´

Pojken som kallades det

Publicerad 2011-10-31 20:39:33 i Allmänt

Måste uppdatera om att den "onecigen" jag la upp tidigare verkligen inte var till mig haha.. Det ska bli en lite sen present till min mormor. 

Laddade ner ljudboken pojken som kallades det. Ligger och lyssnar på den nu, hemsk är den. 
Zumban var riktigt jobbig innan, ansträngde mig mer idag än sist. Med tanke på att jag varit sjuk så orkade jag inte så mycket, blev andfådd efter första fem. 

Bastade när jag kom hem, är riktigt slut i huvudet nu. Kommer inte orka upp imorgon. Hehe.

I taket sitter styrkan

Publicerad 2011-10-31 17:22:43 i Allmänt

Fick visst med mig en tiokilos boxningssäck med mig hem från Ullared.. Nu ska den bara hängas upp så kan jag börja träna lite igen. Känns toppen. 
Påtal om träning, ska ner och dricka vatten, sen blir det ett pass Zumba. 
Imorgon kommer min efterlängtade lillasyster hit. Vill skjuta henne för att hon kommer så tidigt med tanke på att jag måste ta bussen kvart över åtta.. Men tur för henne att jag älskar henne ändå!
So love you!

Onecig

Publicerad 2011-10-31 17:10:28 i Allmänt

En perfekt julklapp eller en födelsedagspresent till folk som vill sluta röka!
Får se hur det går :)

My favourites

Publicerad 2011-10-30 16:26:34 i Allmänt

Köpte en ny favorit parfym igår - "Have fun" som luktar precis som godis! - Juste Julia Tjernberg, nu luktar jag lika gott som du! 
Fick även med mig efterlängtade Vaniljparfymen hem. Sen har jag ju min Laura Biagiotti och kopian av Brittans. 
Tror jag klarar mig med parfymer nu ett tag ;) 
Ska dock köpa en parfym som jag är besatt av, eller kanske två.. Får se lite ;)

se passionen dö av kontroll

Publicerad 2011-10-30 13:47:50 i Allmänt

Ingen vidare blogglust just nu. Har lite ont i huvudet. Vaknade sent idag också, suck. 
Har målat mina naglar i en lite rosaglittrig färg med tanke på att det ser mer real ut. 
Lovade er att ni skulle få se mina inköp från igår. Får se om jag pallar haha.. Är slut i huvudet av någon anledning. 
Ner och ta en alvedon sen fixa i ordning mig i huvudet. Håret ser rent förjävligt ut.
Dålig bild men lev med det :)

Ulla red idag

Publicerad 2011-10-29 23:01:26 i Allmänt

Skulle upp fem idag, men klockan ringde inte så kom inte upp fören sex. Kom iväg lite senare än planerat. Köade en timme och tio minuter för att få komma in. Visar er vad jag köpte imorgon! Har just fixat naglanra och nu ska jag snylta på Nellys och deras vatten för att få en dusch.

Ha en fin kväll gott folk!

Sa någon lov?

Publicerad 2011-10-28 17:53:27 i Allmänt

Kom hem för en timme sedan ungefär och nu ska jag iväg igen, till rottne. Imorgon åker vi till Ullared, wey. Kommer vara fullt med folk! Undrar hur många armbågar och slag man kommer få mot sig eh.. 

Praktiken är slut också, fick med mig två chipspåsar, en 1½ liters cocacola och några små påsar godis som tack för hjälpen. 
Packa klart, sen ta bussen om 20 minuter. Hörs ikväll eller imorgon.. eller söndag. Ha en fin helg oavsett! Puss

blir så jävla trött

Publicerad 2011-10-27 21:34:00 i Allmänt

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Har en hel del jag vill men inte kan säga så det får väl heltenkelt bli tyst på den punkten. Måste få prata ut med någon, tur att jag ska till Nelly imorgon!  

Oavsett om jag varit hemma från praktiken hela veckan, utom dom tre korta timmarna i onsdags, för att jag varit sjuk. Så kommer det bli underbart skönt att slippa åtta långa timmar om dagen plus en halvtimmes väntan i blåst och kyla på bussen. 

Men imorgon ska jag ta nya tag, försöka i alla fall. Intervjun ska göras, frukten ska staplas och sen är det äntligen helg! Längtar så jävla mycket.

Mat

Publicerad 2011-10-27 18:16:10 i Allmänt

Har just lagat mat till familjen, tror jag kommer lyckas idag. Gjorde "min berömda" köttfärspannkaksrulle, väldigt långt namn.. Väntar på att själva pannkakan ska bli klar!

Torsdag två dagar tidigare.

Publicerad 2011-10-27 12:39:05 i Allmänt

Vaknade för en halvtimme sen, hur skönt? 
Ska spela sims hela dagen tror jag. Inte hela kanske. Lovade nästan pappa att jag skulle dammsuga huset så får nästan göra det för att göra honom stolt. 

Vaknade med ont i halsen idag, vafan? Förkylningen är i stortsätt över och så jag jag ont i halsen? Inte okej. Måste bli frisk inför helgen ju.. 
Har för mig att jag var sjuk sist jag var i ullared också haha.. Men en förkylninghar inte stoppat mig för något sånt innan. 
Helt sjukt vad den här veckan har gått sakta. I tisdags trodde jag att det var torsdag då det skulle bli onsdag.. Hur segt är det när det är torsdag idag..

beroendeframkallande

Publicerad 2011-10-26 22:18:46 i Allmänt

Blir hemma från praktiken imorgon också. Känns sådär bra. Fick ont i halsen innan så jag ska lägga mig i hopp om att det är borta imorgon. Jag ska lägga mig och drömma om mysiga saker nu. 
Noobade the sims nyss, herregud det är ju beroendeframkallande som allt annat i den här världen!

The sims

Publicerad 2011-10-26 18:09:46 i Allmänt

Satans skit vad störd man blir när man ska installera om the sims och inte hittar alla papper och koder man behöver. Tur att man har ett datageni i sin kompiskrets. Tackar Robert som hjälpte mig med skiten.. Nu kan jag nooba!
Ska dock installera året runt (?) och djurliv också moahhhha

Illamående och kyla, vilken kombination

Publicerad 2011-10-26 14:11:03 i Allmänt

Tjosaan, vädret ute suger ganska hårt. Lite därför man sitter inne i värmen. 
Åkte hem vid tio i elva idag efter att nästan ha spytt lite här och där på jobbet. Okej jag spydde aldrig men jag mådde riktigt illa. Skar mig dessutom på en jävla kartong? Tror tummen förlorade allt blod, illa.  

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och noobade the sims en stund (endast tills datorn inte orkade mer) Hade nog fortfarande suttit där. Den stationära är lite allmänt cp om man säger så.  

Sov hos min fina Nellpell i natt också, gud så mysigt det var. Och återigen började hon prata i sömnen. Hon pratade med sin storasyster Alexandra.. "Hur länge har du legat där nere då? Alexandra? Hur länge har du legat där nere?, jaha fett!" Hon är lite söt ibland.  

Ska ta mig en powernap tror jag, sisådär en halvtimme? Får se om jag är hemma imorgon också. Tror det är likabra så jag blir helt frisk. Får gå dit och fixa intervjun på fredag.. Skulle gjort den idag men något kom visst ivägen. Suger lite.

Mot rottne

Publicerad 2011-10-25 15:48:56 i Allmänt

Åker till andrahemmet i rottne om en halvtimme ungefär, lite mindre. Tillbringar natten där, imorgon - workwork
Galet vad långt hår_jag_har_fått!

smink i all ära

Publicerad 2011-10-25 15:10:59 i Allmänt

Att lite smink kan göra så stor skillnad på hur man känner sig egentligen, det är rätt sjukt. 
Känner mig så mycket piggare än vad jag nog egenltligen är. Tackar den människa som uppfann sminket.

Inbakad

Publicerad 2011-10-25 13:59:48 i Allmänt

Jag är inte bäst på det här, men jag försökte göra en inbakad fiskbensfläta.. Och bilden blev inte bäst heller för den delen!

strök till

Publicerad 2011-10-25 12:29:35 i Allmänt

Åh vad jag hatar den här jävla känslan, "hållatyst känslan". Man får en sak till sig som man blir ombedd att inte säga något, ni vet? Hatar känslan. Extra jobbigt om det är något som man egentligen måste få säga, men inte får. Låter väldigt komplicerat.  

Men jag har bestämt mig nu för att att gå tillbaka till jobbet imorgon och försöka köra dom tre sista dagarna trots förkylningen. Men fan vet, om jag kommer på kött och chark imorgon igen så går jag nog hem ändå. Hatar det stället. Orden som "Jag tror du ska få >stycka< lite kött sen, det skaver som fan och jag tror allt inom mig vill åka upp genom käften..
Hämtade upp lite rena kläder från källaren som jag ska ha imorgon. Strök även skjortan, tror det är första gången jag stryker en skjorta helt ensam. 

Det här lämnar jag till sist, men jag tror jag blev lite småkåt av doften som kom från sköljmedlet, drog upp gamla minnen ojoj så gott det luktade!

Bra VS dåligt

Publicerad 2011-10-25 11:36:30 i Allmänt

Att man kan må så bra men ändå må så jävla sämst. - Sinnet mår kanon men kroppen mår skit rent ut sagt. 
Vakna med helt igentäppt näsa, ta nässpray och sen blir det som en hel kran. 
Jag börjar bli trött på att vara hemma nu. Varit hemma sen i fredags (eftermiddag)  och knappt varit utanför dörrarna. Måste ta mig ut och få frisk luft tror jag. Åker nog till Nelly ikväll sen bussen därifrån till stan imorgon. Måste tillbaka och fixa intervjun, sen är resten nästan skitsamma. 

Vad jag nu ska med en jävla intervju till angående företagets internkommunikation går till? Om jag själv visste vad internkommunikation betydde så.  

Ska luta mig tillbaka, dricka mitt te och sen spela the sims tror jag..

90210

Publicerad 2011-10-24 22:23:04 i Allmänt

Hur i hela världen kan en serie göra en beroende? Helt sjukt, jag har kollat klart på alla 3 säsongerna, 4e säsongen har typ inte kommit ut än så den går inte ladda ner.. 

Börja på äldre håll med beverly hills 90210 minns att jag gillade det lite innan. Får väl se, det lär nog inte va lika bra som det nya!
Och en annan sak.. Hur snygg är inte Matt Lanter? Olala!

hög på att va sjuk

Publicerad 2011-10-24 18:56:56 i Allmänt

Ser mig i speglen, oj jag ser hög ut.. Kliar runt ögonen så är knallröd plus att näsan suger ut allt jag har inom mig typ. suuuper

Invaderade livet

Publicerad 2011-10-24 12:09:02 i Allmänt

Vad hände med inlägget jag skulle skriva igår? Tror jag glömde bort det. 
Jag är hemma idag, fick något liknande feber igår. En bra början på ont i halsen och nysningarna invaderade mitt liv.

Älskar att ligga på kvällarna och skriva sms så det ryker om tummarna, dock har jag inte många gratis sms kvar. Ca 500? Jag undrar hur dom ska räcka till den 1a november.  

Funderar på att starta den stationära datorn för att se om The sims fungerar. Menar bara att man måste ha något kul att göra om man har tråkigt och inte orkar anstränga sig så mycket. Tur att "febern" har gått ner lite alla fall, mår inte alls lika dåligt idag som igår. Höll på att trilla i bastun igår för jag blev så yr. Känns väldigt lyckat!

Sjuk?

Publicerad 2011-10-23 16:34:27 i Allmänt

Hela dagen har jag varit mega täppt i näsan, jag har nysit cirka 30 gånger idag. Hoppas jag blir lite bättre imorgon!
Känner mig dock på topp idag, humöret då alltså. 
Hihi ja, jag ser lite sjuk ut på bilden. Ser ut som jag ska nysa! Gulligt

motion

Publicerad 2011-10-23 13:06:47 i Allmänt

Otroligt att jag fick sova till halv ett idag. Lite onödigt länge kanske men tror det var behövligt, kommer ju inte få sova ut på sex dagar nu så man får ju passa på. 

Sitter nere i tvrummet och kollar ut genom fönstret. Förra veckan var nästan alla löven på träden gröna men nu är dom orangea, jag som väntade mig en fin höst med massa löv på marken i olika fina färger. 
Det är fint väder ute i alla fall, får försöka ta mig ut idag på ett sätt eller ett annat. 

Jag är jätte sugen på att börja simma igen, rogivande och bra motion. Tror jag bestämt fick lite bättre kondition under förra vintern när vi simmade varje söndag. Men jag måste försöka få med mor och far på det igen. 

Hitta någonting att äta, rostbröd med ost kanske..? Blir bortskämd på jobbet med all den goda frukosten!

Nystädat

Publicerad 2011-10-22 12:54:37 i Allmänt

Rummet städat, golvet både dammsugt och torkat. Alla saker på hyllorna+hyllorna torkade. Sängen är bäddad och nu har jag ingenting att göra. Om man skulle ta och göra någonting åt det här... 
Alla mina naglar gick av under måndagen. Det är inte sådär okej. Min tumnagel (den som var sjuk)  är numera längst. Lite stolt sådär.

Att något så svårt blev så lätt

Publicerad 2011-10-22 10:55:38 i Allmänt

Somnade innan halv elva igår, så otroligt skönt. Fick sova till kvart i tio idag, vaknade av att mamma skällde lite på Mysko för att han smög upp i soffan haha. Min bror höll på att dö av skratt.
Jag vaknade vid tolvtiden i natt och såg att jag hade 3 nya sms varav ett såg ut såhär
Om jag ändå kunde beskriva känslan.
Jag mår nog så bra som jag kan må just nu.
Dags att börja städa rummet och fixa lite.

naglarna och annat

Publicerad 2011-10-21 20:32:52 i Allmänt

Jaha, då var pizzan slut.. Nästan en fjärdedel ligger i kylen. 
Naglarna är fixade, tänkte jag säga men nagellacket är avtorkat och bastun är på. 
Är så sugen på att fixa naglarna med lösnaglar och sån skit. Men jag orkar inte det ikväll så gör väl det imorgon om jag fortfarande vill!  
Annars gör jag det nästa fredag istället så naglarna är fina när det bär av till Ullared ;) 

Ska snart gå ner till bastun för att tvätta av mig och tvätta håret sen ska jag sova!

Att man kan störa sig så brutalt.

Publicerad 2011-10-21 18:40:59 i Allmänt

Helt okej dag. Småseg dock. Jag hittade en paprika med skägg. Den var så gammal och möglig så det hade vuxit typ bomullsliknande skägg på den. Mysigt. 

Slapp stå ute i kylan och vänta på bussen idag alla fall. Pappa var inne i stan och skulle hämta lite saker och handla till imorgon kväll.  

Ikväll får jag tjocka mig lite, pizza står på menyn igen. Tror jag måste börja varriera mig lite gällande smak på pizzan. Sen blir det bastu med mor och far och sedan bingen! 

Imorgon kommer finbesök, besthest kommer på middag med sina föräldrar. Riktigt trevligt. 


Att man kan störa sig så jävla brutalt så man blir arg.

bageriet under praktiken

Publicerad 2011-10-20 21:57:43 i Allmänt

Här är två bilder jag tog under dagen jag var på bageriet! Mössan var väldigt fin måste jag säga!


Jag fick göra några nya muffins som aldrig hade gjorts i butiken innan. 
Åt vänster är det chokladmuffins med chokladtopping doppad i choklad. 
Åt höger är det citronmuffins med chokladtopping doppade i vit choklad.

Fick inte smaka så vet inte om dom blev bra! 

Och nu tänker ni säkert "sa hon inte nyss att hon inte kan lägga in bilderna från mobilen?" 
Update; Jag gick ner till datorn och förde över dom, sen därifrån till USB! Smart jag är!

Hur störande är det inte

Publicerad 2011-10-20 21:34:18 i Allmänt

- Hur störande är det inte är man har världens sötaste och tuffaste bild på sin brorson på sin telefon och man inte kan föra över bilder till datorn från mobilen? Kan bara med min andra dator men orkar inte gå ner! 
Älskar bilden på honom, en riktigt profet! Så söt är han

håret växer på som det ska-

Publicerad 2011-10-20 18:01:30 i Allmänt

- det går så jävla bra för mitt hår nu! 
Det sjuka är att jag gör nästan ingenting annorlunda mot vad jag alltid har gjort. 

  • Jag slutade ta shampoo i topparna, sen tog jag balsam i hela håret. 

  • Jag började klippa mig mer ofta - själv. Tar cirka 2-5 millimeter varje gång. 

  • Jag plattar det inte alls lika ofta. Mest när jag får tråkigt, plattar bara luggen 

  • Hade det mest uppsatt i somras. Det slits mindre av solen då. 



    Får jätte många kommentarer som "har du löshår eller" så drar dom i det och ser att det är äkta!  
    Det blir dels längre när jag plattar det så tummen upp!

Livet går vidare

Publicerad 2011-10-20 17:37:30 i Allmänt

Jag skar mig lite på tummen idag av någon orsak, såg att det var lite blod men jag har hört att livet går vidare. 
Det var cirka 2 cm långt hack och cirka 8 mm djupt. Man såg typ inälvorna. Ah okej jag var lite ironisk. Det var typ 3 mm långt och.... 0.05 mm djupt eller något. Och man såg inte alls inälvorna. 

Hade kolonial hela dagen, eller mejeri och kolonial. Bärabärabära. Skönt att slippa göra alla vagnar själv, var nästan hela dagen med min andra (tredje?) praktikkompis, Mattis heter han och går i nian. Nu vet ni vem han är. 
Blev rätt lagom sugen på chips och sånt tjockt efter att ha tömt nästan 5 vagnar med bara chips och godis. Tjockt. 

Påtal om tjockt, väntar på mat nu. Sen ska jag ut och träffa min Amanda. aamanda, aamanda ja tiden stannar när hon går förbiii ååå amandaa. 

Något liv? - nej
meningen med inlägget? -  Ingen aning
Trött? - Ja. Därav inlägget. 

Tror bestämt att det är fredag imorgon. Det vill säga helg efter jobbandet. Ja, det är fett

telefonjäkel

Publicerad 2011-10-19 21:11:37 i Allmänt

Jag förstår inte hur min mobil fungerar ibland. Den har börjat göra lite som den själv vill. Igår stängde den av sig utan anledning tre gånger. Idag ringde den till Christoffer tre gånger.. Jävla skit. Måste ha en ny snart. Mitt skal gick sönder ytterligare idag. Har jag ens visat hur mitt skal ser ut nu? Tror jag ska pimpa det lite och göra det lite roligare än vad det är nu. Här är en fin bild på min telefon!

Pyret och jag

Publicerad 2011-10-19 18:25:46 i Allmänt

Bebisen, bror och Emelie är här på besök. Så sjukt vad den lille godingen växer. Nästan så man hör hur det knakar. 
Väntar på att bastun ska bli klar så jag kan få tvätta mig efter dagens slit bland allt kött och alla frukter osv.  

Vädret ute är inte speciellt fint, blir så trött på det här. Och jag som sa i måndags "Tycker inte det har regnat så mycket den här hösten ändå." Sen nu ska det regna varje dag bara för det. Tack karma.  

Ska ner och gosa med pyret en stund! Happiness!

Kött&Chark

Publicerad 2011-10-19 17:25:52 i Allmänt

Sämsta dagen på praktiken hittils. Spydde nästan lite när dom sa att jag skulle vara i kött&chark delen, spydde nästan lite till när dom sa att jag skulle pröva att stycka köttet... USCH. 
Min handledare som jag hade idag försvann sen så jag gick till frukten och hjälpte Felicia lite istället. Gick runt och åt lite apelsin, kiwi och vindruvor gotte. 

Väntar på mat nu och min bebisJappe

Gillstrands

Publicerad 2011-10-18 20:22:45 i Allmänt

Vet inte om jag berättade att mammas jobbarkompis mailade mig och bad mig fixa en logga till deras dansband Gillstrands. 
Han skickade en bild till mig som var svartvit som han ville ha med röda konturer och frågade om jag kunde fixa det samt fixa teckensnittet på texten. Sagt och gjort, jag tog tag i det och såhär blev det. 
Såhär såg den ut från början

Jag gjorde allting i illustrator, teckensnittet fanns inte inlangt så jag fick rita dit bokstäverna (har lagt ner lite arbete på det)
Nu ser allting ut såhär. 

Bilden skulle användas till ett tryck till väskor. Jag fick hem ett exemplar av väskan idag, samt en LPskiva med deras låtar. As fett. 

En av deras låtar,> http://www.youtube.com/watch?v=_YpObUzKgwY < den är rätt svängig hihi

Farsan donar

Publicerad 2011-10-18 20:07:33 i Allmänt

Ja, då var badrummet utrivet. Hann inte få en hel förebild så det får bli en mellanbild. Men ändå lite kul att se "före" och efterbilder sen. Utan dusch ca fyra veckor kanske, får basta istället. Man blir så jävla trött av det, helt sjukt.

första av två saker, men motion fick jag

Publicerad 2011-10-17 20:37:01 i Allmänt

Känner att jag inte orkar något just nu. Jag vill sova, ska sova snart men pappa tvingade mig att äta så måste vänta tills dom kommer upp från bastun så dom kan göra mat åt mig eftersom jag är så slut i huvudet och inte orkar något. 

Första praktikdagen är avklarad, bara 9 kvar (räknar jag rätt nu..?) Orkar inte berätta om det, men jobbigt och lite kul var det. 
Fick vänta på bussen en halvtimme. Kom hem sen åt jag lite fort och så följde jag med mor min på zumba. Galet kul var det. Någonting man måste prova på i livet. 
Vat tvungen att basta också, vi har inget badrum just nu för det renoveras, så nu blir det bastu var och varannan dag i cirka fyra veckor.. 

Huvudet dunkar, måste sluta. Hörs imorgon.

2 veckor av praktik

Publicerad 2011-10-16 20:41:04 i Allmänt

Imorgon går jag ut på praktik i två veckor, det vill säga - Ingen skola på tre veckor. Höstlovet direkt efter praktiken!
Hoppas på att vi får det kul, det är jag och Felicia som kör på samma ställe som jag var på i nian. ICA yee, respekt. Hade sinnessjukt kul när jag och bästavän var där sist! Hoppas på lika kul igen.  

Borde försöka sova eftersom jag inte fick värst mycket sömn i natt. 

Ska även köra igång med Zumban imorgon. (Har sagt det nu ett tag, men mamma har inte kunnat..) Men imorgon så.

Städa... *poff* så var rummet rent

Publicerad 2011-10-16 17:42:19 i Allmänt

Jag måste städa mitt rum nu. Det är rena rama bombnedslaget. Fullt med saker på bordet, kläder som är smutsiga och kläder som är rena.. Måste tvätta, men tvättmaskinen är full med all annan tvätt. Jag har inga kläder, vad gör man?

grillen är startad

Publicerad 2011-10-16 15:22:21 i Allmänt

Grillen är tänd, potatisgratängen ligger på grillen och solen skiner. Så väldigt mycket underbart. Det enda som saknas är någon söt person man kan mysa med. 


Ligger i sängen och kollar på Rasmus på luffen. Han är så söt, och  han läspar!

Oh herregud

Publicerad 2011-10-16 14:45:36 i Allmänt

Jag fick inte blogga för Felicia innan vi åkte igårkväll så don't blame me. 
Jag kände att vi åkte dit lite för tidigt, alla kom ju runt tio. Att man aldrig lär sig. 

Tog lite bilder med kameran jag fick av Emelie igår, inte världens bästa men den duger till att ha med sig på stan osv.

Åkte hem runt tolv igår, mådde dåligt och var så trött så jag knappt kunde stå upp. Vilka fina vänner man har som hjälper till. 

Här är några bilder, samt min outfit! 


Kände mig översminkad, men felicia gjorde ett bra jobb!


orkar inte lägga upp fler bilder. 
Av någon anledning var mina skor helt kladdiga idag, min jacka stank öl pga att den låg i en pöl av öl. Usch.

Kvällens kommande outfit

Publicerad 2011-10-15 16:40:55 i Outfits

Osminkad och håret är inte påbörjat än. Fixar det i stan hos Felicia tror jag. Måste börja packa och så. 
Köpte blusen idag, matchar verkligen skorna!

Shopping & fullt ös

Publicerad 2011-10-15 10:06:27 i Allmänt

Drog mig upp efter att jag hörde Nelly prassla med godispåsen. Åt frukost och nu är vi snart påväg till stan. Ska även passa på att övningsköra också. 

Ska se om jag kan hitta någon snygg topp tills ikväll, min garderob är lite tom. 
Hem och packa, duscha och äta lite innan jag åker vidare till stan igen, ikväll blir det fullt ös med mina fina vänner. Cyaaaa

chans till VG

Publicerad 2011-10-14 09:05:58 i Allmänt

Helt otroligt att naturprovet gick så bra.. Hon sa att jag har riktigt goda chanser till VG i hela ämnet om jag fixar dom andra två proven lika bra. Kul när jag inte ens ansträngde mig till att plugga. 
Det går väl bäst när jag är minst förberedd. 

Nästa gång får jag väl läsa på VG frågor lite mer..

One

Publicerad 2011-10-13 17:58:56 i Allmänt

Det där med att ni skulle få bilder från idag.. Glöm det jag sa, jag la aldrig över bilderna till datorn.. Jag tog ut minneskortet - med bilderna på eftersom det var skolans.. 
Ska fixa dom imorgon. Men ni kan få en från Felicias facebook sålänge

Fotoshooooot

Publicerad 2011-10-13 15:30:45 i Allmänt

Gick upp med Julia till museet och skulle fixa någon intervju, vi spelade monopol istället much funnierrr. 
kom tillbaka till skolan så fotade therese mig och felicia. 

Fick klippa upp mitt kodlås idag som gick i baklås? Duktigt. Bilder kommer sen

what to say

Publicerad 2011-10-13 11:17:53 i Allmänt

Jag blev väldigt sugen på en grillad köttbit och mammas potatisgratäng.. Sugen på sommar alltså. 
Har vikarie på engelskan idag, hade det på svenskan i måndags också. 

Har media sen, redaktionsjobben sätts igång igen. Har inte den blekaste om vad vi ska göra. 
Fixa naturläxan när jag kommer hem sen. Om jag orkar, annars kommer jag med någon ursäkt imorgon. 

Får höras sen tuffingar!

simhallslektion

Publicerad 2011-10-12 17:24:25 i Allmänt

Dålig stil av er klassen. När vi hade vår lektion idag så kom det sex pers varav en inte var ombytt? Jävligt kul måste jag säga. Dock var det lätt att hålla koll på allihop men det gick inte genomföra uppgifterna som var sagt, men vi fick bra kritik av Henke. 

Huvudvärken kom tillbaka igen på bussen. Kunde inte sitta normalt, fick blunda hela vägen hem och lägga halsduken för ögonen. Sög. Sticker som fan i ögat fortfarande också, fattar inte vad felet är. Men ska pröva dom nya linserna sen, har tagit ut dom gamla nu så får se om det blir någon skillnad. 
Var och gjorde synundersökning igår, de ändrade styrkan på mitt vänster öga för hon trodde att jag överansträngde mig i skolan osv. Får väl se om det hjälper eller inte. 

Ska bädda ner mig under täcket nu, det är sjukt kallt i rummet. Undrar varför.. Höja elementet tror jag.

Pictures

Publicerad 2011-10-12 12:42:14 i Allmänt

Ett inlägg eller en blogg utan bilder är extremt tråkigt. Därför får ni lite bilder från gårdagen

Sovmorgon

Publicerad 2011-10-12 12:25:29 i Allmänt

Älskar att jag slapp ta 11.45 bussen till stan idag. Älskar att jag fortfarande ligger i sängen. Älskar att jag fick frukost (utan beställning) av Felicias söta mor. Älskar att jag är glad idag. Älskar att det bara är 2 heldagar kvar i skolan. Älskar att jag slipper skolan på tre hela veckor. 

Helt fantastiskt, vaknade en kvart innan veckarklockan ringde. Jag slog vad om det igår att jag skulle göra det utan "press". Felicias granne kom och knackade på dörren till rummet och sa att frukosten var klar. En fralla, två mackor och två koppar te senare ligger jag i sängen igen och väntar på att F ska komma ut från duschen. 

Återigen känns det som jag har en nål i ögat. Jag har blivit trött igen så får väl sova en stund innan vi ska ta oss till simhallen.

ÅÅH JAA SVERIGEEEE!!!!!!!1

Publicerad 2011-10-11 22:29:24 i Allmänt

Nej jag skojar, jag ville bara ha lite uppmärksamhet lala. Har just fixat och trixat med Felicias film till rörligbildlektionen. 
Sitter och pratar med Felicias familj, förstår inte hur Tova kan sova i det här oväsnet ;) 
Ska snart upp och lägg oss, sa jag att jag börjar halv två imorgon? Det är väldigt skönt.

Fototime

Publicerad 2011-10-11 16:54:10 i Allmänt

Är hemma hos Felicia. Spelar kort med Tova. Söt tjej dedär! 
Ska snart ut och fota lite så vi har någonting att göra. Börjar inte fören halv två imorgon, vilket sjukt schema man kan ha ibland. Slutade även tidigt idag, hade inställd fotolektion idag. 
Skaffa sig ett lite mer värdigt liv nu och göra något! Pöss

Home

Publicerad 2011-10-10 13:50:28 i Allmänt

Ny vecka nya tag. Ska försöka göra mig redo för ett pass med zumba ikväll om mor min ska dit. Känner för att förbättra förra veckans träningsvärk! 

Hade multimedia första lektionen idag, blev klar och lämnade in min julfilm. Den sög lite. 
Har svenska nu och kollar på brave heart. Den suger också, jävla massa krig och skit typ.  
Hatar krigfilmer. Jag vill hem istället. Sitter och tänker. 

Söt Ellen bjöd mig på godis, räddaren i nöden! 

Börja spara snyggt

Publicerad 2011-10-09 20:49:45 i Allmänt

Köpte ju den här sjukt tuffa tavelramen idag. Two in one så att säga. Det är även en spargris. Eller en spartavla. 
Praktiskt för mig som faktiskt sparar mina pengar. Alla mynt och små sedlar ska in.. Mestadels mynten. Ska även börja lägga undan 100 varje månad. Försöka med det i alla fall. Älskar att spara, känner mig så duktig. 
Nu tänker ni säkert "men hon kommer ju bara att öppna där bak och ta pengarna" svar- Ja, det kommer jag göra om det är AKUT. MEN då måste jag först hämta en skruvmejsel nere i källaren, och vem orkar gå ner dit ;)? 
Tror det är en av dom mest praktiska saker jag köpt!

Fiskelycka!

Publicerad 2011-10-09 19:03:52 i Allmänt

Dödstrött. Kanske skulle börjat med ett "Hej" men nä. 
Riktig fiskelycka den här gången. Det slutade med att vi åkte ifrån Tranemo med 7 lagom stora regnbågar! Tappade även 5 stycken, synd på det.
Kom hem idag vid fyra tiden. Tog längre tid än jag trodde. Lämnade campingen halv elva, sen åkte vi till fyndlagret och strosade runt där i 40 minuter. Körde ifrån Tranemo runt tolv tiden. Stannade vid Värnamo och drog donken. 
Stannade i Växjö hos min kära bror, sen körde vi därifrån vid halv fyratiden. 

Gick direkt hem till frugan och kollade på tv. Saknat henne en hel del, hon åkte till London förra fredagen tror jag det var.. Lagom mycket avundsjuk blev jag. 
Gick ner till Millis med Jonatan och Amanda sen vidare hem till dom och tjockade oss med millismat. Får träna lite extra i veckan heeeh.. 

Mycket bra bilder från helgen blev det inte heller. Orkar inte släpa med mig en fet kamera från stugan till andra sidan campingen(sjön).. Måste därför köpa en lite mindre lättare kamera! 

Well, ska hoppa in i duschen, spika upp en tavelram (astuff) sen välja kläder tills imorgon.. Mycket att göra innan man kan sova. 
Bild på nödvändiga och onödiga saker jag köpte idag. 
Stressboll - Onödigt
Strumpor - Nödvändigt
Parfym - Sådär nödvändigt
Rouge - Onödigt
Tavelram(sparbössa) - Nödvändigt
Lösfransar - Onödigt men kul
Kodlås - Nödvändigt

Söndagen påväg hem

Publicerad 2011-10-09 10:12:00 i Allmänt

Hoppas på att vi har fått några fiskar.. Och ja, det är fortfarande tidsinställt inlägg.. Heeeh.. Kanske ska börja med det istället? Nä men, jag är snart hemma så vi hörs då gullisar! 

dag 2 i Tranemo

Publicerad 2011-10-08 09:09:00 i Allmänt

Fortfarande tidsinställt inlägg.. Kan man inte blogga på två och en halv dag så får man lov att göra såhär! Mestadels för att få skriva av mig och för att få underhålla er lite..
Slänger in bilder när jag kommer hem på söndag, om nu inte kameran har gått sönder eller liknande.. (Frukta inte det värsta nu..)
Gammal bild från Tranemo.. Well någon gång..

Tranemo till söndag

Publicerad 2011-10-07 08:04:00 i Allmänt

Tidsinställt inlägg. Kommer inte ha något internet under fre,lörd och söndag. Kommer hem på söndag eftermiddag igen!
Hoppas på bra bilder och några fiskar!

Alldeles för tidigt. Eller sent

Publicerad 2011-10-07 03:28:57 i Allmänt

Känner att jag skulle behöva sova några timmar till. Pappa väckte mig tre, 28 minuter sen, exakt. Fy vill sova i bilen men det går ju inte alls för sig. 

Ni får några tidsinställda inlägg under helgen, så jag känner att jag bloggar ändå.. 
Ha en super helg på er! Puss

städa packa äta

Publicerad 2011-10-06 19:09:33 i Allmänt

Fyfan för att packa.. Man orkar ingenting, dels får ingenting plats i väskan. Ska bara köra ner massa varma sköna kläder och ingenting annat.. Mjukis, mjukis, onepiece, tjockiströja, tjockiströja, underkläder. Ja låter finfint.

Städa också. Måste slänga smutsig tvätt i källaren..

Sen var det dedär med maten också. Pizza blir det tydligen ikväll. Hawaii med dubbelbotten. Yum

konversation..

Publicerad 2011-10-06 17:58:10 i Allmänt

Med tanke på att jag har så många konversationer som blir så fel borde jag göra en ny kategori.. Meeen inte nu. 

Det här hände när jag kom hem från skolan.. 

Jag- Brrr, kallt.
Mamma- Vart har du varit? 
Jag- Va? 
Ma- Ja kom inte du utifrån nu?
Jag- Jo?
ma- Ja, vart har du varit?
Jag- Eh... På bussen? 
Ma- Men du var ju här nyss? Jag- Eh va? Jag kom just hem? 
Ma- Men vi pratade nyss, du stod bredvid mig?
Jag- Haha nej, jag har inte varit hemma mer än idag på morgonen?
Ma- Jag kan svära på att jag pratade med dig innan.
Jag- I telefon ja.. Du ringde mig för 20 minuter sen. 
Ma- Men du stod bredvid mig.. Undrar vem det var jag pratade med då.. 
Jag- Haha, du borde ha något fel..
Heelt sjukt

Bilder från idag!

Publicerad 2011-10-06 17:44:22 i Allmänt

Ocsh, äntligen hemma! Blev en väldigt lång dag i skolan trots allt. 
På median fixade vi en del bilder till hemsidan, var i studion ungefär halva lektionen och bara fotade! Galet kul. Mindre kul när vi skulle föra över bilderna, vilket tog över en timme? Klagar lagom på det. 

Här är smakprov på bilderna, mestadels skoj såklart hah!

Emma, jag & Julia
Julia och Emma

träningsvärk

Publicerad 2011-10-06 09:16:19 i Allmänt

Det lönade sig igår med idrotten och powerwalken med mamma. Idag går det knappt att resa sig upp från en stol eller från en säng om man ligger ner. Magen och låren värker som satan, skön känsla! Det var längesen jag hade sån här hård träningsvärk.
Kör på sista dagen i skolan nu. Engelskan börjar snart, sen är det media dags. Har långdag idag, rätt segt men rolig lektion på eftermiddagen, hoppas jag i allafall.
När jag kommer hem ska jag packa, sova och lite så. Jag åker till Tranemo i natt klockan tre.. Ingen sovstund där inte. Skönt att vara ledig imorgon.
Nästa vecka är sista veckan innan praktiken och höstlovet. Tre veckor till höstlov, ledighet, frihet, well kalla det vad ni vill. Fyfan vad skönt det kommer bli!
Time to have lektion. Hörs senare.

Svar på tal "anonym"

Publicerad 2011-10-05 16:56:13 i Allmänt

Fick en mogen anonym kommentar innan. Något i stil med
"Kan man bli fulare? Inte undra på att någon kille inte vill ha dig så som du ser ut"

Svar på tal-
1. Ja, jag kan faktiskt bli fulare, om jag "anstränger" mig. 

2. Jag har inte påstått att någon kille vill ha mig, eller har jag? 

3. Jag har inte påstått att jag själv är snygg heller för den delen, jag har bara bra självförtoende. 

4. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Jag tar inte åt mig av skiten ni skriver. Det visar vilken nivå ni ligger på som skriver det, nivån under mig vill säga.
Att klanka ner på folk dels ANONYMT är så jävla fegt när ni inte vågar stå för det ni säger, skriver och gör. Ni är rädda för att jag ska få reda på vilka ni är bara. Har ni inget vettigt att säga, så säg ingenting alls - citat; Bambi

Ska jag vara ärlig, visst tar det emot någonstans när ni skriver massa skit till både mig och andra människor. Men jag tar absolut inte åt mig. Jag tycker synd om er patetiska människor som verkligen måste klanka ner på andra för att själva må bra. Vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta. 
Tänk efter innan ni skriver någonting. Puss på er

Tummarna upp!

Publicerad 2011-10-05 16:22:33 i Allmänt

Hann med 14.10 bussen hem, skönt. Hann dock inte mer än innanför dörren fören mamma frågade om jag skulle med ut och gå. Var snäll idag så vi körde ut bilen till volvo sen gick vi hem med varsin hund. Det var skönt att duscha när man kom hem sen alla fall. 
Hade flowin (?) på idrotten, jag tror det hette så.. Jätte kul och jätte jobbigt och jätte svårt.. Jag tyckte det var jätte svårt alla fall, mina saker som man hade under fötterna flög iväg åt alla olika håll.. Men det var ett välbehövt pass, jätte skönt. Känner mig jätte duktig idag! 

Ska ta och klä på mig, gå ner och prata med mamma om vad vi ska ha för mat sen får jag se om det finns något annat att göra!

Visst ser det enkelt ut?

dum huvud

Publicerad 2011-10-05 11:28:00 i Allmänt

Riktar rubriken mot mitt egna huvud nu så ni inte undrar vem som är dum i huvudet. Jag har haft ont i huvudet några dagar i rad nu, vet inte riktigt hur många, men det kommer och går. Vaknade med huvudvärk idag, inte så farlig utan det dunkar bara till lite rätt ofta. 
Får ta en alvedon och bita ihop så man klarar av den otroligt långa dagen i skolan. Har en timmes lektion idag och sen hem igen.. Osäker på om jag ens hinner med tio över två bussen. (Tror nämnligen att vi slutar vid två..) Men vi får väl se. Annars får jag vänta i 35 minuter eller 50.. Beroende på om kvart i tre bussen går idag. Wellwell, ska ta och göra mig i ordning och sen dra mig till bussen som går kvart i.. Får försöka sluta gå upp så tidigt på onsdagar.. Vaknade tio över tio idag. Gick ner och plockade ner tvätt från sträcket, hängde upp ny tvätt och startade till och med en ny maskin så man har lite kläder till tranemo. 

Juste, åker till Tranemo på fredag igen med familjen. Trevlans. 
Påtal om tvätten förresten, jag hade inga rena byxor idag så jag fick ta pappas byxor med målarfärg på.. Snyggt!
Fjortizzpaoaah <33333333

bäst

Publicerad 2011-10-04 21:18:34 i Allmänt

Har suttit och jobbat med filmen som jag gjorde i skolan idag. "Parodin om lärarna" skulle det blivit, men det blev inte mycket till parodi.. Eller lite kanske. Lyckades få ihop allting, med bra början och bra slut. Fixade en grym låt till och allt! Så duktig är jag, och jag som inte ens kan med premier.. Jag trodde det i alla fall.. Duktigt!

foto

Publicerad 2011-10-04 14:54:54 i Allmänt

Vår lärare blev inte så nöjd med våra höstbilder så vi ska ta om dom till nästa vecka. Nästan alla hade tagit bilder på löv osv, så han ville att vi skulle lägga ner mer energi på dom så, jag får helt enkelt inte ta en gammal bild ;) Han sa att det var fusk - MEN FÖRLÅT. Ska fixa det i tid den här gången. Slutar snart, äntligen.

Det gör inte ont längre

Publicerad 2011-10-03 21:47:48 i Allmänt

Känslorna svalnar visst av efter ett tag. Man tror inte det, men så är det. Nya känslor väcks and that's just beautiful. Jag är glad över det som var. But right now I just go ahead and live with what is currently.
Det känns bra att må bra. Jag mår så jävla bra.

Höstbilder

Publicerad 2011-10-03 21:01:04 i Allmänt

Somnade visst lite. Somnade halv sex typ, vaknade kvart i sex av att pappa skrek. Gick ner och åt sen upp och la mig igen - Smart. Tog en dusch och nu ligger jag i sängen igen. Kommer never ever somna ikväll, känner det på mig. 

Ska fixa fram min höstbild som blir min läxa till imorgon. Får leta upp den och hoppas på att jag hittar den.. Annars får jag ta något annat *Letar...Letar...Letar...* HAHA! Hittade den. Återigen får det bli en bild på min bebis
Jätte,jätte,jätte gammal bild som jag har tagit. Tror det är huvudsaken att det är jag som tar bilderna jag lämnar in?
Hittade även den här som knäpptes förra året ungefär samma datum.

Byxor och annat tjat

Publicerad 2011-10-03 17:22:43 i Allmänt

Hejhejhej! 
Hemma från en helt okej dag i skolan. Jobbade med den animerade filmen i flash och illustrator (Handling- Om en gran, kulor, ljus och sånt..) Kanske fixar lite på det arbetet sen så jag har något kul att göra.. 

Skrev klart vårat manus och spelade in radiopjäsen idag. Det var rätt kul att prata som en utlänsk mamma. Mamma till aladdin är man inte varje dag! 

Jag var så inställd på att följa med mamma på zumba ikväll men hon var hos tandläkaren innan och fick bedövning så hon vågar inte hoppa runt som en galning med munnen helt urstyr! Så nästa vecka... Om jag orkar. 

Var på stan innan och köpte hem efterlängtade byxorna!

visar bild när dom är på någon annan dag.

tacksam helg

Publicerad 2011-10-02 20:57:27 i Allmänt

Då var den här helgen slut. Känns som att det var fredag igår, vart tar dagarna vägen egentligen? 
Var så jävla trött i fredags efter jag kom hem från skolan och hade ätit och så. Gjorde mig i ordning lite väl sent så jag fick stressa. Gjorde inte så mycket, låg mest i sängen och pratade med Christoffer.
Igår gjorde vi kyckling och pommes.. Kycklingen smakade nästan bara vitpeppar och pommesen blev lika hårda som chips. Så maten var inte direkt någon höjdare, man blev mätt iallafall. 
La oss i sängen och slappade en stund sen gick vi ner och bakade. Gick upp igen och kollade på tv sen somnade jag. Vaknade tiotiden idag, gjorde frukost och gick upp till sängen igen. 

Kortfattat och bra, nu ska jag dra på någon film och sova. Helt otroligt att jag är trött. Hörs imorgon gullisar.
Jag saknar min lilla fis

News on my wall

Publicerad 2011-10-02 19:59:44 i Allmänt

Sallybally sitter uppe på min vägg tillsammans med mig själv och mina fina vänner. Känner att jag börjar få igång mina tavelklädda väggar nu som jag vill ha det. Syns dock att man ska ha massa hyllor fastsatta på väggen. Hade gärna velat ha en hel vägg med bara tavlor!

tavelramar

Publicerad 2011-10-02 18:39:53 i Allmänt

Mamma och pappa kom hem med nya ramar till mig. Så nu ska jag upp med nya tavlor på väggen! Uppdaterar sen!

citat

Publicerad 2011-10-02 17:44:02 i Allmänt

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

it's sunday

Publicerad 2011-10-02 16:12:45 i Allmänt

Det är söndag, vilket innebär tecknat, bullar och te. Inte riktigt kanske, men något bra på tv och något gått att tugga på så blir det perfekt. Ligger och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, vilket dom snart gör. 

fem minuter blev ca en timme

Publicerad 2011-10-01 21:44:04 i Allmänt

Fick tråkigt och ville ha något att göra så vi gick ner och bakade fem minuters kolor. Dock tog det nästan en timme eftersom att det aldrig stelnade. Och dessutom var det inte så gott som jag trodde. 
Ska lägga mig i sängen och slappa vidare nu.
Bjuder på en höstbild jag snabbt tog igår!

Snabbt

Publicerad 2011-10-01 16:08:04 i Allmänt

Bara för att jag ska hinna blogga idag så får ni ett snabbt inlägg nu. Har varit nere på ICA och köpt pommes till dagens middag. Kyckling och pommes - gotte. Ska ner och hjälpa Christoffer med maten nu, får se vart det här slutar jag som inte kan laga mat? 

Sov rätt länge idag, helt otroligt.. Kvart i ett åt vi frukost, kör hårt på den! Hörs kanske sen puss

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela