´

första gången i vänshistorien

Publicerad 2011-06-30 23:03:35 i Allmänt

SKULLE PUBLICERATS IGÅR PÅ KVÄLLEN MEN BLOGG.SE VILLE INTE HJÄLPA MIG ATT LÄGGA UPP BILDERNA..
Igår upptäckte jag någonting stort. För första gången i vänshistorien (min och Nellys) så har jag fått längre hår än henne. Otroligt nog, jag trodde aldrig att det skulle hända. Inte alls sådär mycket längre men någon millimeter typ? Stort, stort, så stort!
Tror det gick ladda upp bilderna för en gångs skull.

det var ett jävla tjutande

Publicerad 2011-06-30 21:07:21 i Allmänt

Ligger i sängen och äter digestivekex, stavas det så? Aja. Det står en vaniljcola och väntar på mig på nattduksbordet oclså.
Det tjuter i mitt rum, tror det är tvn och tjuter. När jag vrider huvudet åt en viss ehm, position så slutar tjutandet. Mystiskt. Kollar på simpsons, tror det slutade tjuta nu.. Aja borde börja njuta medan jag kan av att det inte tjuter!

Som en slickad katt

Publicerad 2011-06-30 19:47:30 i Allmänt

Snäll Nelly var som lät mig få lite sovmorgon idag. Hon ser att jag är vaken och frågar " vill du sova lite till? Klockan är bara tio :)" Trött som jag var stängde jag ögonen och då fattade hon att jag ville sova. Smart med kompistelepati!
Åkte in till stan idag runt halv ett, träffade Felicia och gick en stund på stan med henne och Nelly. Köpte nya shorts och ett linne, behövligt. Vid tre tog vi bussen till Evedal och badade lite, hann knappt sola fören vi skulle hem men det var helt okej trots allt. Tog en pizza med Nelly innan jag åkte hem, hon skulle till Adam. Hade ingen jacka eller tjocktröja med mig heller så jag var blöt som en dränkt katt när jag kom hem. Härligt med ett vitt linne som blev genomskinligt av allt vatten, hehehehehe... Tur att ingen såg mig när jag vandrade över fotbollsplanen i ösregn!
Jag har tappat bort min blogglust, har bloggtorka som attan nu. Men det blir väl så när det är fint väder?
Ska lägga mig på golvet och leta efter blogglusten nu! Chiao

Rottne nästa

Publicerad 2011-06-29 13:53:22 i Allmänt

Sitter och försöker lära Nelly hur man tar på sig en keps. Nä hon kan inte riktigt, undrar varför.

Jag har just packat ihop mina saker och ska snart dra mig mot mitt andra hem i Rottne. Längesen jag var där nu. Imorgon ska vi ta en runda till staden och träffa en liten Felicia. Måste ta och köpa shorts till Danmark.. Jag har ett par jag kan använda, duktigt.
Dra oss sakta bort mot bussen kanske, eller något. Jag blev just hungrig, först slänga ihop en macka?

Victor Gröstad är underbar <3

svar på tal

Publicerad 2011-06-29 11:31:04 i Allmänt

Svar; Jag fick igen min kontakt med min X pojkvän. Vi har haft det lite till och från med kontakten osv. Super glad :)

underbart stavas Nelly Söderlind

Publicerad 2011-06-28 21:51:45 i Allmänt

Äntligen, efter nästan två veckor? Nä inte okej alls. Gick ner till sjön direkt och tog oss ett dopp. Dock hade jag ingen bikini på mig så det fick bli lite nakenbad, you wish men nej. Hade kläder på mig.. underkläder alltså..
Sitter just nu ute på min veranda och röker vattenpipa. Mamma prövade också ett bloss, fnissade lite åt henne för hon kunde inte.. så söt.
Hälsade på nyopererade morfar på sjukhuset innan också, gråter nästan varje gång jag kollar på honom.. Dags att komma hem nu iallafall.
Heido :D

käpsän

Publicerad 2011-06-28 15:25:11 i Allmänt

Har aldrig varit någon kepsfantast precis. Men nu har jag nästan flyttat in i min fula keps som jag köpte. Okej den är inte ful, eller ah den är tuff! Mega skön faktiskt. Och där tänkte jag skriva någonting dumt! Hejhopp

today i'm happy

Publicerad 2011-06-28 12:49:51 i Allmänt

Att få igen den kontakten med en väldigt speciell person är inte alls fel. Hur glad blir man inte för en sån grej? För mig är det jävligt stort. Jag blev rörd av att läsa vad som stod på displayn på telefonen.
Det här är helt perfekt!




Ligger just nu i min säng och väntar på att klockan ska bli efter fyra någongång. Då ska jag äntligen få träffa min bästaflickevbarnsvän på... en, två, åtta, tolv dagar!
Bara några timmar kvar nu, håll ut lite till där nu då va.
Ska ta mig en dusch innan hon kommer i alla fall.

Movie time

Publicerad 2011-06-27 20:20:21 i Allmänt

Igår kollade jag på två filmer innan jag somnade (anteckna gärna)
Tänkte bara ge er lite filmtips för att vara snäll ni vet.
Första filmen "Just go with it" var rätt bra om man gillar romantik typ eller humor? Äsch jag suger på sånt.
Andra filmen "Chalie St. cloud" med Zac Efron. Rätt känslosam film för folk som lipar till sånna filmer och gillar det kan jag ju rekomendera den till er.
Jag har typ blivit lite besatt av Zac Efron filmer (NEJ JAG KOLLAR INTE PÅ HSM FILMERNA!) < för dom suger verkligen! Men jag tycker han är en bra skådespelare osvosv.
Jag ska faktiskt kolla på några filmer till som han är med i. Blandannat:
Hairspray
The derby Stallion
Me and Orson Welles

Får väl se vart det här slutar.
Ska även se water for elephants, nästan ett måste
wello, hörs imorgon!

R.I.P

Publicerad 2011-06-27 18:14:32 i Allmänt

Nu lär ni tycka att jag är fruktansvärt seg av mig. Men jag upptäckte just att superstjärnan Ryan Dunn omkom i en bilolycka för 7 dagar sedan? Jag får ju inte in att det är sant. Diggade honom starkt som attan.
Hoppas han har det bra där han är nu i alla fall. Rest in peace.

happyface

Publicerad 2011-06-27 17:59:33 i Allmänt

Nu ångrar jag inte att jag levde på pizzaslizear och pommes under hela veckan i Tunisien. Tappade något kilo medan jag var iväg trots allt.
Ska snart dra en bastu med mina fina föräldrar!
Tycker det är dags att du kommer hem nu morfar <3

ah för att

Publicerad 2011-06-27 15:17:34 i Allmänt

Jag kände för en sånhär tokig bild. Dels för att visa min fina utväxt jag har så att Nelly aka bästavän ska förstå att hon måste färga mitt hår. Så om du kollar uppe i vänstra hörnet av mitt huvud (typ) så kan du se min fina utväxt, nice va? Dags att färga tycker jag. 
Och här är min fina "hennatatuering" som det heter, väldigt fin och väldigt vacker. Sitter i cirka 3-4 veckor. Dock håller hjärtat redan på att försvinna, det är ju inte det jag vill ska försvinna liksom ehe

näej

Publicerad 2011-06-27 14:40:58 i Allmänt

Sommarlov, just det. Det är nu det börjar. Jag hade nästan glömt bort hur det var att ha sommarlov. Jag sover ju alltid till efter klockan ett under sommarloven. Jag antar att jag inte brydde mig om det innan men nu är det inte okej för mig att vakna klockan två, tre dagar i rad. Halv två, två dagar i rad och nu två? Näej inte alls okej.

tunisien del 3

Publicerad 2011-06-27 00:01:41 i Allmänt

Bilder som säger mer än tusen ord, snacka om man man skulle få prata på för att kunna beskriva en bild alltså! 
Får jag chansen ska jag åka dit igen och kanske sno en dans från den där snygge killen haha!
Godnatt!

Tunisien

Publicerad 2011-06-26 21:13:36 i Allmänt

Okej jag ger upp nu. Blogg.se dampar sönder och jag är så trött. Fick upp fem bilder på en timme typ? Tack så mycket.
Kan ju säga så mycket som att sista bilden - det ena ledde till det andra..

och just då fanns det inget skönare

Publicerad 2011-06-26 20:21:36 i Allmänt

Jag ska verkligen försöka komma igång med bloggandet igen. Rätt så typiskt att Nelly har bloggat så mycket nu när jag har varit iväg, rätt typiskt henne att bara blogga när hon har tråkigt ööhö.
Kom just hem från en sväng på sjukhuset, var och hälsade på fina morfar som har varit där alldeles förlänge nu. Tog även en sväng förbi mormor innan vi åkte hem. Hon blev så glad när hon fick se att jag var hemma igen haha.
Måste tillägga att just igår fanns det nog inget skönare än att få komma hem och mötas upp av min fina Victor som jag varit utan sen torsdags förra veckan. Nu väntar jag lugnt och skönt på att Tisdag ska komma så jag får träffa bästavän också, då är nästan allting fullbordat!
Jag ska snart sova, helt seriöst. Victor och jag vaknade runt elva sen somnade vi om till halv två, oups..
Ni ska få lite bilder från resan innan jag släcker ner för dagen iallafall!

borta bra men hemma bäst

Publicerad 2011-06-25 22:15:00 i Allmänt

Det är som rubriken lyder. Det är skönt att va hemma igen. Fick ett väldigt fint bemötande när jag kom hem av en fin pojkvän som satt och väntade, mys!
Jag har levt på pizza bitar, pommes och tonfiskmackor hela veckan. Skönt med varriation när man äter pizza samma dag man kommer hem också haha.. Kan ju säga att jag har förlorat något kilo i alla fall!
bloggar mer när jag känner för det och hinner, imorgon ska jag hälsa på morfar på sjukhuset och ikväll ska jag mysa med min victor!
ciao!

En liten update

Publicerad 2011-06-23 23:31:41 i Allmänt

Nä nu tycker jag allt att din blogg har stått stilla för länge. Så här kommer jag som en riddare i nöden och skriver lite!

Hej jag heter Emeilia Westerberg. Jag är 17 år och just nu är jag nere i Tunisien, utan mobil och utan internet så jag kan inte kontakta någon utav mina kära. Främst av allt saknar jag min bästa vän Nelly (L)(L)(L) Och såklart min pojkvän Victor med då...

Ja hela veckan har jag och min syster Emmy <3<3<3 varit på stranden, men jag har bränt mig som fan (ni får säkert bild när jag är hemma igen) så jag är röd som en liten tomat! Hihi brukar ju bli det på sommaren!

Nä nu måste jag kila för imon ska vi upp tidigt och upptäcka lite till av Tunisien samt tacka nej till ett flertal frierier som man fått här nere! Tackar och bugar, vet att jag ser bra ut men jag har redan världens bästa pojkvän.

Love from guess who!




Typ såhär ser jag ut just nu.


kalmar bloggning

Publicerad 2011-06-16 20:56:59 i Allmänt

Vilken jävla resa det var hit idag då. Normalt sätt brukar det ta en timme från braås till kalmar men inte idag.
Efter att vi hade varit i växjö och hämtat ut mitt pass så tog vi vägen igenom hovmantorp/lessebo hållet. Och när vi kommer till Lessebo måste vi byta håll och ta vägen igenom kosta för att pappersbrukningen hade släppt ut gftiga ämnen osv.. Det tog oss en halvtimme extra. När vi väl började närma oss Emmaboda trakterna så hamnar vi bakom en enorm bilkö som vi sedan märker är en trafikolycka. Vi blir ståendes där i lite mer än 40 minuter tror jag. Under tiden som vi stod där skulle ambulansen komma förbi och alla bilarna var tvungna att nästan köra av vägen samt lastbilar med släp försökte fickparkera på sjukt trånga utrymmen. Det är dom förbannade mitträckernas fel! Hade kameran med mig i alla fall, knäppte ett par bilder som jag säkert skulle kunna få lite pengar för om jag lämnade in dem.. 

Nu sitter jag och bara väntar på att Emmy ska komma hem från avslutningsmiddagen. Jag har varit här i tre timmar snart, så det är dags för henne att komma hem tycker jag. Jag börjar bli riktigt trött också så borde kanske sova.
Victor och jag vaknade första gången vid fyra idag på morgonen? Bara för att det var så ljust i rummet säkert men sånt är livet ibland! Ska försöka hitta någonting att sysselsätta mig med ett tag. Kanske somnar vem vet.

över en vecka

Publicerad 2011-06-16 13:35:11 i Allmänt

Möjligtvis sista blogginlägget från mitt rum på över en vecka hihi. Jag ska snart ner och ta någonting att äta sen ska jag packa ner det sista. Om en timme åker jag in och hämtar ut mitt pass och sen åker jag till kalmar. Klockan 22 imorgon kväll lyfter planet från arlanda och jag är påväg mot tunisien tillsammans med min fina syster och hennes familj. Sjukt kul och sjukt jobbigt. Den jobbiga delen kom igår när jag låg hemma hos victor och insåg att jag inte skulle få träffa honom på över en vecka, tårarna sprutade på mig. Tur att han var så förstående och sa att vi snart skulle ses igen! Det blev smått jobbigt idag också när jag kysste honom en sista gång utanför kyrkan och när jag kramade Nelly hejdå en gång till. Jag började gråta igen? Känslig tror jag det kallas. Hemskt att behöva vara ifrån dom man älskar så sjukt mycket i över en vecka. Eller det kanske bara är jag? haha..
Dags för mig att äta frukost nu, jag är galet hungrig! Vi får se om jag slänger in ett inlägg innan jag åker eller om jag bloggar ikväll!
Puss på er

sista natten hemma

Publicerad 2011-06-15 15:42:41 i Allmänt

Sitter just nu och vänta på att pappa ska komma hem så jag kan åka till victor och mysa med honom innan jag sticker. Det var sista gången jag sov i min egen säng på över en vecka nu. Inatt sover jag hos min underbara pojkvän och imorgon sticker jag till kalmar och sover hos min älskade systeryster, helt galet. Jag som inte ens får in i huvudet att jag har sommarlov, hur kan jag då få in i huvudet att jag ska till tunisien på fredag haha.
Anyways, jag ska bära ner det sista så jag kommer hem till ett städat rum nästa vecka haha.. Måla naglarna också kanske!
vi hörs kära bloggläsare!

halv tio

Publicerad 2011-06-15 11:30:53 i Allmänt

Första dagen på sommarlovet och jag vaknar halv tio? Drack te sen följde jag felicia till bussen. Såg att mormors dörr stod öppen så jag gick upp och pratade lite med henne, satt där i lite mer än 50 minuter och bara pratade.
Nu ska jag ner och koka kaffe till mor och far sen ska jag själv äta frukost.
Att göra idag.. 
Städa
Packa
Victor

Tre viktiga saker, tillkommer säkert någonting mer.. Nu äta!

skolavslutning, musikal, bastu

Publicerad 2011-06-14 22:39:46 i Allmänt

Det har verkligen varit en kanon dag idag. Åkte in till skolan vid halv nio och träffade nelly på bussen, en chok för både mig och nelly.
Gick tipspromenad på skolan sen grillade vi hamburgare och marsmellows! Gick bort till teatertorget eller vad det heter, glömmer alltid bort.. Vi hade avslutning där med underhållning, stependie utdelningar osv.
Gick ner på stan och träffade bästavän och umgicks med henne en stund sen kom adam. Felicia kom tillbaka ner till stan och följde med mig hem efteråt. Käkade en fet pizza när vi kom hem (man måste väl unna sig det som festmat nu när man har sommarlov?) sen stack vi direkt ner till braåsgården och kollade på niornas musikal. Måste säga att den överglänste våran som fan! Sjukt duktiga.
Nu har vi just dragit några cider i bastun och jag håller på att somna. Imorgon ska jag in och umgås med min Victor innan jag åker till tunisien med efterlängtade Emmy!
Jag blir alltid så sjukt trött av bastu, men det är så jätte skönt när man väl sitter där!
Vi får höras mer imorgon!

just in time

Publicerad 2011-06-14 08:05:53 i Allmänt

Jag blev precis klar i tid för att kunna hinna med kvart över åtta bussen men istället tar jag mig tid och slänger in ett litet inlägg och fixar mig lite istället och tar halv nio bussen. Rätt skönt att börja halv tio sista dagen!
Jag har just slängt i mig lite frukost, ska ta och dricka upp mitt te och sen göra mig iordning lite. Ser förjävlig ut i skallen så nu när man väl har lite tid över så tar man väl den?

Vi hörs igen efter cirka klockan fyra när jag har fått SOMMARLOV !

upp&ner

Publicerad 2011-06-13 21:19:02 i Allmänt

Mitt liv känns helt upp&ner just nu. Vill att ni ska komma hem från lasarettet nu på momangen. Jag vill att ni ska bli friska och må bra.
/ Upside down

Blivande

Publicerad 2011-06-13 19:37:41 i Allmänt

Har kommit på hur jag vill att min tatuering ska se ut nu och vart jag vill ha den! Eller det är en av alla jag vill göra dock.. Den här kommer i såfall stå för min morbror. Skulle symbolisera så grymt mycket.
Funderar på det ett tag nu!

10 orsaker att hata dig

Publicerad 2011-06-13 13:32:41 i Allmänt

Just nu sitter jag på min allra sista media lektion för den här terminen. För sista gången i hela ettan!
Vi kollar på 10 orsaker att hata dig. Har inte sett så mycket av den för vi var och fixade pass till mig. That's right på torsdag sticker jag till Kalmar sedan vidare till tunisien på fredag tillsammans med min andrafamilj! Renarama impulsresan för min del. Smått galet att vi får sommarlov imorgon också. Snart ska vi fika på chokladbollar hey!

betyg

Publicerad 2011-06-13 10:58:58 i Allmänt

Helt okej att få vg i alla mediaämnen + mvg i datakunskap. Mindre okej att få G+ i både svenska och engelska. Gjorde så jag sjönk igenom marken lite. Speciellt med chanserna jag hade.

last day

Publicerad 2011-06-13 00:09:44 i Allmänt

Jag kan knappt fatta att jag slutar ettan på tisdag. Det går knappt ihop att jag har min sista media lektion imorgon. Sista heldagen imorgon. På tisdag går jag på sommarlov. Jag slutar ettan på tisdag. För mig är det helt sjukt, helt galet. Tänk så mycket man har hunnit med trots allt.. Lite bilder från ettan!
hejdå skolan, hej sommarlov

worlds finest littlesister

Publicerad 2011-06-12 22:56:28 i Allmänt

You're too perfect to me, and no matter what happens I can't stop loving you. We have gone thru alot things together. Things I never will forget, and other stuff I don't wanna remember, I mean bad things when I say that. I never wanna loose you, cause you're too perfect to me. I love you, my best friend and little sister!

posen

Publicerad 2011-06-12 20:11:05 i Allmänt

Nog med att jag har en snygg pojkvän. Men jag tror att han är smått besatt av sin pose.

oh sunny day

Publicerad 2011-06-12 19:46:51 i Allmänt

Vilket härlig väder det har varit idag, rätt skönt med lite variation ibland istället för bara mulet och äckelväder. Gick inte sova igår, eller jag var inte minsta lilla trött. Men efter en stund somnade jag bredvid en snarkande pojkvän, gött.
Låg i sängen en bra stund idag, vaknade vid tolv oups. Tog en dusch sen åt vi frukost vid typ två.. Det heter ju frukost om det är första målet på dagen även om klockan är över 12 va?
Solen var rätt lockande också så vi gick ut och satte oss där en stund sen tog vi oss ett dopp i poolen, det gick rätt fort upp därifrån i alla fall.
Åt middag sen åkte snyggpojken hem.
Ligger just nu och tråkar, och hoppas på att vi kommer hinna fixa ett pass till mig öhö. Det hade inte varit helt fel!
Jag har bestämt mig för att göra en samling med bilder på victor och hans jävla hand som alltid kommer med! På tal om ingenting då alltså.

Ögonbrynsfärgning

Publicerad 2011-06-11 15:37:34 i Allmänt

Jag blir så sjukt snygg när jag får mina tjocka ögonbryn när jag färgar. Eller alltså det är ju inte ögonbrynen som blir tjocka det är ju färgen som gör det liksom hihi. Men sexigt värre är det! 

lördag, lördag, lördag..

Publicerad 2011-06-11 12:42:30 i Allmänt

Igår var det fredag förhundan.. Sen helt plötsligt vaknar man upp så är det lördag! Tjena lördag, läger? Jovars det funkar! Själv? Jomenvisst det rullar.

Vilka sjuka jävla drömmar jag hade i natt. Speciellt den första drömmen..
Den andra drömmen var att jag + några till typ hade dödat några eller vad det var, helt sick.
Trejde drömmen var jag, pappa, timmy och sen några mer ute i morfars bastu och fiskade och mös typ helt knas.. Fjärde drömmen var jag en värsting som körde runt med en motorcykel, alltså sån biffig jävla motorcykel. Det var galet haha.

Första drömmen får ni inte veta av personliga själ så tyvärr, kan ju säga att jag har drömt den flera gånger innan.

Den var lite mer biff än så men hittade ingen bild.. hihi

fredagen 10 juni

Publicerad 2011-06-10 18:58:59 i Allmänt

Ah, fredag igen. Snart sommarlov, vad tycker vi om det? Helt underbart enligt mig då.
Jag har spenderat dagen i sängen för det mesta. Skalade potatis och plockade in disken osv.
Ska tillbringa ett par timmar nere i bastun som jag har gjort ett antal helgdagar nu. Det finns ju inte mycket mer att göra så. Imorgon får jag äntligen träffa en väldigt fin pojkvän. Längtat som attan.

I need it more than ever

Publicerad 2011-06-10 12:30:42 i Allmänt

Vet redan vad en del tycker. Jag tycker ungefär samma sak men det är inte lika lätt för mig som för er, okej?
Jag försöker varje dag, nästan mer än någonsin. Men jag orkar snart inte förska mer om det ska fortsätta såhär.
Det var lätt ett tag, men nu vet jag inte om det är lika lätt längre.

cute

Publicerad 2011-06-09 22:11:08 i Allmänt

Svar till tesssan: Aw, söt du är :) Alltid kul att höra sånna fina kommentarer, man blir alltid lika glad!
Många kramar till er söta läsare!

Student amanda

Publicerad 2011-06-09 17:38:48 i Allmänt

Jag är så stolt över min fina vän Amanda som sprang ut från katedral klockan tre idag. Hon grät och hon gjorde så jag grät, fy för henne. Måste säga att jag är sjukt stolt över henne som har fixat allt med skolan osv, samt tränat bort massvis antal med kilon till studenten och balen. Hon är så jävla fin, min Amanda.
Nelly och jag ska "piffa" till oss lite sen ska vi bort på studentfesten för henne! Galet kul för henne!

need some food

Publicerad 2011-06-09 06:39:17 i Allmänt

Helt sick att jag var så jävla hungrig när jag vaknade för cirka en halvtimma sen när jag åt den jäkla kvälsmaten igår? Galet värre.
Frukost blir en macka med någon sorts skinka, banan och svartvinbärs te förstås!
Börja packa lite till idrotten nu sen bege sig iväg mog skolan i busvädret. Ska på min kära frugas student idag också, usch tårarna kommer inte vara kvar inne bakom ögonen idag inte! Uscha, hoppas nelly kanske håller tillbaka dom på mig lite i alla fall. Kan ni fatta att det är jag om två år bara? Minns när jag gick i sjuan och min bror tog studenten, jag var nästan lite tjurig för att det inte var jag som fick springa ut där och skrika som alla andra gjorde. Men, men jag tror det kommer gå så sjukt fort tills vi tar studenten ändå! 

Måste rusa annars missar jag säkerligen bussen!

min kvällsmat

Publicerad 2011-06-08 22:52:42 i Allmänt

fick bli en lite mer nyttig kvällsmat ikväll!
fyra stycken feffeorni
två mackor med rökt lax
3 skivor vattenmelon
te

Jag är totalt beroende av rökt fisk överhuvudaget. Förra året köpte mamma och pappa hem två olika sorters rökt fisk till mig. Smäckte dom på två dagar. Huuuur gott som helst!

Måste försöka sova, har ju som sagt skola imorgon. Sista torsdagen för den här terminen. Sista idrottslektionen för första året på gymnasiet. Sista engelskalektionen.. Hur gött är det inte?
Godnatt angels

Frågor och svar

Publicerad 2011-06-08 21:16:23 i Allmänt

Vad är det första du tänker på när du vaknar? Oftast tänker jag på hur mysigt det skulle vara att ha victor bredvid mig

Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? Är inte lesbisk så nä…

Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? Japp

Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? Yes

Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? Jadå, Raimo tar alltid hand om mig..

Har du någonsin pussat någon som varit hög? Nä inte vad jag har vetat alla fall

Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? Ao

Vem är den största idioten du känner? En viss liten person

Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? Hoppa på honom och dra honom upp för trappen och mysa satan

Hatar du någon just nu? Hata är ett starkt ord. Men ja.

Vem tog senast på din rumpa? Victor!

Har du syskon som är äldre än 21? Jajamen

Hur fick du ditt senaste blåmärke? Säger som Nelly. Jag vet inte hur jag får mina blåmärken..

Saknar du någon just nu? Hela tiden

Är du längre än de flesta i din ålder? Längre än de flesta av tjejerna alla fall..
Kommer du ihåg exakt de orden du använde för att avsluta ditt senaste förhållande? Nästan

Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? Inte bli glad i alla fall

Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? Nej aldrig.

Känner du någon som är oskuld? Ja, vem gör inte..?

När gapskrattade du senast? Igår tror jag

Brukar du tänka innan du talar? Talar först tänker sen.

Skulle du någonsin kunna tatuera dig? Jajamen
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? Yes

Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Klart jag har, bff Emil!

Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? Ja, dom bryr sig om jag kommer efter nio typ..

Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? Nope, inte mitt problem att dom inte gillar personen.

Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? Tveksam!

Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. Sant eller falskt? True, true

Har du någonsin kysst ett ex efter att ni gjort slut? Ja det har jag.

Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? Ah helt och hållet.

Pratar du ofta? Babblar hela tiden, speciellt vid överskottsenergi.

Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? Inne och ute.

Vad är det bästa som hände dig idag? Att jag fick ett sms av min pojkvän som det stod något i stil med att han älskar mig mest osv, super söt!

Vem har du umgåtts med idag? Familjen

Är du en elak person? Ibland, ibland inte.

Om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? På rak arm? En bil kanske?

Vad lyssnar du på just nu? Jay smith..

Tror du att andra människor tycker illa om dig? Man kan inte älska alla så ja.

Om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? HAHAHAHAH , gosa med den!

Är du lycklig? Helt klart

Vem skrek du senast på och varför? Raimo. Han litade inte på mig i ett visst fall.

När grät du senast? Igår

Vem kramade du senast? Mormor

Är du rädd för mörker? När jag är ensam hemma.

Vad drack du senast? Tror bestämt att det var en kopp kaffe!

Tror du att två ex kan vara vänner? Jajamen, jag är vän med alla utom två av mina x.

Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? Ja

Sover du med dörren öppen eller stängd? Stängd

Skulle du vilja vara berömd? Om ja, för vad? Både ja och nej.

Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? Min pojkvän..

Finns det någon person som du aldrig vill förlora? Världens bästa vänner som jag har just nu.

Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? En gång.

I,D

Publicerad 2011-06-08 16:35:01 i Allmänt

Vill iväg och bara ta det lugnt, inte tänka på så mycket hela tiden.

orkar inte

Publicerad 2011-06-08 16:30:49 i Allmänt

Jag orkar inte vara ensam. När jag väl är med dom jag älskar mår jag så jävla bra, annars pekar allting bara neråt. Det här är inte vad jag behöver. Jag behöver erat stöd igenom det mesta. Vare sig det är bra eller dåliga saker.
Det är som att springa upp för en 90 graders vägg, man trillar ner minst lika fort. 
Morfar.. <3

helt slut

Publicerad 2011-06-08 11:40:48 i Allmänt

Av alla jävla rörelser jag gjorde i sängen så följde flugjävlen efter mig och surrade mig i örat. Den ska dö innan nästa läggdags. Om jag nu ens orkar gå upp från sängen idag då vill säga.
Trodde jag hade slarvat bort min telefon när jag inte hittade den idag. Men orkade inte bry mig om att leta så jag somnade om, tills jag fick ett sms, då var jag tvungen att leta.
Efter att jag stängde ner datorn igår natt så somnade jag direkt. Skönt att somna så fort för en gångsskull, brukar ju annars ligga vaken i ett par timmar innan jag kan somna. Nu flyger flugan runt skärmen på datorn och retas, den kommer få skylla sig själv sen helt klart. Hoppas du läser det här flugjävel.
Det var sjukt kul igår i alla fall, satt och pratade med Julia och Cicci nästan hela kvällen, fotade nicole i typ en halvtimme. Blev uppbjuden på en dans med Raimo så det fick avsluta kvällen. Nej han kunde inte dansa och det kunde inte jag heller. Dessutom bytte dom låt efter varje steg vi tog ungefär. Lite bilder kommer senare.
Borde försöka ta mig upp och äta lite.

örk

Publicerad 2011-06-08 01:02:00 i Allmänt

Ska ta och sova, försöka glömma smärtan av att jag saknar min victor. Han som alltid säger " jag älskar dig" innan han somnar, han som kysser mig på ryggen när jag ligger och sover och  han som alltid säger " jag älskar dig" innan han åker ifrån mig. Han som är min, bara min. Han som alltid håller om mig när vi ska sova och han som håller om mig och säger " det är ingen fara älskling" När det åskar och blixtrar. Han som verkligen bryr sig. Det behöver jag.
För du är helt underbar min älskling!


Efter X antal cider och efter att ha skrikit " För christian har tagit studenten, För christian har tagit studenten, För christian har tagit studenten!!!!!!!! Fyfan vad han är bra " Cirka 100 gånger så är man rätt slut. Jag måste sova och få lite sömn. Sista lediga dagen imorgon sen pallra sig tillbaka till skolan igen. Usch och fy.
Vi hörs imorgon
Eller senare.

50+?

Publicerad 2011-06-07 12:09:55 i Allmänt

Jag är hemkommen från Victor nu, sorgligt nog. Låg och sniffade på honom hela tiden i sängen efter han kommit tillbaka från duschen. Trodde jag dog, tror han använde någon sorts kåtparfym alltså..
Det var super mys ute hos hans mamma på landet, trivdes satan alltså! Tog en kall dusch sen en promenix på kvällen med hunden. Efter det åt vi lite gott, gick upp och kollade på film.
Jag trodde jag skulle avlida igår, av både åskan, blixtarna och värmen. Mest av värmen. Tror det var runt 50 grader på hans rum, örk svettigt värre.
Hinner inte blogga nu egentligen. Slänger upp en bild på dagens outfit sen innan jag åker på student! Puss på er

6 juni

Publicerad 2011-06-06 12:35:28 i Allmänt

Sjukt trevlig kväll igår med trevliga tjejer! God mat och en varm bastu med bad och mys, det tackar vi för!
8 dagar kvar av terminen i skolan sen får vi äntligen långledigt.

Bästavän åkte precis till stallet, nu väntar jag på att min kära pojkvän ska höra av sig så jag vet när jag kan åka till honom. Ska mysa satan tillsammans med honom efter att ha varit ifrån honom över en vecka. Samt fira tre fantastiska månader.

Kanske ska ta med datorn ut i solen och päsa lite, får ju passa på att njuta medan vädret finns där.
Det lät som en fin ide! Ciao

Nytt

Publicerad 2011-06-05 16:43:41 i Allmänt

Äntligen hemma från stan, man blir ju rätt tokig på att gå runt i den där cirkeln uppe på grand.
Köpte mig lite nya kläder, behövligt och snyggt hihi.
Jag vet att det inte är så mycket min stil med blusen eller vad tusan man kallar det nu för tiden men den var så söt så jag var tvungen.
Mina ben är så snygga nu för tiden för dom är randiga!

Uppe med tuppen

Publicerad 2011-06-05 09:21:25 i Allmänt

Halv sex första gången är inte okej att vakna en söndag.
Men nu spelar det ingen roll för nu är jag uppe och nu ska jag till stan! och ikväll blir det tjejkväll med middag och bastu!
I miss you babe, victor gröstad <3

Två veckor

Publicerad 2011-06-04 10:40:16 i Allmänt

Hallihallå ute i lingonskogen.
Kunde knappt somna igår heller, tusan också! Steg upp för sisådär 45 minuter sen, drack lite te och gick upp igen.
Just nu väntar jag på att få ett litet sms från min bästhus så jag kan åka till henne och leka med henne hela dagen. Vi ska ha picknick ute i solen och dessutom ska vi åka inlines, omg jag kommer dö!
Kameran åker med förstås! Rätt viktigt när vi inte har träffats på två veckor nu eller hur? Så ni får förhoppningsvis lite bilder sen när jag kommer hem eller någonting. Ikväll kommer G-morbror hit med sin sambo, samt mormor, plastmorfar och Raimo och äter middag här! Så längesen jag träffade dom, då det ger vi tummen upp för!
Nu ska jag ta tag i att städa mitt rum innan jag ska åka! Vi hörs när vi hörs!
ciao

Hottttt

Publicerad 2011-06-03 14:24:12 i Allmänt

Hur typiskt mig är det inte att jag inte somnar på kvällarna/nätterna pga att jag sov innan kvällen kom eller pga att jag saknar någon så in i bomben?
Jag låg vaken till halv fyra inatt pga båda anledningarna. Det var lite störande, mamma väkte mig första gången vid tio. Sen åkte vi upp till morfar vid tio i tolv och åt frukost. Världens godaste plättor helt klart (eller pannkakor som ni kanske säger..... jag har alltid fått lära mig plättor så det heter så i mitt liv!)
Anyway, när vi kom hem hjälpte jag mamma och pappa att flytta stora bumlingar till sten. Mega tunga. Jag tror jag ska anmäla min pappa till världens starkaste man!
Nu ska jag få mina föräldrar till att åka ut och fiska ute i morfars bastu så man kan ta första doppen för i år också.. Börjar ju bli dags kanske?!
Pallar inte sitta inne idag i alla fall! Hörs ikväll!
Ciao

andra tankar

Publicerad 2011-06-02 22:32:43 i Allmänt

Ibland kommer jag in på helt andra tankar. Sånna tankar som inte är jag, någonting som jag egentligen aldrig skulle göra men sånna saker som jag funderar på att göra bara för att.

dör av tristess

Publicerad 2011-06-02 15:03:06 i Allmänt

Läste just att man verkligen kan dö pga att man är uttråkad. Inte bara därför då men att det finns risk för det.
Just nu har jag så äckligt tråkigt, det går inte beskriva känslan av tråkighet.
Har suttit ute och pratat med mor, far och morbror i över en timme typ. SÅHÄR BORING är det typ. Det är alltid såhär, när jag får ledigt så finns det inga man kan va med för alla är antingen upptagna eller sjuka. Idag är det både och. Nä ska nog gå i ide tills det finns någonting att göra. Imorgon kommer förmodligen gammelmorbror från Finland och hälsar på!'
Förra året på öland när vi red kamel! ( jag blev kär i kamelernas underläppar)

Tradig dag

Publicerad 2011-06-02 13:00:04 i Allmänt

Helt okej att få sova ut men vad fan ska man göra nu? Inget vidare väder ute så jag ser inte fram emot att göra någonting ute heller. Skulle möjligtvis kunna städa mitt rum, typ storstäda. Men jag vet med mig själv att det kommer se likadant ut inom mindre än en vecka.
Jag har inte ätit någon frukost heller, det finns ingenting gott att äta så skippar nog det.

Måste se till att göra någonting idag i alla fall.

örk jag har ingen lust till någonting alls. Ligga inne hela dagen och sova istället kanske.

En sak jag inte förstår är varför det ska vara fint väder när man går i skolan eller jobbar men inte när man väl är ledig inte. Man kan ju säga det suger rätt hårt.

11 sekunder till godo

Publicerad 2011-06-01 17:21:37 i Allmänt

Åh vad skönt det var med en simmtur! Fixade livräddningstestet på 1.19, bästa tiden under dagen! Skrapade även ihop till ett litet vg där i kanten med 11 sekunder till godo! Jag är så jävla stolt över mig själv.
Nu är jag lite välförjänt för en cider och lite sol. Man orkar ju inte sitta inne i det här vädret. Måste ju dels passa på nu när man väl är ledig.
It's a beautiful day

ni gör mig stark

Publicerad 2011-06-01 11:32:12 i Allmänt

Vad hade jag varit utan mina bästavänner, min familj och min underbara pojkvän? Inte mycket alls faktiskt.
Jag har aldrig varit med om att ha så underbara vänner som stöttar mig igenom precis alls, eller en pojkvän som berättar hur stolt han är över mig för att jag fixar ett godkänt på ett prov tillexempel. Galet hur bra ni är hörni! Var tvungen att säga det så ni vet liksom.
Onsdag, härliga onsdag! Det har börjat bli min favoritdag. Sov till lite över tio idag sen skrek pappa på mig och frågade om jag var vaken. Vi ska in till stan snart, wromwrom köra bil as kul. Jag ska träffa min fina felicia och stötta henne igenom livräddningstestet hon ska göra i simmhallen. Jag ska göra om mitt för skojskull. Ska handla lite med pappagull innan jag ska dit.
Det är så skönt att veta att man kan sova ut en vecka nu hihi, wonderful! Ska ta och packa lite saker som behövs till sen. Puss

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela