´

Snelhest

Publicerad 2011-08-06 17:39:50 i Allmänt

Älskar att ha en morbror som slavara lite när man säger till höhö. Just nu är han på nedervåningen och lagar mat åt mig. Kebab på grillen och pommes, gotte! Ska ner och hjälpa till lite faktiskt, vara lite snäll.
Känner att jag börjar bli sjuk, alltid innan skolan börjar. Kanske aldrig skulle gått utan jacka i regnet igår

Kommentarer

Postat av: © sarastille

Publicerad 2011-08-06 18:01:21

Hej! Vill du vara den lyckliga vinnaren som får välja ut smycken för 150 kronor, som sedan skickas hem gratis till dig inom några dagar? I samarbete med MissBella.se har jag nu startat en tävling på min blogg där jag den 8/8 drar en vinnare som får sina utvalda smycken hemskickade till sig. Vinnaren blir även länkad på min blogg med cirka 2000-3000 besökare om dagen! :) Låter detta intressant? Kika in länken nedan, en direktlänk till tävlingsinlägget, och läs mer;

http://saramagdalena.blogg.se/2011/august/tavling-i-samarbete-med-missbellase.html#comment



Om du inte är intresserad, inte vill ha reklam eller har fått den här kommentaren förut så ber jag om ursäkt! :) Hoppas att du deltar och att du får en bra lördag.

Postat av: Rebecca

Publicerad 2011-08-06 18:36:06

gött :)

Postat av: F

Publicerad 2011-08-06 18:51:51

Åh vad gott med kebab! För min del blir det inte lyxigare än havregrynsgröt och kaviarmackor! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela