´

Drama-queen emo i svart

Publicerad 2011-11-30 22:30:50 i Allmänt

Jävlar vilket hårt pass det var på idrotten idag... Dog nästan. Idioten till "instruktör" var idiot. Han kallade mig emo, drama-queen, du i svart. Han sa " du får priset för emo" Det sa han efter jag slagit i knäet i golvet efter att jag fick mjölksyra. Störde mig som fan. I början var det kul men inte efter ett tag. 

Följde med Nelly till ridningen och filmade henne där, åt och duschade när vi kom hem till henne igen. 
Har blivit beroende av ett spel på telefonen som Christoffer sa åt mig att ladda ner, sen säger nelly ÅÅÅ DET ÄR SKIT KUL!"  

Laddar min telefon lite nu sen ska jag sova. Lååång dag i skolan imorgon. Killme

Frågan är då - varför?

Publicerad 2011-11-30 10:24:13 i Allmänt

Har sovit så sjukt skönt i natt. Men jag vaknade lite för tidigt. Mitt alarm har inte ringt än, har varit vaken i en och en helv timme nu och min klokca ringer om tio minuter ungefär. Har inte gjort ett dugg sen dess att jag vaknade. Jag ska dricka mitt te och sen äta något innan jag åker. 

Åker till Rottne direkt efter skolan och sover hos Nelly, var ett tag sen nu. Och äntligen är toaletten klar här hemma! Nu ska det bara dit lite detaljer som krokar, speglar, lampor osv! Vi hörs väl senare för nu ska jag fixa lite saker! Pusspuss

blev en nörd, tillslut

Publicerad 2011-11-29 21:41:41 i Allmänt

Det har varit en låååång dag. Jag är helt slut, överlycklig för att jag har sovmorgon imorgon.. Heh! Ska leka med min nya telefon som pappa fixade åt mig idag. Snäll kille som hjälpte mig att föra över alla mina nummer från gamla telefonen till den nya, helt perfekt. Jag hade stått som ett frågetecken..  
Ska försöka fixa så jag kommer underfund med hur jag ska hantera den bara.. Jag är ju inte världens höjdare på att veta hur man laddar ner appar och skit..

Hahahallå

Publicerad 2011-11-29 12:51:59 i Allmänt

Spelade in en film om "jb vatten" innan tillsammans med Claes, Felicia och Rickard. Haha hade en tung jävla filmkamera så det krampade i armen. 
Claes; Får jag låna lite kramp av dig? *rörde på min arm* AJAJAJAJ.. 

Ja så kul har vi faktiskt på våra lektioner.
Nu sitter jag och väntar på att youtube ska ladda klart så jag kan få ner en låt jag måste ha till mitt bildspel på fotolektionen. 
Ska gå på stan en sväng sen med pappa och fixa saker. Bla mitt swedbankkort.. Träffa min xfru ikväll väldigt mysigt!

Slutkörd

Publicerad 2011-11-28 21:16:19 i Allmänt

Somnade nog till i fem minuter innan vi skulle åka till zumban. Det var väldigt skönt och behövligt efter en dålig natt. 
Det var dock ingen zumba ikväll utan det var aerobics (?) blandat med zumba. Jag körde på som fan, mamma tyckte inte det var kul! Svettades mestadels som vanligt mellan brösten och mamma ba "men du svettas bara mellan brösten ju" jag ba "Men va? jag var ju svettig i pannan och lite här och där" hon ba "Men vadå, det skvätter väl från brösten.." Hon e inte klok ibland. 
Ska ta och göra lite te tror jag, sen sova. Behöver sova, sova är bra. Godnatt!

När saker och ting inte blir som man vill

Publicerad 2011-11-28 16:33:22 i Allmänt

Hur sur blir man inte på en skala, när man bestämt sig för att gå på bio till helgen och se skräckisen paranormal activity 3 och sen upptäcker att dom slutat visa den för att den redan gått på bio i en månads tid? DJKFASKJWSah SÅÅÅ jävla störande. Såg fram emot det, men får se en annan film helt enkelt. Jävla skit. Sugen som fan på att se en skräckis men nä, det går ju inga! Får se filmen In time istället, den verkade också rätt intressant. Eller vad man nu ska säga.  

Vilken tur att jag fick sluta tidigare idag, annars hade min dag nästan nått botten. 
Tror nog dagen just nådde botten trotsallt... Filmjävlen visas inte på fredag, lördag eller söndag alla andra dagar utom till helgen?! Vafan är det här....

Julklappppppp p

Publicerad 2011-11-28 15:48:21 i Allmänt

provet gick suveränt, skrev det på fem minuter sen gick jag. 22 frågor och jag svarade på allt utom 2, sen gissade jag på tre frågor tror jag.. Kanske fler, men det känns som att jag gjorde bra ifrån mig. Hela klassen satt och lipade över hur svårt det var, kanske bara va jag som inte tyckte det var särskilt svårt. 

När jag hoppar så känns det som att min tand ska flyga ut, varför? Känns jätte konstigt haha. Jag har ont i magen, eller inte ont eller jo men det bubblar typ i sidan av magen, creepy. Jag ska ta och slänga på mig mina bebismjukisbrallor så är jag redo för en timmes zumbapass sen vid sex! Btw, jag önskar mig en sånhär i julklapp i år igen. Lite annorlunda är den det här året dock


Hehehe, skulle kunna döda för att få den. Nä inte riktigt, kanske en geting eller något. Tror faktiskt på den, vill forma min rumpa lite!

Det värsta man kan göra

Publicerad 2011-11-28 00:57:27 i Allmänt

Vilken idiot jag är som sitter vid datorn nu. Jag hade likaväl kunnat plugga. Jag hur pigg som helst, vilket är rätt sjukt. Jag borde verkligen inte vara så dum så jag sätter mig vid datorn och bloggar? 
Hade packat ner datorn i väskan och allting men så blev jag orolig för en sak och var tvungen att kolla upp det med hjälp av datorn. Får nog gå in lite djupare på det där någon gång, nu menar jag inte att jag tänker dela med mig det ut till hela bloggvärlden osv utan menar att jag får ta reda på problemet på något sätt. Orka gå och må dåligt över det. 
Kanske ska försöka att sova nu? Ska ju trotsallt upp om fem timmar. Hörs senare. 

She was like, BÄM

Publicerad 2011-11-27 22:36:26 i Allmänt

Värst vad tiden rann iväg, likaså min statistik haha? Ska lägga mig i sängen och försöka sova och tagga inför ett väldigt roligt svenskaprov imorgon. taggataggataggataggatagga uhye. 

Mamma frågade om jag skulle med till IKEA på söndag, visst tänkte jag, låter kul! Men nä nu åker dom på onsdag istället och jag ser inte fram emot att vara trött på torsdag för att jag gick runt i ett stortfett varuhus hela kvällen åhnej. Stannar istället hemma och kanske göra lite läxor eller något om jag får någon. Eller så njuter jag heltenkelt bara av att vara hemma och inte har något att göra. Vi hörs imorgon babes.

Antingen eller..

Publicerad 2011-11-27 18:42:45 i Allmänt


Prövade min kavaj till också, det såg rätt okej ut men tror det var bättre utan. Jag har ju några dagar på mig att bestämma mig!

klag..klag..klag.. okej, klag.

Publicerad 2011-11-27 15:19:16 i Allmänt

Jag vet, jag klagar oerhört mycket just nu, jobbig period kanske. Nej inte det ni just fick upp i huvudet. 
Pluggade, lite i typ femton minuter. Skrev ett papper sen sket jag i det. Jag har verkligen inte lust med det. 
Jag vill städa upp på rummet och fixa iordning så jag får det fint. 

Är det bara jag som inte umgås med min mamma idag och typ bakar julsaker/middag eller liknande och lyssnar på jullåtar? Det känns så allafall! 


Nu jävlar är det nog

Publicerad 2011-11-27 14:05:02 i Allmänt

Jag har fortfarande inte börjat plugga, vad är det här? Jag har prov om 24 timmar och jag kan bara "glosorna" inget annat. Måste börja kolla på instuderingsfrågorna. Förstår inte hur folk som går på andra skolor orkar med sin vardag med allt plugg. Känner verkligen att jag gjorde ett bra val av både linje och skola, no plugg utom nu typ. 


cpkameran är dum i huvudet också. Inget blir som jag vill och jag är trött på det just nu. Sug min balle.

Varje gång man snyter sig

Publicerad 2011-11-27 13:31:33 i Allmänt

Jag börjar verkligen fundera på vart allt snor kommer ifrån.. När man snyter sig så kommer det minst lika mycket igen efter fem minuter. Hur kan det bildas så mycket på så kort tid? Jag skulle lätt ha kunnat fylla en tio liters spann.. Äckligt värre
Känner att jag verkligen skulle vilja bli frisk nu!

Klädsel

Publicerad 2011-11-27 12:03:58 i Allmänt


Tycker att den här var jätte söt, inte så mycket speciellt med den men den är ändå annorlunda.
Den är rätt pösig på och rätt lång i armarna. Tyckte att det var min stil. 
Ska kolla senare vad jag ska ha till, om det blir shorts eller skinbrallor. Mina ben blir längre i shorts.. 
Kanske lägger upp bilder på vardera senare. 


Skulle gärna säga att jag är frisk

Publicerad 2011-11-27 11:19:13 i Allmänt

Jag förstår inte, oavsett om jag sover ut så är jag dödstrött. Jag tror inte jag mår helt bra heller. Jag är fortfarande sjuk och hängig. 
Hade gärna legat kvar i sängen och sovit fram till klockan ett, två om jag hade fått och tillåtit det själv. Men jag fick panik över att klockan var över tio och att jag var tvungen att plugga. Jag är så usel på det, att plugga alltså. Jag skulle pluggat hela helgen men vad hände med det? Jag läste igenom två av ca 15 papper igår på bussen.. Får helt enkelt se hur det går med det. Struntade i att plugga igår när jag kom hem eftersom jag visste att skulle ha hela dagen på mig idag eftersom jag inte ska göra något.  

Ska dra fram mina tre häften och börja läsa. Skulle gärna skippa det och sova ut istället. 

Ni kommer få ett nytt inlägg så ni får se vad jag köpte igår.

Vinter under höstvädret

Publicerad 2011-11-27 00:03:20 i Allmänt

Något säger mig att julen är nära, vet inte varför. 
När vi gick på stan idag så kändes det som höst, det är inte höst nu enligt månaderna. Höstväder men vinter, det går inte ihop. Men hellre ha det såhär än snö och iskallt. Det kan gärna va snö på julafton och nyår sen kan det försvinna!  
Ligger i sängen och spelar super mario. Jag är så fruktansvärt myssugen. Hade verkligen varit underbart att ha en fin pojk att ligga och mysa med! 

Känner att jag behöver ta mig ut och sno ihop lite nya bilder..

Trevlig dag

Publicerad 2011-11-26 19:27:09 i Allmänt

Har haft en väldigt bra dag med Timmy,Emelie och Jappe. Hittade bara en blus till dopet, inget mer. Jag har verkligen ingen blogglust. 
Efter denna väldigt braiga dagen ska jag ligga och ruttna i sängen resten av helgen, vilken inte alls är lika trevligt. 
Beställde pizza innan, eller kebabtalrik rättaresagt, tjocktvärre. Ska ta och sätta igång med att skriva en liten önskelista till jul så mamma och pappa vet vad jag vill ha. ÖÖÖÖÖÖrk

Inte för att klaga men..

Publicerad 2011-11-26 10:12:01 i Allmänt

.. Jag har inte sovit, mycket alls i natt. Somnade inte alls till filmen jag startade, somnade runt två, halv tre tror jag. Gick upp vid halv tio.. Ångrar det nästan. Men vad gör man inte för shopping.. Ni kanske får en outfit sen. Lär inte bli ngt speciellt eftersom att min garderob inte har något speciellt! Men nä jag ska inte klaga. Inte alls! Hörs sen

Saturday on two

Publicerad 2011-11-25 23:58:32 i Allmänt

Jag vet inte vad jag fortfarande gör uppe. Jag borde sova för länge sen. Men jag gör såhär istället, går på toa, sätter igång en film och försöker sova. Klockan ringer halv tio imorgon sen åker jag till stan och träffar bästabror, emelie och jappe för en shoppingtur!  
Vilken tur att man kan tröstshoppa när man inte får vara med pojkvännen! Gud vad jag saknar dig!

Dopshopping

Publicerad 2011-11-25 19:00:57 i Allmänt

Tar med mig ena pluggpappret ner till bastun och sätter mig där med mamma och väntar på pappa. Är det här det bästa man kan göra med en fredakväll? 
Imorgon ska det shoppas dopkläder med bror, Emelie och Jappe!

lusten att plugga

Publicerad 2011-11-25 17:52:52 i Allmänt

Usch vad jag känner mig värdelös nu, jag somnade och vaknade för tio minuter sen. Jag har ingen som helst vidare lust att plugga. Jobbigt läge med en lärare som tror att jag kan klara provet galant. Hon som tror att jag hänger med på genomgångarna. Får se, det lär nog bli någon timmeplugg imorgon också, beroende på om jag ska till stan och när jag kommer hem.. 

Första julklapparna fixade!

Publicerad 2011-11-25 15:51:06 i Allmänt

Pappa och jag körde runt och köpte saker till toaletten idag. Köpte även mina två första julklappar, en till Jasper och en till mamma. Jag undrar om det är nu det kommer till den punkten som jag börjar skämma bort min brorson? Får väl se vad min budget säger!  

Utvecklingssamtalet gick bra, fick se mina gamla betyg från ettan!  
Kom på då, när jag fick se dom, att jag fick mvg i datorkunskap! Duktigt. Fast, alla fick ju mvg i det typ. Sen var det inte alls fel att jag fick vg i alla andra mediaämnen, dock bara godkänt i matte, svenska, engelska och idrott. Förtjänade nämnligen vg i både engelska och idrott. Meeen så går det med mindre bra lärare!
Ligger tydligen jätte bra till i alla ämnen just nu också. Skönt att höra. 

Men nu är ju frågan då, ska man sova en stund och sen plugga? Får ju mer energi att plugga med sen om jag sover nu.. Det är ju trotsallt fredag.  

Söt bild, blir glad när jag ser gamlingar som är lyckliga :D

Samtal

Publicerad 2011-11-25 10:35:11 i Allmänt

Jag mår fortfarande inte bra, hostan tar kol på mig likadant min näsa.. Blir så trött. Vadå dåligt immunförsvar, undrar vad dom snackar om. Jag som trodde att det var normalt att bli sjuk två gånger på mindre än fem veckor och sedan vara det i över en vecka?
Ja, magen kurrar men jag orkar inte gå ner för att äta. Tur att pappa ringde mig innan annars hade jag fortfarande sovit. Gick in på skolans "mailsida" och kollade om jag fått svar från min lärare angående utvecklingssamtalet idag. Jodå, vi ska vara där klockan två. Så kul att åka till stan och speciellt till skolan. Men jag ska ju inte klaga. Har lite dåligt samvete över att jag inte har varit i skolan på fyra dagar. Usch hostar ihjäl mig, känns som jag ska spy varje gång jag hostar lite.
Fick just ett sms av Pellepump, asså adventsfirande i kyrkan när man går i gymnasiet? Måste nog säga att det är lite väl... Omoget? Orka göra något stort av det, visst är det kanske en "fin" sak, jag som är konfirmerad borde veta vad det står för men inte då! Jag är glad ändå!

Något jag behövde

Publicerad 2011-11-24 21:42:15 i Allmänt

Jag följde med Amanda till gården innan, bland det skönaste jag gjort på hela veckan. Få skratta av mig och svalka mig i kylan ute och dels - få frisk luft! Fy vad skönt det var.
Satt och spelade a-ö junior med Alex, amanda, uffe och några till, slutade med att alla började fuska. Tillexempel det här.
Mario fick frågan "vad finns på ett museum"
*Fågel, rumpor, pannor, horor, ugglor etc!
haha? Horor på ett museum, ja visst kanske det finns men hur troligt är det..
Jag körde mer på den här, när jag fick nog av att alla andra fuskade utom jag och alex.
"Märken på frukostflingor" fick jag.
*Horflingor, vattenflingor, dampflingor mm. Ja, jag kan också!
Har inte fått något svar från min lärare än om jag ska ha utvecklingssamtal imorgon eller inte.. Blir ju rätt så galen på det.

*hosthost*

Publicerad 2011-11-24 12:14:34 i Allmänt

Fyfan vilken hemsk känsla jag fick i kroppen när jag vaknade idag. Näsan kunde jag glömma att andas igenom. Halsen och munnen var helt uttorkade efter att jag hade sovit och andats med öppen mun (Jag gör aldrig det i vanliga fall)
Drömde så sjuk dröm i natt, igen. Hatar det.
Önskar jag fick vakna upp bredvid han den där väldigt fina killen som senast kysste mig innan han gick iväg till bussen, Miss you! Det är hemskt att inte få träffa honom på såååhär länge, måste se till att underhålla mig själv på något sätt hrm.  
Måste se till att bli frisk nu.. Vill ut och röra på mig och inte ligga inne i sängen hela dagarna. Får se om jag är tillräkligt frisk ikväll för att ta mig ut och träffa Amanda, eller rättare sagt pigg nog för att gå ut ikväll så jag kan gå till skolan imorgon. Dvs, går jag ut ikväll - skola imorgon! 
Äsch, ska se till att plugga lite alla fall. Hörs senare.

Revolutionary road

Publicerad 2011-11-23 20:03:23 i Allmänt

Blir hemma imorgon också, eller skrev jag det innan? Kanske, orkar inte kolla. Men nu vet ni, även om ni redan visste.  
Tog en snabb bastu innan med mor och far, det verkade inte hjälpa mot förkylningen. 
Jag hostar mer än förut, halsen gör även ondare och snoken rinner så det står härliga till.  


Fick höra av mamma innan att hennes jobbarkompisar läser min blogg, hur kul är inte det. Hon sa att dom hälsade till mig att jag hade en bra sida! Well, det tackar jag för :)

Ligger och glor på tv, ska nog starta Revolutionary road, en film med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio

Tänkte såhär då, eftersom att jag är besatt av Titanic med dom två i huvudrollen så kanske den här filmen också är bra! Gillar ju romantiskskit!
Imorgon måste jag plugga.. Crap, jag som skulle plugga idag. Trir jag glömde det. Rackarns. Jaja, jag brukar ju inte lägga ner energi på det så vad är det för skillnad nu! 

hålla mig hemma

Publicerad 2011-11-23 16:36:38 i Allmänt

Mamma försöker hålla mig hemma hela veckan, är jag verkligen så krasslig? Får se hur jag mår imorgon, kanske stannar hemma då också. Har inget viktigt i skolan nu ändå typ. På fredag ska vi gå igenom vad som kommer på naturprovet tydligen sen har jag styrkesamtal klockan två. Får se om jag går eller inte. Nu ska jag ta och rensa hjärnan på snor.

Hur går det med svenskan fröken?

Publicerad 2011-11-23 14:19:02 i Allmänt

Haha dog när jag läste på en lapp som jag skrev till pappa igår kväll, han skulle ta fram och kolla min telefonräkning idag. 
"Telefån räkningen Millan" skrev jag.. Tur att man inte gör såna fel i skolan haha.. Satt och läste det nu när jag åt frukost (ja, det blev sen frukost) 
Undrar om pappa har sett den än.. Han kommer mobba mig känns det som! He..

osynliga länkar

Publicerad 2011-11-23 13:00:57 i Allmänt

Är hemma idag, så skönt att sova. Mindre skönt att sova när man inte kan sova pga helt igentäppt näsa.. Vaknade redan vid nio första gången idag, gick ner och försökte få ut allt snor från näsan, gick ju sådär.  

Jag är så sjukt sugen på att börja träna, simma varje söndag och sen lite annat. Har börjat läsa en bra mattips och träningstips-blogg, blir både inspirerad och taggad. Läs den här >( http://svettlukt.se/ )< läs den här (Jag vet att mina länkar inte syns, men jag orkar inte gå in och fixa det he..

Ska dricka upp mitt te och sen ska jag.. Ligga kvar i sängen och sen ska jag ta tag i mitt rum. Byta sängkläder, städa plockaupp skit från golvet, om jag orkar. Men känns så äckligt i hela rummet så vafan.

Heh..hehe

Publicerad 2011-11-22 23:03:53 i Allmänt

Hittar lite gamla bilder igen, söt man var :))



Okej tror det här är den enda bilden jag har visat från när jag gick i sexan och hade glasögon..! 


Hittade en bild på en väldigt fin pojk och mig från ett filmmaraton på gården.. 08! 


Min besthest och jag, tror det är Josse också!



Vilka minnen som just passerade framför mina ögon. Herregud, både bra och dåliga.

Orangutang

Publicerad 2011-11-22 21:45:32 i Allmänt

Har suttit och kollat på massa olika klipp på youtube på orangutanger, jag blir kär. Tycker dom är så söta och så äckligt kloka! Skulle inte alls tacka nej till en..!

Nelly, kommer du ihåg?

Publicerad 2011-11-22 20:01:41 i Allmänt

Började faktikst gråta lite när jag läste det här som uppdaterades på min blogg när jag var i Tunisien. Nelly du är tokig, tror det är lite därför jag tycker så mycket om dig! 


Minns hur mycket jag garvade när jag läste det här, du är underbar bästavän. Skulle inte byta ut dig mot något annat i världen! <3

Även denna fina bild ingick i inlägget! Vill tillbaka till Danmark med dig..

Vilka vänner!

Publicerad 2011-11-22 19:47:57 i Allmänt

Har inte orkat uppdatera idag, pluggade lite till svenska provet innan. Ska plugga imorgon också. Kan göra det under tiden jag fixar mig och äter frukost kanske? 
Har idrott imorgon, badminton som Hanna håller i. Kommer nog bli skoj!  
Diskuterade med Ellen innan om vilken buss jag ska ta osv, helt otroligt vad bra vänner det finns. 

Ja, väntar på att maten ska komma hem från stan nu.. Hungrig så det smäller om det. Känner mig inte så pigg för idrott imorgon. Men OM jag ska köra på!

Otrolig längtan

Publicerad 2011-11-22 14:31:17 i Allmänt

Jag vill verkligen fylla arton - NU. Det är som jag inte orkar vänta längre haha.. Ser nästan fram emot att få frågan "kan inte du köpa ut cigg åt mig" och sen säga nej till dom.. Elakt men vadtusan, vad ska jag annars ha för glädje av att bli arton? Joo juste, tatuera mig.. Fyfan vad jag längtar efter att få visa min bror hur mycket han betyder för mig.  
Sen när man följer en blogg med bara tatueringar, hur sugen blir man inte.. Hemskt!

Nedrans förkylning

Publicerad 2011-11-22 13:35:26 i Allmänt

Näsan är helt täppt, blodet rinner ner i kroppen istället för att vara kvar i huvuvdet så jag blir helt yr när jag reser mig upp från sängen. Halsen är helt okej nu iallafall.  

Håller på att skriva om mina provpapper, det tar en stund.. Det är en del att skriva. Så återigen ska jag spara skrivandet till skolarbetet!

Saker man längtar till

Publicerad 2011-11-21 16:51:04 i Allmänt

hohohoo! Trött och sliten och min mobil suger. Det finns några saker jag längtar rejält efter nu. 

* Tatueringen.
* Ny telefon så man kan smsa normalt. 
* Shopping inför Jappemans dop. 
* En varm, söt och mysig pojkvän. 
* Toaletten på övervåningen. 

Hur sur blir man inte, när man har lagt ner massvis med slit på ett badrum, slit och pengar dessutom. Sen när vi väl ska börja kakla osv så märker man att tapeten inte har sattsfast riktigt, och att det nymålade taget med nya gipsskivor är repat av hantverkarna? Stämning på G skulle det varit för min del. Blir så förbannad när sånt händer.

Zumba x 60min

Publicerad 2011-11-21 10:46:33 i Allmänt

Trodde jag skulle krimera på bussen till stan idag, fyfan vad varmt det var. Vaknade upp och trodde att jag fått feber. Min hals höll på att döda mig inatt. Det verkligen skar i den. Det har gått över nu, det känns jättelite alla fall.  

Tog en brake innan och gick till matsalen och tog lite frukost. Kom på att skinkan var äcklig som jag åt.  
Oavsett hur jag mår idag så blir det en timmes zumbapass, imorgon är jag ledig. Älskar tanken.

2 oldiiies

Publicerad 2011-11-20 21:56:46 i Allmänt

Hittade dom här två bilderna från mina gamla mobil. Älskar benen, ser så smala ut! Heelt galet

Halsont

Publicerad 2011-11-20 19:35:54 i Allmänt

Ska tvinga mig iväg till skolan imorgon om jag fortfarande har ont i halsen. Min pojk smittade mig lite men det skiter jag i, för det var värt all kärlek jag fick ändå!
Åkte upp till morfar innan sen åkte vi vidare till mormor.
Hemskt att det redan är måndag imorgon, dock väldigt skönt att vara ledig på tisdag, oherregud vilken lycka!
Ska se till att försöka köra igång med pluggandet till svenskaprovet som är nästa måndag.. Nä, jag vill verkligen inte.. Päst&pina!
"Jaha, nähe" Platta ner håret lite så jag slipper stressa med det imorgon! Drar ett zumba pass imorgon efter skolan också!
Du är så söt hihi

att kunna bebisar

Publicerad 2011-11-20 14:25:34 i Allmänt

Fick världens leende av Jappe innan, tio sekunder senare bristen han i gråt. Alltid likadant men Emelie sa att det var hungergråt! 
Längtar jätte mycket till dopet som är om 20 dagar, ojoj jag kommer vara nervös! 

Har jag sagt att min tumme dödar mig? Auch
Oh juste, fixade naglarna också

Skriv rubrik här

Publicerad 2011-11-20 10:41:49 i Allmänt

Somnade vid halv tolv igår, helt otroligt. Behövde nog det. Vaknade kvart över nio idag och gick faktiskt upp? 
Gick ner till mamma som satt i soffan och kollade på tecknat, väldigt söt. 
Dock är jag slut i huvudet nu, redan och jag har bara varit vaken en timme och en kvart ungefär.

Idag kommer min bror och dom hit, har inte träffat dom sen höstlovet. Jappe borde ha vuxit på lite!

Jag velar fram och tillbaka över om jag ska fixa mina naglar idag och sätta på tippar och så. Min längsta nagel jävel gick ju av i förgår.. 

Har ingen vidare blogglust av någon anledning. Ligger i sängen och känner lukten av kött.. Mår illa, undrar varför.

Jag mår bra med dig

Publicerad 2011-11-19 19:31:16 i Allmänt

Blev inget mer bloggande igår. Lagade mat direkt när Christoffer kom till mig sen kollade vi på film resten av kvällen. 
Vaknade runt elva idag, tog på mig en skjorta och gick ner för att släppa ut hundarna och ge dom mat och så sen gick jag upp och la mig bredvid en varm pojk. Gick inte upp fören senare, åt lite frukost sen gick vi upp och spelade alfapet. Jag vann för jag är awesome.  
Ja, nu sitter jag ensam på rummet och kollar på kick-ass. Rätt barnslig film men ändå väldigt "spännande"  

Ska ta mig ner till bastun sen sova. Skriver nog inte mer ikväll, får se lite! 

Så många gånger som jag har sagt att jag mår bra med dig, kan inte säga att jag har ändrat mig!

ofta det är fredag?

Publicerad 2011-11-18 17:19:34 i Allmänt

Värst vad många uppdaterar om att det är fredag, händer det något speciellt i helgen eftersom att alla skriver det..? Jag kanske är efter eller något jag vet inte. 

Har alla fall städat klart rummet, tvättat mig och fixat håret, rakat benen etc.. Vad ska jag göra nu? Lägga mig i sängen med den andra datorn, starta tvn och spela the sims kanske? Jag börjar bli helt slut i huvudet så kanske skiter i the sims och bara lägger mig i sängen.. Hoppas på att jag inte somnar bara. 

Slutat använda mitt hår del 2

Publicerad 2011-11-18 16:19:08 i Allmänt

En bild på mitt hår, platt och lockigt.. Lockarna är finare när håret bara har varit utsläppt! 
När jag plattar mitt hår och går ut i fukt, så blir det väldigt.. Svintoliknande typ haha.. Nä men det blir lite mindre fina lockar

Vet faktiskt inte vad jag föredrar bäst!

Slutat använda mitt hår

Publicerad 2011-11-18 15:38:38 i Allmänt

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med all tid jag har över. Städa rummet och fixa mitt jävla hår som oavsätt vad alltid slutar med att det hamnar i en knut på huvudet. Trött på det, nu när jag väl har långt hår så "använder" jag det inte. Låter konstigt att säga så, men det är som att tjata efter något som man verkligenverkligen velat ha, så får man det men då bryr man sig inte längre. Får se vad som händer härnäst.

skyll inte på mig, du har bara dig själv att skylla.

Publicerad 2011-11-18 14:17:33 i Allmänt

Åkte hem från skolan idag, fick huvudvärk. Somnade på bussen, tror det var sömn jag behövde. 
Mamma och pappa åkte till Eskilstuna tidigt idag. Gjorde iordning mammas naglar igår, fick x antal sammanbrott när jag limmade fast naglarna överallt där dom inte skulle vara.. Aldrig mer göra naglarna på någon annan när jag är trött och själv ska upp tidigt. 

Gick ner till ICA direkt när jag kom hem, sen fick jag städmani och städade hela köket. Känner mig väldigt duktig. 
Ska städa mitt rum sen också.. Vi kör på en städfredag! 

Christoffer kommer och håller mig sällskap ikväll, kanon slut på veckan.

A L F A P E T

Publicerad 2011-11-17 19:15:50 i Allmänt

Vilken oerhört mysig fredagkväll. Nä juste, torsdag. Spelar alfapet med Nelly, men jag tror hon fuskar..

Måste inhandlas

Publicerad 2011-11-17 11:14:50 i Allmänt

Usch jag är helt slut i huvudet, slutar första lektionen om en timme. Sen lunch.. Går till kvart i fyra idag, det känns inte helt okej alls. Känner redan nu att jag börjar få huvudvärk, ska pimpla vatten i massor. Funderar på att ta med min flaska till matsalen och fylla den med kolsyratvatten istället, kallt och gott. Gillar när bubblorna kittlar mig i magen - fjöntigt. 

Skulle verkligen inte tacka nej till att få sluta nu istället. 
Ska ner till stan sen och köpa nödvändigheter, dvs lösnaglar till mamma, puder till mig och en ögonfransböjare.. Min är helt slutkörd haha! 




Ska fixa mammas naglar ikväll tills hon åker imorgon. Hon ska vara lite finare när hon ska ta emot sina aktier ;)

Consum med K eller C?

Publicerad 2011-11-17 09:44:50 i Allmänt

Jag ville verkligen ligga kvar i sängen idag. Jag var så trött så jag orkade inte öppna mina ögon, det var hemskt. 
Träffade Amanda på stationen en sväng innan jag gick vidare till skolan med Ellenbellen, Julia och Emelie. 

Dör av hunger, så ska dra med julia och ellen till consum nu! Awesome. 

Underbar kväll i kväll tillsammans med bästavän!

Vafan är oddsen!?

Publicerad 2011-11-16 20:54:32 i Allmänt


Ja, bilden säger ju nästan en hel del. Skulle ta ur toffsen ur håret och slog knut på skiten? Vafan är oddsen för det då?

Jag går sönder

Publicerad 2011-11-16 20:52:32 i Allmänt

Minns inte om jag har sagt att min tumme är helt fucke'd up? Hela handleden är svullen inuti armen, lederna eller vad det är, är stenhårda. Trodde Julia och Ellen skulle dö när dom kände på min arm haha. 
Nyss märkte jag att jag har ont i armhålan? Alltså armhålan av alla ställen. Sträckte jag mig på idrotten eller vafan är det som händer med mig? (Julia, jag vill inte höra att du säger eller skriver något om att det är cancer för då dödar jag dig)

Nu ska jag måla mina naglar, varav en nagel gick av idag SUUUUUCK! Är det inte typiskt, varje gång man får längden så går dom av. Tur att det var den kortaste som gick av och inte någon av dom som är längst. 
När jag får lite längd på mina naglar så är det hur stor grej som helst för mig eftersom att jag aldrig har haft långa naglar. Hrm, jaja! Måla naglarna, skicka godnatt sms till pojken och sen sova. Låter finemang! 


Ritade den här förra veckan eller när det var, något liknande jag vill ha på axeln!

Efter många om och men

Publicerad 2011-11-16 18:28:07 i Allmänt

Det var inga svårigheter att skriva klart artikeln, vet dock inte om jag fick med allt. Men tror den duger. 
Ligger just nu i sängen och väntar på att bastun ska bli klar. 

Påtal om att bli klar, imorgon blir förmodligen väggarna och golvet klart på toaletten! Golvet blev dock klart idag, men tänkte säga det alla fall! Det innebär att kanske inom en vecka så har vi dusch och toalett uppe igen! Överlycklig! Jag ska vara den första som inviger duschen moha!

Artikel

Publicerad 2011-11-16 16:57:21 i Allmänt

Hände värsta "stoora" grejen på bussen idag. Tre maffiga poliser kom på bussen och grep två unga killar. Ingen aning om vad dom hade gjort.  

Hade väldigt många olika saker på schemat idag, blandannat bollspel och dans. Dansen var helt cp svår.. Men tur att man har kul, älskar att klassen har börjat hjälpa varandra och peppa varandra så det blir roligare! Goood job!

Gick segt hem från stan, är trött och seg i huvudet nu. Men det hindrar mig inte från att försöka skriva min jävla artikel som ska vara klar tills imorgon! Vet inte vad jag ska skriva, eller hur jag ska skriva. Blir galen på tråkiga saker. Well, kanske ska spara skrivandet till artikeln istället!

MED en främling i huset

Publicerad 2011-11-16 10:59:58 i Allmänt

Vaknade vid sju av att hundarna skällde, vi skulle ha hem målare eller vad det var. Gick inte ner för jag orkade inte klä på mig, dels visste jag att pappa skulle komma hem. 
Sagt och gjort, pappa kom hem och släppte in honom, visade honom till badrummet som ligger bredvid mitt rum och sen åkte pappa tillbaka till jobbet. 

Jag låg kvar i sängen till kvart över tio sen gick jag ner. Har fortfarande inte ätit någonting, ska till bussen om en halvtimme ungefär. Värmer lite tacos från igår tror jag. 

Dags att göra något åt det här, kan inte sitta i soffan längre! Hörs när jag kommer hem från idrotten!

nerfryst

Publicerad 2011-11-15 21:46:05 i Allmänt

Näefyfan vad kallt det ska vara.. Var med Amanda ute innan men jag frös så det verkligen gjorde ont i kroppen! Tur att man inte är rökare som nästan tvingas till att gå ut i kylan, tur att man kan sitta inne och vara varm istället! Tur att man har ett val.
Sovmorgon imorgon, skönt som fan. Jag har verkligen längtat. Har bara idrott imorgon, så onödig dag så det finns inte.. Onsdagarna var bättre förr!

Resutlatet - Ögonbryn

Publicerad 2011-11-15 16:35:59 i Allmänt

Hah, fick värsta chocken innan när jag kom ner till frisören! 
Hon såg mina ögonbryn och ba "Här måste vaxas lite också ser jag" VAXA!? Fick ju lite panik men så insåg jag ju att mamma också hade gjort det. Och det var inte så farligt.  

Nöjd med både formen och färgen! Kommer nog betala 50:- för att få det noga och fint härdanefter!
Hittade en jättesöt mussepiggslips i garderoben!

Fotouppgift

Publicerad 2011-11-15 14:57:23 i Allmänt

Ska ner och möta mamma hos frisören. Dags att få ögonbrynen färgade!
Här är en del av fotouppgiften

Outfiten utan fotolektion

Publicerad 2011-11-15 10:04:40 i Outfits

Hur mycket älskar jag min fotolärare just nu? SÅHÄR MYCKET! Inte alls fel att få sluta tidigare idag för att jobba hemma. Nu hoppas jag bara på att få gå så jag hinner med tio i elva bussen hem.. Annars får jag vänta till halv ett.. Suger lite! 

Skulle nog skrattat inombords

Publicerad 2011-11-14 19:54:56 i Allmänt

Min tumme värker som bara den, undrar vad klantmillan har lyckats med den här gången..
Sitter och tänker på vilka kläder jag ska ha imorgon, om jag kanske skulle ta och dra på mig mina röda brallor, kavajen och den vita skjortan? Eller om jag bara ska ta något slappt och vanligt?
Har nästan alltid det här problemet med att välja kläder.. Men egentligen orkar jag inte bry mig, jag hade gärna kunnat gå i mjukisbrallor varje dag. Men jag vill visa "att jag har lite klass" skämt åsido. Man känner sig piggare och fräschare i fina kläder så har inte mycket val! 

The dämsauger

Publicerad 2011-11-14 16:53:27 i Allmänt

Dags att göra något med livet istället för att sitta vid datorn. Drar på mig ett par mjukisbrallor sen ska jag städa mitt rum!
Ska mäta och kolla lite om en "sminkbänk" får plats i rummet också..!
Down and get the dämsauger and the mopp!

Emil&Emilia - fast med e i också

Publicerad 2011-11-14 10:33:34 i Allmänt

Fick just ett "Grattis på namnsdagen" sms av bästis Emil! Hade totalt glömt bort!
Med tanke på att just mitt namn inte har riktig namnsdag så tycker jag lite synd om mig själv och firar det lite ändå! Det uttalas ju trotsallt likadant! 

Förvånad jag blev då

Publicerad 2011-11-14 09:04:09 i Allmänt

Julia var gullig och väntade med mig på stationen idag, väntade väldigt mycket i onödan kan man ju verkligen säga. Men hon är snelhest, hon den där Julia!  

Sitter och kollar på Gumball 3000 med Erik och Mackan, ja vi får faktiskt det nu. Ska nämnligen klippa och leka med det klippet under lektionen idag. Så no time för blogg eller annat!  

Ska verkligen njuta av dagen idag!

Smink

Publicerad 2011-11-13 16:40:14 i Allmänt

Sitter och väntar på att mamma och pappa ska säga "Emeilia, är du klar?" Så vi kan åka till morfar och sedan vidare till mormor. Fick tråkigt, som i vanlig ordning. Så jag fixade till det lite. Jag är trött som fan, undrar varför. Måste nog ut och få lite frisk luft i lungorna. Inte varit ute sen igår kväll när jag mötte upp Amanda. Så tjock luft här inne. Usch!

Detaljer

Publicerad 2011-11-13 14:51:27 i Allmänt

Jag gillar detaljer, så därför la ja till lite detaljer på naglarna. 


Ser kanske mycket ut på bilderna, men inte så farligt i verkligheten!

Fransk manikyr

Publicerad 2011-11-13 14:08:28 i Allmänt

Lite kul att mina naglar faktiskt växer på normalt nu. Jag använder ett förstärknings/snabbväxande lack från märket Kiss som heter Ultra Growth. Tro det eller ej men det hjälper faktiskt för mina naglar.  
Tycker det är roligare att hålla på med naglarna om dom är längre och starkare. 


Idag gör jag franskmanikyr igen, hoppas det blir bättre den här gången. 
I förgår trodde Christoffer att jag hade lösnaglar på mig, måste ju ändå betyda något bra ;)? 


Lite mer fräscht!

Känslan

Publicerad 2011-11-13 01:50:03 i Allmänt

Skulle vilja kunna beskriva känslan när man mår så bra. När man bara ler och känner att man är världens lyckligaste person. Skönt att kunna känna samma goa känsla igen.
Think that's called love, and I love it!

Jag mår så jävla bra

Publicerad 2011-11-13 01:34:18 i Allmänt

Ja, vilken dag det har varit.
Mys med min fina pojk, mys med min fina Amanda, kan dagen blivit något bättre? 
Ottosson var här ikväll. Cicci var här och kvällen avslutades med att vi satt och sjöng Mumin låtarna.  

Amanda gick just hem, det blev så tyst. Kan inte säga annat än att jag älskar det sällskapet. Mår så bra då. 
Jag saknar min pojk och min bästavän som jag inte träffat sen i tisdags. Får försöka träffas snart Pumpis, med tanke på att vi inte ses nästa helg heller förmodligen..!

Jag mår så bra som jag bara kan må nu. Det har varit en fullspäckad helg och imorgon är det farsdag. Ska till både morfar och till mormor, urmys. Sen är det måndag igen.. Tror det är dags för mig att sova, säger såhär - 
Vi hörs imorgon!
En väldigt gammal bild, dock väldigt betydelsefull!

Bestulen

Publicerad 2011-11-12 17:22:49 i Allmänt

Ursäktar för dålig uppdatering, men jag har inte haft minsta lilla tid eller ens lust. Och det lär fortsätta så. Iallafall ikväll! 
Blev bestulen på mitt täcke i natt, vaknade av att Christoffer drog iväg med mitt täcke för han hade sparkat ner sitt eget på golvet? Låg och frös lite så jag tog det som låg på golvet men då skulle han väl komma och hålla om mig istället? Dags att bestämma sig ;) 

Ligger och kollar gamla bilder och videos från min gamla telefon när han spelar instrument och sjunger osv. Rätt skoj! 
Ska lägga mig bredvid honom och mysa lite nu innan han åker. 
Amanda kommer senare också, kanon!

ozon

Publicerad 2011-11-11 09:21:14 i Allmänt

Har naturkunskap. Det är segt, ska snart redovisa mitt arbete om ozonlagret. Örk.. Hörs senare!

Myshelg

Publicerad 2011-11-10 21:32:06 i Allmänt

Nääe, trött som ett as i huvudet, eller i kroppen jag vet inte. Känner värsta kravet på att jag måste måla naglarna innan jag lägger mig.  
Fredag imorgon, vilket innebär helg - efter skolan dock.  
Massvis planerat i helgen känns det som. Inte så mycket, men det är ovanligt mycket än vad jag brukar. 
Amanda sover hos mig någon dag, antingen imorgon eller söndag. 
Sen hörde jag att en väldigt fin pojkis skulle komma hit och underhålla mig också! Låter som en väldigt mysig helg! 

Måste verkligen måla naglarna nu.. Rosa? .. Dono

Peter Jihde!

Publicerad 2011-11-10 10:47:24 i Allmänt

*Fjortis* OHMYGOD!!!!! JAG SKA FÅ TRÄFFA PETER JIHDE IDAG!!!!!!!! 
Ja, Jihde kommer till JB idag för att hålla föreläsning för oss ;) Hur coolt? 
Folk blir som galna!

Allt var som förr

Publicerad 2011-11-10 10:45:13 i Allmänt

Drömde om att allting var som förr i natt.
Ingenting var problem, allt var kanon.
Tror drömmen hade världens godaste milkshake! Choklad blandat med vanilj, låter verkligen gott. Sen var det chokladmaränger ovanpå! Gottis.. Skulle vilja smaka en sån ;)  

Något liknande det här såg den ut! Ser mega gott ut ;)

Luktar spya överallt

Publicerad 2011-11-10 08:17:38 i Allmänt

Fyfan vad äckligt att sitta på en buss i över en halvtimme och känna stanken av spya. 
Jag är riktigt känslig för lukter, usch! Det var tydligen samma buss idag som det var igår.  Kan dom inte skaffa såna doftgranar i hela bussen sånt händer? Det är riktigt äckligt.

Visst kan man inte rå för att man spyr på en buss eller liknande, men det är säkerligen ett fyllo som har suttit och supit och sedan spytt! Vedervärdigt! 

Nu ska jag vänta på min lärare som återigen är försenad? Låång dag idag. Kommer inte orka med det!

Michael Steger

Publicerad 2011-11-09 15:45:15 i Allmänt

Ni vet den där känslan som typ "hugger" till i magen när man ser en snygg person? Fick just den känslan när jag fick se den här bilden!

Michael Steger som spelar Navid i serien 90210 som jag drogade några veckor. 
Galet snygg är han ojoj..
Michael Steger > Photoshoots - 90210 photo
Har ju alltid varit lite svag för killar med mörkt hår och mörka ögon.. (Är jävligt svag för andra "sorters" killar också! Killar med musikaliska intressen - WOW!) 


Sjuk värme

Publicerad 2011-11-09 14:36:39 i Outfits

Istället för att ligga inne i sängen så tog jag mig ut för lite egobilder. 
Värmen var sjuk idag, inte kallt för fem öre! Skönt det. Ibland undrar man ju om vi verkligen är påväg mot vinter eller sommar igen.. Sommaren hade jag verkligen inte tackat nej till! Fast, julafton är ju också rätt kul och nyår.. 
Vad sägs om nyårs&Julfirande på sommaren? Finafisken ju!

Lösenordsskydda bloggen?

Publicerad 2011-11-09 12:19:19 i Allmänt

Det skulle vara skönt egentligen men att förlora läsare är inget jag siktar mot!  
Dels skulle det bli mer personligt eftersom jag vet vilka som läser bloggen då.. Så nä, det får vara helt enkelt!

Alone

Publicerad 2011-11-09 11:56:41 i Allmänt



Lite rolig bild faktikst. Men påtal om att vara ensam, jag vaknade just ensam. Drömde sjuk dröm.. 
Hatar när man drömmer om att man är typ kidnappad och kidnapparen skjuter mot en med pistol.. Vet inte hur ofta jag drömmer att någon försöker skjuta mig och sen att dom träffar i typ armen eller benet. Det är lite hemst.  
Har lust att göra något idag.. But vad, äsch får se! Lust att hänga upp säcken och börja träna lite med den men det går ju inte riktigt än. Får skriva senare!

"stimmet som uppstår"

Publicerad 2011-11-08 22:03:39 i Allmänt

Stimmet som uppstår på facebook när man inte berättar för folk vem man skaffat relation med. 
Chocken som uppstår när folk som undrat får reda på att det är ens x! 


Att plåga andra är rätt kul!

Smurfa på

Publicerad 2011-11-08 14:16:32 i Allmänt

Färgade håret igår förresten, eller det sa jag kanske..? 
Färgade med Blåsvart färg. När jag skulle tvätta av mig var hela kroppen täckt med blått schampo, vattnet var knall-lila och det tog sjukt lång tid innan vattnet var genomskinligt igen. 

Jag kände mig som en smurf när jag tvättade bort shampot, såg så kul ut! 
Fintfint. Jag vill verkligen hem nu! 
Mina naglar var ju rätt långa då.. Coolt

Barbie!

Publicerad 2011-11-08 13:23:21 i Allmänt

Ett jävla tjat om foto. Foto hit och foto dit. 
Fick i uppgift att göra ett bildspel eller liknande om valfritt ämne. Jag valde Barbie av alla ämnen? 
Får se om jag gör en stopmotion film eller om jag gör ett vanligt lugnt bildspel. Vi får inte ha någon text eller någon låt med ord/sång i. Tror det kommer bli bra! Förhoppningsvis. Kommer jag ihåg det så ska jag försöka lägga upp bildspelet eller vad det nu blir här på bloggen. Om det nu går då vill säga.  

Råkade somna lite nyss, rätt skönt att täcka över ögonen med halsduken och samtidigt använda den som en kudde. Blev typ klarvaken efter jag vaknade, men jag säger ingenting, sitter helt tyst. Verkar stum. 
Har man inte många att prata med så blir det ju så ;) Har ju varit igång hela dagen och skrattat och hållit på, rätt kul. "Vad fick ni för fika? - Gofika."

Hörs senare. '

Vann kriget över Julia

Publicerad 2011-11-08 12:12:17 i Allmänt

Nu är det bara tre timmar kvar i skolan.. Fast juste, det är ju bara tisdag. 
Fotolektion.. Skulle verkligen vilja sluta nu. Blev lite avis på Ellen som slutade kvart över elva, lyxigt. 
Helt otroligt att jag ens stått ut den här dagen, somnade ju nästan på bussen in till stan.. 

Maten var inte så mättande heller precis, får tjata på mamma när jag kommer hem om att göra någon god mat.. 
Igår hade hon gjort kött och hasselbakspotatis, tur att jag inte var hemma..  

Mitt och Julias bildkrig tog slut innan tror jag.. Efter en bild jag la upp på henne som hon hatade, hon tog bort hela mappen på bilder med henne.. Blev lite ledsen! Tror jag vann ändå!

Time to lektion, hörs senare! 
Du är rätt fin ändå :) <3

Ellenbellen

Publicerad 2011-11-08 09:26:11 i Allmänt

Sitter i radiorummet och intervjuar Ellenbellen om hennes apl plats, kul..  
Fick dra upp Nelly från sängen idag, första gången jag är uppe före henne ;) 

Har foto i eftermiddag, jag bönar och ber över att min lärare ska vara sjuk.. Vill hem och sova eller något. Äta lite kanske.

Stilfullt

Publicerad 2011-11-07 10:16:47 i Allmänt

Har taggat skolan hela natten, verkligen! Var inte så trött idag, men kunde inte sova igår.. Vad gör man liksom.  
Åker direkt till Rottne idag och stannar över natten hos Pellepump.  
Bilden ovanför- Dagens otufit, väldigt stiligt

hate when that happens

Publicerad 2011-11-06 20:05:26 i Allmänt

Masken sitter fast i håret.. Det gör lagom ont när jag drar bort det, hatar när det händer. Jag som var smart nog som tog masken över ögonbrynen också? Flint nästa?

Hey redface

Publicerad 2011-11-06 19:46:06 i Allmänt

Helt fail att ansiktsmasken gör så det ser ut som jag är knallröd i ansiktet! Luktar gott gör den allafall!
Förpackningen snackar skit om att den blir lila..

kaaaos

Publicerad 2011-11-06 17:53:56 i Allmänt

Förbannade nagellack alltså.. Mitt "franskamanikyr"-lack som jag hade med mig till Tunisien typ sprängdes i planet nu är det verkligen dåligt. Måste ha ett nytt.. Fick göra min F-manikyr med mitt graffittilack.. Ja det gick bra, kom på att det krackulerar inte om man inte har något baslack! 


Det ser dock lite väl förjävligt ut haha.. Jag är sån som inte lägger ner energi på att ta bort sånt som kommer utanför naglarna eftersom att det försvinner av sig självt. Därför ser det ut som det gör ;) Går bort i bastun sen!

Svar

Publicerad 2011-11-06 17:23:34 i Allmänt


Jag köpte tavlan i en liten rolig affär i Tranemo. Vet inte riktigt vad den heter.. Men jag tror den heter något i stil med fyndlagret! Kostade bara 50 spänn :) 

Det börjar arta sig!

Publicerad 2011-11-06 15:44:43 i Allmänt


Badrummet uppe börjar se helt okej ut nu. Om man jämför från början när allt var utrivet. Tak, golv, väggar. Eller okej väggar fanns det men jaja.. Måste ju få överdriva lite. 
Återkommer när det är lite mer hela och fina saker!

Vad hände där egentligen?

Publicerad 2011-11-06 15:38:27 i Allmänt


Ja, jag sa ju att toalettstolen gick sönder lite igår.. 
"Undrar hur jag kissar, jag blir ju blöt på ryggen" Känner nästan att det var tur att jag låg uppe i sängen och försökte sova!

Blueblack color

Publicerad 2011-11-06 14:59:59 i Allmänt

Landen hos mormor är äntligen klara. Känner mig nästan lite rik nu.
Ska ta och städa upp lite på rummet och sen vänta på att Frugan ska höra av sig så jag får träffa henne en stund!
Dagens måltid blir endast en ägg&räkmacka.
Känner att det är en såndär "Ta hand om sig själv&vara duktig dag" idag. Hade tänkt att skämma bort mig själv idag, fixa naglarna och köra en ansiktsmask efter bastun. Imorgon får håret sin behandling, ska nämnligen till bästavän så hon får färga mitt hår. Ska köra på en gammal färg som jag hade för x antal år sen. 

Vi får väl se, tror inte det lär bli så stor skillnad, men det är kul att pröva något "nytt"

Trasig toastol!

Publicerad 2011-11-06 11:41:18 i Allmänt

Känner att det blev lite mycket alkohol igår. Inte för min del, Tobbe tyckte jag var tråkig som bara drack cola.. 
Klockan ett i natt fick dom byta vår toastol som sprack?! Haha dör... 

Jag låg i sängen och försökte sova men det gick ju inte direkt. Efter en stund kommer Tobbe upp 
"Sover du?"
Jag- Nä -.-
Han- Okej.. 
Jag- mm.. 
Han- ville bara säga att toastolen är bytt för den gick sönder. 
Jag- jo tack märkte nog det. 
Han- Gråter du? 
Jag- Haha nä?
sen började han tjabba om det.. Sen skulle han stänga av min tv men hittade inte rätt knapp.. Åh herregud vilken natt. 
Väntar på att mamma ska nyktra till lite så vi kan gå bort till mormor och slutföra jobbet.. Hade gärna legat i sängen hela dagen, men inte då!

Äckelminneskort

Publicerad 2011-11-05 14:50:20 i Allmänt

Okej inte minneskortens fel.. Grejen man sätter in minneskorten i är sönder. Suger lagom. Får använda kamerasladd? Det betyder att jag måste lägga över alla bilder jag vill ha från kameran för att dels kunna rotera dom och redigera dom.. Suger.

Ni får snart en dagens outfit..
(Update... Kameran är slut på batteri.. Ingen outfitbild!)

stön&stånk

Publicerad 2011-11-05 13:39:53 i Allmänt

Lagom ont i ryggen efter att ha böjt sig helt konstigt i två timmar. Pengarna springer in i plånboken och det känns helt okej! Snart ska jag på middag hos Ottossons. Bäst att klä upp sig lite ;) 
Magen kurrar lite... *kurrkurr* 

Söndagsarbete

Publicerad 2011-11-05 10:42:43 i Allmänt

Så var det inte ens söndag hehe... 
Har inte sovit bra alls i natt.. somnade halv ett ungefär, vaknade vid tre somnade och vaknade vid sex. Kunde inte somna om fören åtta sen väckte mamma mig vid tjugo i tio? Jag som sa tio till henne.. Somnade om och sov till tio över tio istället. 

Har fixat mig till alla ruttna blommor and stuff i mormors land. Måste ju se lite söt ut. 
Ska ner och borsta tänderna nu sen dra mig bort mot mormor! Hörs väl senare! Puss på er! 
(bildensomjagskulleladdatupp..menminneskortetfunkadeinteriktigt..)

söt va :)

Morgondagens hårda arbete

Publicerad 2011-11-04 22:33:00 i Allmänt

Ska lägga mig och dö lite nu, fick huvudvärk efter bastun. Det är fett. Behöver nog lite sömn, även om jag sovit bort halva dagen. Inte riktigt men allafall. 

Ska starta någon film som jag kanske kan somna till. Imorgon ska jag rensa land hos mormor, eller vad det var jag skulle göra. Lättförtjänta pengar! Hörs imorgon lover$$

Gammal kärlek rostar aldrig

Publicerad 2011-11-04 17:08:53 i Allmänt


Svar: Det är bra mellan oss. Bättre än "någonsin" faktiskt. Vi har alltid haft det bra tillsammans och alltid haft kul ihop och så. Men nu känns det som att vi kan prata mer med varandra. Båda två mognade mer under året vi var ifrån varandra. 
Som sagt, det är jätte bra mellan oss och jag har nog aldrig varit gladare att få tillbaka någon till mitt liv igen!

Må som man förtjänar?

Publicerad 2011-11-04 17:03:07 i Allmänt

Tror dagen nådde botten. Blir ledsen för minsta lilla, men varför? 
Har så stor lust att åka iväg och vara borta några dagar.
Två från Tunisien en från Danmark. Jag mådde så jävla bra.

Ångest och massa tänkande

Publicerad 2011-11-04 13:41:00 i Allmänt

ÅngestÅngestÅngest... Jag vet inte hur jag kan må som jag mår idag, hur jag kan ha en sån känsla som inte går att beskriva. Tycker det är sjukt. 
Får panik och ångest över att jag ligger i sängen sista lovdagen. Jag borde ju göra någonting men jag orkar inte. Och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. 
Jag ligger och stör mig på saker och ting. 

* Hur mycket man ser att Brittan mimar i sina musikvideos
* Hur mycket jag hatar när folk frågar om jag saknar "dig". Live and let go var det va? 
* Hur det kommer sig att jag alltid är ensam på lov och helger? What's up med det. 

Finns nog en del saker till i huvudet som jag skulle kunna rabbla upp men inte orkar. 

Det som stod på displayn igår fastnade verkligen i huvudet.

Dagens problem

Publicerad 2011-11-04 12:44:32 i Allmänt

Idag är jag tom på ord av någon anledning. Jag vill kunna skrika ut allt jag tycker och tänker men jag får inte fram någonting vettigt från tankarna ens. 
Ligger nästan nyvaken i sängen och kollar på MTV, som sagt jag är så tom i hela huvudet och kroppen så jag vet inte vad jag ska göra. Det är hemskt.

Superbaby

Publicerad 2011-11-03 22:49:49 i Allmänt

Lillasyster har åkt hem och det är jätte tomt i sängen nu. Man blir så bortskämd när det är trångt i sängen, sen försvinner den trånga delen så blir det jätte tomt. Gillar bättre när det är lite trångt. 

Åkte till Timmy och Emelie innan, Jappe fick en boddy av mig med superman-märket på bröstet. Så söt han blev! Han har de rätta movesen för superman! 

Lämnade Emmy på stationen, ledsamt! 
Tillsist åkte vi och handlade lite och nu ligger jag ensam i sängen! 
Slut på bloggning för kvällen! Sov sött

Tredje bloggrapen

Publicerad 2011-11-03 14:40:54 i Allmänt

Medan jag var nere och tvättade håret samt städade köket osv så fick jag ännu en bloggrape av ingen mindre än Emmy (Ja, hon är liten.. Bokstavligen)
Anyway, har just städat rummet, jätte fint blir det. Skönt att slippa städandet senare när skitungen har åkt hem.  

Vi ska in till Växjö sen och hälsa på lillbebisen och Emelie, jag tror inte min kära bror var hemma.. Känner nästan att jag måste äta något nu. Har inte ätit frukost än. Jag drack bara te. Så blir det när man ligger hemma hela dagarna. 
Hörs väl senare! Puss
Mitt lilla gos!

No break

Publicerad 2011-11-03 12:28:11 i Allmänt

Lovet är snart slut? Herregud. Vart har tiden tagit vägen.. Det är inte okej alls. Men se det positivt, bara sju veckor kvar till jul och jullov! Kommer bli så sjukt underbart. Endast tre månader kvar tills jag blir arton också.. Helt sjukt galet.

Nu ska jag släpa upp ungen ur sängen för att få lite frukost.

Dagens outfit

Publicerad 2011-11-02 16:37:21 i Outfits

Körde faktikst på min "morfars" pappas hatt idag. "Farfar Oskar" som mamma kallade honom. 
Min kavaj och min vita blus. Blev kanon. 
Skorna hittade jag på min skohylla. Ingen aning om när jag köpte dom!

Stan

Publicerad 2011-11-02 11:29:29 i Allmänt

Sticker till stan en runda för en shoppingrunda med syster. Slänger upp en outfitbild när jag kommer hem. Puss!

faCEpalm

Publicerad 2011-11-01 17:31:20 i Allmänt

Missade bussen idag så Emmy fick vänta på mig idag. Tror inte hon dog men vet ju aldrig. 
Det var tillräckligt varmt för att ta skinjacka idag, urmys. 
En del fail har hänt under tiden.. Massa skratt och hon e dum i huvudet! 
Är så sugen på att sminka mig osv.. Får se vad vi hittar på!

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela