag faktiskt somnade vid tio igår jag brukar alltid somna efter klockan ett så det är faktiskt ett plus med tanke på de få timmarna jag sov här om natten.  

Jag var sjukt jävla trött idag när jag vaknade, det andra pluset idag var att det faktiskt var ljust ute när jag vaknade vid sex. Underbart ju.
Jag funderar på att sova lite innan jag börjar lektionen typ, 9 minuter. Det hade varit riktigt skönt. 
Jag ser inte fram emot sex timmar media idag, suck.

Knas

Publicerad 2011-03-06 21:19:56 i Allmänt

Jag tycker att det är så sjukt att jag inte är trött än.. Konstigt med tanke på att jag bara sov 3 timmar i natt. Inte det bästa kanske. Jag kommer ju dels inte kunna somna sen med tanke på att det är söndag. Jag har den tendensen att jag aldrig kan somna på söndagar och onsdagar fråga mig inte varför. Det spelar ingen roll om jag har varit uppe hela natten eller inte det går bara inte somna. Fy inte okej alls. 
Men jag ska snart stänga av datorn och försöka sova i alla fall. Borde verkligen försöka med det.
Sucks.
Cute eller hur, du är så fin!
Tror dock jag börjar bli lite trött nu.

want to scream out spring!

Publicerad 2011-03-06 19:39:51 i Allmänt

Gud vilket härligt väder det har varit ute i helgen. Idag innan jag skulle hem från min fina flicka så la vi oss på våran bästis kulle och pratade massvis och bara njöt av solen!

Som rubriken lyder. VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR <3

Jag älskar våren, man blir pirrig i hela magen!

Möt min nya vän- blåmärket

Publicerad 2011-03-06 18:17:10 i Allmänt

Den här lilla vännen kom och hälsade på igår efter att Marcus typ.. klämde mitt fett på mitt lår haha. Det är blått, stort och fint, såsom ett blåmärke ska vara! Jag älskar det, det klär mig.
Dessutom har jag minst tre nya blåmärken på högerbenet, vart kommer alla ifrån?

halv sju

Publicerad 2011-03-06 12:44:09 i Allmänt

Fyfan vilken natt.. Inte på ett dåligt sätt eller så. Vi gick och la oss runt fyra. Victor och jag låg vakna till halv sju? HALV SJU?! vad tänkte jag med där? Tre timmars sömn, wonderful! 
Killarna åkte just hem, Nelly och jag ska ut och gå en sväng i det finfina vädret.

Bloggar mer senare, yupp!
puss

V/R

Publicerad 2011-03-06 03:11:27 i Allmänt

Nattinlägg var ett bra tag höhö. Sitter i Rottne med Nelly, Victor, Timmy, Marcus och Adam. Vi har haft typ filmkväll eller något. Sjukt att klockan är tre, jag är inte ens trött höhö.

Var i stan idag och pattrulerade runt, kollade inte direkt efter kläder. Umgicks bara med Nelly och Killarna.
Var i stan från halv två till halv sju, sen kom vi hem hit.

Nu ska vi försöka laga mat eller något. Jag har ätit en fjärdedels pizza idag? Ge mig mat..

-> glöm inte den underbara frågestunden<-

Publicerad 2011-03-05 13:00:00 i Allmänt

TIDSINSTÄLLT
Jag vill bara påminna er om frågestunden. Frågorna som jag har fått än så länge är ju underbara haha! Love it just keep going! Hitta frågestunden här

Nu är jag i stan med min fina Nelly. Skulle träffa Victor också. Tror Nelly ville träffa Marcus och ÄDÄM höhö mina nya homies typ. Nä, men haha.
Okej men så ni vet, glöm inte frågestunden och inga frågor är för dumma.. eller jo men jag svarar på dom ändå!
puss haj. PS haj är en varelse som lever i vatten. Typ.. hav? haj alltså.

Desmond the moon bear! How did I get here?

Publicerad 2011-03-05 10:37:05 i Allmänt

Det är lördag och jag är redan uppe, det känns helt awesome.
Nelly väkte mig vid sex över nio, jag sa inte innan nio haha söt är hon.
Jag ska göra mig i ordning för jag ska med bussen till stan tjugo i ett. 

Haha, jag tänker på Nelly varje gång jag äter kalas puffar nu.. Sist hon åt det så skulle hon kasta i en puff i talriken men den fastnade på hennes finger haha fyfan vad jag skrattade.
Nä, måste börja stryka ner mitt hår nu annars hinner jag inte haha, fetto hår.
Kommer ett inlägg senare!
puss

Bloggen åt felicia

Publicerad 2011-03-04 23:09:25 i Allmänt

Jag hjälpte min fina vän Felicia att fixa iordning hennes blogg nyss. Jag blev faktiskt nöjd, sen är ju frågan om hon blev nöjd eller inte haha. Hon kommer inte våga säga nej heller haha..
Kolla hennes blogg här eller tryck på hennes namn!
Du är fin felicia, puss på dig snyggface <3

frågestund <----

Publicerad 2011-03-04 19:22:44 i Allmänt


Det var ju ett förbannat bra tag sedan nu så jag tänkte köra igång en liten frågestund faktiskt. Beroende på hur många frågor som dyker upp. Jag svarar ju förstås på de få som säkert kommer komma också men jaja.

ni kan reglerna, NI frågar JAG svarar, vad som helst närsomhelst. Anonyma, icke anonyma det avgör ni själva. Jag dömmer inga som helst frågor. Jag lär svara på allt. Släng gärna in lite vågade frågor, älskar sånt haha ;)

Varsågoda, den avslutas när jag typ.. säger till höö

Big aaw!

Publicerad 2011-03-04 18:38:20 i Allmänt

Haha fyfan vad söta läsare man har! Helt galet ju, blir så jävla glad av sånna kommentarer stora feta kyssar till er allihop!
mitt hjärta slår dubbelslag för sånna som er!<3

Inte okej

Publicerad 2011-03-04 18:26:28 i Allmänt

En fin låt, ja
Alla vet ju hur förbannat jävla jobbigt kärlek kan vara, eller hur? Men vad gör man när kärleken alltid fuckar upp sig som det ALLTID gör för mig. Jag vet varken ut eller in, visst det gör jag väldigt sällan men vafan.
Men att aldrig veta vad man ska göra är så himla frustrerande. Jag vet vad jag borde göra jag vet vad jag egentligen ska göra. Men som sagt att aldrig vara helt säker är inte det lättaste.
Jag börjar bli rätt van vid att mitt kärleksliv fuckar upp sig totalt så varför gråta över spilld mjölk? Jo för att den spillda mjölken kanske var värd någonting? Någonting som var så jävla bra. Men när alla andra säger en helt annan sak blir jag ännu mer förvirrad än vad jag redan är. Men nä jag vet inte längre. Jag orkar inte tänka mer. Jag vet vad jag ska göra, det enda rätta. Fuck this shit
I'M OUT.

Bow

Publicerad 2011-03-04 12:27:14 i Allmänt

Idag körde jag på min fina lilla rosett, tycker den är lite söt. Jag har fått massvis med kommentarer om den.
Underbart med fredag, jag har längtat hela veckan höhö. 

Det hände mig en knasig sak idag på bussen.
Jag och Amanda sitter och pratar om en del saker. Och så kliver det på en kille på bussen, både Amanda och jag kollar på varandra, men Amanda reagerar inte på samma sätt som jag. Jag börjar skrika "fuckface" till killen.
Amanda kollar på mig lite konstigt sen fattar hon vem det är.
Haha, det var ju ingen mindre än Victor som gick på, vadå paff? Visste inte ens att han åkte den bussen så ja, det kom som en chock för alla tre tror jag haha. 

Nu måste jag börja jobba på mitt förbannade svenska/media arbete. Vet inte ens vad jag håller på med.. Suck
puss

känns bra att vara saknad

Publicerad 2011-03-03 18:28:33 i Allmänt

Dagens sanning ja.
Just hemkommen från stan, eller just och just, för en timme sen haha.
Träffade Victor en stund, det var mys även om det var kallt ute..
Tog mig från skolan till stationen, samt sprang igenom ett par affärer samtidigt. Hittade ingenting vad jag vet haha. 
Jag älskar att det snart är helg, men jag vet redan att jag kommer sova bort den här helgen om jag kommer fortfsätta vara såhär trött. Lamt jag vet.
Jag ska försöka få bort min huvudvärk, fen är hemsk. Suck my balls huvudvärk.
Dagen slutade bra för mig i alla fall, eller hela dagen har varit bra så vi fortsätter så nu tycker jag
puss

30 minuter

Publicerad 2011-03-03 09:59:37 i Allmänt

Hej och hå vad det går undan. Jag är redan klar för skolan, kör på förfan!
Jag låg och försökte somna till knocked up igår men det gick inte så vidare bra. Somnade vid typ två mys. Tur att man hade sovmorgon idag i alla fall! Sitter och hostar upp mina lungor, pallar verkligen inte mera. Att vara sjuk i över en och en halv vecka är inte okej. Hade jag fortfarande gått i högstadiet hade jag velat vara hemma, men nu vill jag inte det för att man missar så jävla mycket och man måste dit på min lediga onsdag, nejtack. 
Nä, jag ska ta och borsta tänderna och göra sånna där onödiga saker innan jag sticker till bussen.
Låter kanonis.
Cu Latör!

Nails

Publicerad 2011-03-02 17:38:18 i Allmänt

Nu ska jag fixa mina naglar, har inte gjort det på ett tag. Man blir ju så sjukt sugen!

7 år

Publicerad 2011-03-02 16:03:21 i Allmänt

Nu har jag städat mitt rum och det ser bra ut, gött. 
Jag råkade slå sönder en spegel innan, eller slå och slå jag tappade den i golvet. Eller den tappade sig själv i golvet för den låg i sängen och jag gick i sängen så den trillade ner, okej det blev för mycket. Vi gör det enkelt, en spegel gick sönder. Så nu räknar vi med 7 års olycka typ. 
Jag gick på knä i sängen innan (det lät fel) och så fick jag en lampa ögat när jag dammade av sängkanten samtidigt som jag slår ner en tv kontroll på golvet så alla batterier trillar ut och ja. Jobbigt läge.
Jag snubblade över alla sladdarna som ligger på golvet. Alltså jag pallar inte med otur. Men jag antar att det bara är jag och min vanliga otur. Liksom allting går sönder för mig, kläder, nya dyra saker liksom nä inte okej. 

Mina nya hörlurar blev stulna om ni minns, så jag köpte nya likadana men dom gick sönder fast dom funkar ju fortfarande men ah. Jag köpte en vinter jacka tidigt den här vintern, den gick sönder i dragkedjan så jag lämnade in den. Den jag har nu (likadan) gick sönder i fickan av en anledning som jag inte tänker ta upp för det ger mig dåliga minnen. Den gick även sönder på sidan, det är som att den spräcktes för att jag var för tjock eller något haha.

Förhållanden och vänskapsband går också sönder för mig, men det är ju en annan femma eller?
Okej fuck this shit, nu ska jag tända massa doft ljus och stänga dörren till mitt rum så det luktar gott här inne sen.
vackert.

WHAT THE F?!

Publicerad 2011-03-02 13:46:40 i Allmänt

Vad fan är det här nu då blogg.se? Jag kan varken se mina senaste inlägg, eller min statistik? Sucks so hard do you know that? Bäst för er att allting inte har fuckat upp nu.. 

Men allvarligt?

Publicerad 2011-03-02 13:36:00 i Allmänt

Varför är jag så jävla trött? Jag var inte såhär trött under lovet och då gick jag ändå upp i tid, dvs innan klockan elva varje dag nästan. Idag vaknade jag tjugo i ett, men varför? Jag gillar det inte alls. Jag sover bort mina lediga dagar, och man hinner inte med ett dugg.
Men nu, slut på allt gnäll. Jag måste börja städa mitt rum, sen ska jag nog fixa iordning mina naglar!

Magen under datorn

Publicerad 2011-03-01 22:27:57 i Allmänt

Ligger i sängen med min dator på magen, den är så varm och skön hihi. En fruktansvärt bra magvärmare måste jag säga. Ska nog bädda ner mig under täcket och kolla på film. Låter som en toppen ide.
Mina avsnitt av älskade Californication är slut nu.. Säsong fyra finns inte att ladda ner.. Panik typ. 
Okej, vi hörs imorgon finisar. jag måste sova eller något. haj

Ledig dag

Publicerad 2011-03-01 21:15:38 i Allmänt

hej och hå vilken glep uppdatering det har varit idag. Men jag har inte haft blogglust.
Kan ju säga att jag vaknade vid ett idag av att mamma ringde och frågade vad jag gjorde. Hade hon inte ringt hade jag sovit vidare till typ två. Det var riktigt skönt att få sova ut i alla fall.

Jag tog en dusch, gick ut, kom in, gick ut med Amanda. Gick hem till Amanda, gick bort till Rebecca och färgade hennes hår ljusare har inte sett resultatet än. Amanda och jag gick till gården som alla andra tisdagar. Det var lite dött där men vad gör det. 
Ja, vad händer imorgon då.. Jag är ledig som varje onsdag vilket är underbart. På torsdag funderar jag på att ta sovmorgon och skippa idrotten eftersom att jag ändå inte ska vara med. Med tanke på att jag har varit sjuk i över en vecka nu, nej jag är fortfarande inte frisk därav stannade jag hemma från skolan idag. 


Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela