´

FF

Publicerad 2011-09-30 18:15:04 i Allmänt

Jag blev så jävla trött helt plötsligt, får sova lite sen om jag blir tillåten. Mamma och pappa åkte till Öland idag på morgonen, eller runt tolvtiden. Hemma själv hela helgen, FF, FF, FF!! Skämt och sido. 
Ska göra mig i ordning lite, klä på mig och så. Försöka bli lite piggare.. 

Slänger upp bilder på dagens outfit sen

Toppbrallis.se

Publicerad 2011-09-30 13:37:41 i Allmänt

Snart är vi klara med våran hemsida som vi jobbar med i skolan. Allmänheten kan snart (när vi börjar skriva inläggen osv) gå in och läsa om allt från sex&relationer till skönhet&hälsa! Det kommer bli kanon att jobba med det här i 13 veckor till! Längtar tills vi är igång!

Naturkunskapen var det ja.

Publicerad 2011-09-29 21:28:26 i Allmänt

Fick ett erbjudande av Amanda innan om att träffa henne en sväng ikväll innan hon åker till ljuvliga London imorgon. Hade ett problem - Provet jag har imorgon som jag har pluggat på en gång. Tog en tänkare och kom snabbt på att jag kunde ta med mig mina papper ut och samtidigt plugga på det lite och prata med Amanda. Men då dök nästa problem upp - J a g g l ö m d e m i n a p a p p e r h e m m a. . . Jag har läst på en gång och nu ligger jag i sängen och bloggar.. Eeh.. Jag har 24 instuderingsfrågor att läsa på, ett häfte med 7 sidor att läsa och jag ligger och bloggar. Smart jag är. Men jag erkänner att, plugga aldrig har varit min starka sida varav jag fick IG på alla mina so prov - wonder why.. 

Vg & Mvg på alla fysikproven jag har haft - JA FÖR DET VAR ETT ROLIGT ÄMNE.. 
G & Vg på alla biologiprov ( Fick mvg på sexualkunskapsprovet vi hade i sjuan... Alla rätt ) 
G på alla kemiporv
Ig på alla tyskaprov utom omprov.. (jag gjorde om-om-omprov på nästan alla so och tyskaprov) 
Engelskan och svenskan fick jag G och VG på.. 

Man märker vad som är kul och inte.. G på alla matteprov utom typ tre.. 

Nä inte tid med det här, hörs imorgon - efter provet. wish me luck

Ångest

Publicerad 2011-09-29 13:03:54 i Allmänt

Fastnade framför tre avsnitt av 90210.. Sååå bra! 
Pausade det senaste avsnittet, tog mina byxor, gick ner till mamma och satte henne framrför symaskinen. Hon fick sy in mina bralls. Lite väl pösiga vid vaderna! Dock förstora i midjan också, rackans.. 

Har så mycket saker jag vill göra men som jag inte orkar.. Åh, jag undrar om det är sånt som kallas ångest?

vart är sömnen!?

Publicerad 2011-09-29 10:22:59 i Allmänt

ÖÖÖÖÖÖÖ jag tror inte att jag förstår vad det innebär att vara ledig.. Jag trodde det betydde att jag skulle få sova ut, nejdå, istället vaknar jag tidigare än igår när jag ändå hade ställt klockan men vafan. Jag vill sova, det här slutar med att jag somnar vid femtiden. 

Ska kolla några avsnitt av 90210 sen ska jag ta itu med lite nyta tavlor till rummet tror jag.. Byta ut de gamla ljusen som brann ut, bädda sängen och helt enkelt göra det lite "hemtrevligt" i rummet. Låter fint det. Ska även plugga till proven sen. Kanon

tummenupp

Publicerad 2011-09-28 19:55:35 i Allmänt

Det känns inte alls fel att hälften av mitt hår ligger i handfatet, inte alls.

Det känns inte heller fel att jag äntligen har lärt mig att göra en fiskbensfläta!

if living was the hardest part we'll one day be together

Publicerad 2011-09-28 18:55:06 i Allmänt

This hole you put me in
wasn't deep enough
and I'm climbing out right now
you're running out of places to hide from me
when you go
just know that I will remember you
if living was the hardest part
we'll then one day be together
and in the end we'll fall apart
just like the leaves change in colors
and then I will be with you
I will be there one last time now

Plugg för pluggisar.

Publicerad 2011-09-28 17:44:22 i Allmänt

Jag är inte världens höjdare på att plugga, jag vet. Jag har blivit så jävla bortskämd av JB att jag inte har behövt plugga på över ett år ungefär. Jag hade ett prov som jag behövde plugga till i ettan men det var så simpelt. Sen hade vi bara nationella och matteprov som jag inte kunde plugga till. Jag har alltså inte behövt plugga rejält sen i nian. Nu när jag väl ska börja så lägger jag det åt sidan och gör andra saker istället. Fyfan, hatar plugg. Men jag ska klara det här och gå ut med minst godkänt i alla ämnen. Måste göra det, usch. Tur att det är mer slappt nu än i högstadiet (SUG PÅ DEN LÄRARNA PÅ BRAÅSSKOLA- JAG BEHÖVER INTE ALLS JOBBA HÅRDARE ÄN DET NI SA!) Okej. Ska fortsätta med att läsa på instuderingsfrågorna till provet. Många frågor, sisådär 24 frågor med långa svar. Jag är på fråga 23.. Avbröt där eftersom jag blev te sugen. (Bra anledning till att skippa pluggandet.) Nu kör vi så det ryker i ungefär... några minuter. Ciao

ruinerad

Publicerad 2011-09-28 16:49:23 i Allmänt

Gick till Åhlens och köpte hårfärg efter idrotten... Ångrar köpet redan, 95 spänn för hårfärg?! Helt jävla sinnessjukt förfan. 
Ska nog ta och fixa till frillan lite sen. Klippa lite och så kanske försöka få mamma till att färga det om hon orkar, annars gör jag det imorgon (om hon vill utsätta sitt öga för dom starka ämnena) 

Idag gav jag verkligen allt på idrotten, vi hade innebandy och svetten rann som aldrig förr på en idrottslektion. Det var faktiskt kul idag, älskar när klassen kan vara så samlad så vi samarbetar med varandra, pushar på varandra och kämpar ihop som ett riktigt lag. (Fan vad djup jag blev nu..?) 

Borde börja plugga idag också, jag lovade faktikst Nelly att jag skulle läsa på lite av det.. Men jag är så jävla trött, orkar knappt hålla ögonen öppna. 
Äsch får försöka samla lite kraft..

med alla dessa tecken ,.-

Publicerad 2011-09-28 10:38:12 i Allmänt

Jomentjenare. Somnade faktiskt rätt tidigt igår, tror klockan var innan halv tolv i alla fall! Duktigt. 
Vaknade dock tidigt idag, cirka klockan sju, klockan åtta, klockan nio och kvart i tio, då gick jag upp och duschade. 
Folk undrar nog varför jag duschade INNAN idrotten, men vafan mitt hår var sjukt skabbigt, flåtigt och äckligt så jag var därmed tvungen. 

Just nu <- Är jag fortfarande pigg. Min buss går om mer än en timme så jag ska fördröja tiden genom att torka och platta mitt hår. Också onödigt innan idrotten men jag orkar inte bara sitta i sängen och göra ingenting, det är bara segt. 

Skönt som fan att vara ledig imorgon, ledig imorgon betyder plugg halva dagen dock. Ska leka lite med min skrivare och se om den vill samarbeta med mig idag. Beställde hem nya färgpatroner till den så vi får väl se. Kommer säkert fixa med det ikväll redan om jag kommer ihåg det och så, men det tar vi då! Hörs när jag är hemma igen! Ciao

Se vad man hittar om man städar..

Publicerad 2011-09-27 21:44:48 i Allmänt

Fick ett litet ryck över att jag skulle rensa lite i min hylla ovanför nattduksbordet.. Se vad jag hittade.. Jag.Garvar.Sönder

Det där är en lapp med ett nummer på som jag fick av en snubbe nere i Tunisien >nej det var inte av apan som förföljde mig..< utan av en restaurangägare med stor ölkagge.. Ska berätta lite om det.. 

Han- *På engelska såklart* Du, kan du komma hit sen, jag behöver berätta en sak för dig? 
Jag- Ja, okej. 
Han- Okej bra! 

Gick dit senare, satte mig vid bordet (Notera att han hade stängt sin del av restaurangen, men serverade mig och Emmy cocacola ändå

Han- *Tog min hand* Du, kan du hjälpa mig med en sak? 
Jag- Haha, ja vadå? *var lite rädd*
Han- *viskade till mig* Jo.. Jag älskar dig.. 
Jag- HAAAAAH.... Ooooh, ehm.. jaaa... alltså okej.. haah.. 
Han- Kan jag få ditt telefonnummer? 
Jag- Ja, visst... eeh.. 
Han- Bra! *Hämtade penna och papper*
Han- Här är mitt nummer. Skriv ditt nummer och ditt namn här! 
Jag- Ah okej. *Skrev ett nummer, vilket inte var mitt.. Och ett annat namn..*

Visst tyckte jag synd om honom.. Men det fanns ju andra som också tydligen ville ha mig, och som "gav" sitt liv till mig.. Kan ju inte bara gifta bort mig själv sådär.. Beslöt mig för att skita i alla killar >gubbar< efter det. 

Dock var det en kille... ÅÅÅ han var så jäää*la snygg.. Emmys mamma och jag satt och dreglade ihop vid bordet hihi.
Här är snyggingen som jag dansade med.. Åh vad läcker han var, i sina badshorts.. Oh.. (inte världens finaste bild på mig kanske.)

Jag hittade även en trisslott som jag fick i februari av Raimo. Vinst och allt.. Men alla kan ju inte vara snabba med att lämna in dom..

(Parentes)

Publicerad 2011-09-27 13:01:05 i Allmänt

Var på stan en runda med fisken (Felicia) och träffade Robert (vilket gjorde att vi kom en kvart försent till fotolektionen) Han försökte boka in en dejt med mig i helgen ihop med resten tänkte jag säga men ah.  

Filmade den ena filmen av tre innan på rörligbildlektionen, rätt kul. Jag rapade när min lärare stod bakom mig (jag visste inte att hon gjorde det..) hon blev lite väl paff när hon hörde mig rapa, (undrar varför) hon stod och gapade.. 
Tror jag kommer ha träningsvärk efter att ha sprungit upp och ner i trapporna och sparkat på en fotboll.. 

Jag väntar på hårddisken så jag ska kunna lägga över mina bilder så vi kan visa dom för klassen. Väldigt fina är dom. En söt bild på min luffs från igår ( Han verkade inte vilja hjälpa mig med min läxa, han stod bara stilla när jag ville att han skulle springa..) 
Gullegos vad du e söt min lilla fladdermus

fotoläxa

Publicerad 2011-09-26 18:43:28 i Allmänt

Har gjort klart alla... fyra? Fotoläxorna nu! Happybird. Hade en läxa där vi skulle fota "glädje" Ja, det fixade jag nu. Han sa ju att vi skulle vara lite krativa..
Söööööt

DIE HOMEWORK!! DIE

Publicerad 2011-09-26 17:58:24 i Allmänt

Har äntligen gjort klart svenskan! Nu har jag bara dom roliga uppgifterna kvar, vilket betyder FOTO! Sitter nere i köket och försöker fixa alla mina fotouppgifter som jag inte har gjort än.. Tre veckor försent för att jag inte fattade uppgiften, Great! Sitter och vräker i mig vindruvor och gottar mig i alla fall. 
Chill vecka, denna dagen i skolan är avslutad, 6 dagar kvar. Imorgon har vi rörligbild och foto. Onsdag har jag bara idrott. Torsdag är jag ledig. På fredag har jag naturkunskapsprov och mediakomunikation, sen ska jag hem och mysa. Hemma själv hela helgen också, FF!!!!!! Mamma och pappa åker till Öland på fredag eftermiddag, kommer hem söndag eftermiddag vilket betyder att jag får laga mat själv.. Oj
Min bäse

come on angel, don't you cry

Publicerad 2011-09-25 18:35:43 i Allmänt

We're not here to pay a compliment,
Or sing about the government,
Oxycontin genocide,
Adolescent suicide,
I'll give you my sincerity,
Don't give a fuck about a Kennedy,
Here's what I've got to say.
We're not here to pay a compliment,
Or sing about the government,
Oxycontin genocide,
Adolescent suicide,
I'll give you my sincerity,
Don't give a fuck about a Kennedy,
Here's what I've got to say.
Oldone

F.U.C.K

Publicerad 2011-09-25 16:11:15 i Allmänt

Det är inte helt okej att komma på dagen innan att man har en hyfsat stor svenska inlämning att göra tills imorgon. Shit också. Ska skriva minst två A4 sidor om antikens, romantikens och medeltidens författare, jämföra dem och så vidare. Jag suger verkligen på sånt. Att jämföra saker och ting menar jag. Hatar att göra såna arbeten också, hade just ett liknande i engelskan. Så tråkigt. Har även ett prov till fredag i naturkunskap, läxor i foto tills på tisdag vilket jag inte heller har gjort, inte ens övat och kollat på.. Jag vet att jag inte ska klaga med tanke på att en hel del har väldigt mycket mer än mig att göra. Men jag har någonting att skylla på (vilket är att jag inte är van vid att ha så här mycket saker att göra inför skolan..) Så jag får helt enkelt göra mitt bästa. Fan också.

Back to old life

Publicerad 2011-09-25 15:00:38 i Allmänt

Fick sånt jävla rus i kroppen igår när vi satte på MCR's låtar. Vi började kolla på bilder av GW och jag tror nästan att jag blev lite kändiskåt där ett tag. Fyfan vad snygg han är alltså. Kolla bara första bilden, HUR SÖT ÄR HAN INTE? Ja, det var galet. 

Minns det som att det var förra året. När Nelly och jag praoade på Ingelstadgymnasiet och hon började sjunga på "Heaven help us" fast med en av låtarna från lejonkungens melodi. Fyfan vad vi garvade åt det, vi skrattar fortfarande åt det. Nellys helt seriösa blick när hon sjöng "Heaven help us now" som fort gick över till en väldigt förvirrad blick när hon märkte hur fel melodin var. Haha åh vad jag saknar dom tiderna. Vi bodde själva en hel jävla vecka. Delade på en bulle till middag, stor som ett hus bara för att det var äcklig mat i matsalen.. Bullen räckte i två dagar haha.
Hade nog nästan gjort vad som helst för att bara få röra vid honom.. Väldigt lagom söt måste jag säga.

Gårdagen

Publicerad 2011-09-25 11:31:19 i Allmänt

Blev inte mycket mer alkohol igår sen, det jag fick i mig räckte tydligt hah. Tog en rätt lång bastu stund igår trots allt. Kom in på dom mest sjuka samtalsämnen som vi alltid gör när vi är onyktra.
Vi pratade om att vapentillverkare borde sluta göra vapen av alla slag för att få slut på krig. Vi pratade om Norgekatastrofen, om hur sjuk i huvudet han egentligen borde vara trots att specialistläkare har sagt att han absolut inte är sinnessjuk. Så lite såna där sjuka ämnen hade vi igår, och det bara rann på utan en enda tyst minut. Var tysta max fem sekunder hah. 

Vi skulle göra pannkakor till frukost, men vi hade inga ägg.. Vi brukar alltid ha ägg? Nänä. 
Kolla tv nu, städa toan sen.. Behövs verkligen, det ligger cirka tio kilo damm på golvet, fett.
Hehe, så gör homosexuellakillar..

H-h-HAHAHAHA

Publicerad 2011-09-24 14:48:52 i Allmänt

Fyfan vad jag dog av skratt när jag såg den här på google.. Så söta! Pappas och min humor. Vi satt och skrattade ihop när den röda figuren åt höger åt upp sin granne.. Haha söta!
Hahaha fyfan.. Det var nästan så att tårarna kom där!

SVAR TILL EMMY

Publicerad 2011-09-24 14:46:19 i Allmänt

Orkade inte krabba med att skriva in din förbannade blogg adress ditt cp. Men ja, du får GÄRNA komma och stöka ner mitt rum! Saknar dig väldigt mycket babe! 


Mitt röda läppstift

Publicerad 2011-09-24 13:40:34 i Allmänt

Passade på att städa rummet också. Har slängt massa smink, kläder och prylar som fanns i lådorna. 

Passade även på att pröva mitt nya läppstift jag fick av mamma igår, det sitter bättre än mitt förra röda. Kärlek
Tände massa ljus så det ska lukta gott i rummet. Mysigt är det också för den delen. 
Visst ser det gosigt ut..?

Garderobstömning

Publicerad 2011-09-24 10:15:47 i Allmänt

Typiskt att vakna så tidigt idag när jag somnade så sent. Men det gör så jag får tid till annat. Dags att börja rensa garderoben från skit. Dvs prylar och kläder, inte bara kläder. Får se hur lite/mycket jag har kvar efter det här.. 
En del lådor är så fulla så det knappt går att stänga dem..

Riverside och annat

Publicerad 2011-09-23 21:21:02 i Allmänt

Kollade klart på andra avenyn innan. Tredje gången nu tror jag. Nu får det vara ett tag så jag inte tröttar ut det. Började dock kolla på Andra aveny - Riverside innan, en serie på väldigt många avsnitt fast bara 5-8 minuters avsnitt. Man fastnar väldigt lätt i det. Alla avsnitten fanns inte på Youtube uhu. Kollade på alla avsnitt som fanns där i alla fall sen startade jag filmen "ciao bella" där även fortesa hoti är med som spelar Roxanna i Andra. Dock i typ 20 sekunder menmen. Hade glömt bort att den filmen är rätt bra. 

Just nu ligger jag och lyssnar på musik och spelar bubble struggle för 3e gången efter jag har klarat spelet. Okej alla barnor utom sista.. Omöjlig. 

Imorgon kommer min baby hit och umgås med mig. Fasen vad vi ska supa Tatt!

.l.o.v.e.

Publicerad 2011-09-23 16:18:41 i Allmänt

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

The präktick

Publicerad 2011-09-23 12:15:07 i Allmänt

Godmorgon bloggN. Hallå eller. Tjena. 
Migränen satt kvar idag på morgonen, otroligt nog. Gick med trötta steg ner för trappen idag klockan kvart över sex och väckte mamma, tog en alvedon och drog mig upp till sängen igen. Somnade om efter några om och men. 

Fem minuter över åtta ringde min mobil. Jag var helt säker på att det var mamma, men kom på sen att jag var ju hemma, mamma var hemma. Sen såg jag på displayn att det var ICA som ringde. 
Dom bad om ursäkt för att dom inte hade ringt tidigare som dom lovade sedan sa hon även att vi fick platserna på praktiken vecka 42-43. GÖTTMOS! Tror det kommer bli två bra veckor. 

Somnade om sen och vaknade halv tolv när PP smsade. Ska ses imorgon och mysdricka lite ihop, det var ju ett tag sen. KarlOskar senast. Kommer bli mys. Hej och hå nu ska jag gå!

åtta och en halv timme sen

Publicerad 2011-09-22 20:53:05 i Allmänt

Återigen dålig bloggning. Åtta och en halv timme sen, IGEN. Tror det är något med mig och åtta timmar. 
Gick till gården med frugan innan. Drack te, sydde dit knapparna på min jacka och gick till mormor och åt smörgåstårta. Gotte. Ligger i sängen nu, och imorgon ska jag nog va hemma. Ont i huvudet som fan. Dunkar lagom mycket. Man kan ju trotsallt få ett litet migrän anfall precis innan bussen ska gå. Nä men fan. 

Blev indelade i olika redaktioner i skolan idag. "Webb 2" blev jag med i tillsammans med bland annat Julia, måns, Emma, Claes och Flish. "Topbrallis.se" heter vi till en början. Brallis var en tolkning av ordet pingla typ. 
Tror det kan bli ett roligt projekt. Ska hålla på med det i 15 veckor!? Sjukt ju. Hoppas vi får många läsare sen när den startar upp bara! 

Ska glo på några avsnitt av andra avenyn nu! Chiao!

ÅÅ dåligt

Publicerad 2011-09-22 11:11:16 i Allmänt

Jobbar på som fan med min engelska läxa som ska vara inlämnad innan klockan 23.59 ikväll. Snart klar. Har snart skrivit sidor. Har en timme kvar av lektionen så jag hinner bli klar med det här i alla fall. Om jag nu gör det jag ska såklart. 

De från "praktikplatsen" ringde aldrig igår så vi får nog ringa upp dem i eftermiddag. Dåligt värre.

Praktiken

Publicerad 2011-09-21 20:44:43 i Allmänt

Vecka 42 och vecka 43 har vi praktik. Idag var Felicia och jag kollade om vi kunde vara där vi ville. De sa att dom skulle ringa oss ikväll efter deras möte men har dom ring? Nej. Vi var även på ett annat ställe och han som höll i praktikanterna var inte där då så då lovade dom att han skulle ringa upp oss, ikväll. Har han ring? NEJ. Tycker det är lite dåligt. Så jag får väl se om dom ringer imorgon, annars ringer jag upp! 

Efter idrotten idag åkte jag med mamma och emelie upp till grand och tog en sub. Galet gott. Sen gick vi och shoppade lite åt Jappe. Mamma köpte en jätte söt kofta åt honom. Blev avis.. Vill med ha en sån.. 
Åkte hem hit sen, började jobba lite på engelskan. Orkar inte jobba på den mer ikväll så kör på stenhårt på lektionen imorgon. Tre timmar att fixa den borde räcka.

Lillkillen är på nedervåningen och gråter av trötthet tror jag. Jag är också lite trött så ska försöka sova. 
Det är ju trotsallt en dag imorgon också.

dwarf

Publicerad 2011-09-21 17:21:30 i Allmänt

Fick hem mitt skolfoto innan. Lånade dock det här kortet från facebook för jag orkade inte riktigt ta kort på det och lägga ut det själv.. 
Jag ser ut som en dvärg på kortet.. Jätte kul. Det sjuka är att SÅ kort är jag inte. Jag är typ längre än alla tjejer i min klass utom tre så jag är inte så kort.. Men ja, antar att jag blev lite nöjd i alla fal. Ska se om jag orkar slänga upp det enskilda också någon gång.


Jag ska försöka börja jobba på min engelska uppgift.. Orkar inte riktigt men vad gör man inte för betygen.

sova ut?

Publicerad 2011-09-21 09:10:05 i Allmänt

Att börja klockan ett och kunna sova till halv elva verkar inte spela någon roll för min del. Vaknade klockan åtta och kunde inte somna om. Så nu ska jag åka in till stan med mamma istället för att ta bussen så jag är inne lagom till halv ett. Ska åka upp en sväng till svägerskan och min lilla älskling och hälsa på innan skolan. Ska nog förmodligen kolla upp praktikplats inför vecka 42-43. Om jag nu får något liv i Felicia som inte svarar mig. Suck. Dags att klä på sig! Plugg väntar när jag kommer hem.. Återigen suck

clothes

Publicerad 2011-09-20 20:29:01 i Allmänt

Letade igenom alla fyra garderober på övervåningen utan att hitta en hatt. Det visade sig lite senare att den låg i mammas och pappas garderob på nedervåningen. Oups

Myttare, mytoman & lögnare

Publicerad 2011-09-20 18:19:38 i Allmänt

Fick en kommentar innan "Hallå myttarn" råkade ta bort den istället för att acceptera den. 
Skulle gärna vilja veta varför jag helt plötsligt blir kallat mytoman. Så jävla mogna människor som skriver det och inte kan stå för det. All kärlek till er

Fyfan...

Publicerad 2011-09-20 16:40:41 i Allmänt

Visst är det skoj med foto? Har äntligen fått reda på hur man fixa med bländaren och slutaren.. Ska försöka fixa det till nästa vecka.. Visade upp min bild på SallyBally. "Ser ut som att vara taget direkt från en bok" Ja, man tackar.

Här är bilden jag visade upp idag som sägs skulle vara tagen direkt ur en bok. Alltid kul att höra sånt! 

Nu ska jag städa och så vidare!

Mussepigg är i farten

Publicerad 2011-09-20 14:08:07 i Allmänt

Skippade datorn och lämnade den hemma idag. Smart drag måste jag säga. Behövde inte den så! 
Vi delades in i grupper idag på rörligbildlektionen. Jag Felicia och Rickard blev en grupp. Nästa vecka ska vi börja filma. Ska göra tre olika filmer som är på 2 minuter var. Kan nog bli rätt intressant. 

Bloggar fort nu för att felicia sitter och stirrar.. Hennes dator (A)  Men måste man blogga så måste man. 


Körde mussestyle inne i radiorummet innan. Vi kom fram med många idéer! Tacka pedomusse

trötter

Publicerad 2011-09-19 21:09:51 i Allmänt

Åtta och en halv timme sen jag bloggade sist.. Dåligt av mig. Har legat och sovit så jag har ju inte kunnat blogga hehe.. Somnade vid kvart över fem någon gång och vaknade vid halv åtta.. Oups. Så trög jag är. 

Jag som skulle städat rummet, bäddat nytt i sängen och hämtat lite tvätt från källaren så jag har lite rena kläder på rummet. Men nä istället lägger jag mig och sover. Fast.. Det var väldigt skönt måste jag säga.. Nu ska jag bara se till att somna igen. 
Imorgon kommer jag lämna min dator hemma tror jag och prioritera fotolektionen lite mer istället för rörligbild. Måste få med kameran så jag får hjälp med läxorna som jag har efter mig.. Kom just på att jag glömt att göra en av läxorna till imorgon. Fuck. Nåväl, har jag överlevt det två gånger innan kan jag överleva det en gång till. 

Ska glo klart på andra avenyn. Snart klar med sista säsongen. Hemskt, får väl börja kolla på någon ny serie.. Kanske californication igen? Har inte ens kollat klart på fjärde säsongen av den ju. Funderade även på livet enligt rosa eller något liknande.. Finns ju så mycket! 
Ska sluta grubbla så mycket över det nu. Ska istället lägga mig och försöka bli lite mer trött. Puss på er finisläsare!

Multimedia

Publicerad 2011-09-19 11:07:48 i Allmänt

Att leka i illustrator är kul, har gjort lite repetition från förra året. Här är en liten fin blogglogga jag har gjort. Samt ett julkort vi blev tvingade till.. Julkort.. Nä.
Jag kan säga så mycket som att göra rosetter i illustrator är inte min starkaste sida..

Shorts

Publicerad 2011-09-19 08:53:02 i Allmänt

Att komma till skolan i shorts på hösten utan att bli ifrågasatt är rent av omöjligt.
Paje ,Adam, Felicia, Julia, Linus och några treor frågade om jag inte frös.. Eller, treorna gick förbi och ba " Fattar inte hur man kan ha shorts nu, det är ju svinkallt" Om det skulle vara en diss eller inte det vet jag inte. MEN jag bryr mig inte heller om vad andra säger så. Men svaret är att jag inte fryser med shortsen idag. "Sanningen" är att jag höll på att dö av värmeslag när jag kom ut.. Lustligt nog med tanke på att det var så äckligt väder. Men huvudsaken är att jag är bekväm i mina kläder eller hur ;)

.

Publicerad 2011-09-18 20:14:48 i Allmänt

Tänk att få hitta dig här igen
Och vinka åt solen
Och kyssa dig sen 


"dagens bravader"

Publicerad 2011-09-18 19:27:59 i Allmänt

Åkte in och mös med min lilla älskling. Fotade sally och åt kinamat. Gotte!

Här är väggen som vi målade klart dagen Jasper föddes, visst blev den tuff ;)? 
Min lilla Drunken som jag målade fick också en plats på väggen bland alla de andra ugglorna! Jag tycker den blev så sjukt tuff

Daggedaggmask finns på plats också.. Nom

söndag utan arm

Publicerad 2011-09-18 11:32:49 i Allmänt

Vaknade av att hela min arm hade somnat fyfan vad obehagligt det var, kändes som den var av för det var ingen styrsel i den haha.. 
Gick upp efter det för jag kunde ändå inte sova mer. Ska ta på mig min onepiece och mysa ner mig i den sen ska jag till stan in till favoritbror och dom. Ska fixa min fotoläxa där. Vilket just påminde mig om att jag måste ladda min kamera.. Jajamen! Hörs senare, puss på er

svar till "Erik"

Publicerad 2011-09-18 11:25:38 i Allmänt

Haha, kunde inte låta bli att skratta lite när jag såg din kommentar! 
Svar: Gulligt att du skriver "bröststorlek" tror det brukar heta "Bhstorlek" men jaja! Jag tar det inte som något perverst, förstår att folk undrar, en hel del undrar så vafan det är ju trotsallt vanliga "kropsdelar". 
Men det beror faktiskt på, olika storlekar hela tiden faktiskt. Men oftast mellan 75- och 80D :) 

P.s Alltid kul att höra sånt, så tack ;) Och kul att du läser min blogg!

En såndär kväll

Publicerad 2011-09-17 19:11:26 i Allmänt

Nellybabe har åkt hem, för två timmar sen för att vara exakt. När hon åkte plattade jag håret och sen klippte jag mig lite. Så jag tänkte att jag skulle ha en såndär "ta hand om mig själv kväll" Ska ta hand om mina naglar också. Alla har gått av och jag klarar inte av när mina naglar är korta och fula så därför åker fejkisarna på ikväll igen. Slits ju dock som fan och så men just nu skiter jag i det. Måste ha någonting att göra också för den delen.

lördag morgon

Publicerad 2011-09-17 09:38:16 i Allmänt

Älskar att vakna klockan nio på en lördag! Verkligen.. Men så är det ju när man sover ihop med Nelly, hon är ju så jävla morgonpigg.. Ska nog proppa i henne några hundratals sömntabletter så man får sova ;) 

Vi ska i alla fall göra nytta av dagen och börja med att kolla på Barbie i nötknäpparen. Ja, vi gillar barbie filmerna.. (A)  

Ha en bra dag, vi hörs senare!!

as usual

Publicerad 2011-09-16 20:50:32 i Allmänt

Alltid blir det ändrade planer när man väl bestämmer någonting som man ser fram emot.
Har myskväll med bästavän istället. Inget fel med det, kärlek <3

Svar till Anonym :)

Publicerad 2011-09-16 20:36:02 i AllmäntSvar: Det var inte jag som laddade ner den. Min kompis Felicia laddade ner den från Piratebay sa hon så du får väl försöka där :) Det var som sagt inte världens bästa kvallitét på den dock.. Men man såg vad som hände :)

färdig planerad kväll.

Publicerad 2011-09-16 17:43:25 i Allmänt

Fy så trött jag är. Jag ville ligga kvar i sängen idag på morgonen och sova till halv ett.. Men nä för det var ju skola. 
Skönt i alla fall att kvällen är planerad! 

Snart kommer Nelly hit och gosar lite med mig, senare kommer Felicia och Robert på besök också. Ska ha lite mysigt och äta pizza. Mys med sällskap också! 

Söta mamma har opererat ögat idag så hon kan inte se på sitt högra öga just nu. Tycker synd om henne! 

Ska be nelly klippa mig sen, om jag orkar platta håret igen.. Usch vad det slits mitt hår :( 
Måste städa lite, men jag vill sova.. Så jävla trött så det går knappt beskriva åho..

Hur går det med svenskan eva?

Publicerad 2011-09-16 10:34:37 i Allmänt

Vår naturkunskapslärare stavade fel 3 gånger på rad? 

Stavfel 1:
Produnter = Producenter

Stavfel 2: Sjöm = Sjö

Stavfel 3:
Djurblankton = Djurplankton 

Bra jobbat Eva. Bra jobbat!

Jag saknar dig

Publicerad 2011-09-16 09:17:29 i Allmänt

Känner att det blev en liten "film berättar bloggdag" idag.. Haha nä. Men igår i skolan satt Felicia och jag och kollade på filmen "Jag saknar dig" med enäggstvillingarna Erica och Hanna midfjäll. En helt okej film, sorglig, konstig men bra. 

Man lever sig in i filmen om hur man själv skulle känna om man skulle förlora en del av sig själv.

Kronjuvelerna

Publicerad 2011-09-16 09:12:52 i Allmänt

Laddade ner filmen "Kronjuvelerna" för ett tag sen, men det fanns bara "biokvallitén" så det var inte så intressant att kolla på den. Men igår ville jag ha något att kolla på så jag drog igång den.
Björn Gustafsson, Bill Skarsgård och Alicia Vikander är med i filmen. Alicia spelade Josefine i Andra Avenyn så det var lite därför jag ville se filmen.
Den var jätte bra, man förstod inte så mycket av den i början, den var lite krabbig. Den hade varit bättre om man sett den på bio eller vanlig dvd.. Det var ju som sagt väldigt dålig kvallité.
Man blir så arg när man ser filmen. Men jag tänker inte berätta varför, det får ni ta reda på själva! Helt klart en sevärdig film!

Tidsfördriv.

Publicerad 2011-09-15 17:58:03 i Allmänt

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen alls, men Amanda kommer snart!
Vem fick du senaste sms av? Christoffer
Vem tänker du på nu?
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma
Vems hus var du senast i? Vårat? 
Vem önskar du var med dig nu? C
Vem är din favoritsläkting? Raimo, min morbror.

VAR

Var är din mobiltelefon? Bredvid mig.
Var handlar du mest? Olika varje gång.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? H&M
Var åkte du senast bil? Påväg hem från växjö tror jag.


VAD

Vad åt du senast? Fisk!
Vad drack du senast? Fanta
Vad är det för färg på dina Gråa
Vad är den närmaste saken som är blå? En påse med godis..
Vad har du på fötterna? Strupor ofc
Vad är din favorit färg? Beror på
Vilken film såg du senast? Jag saknar dig

Vad hör du just nu? Min tv.

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Vem har inte? 
Hånglat på en bio? Jadå
Hånglat i skogen? Yes!
Tyckt att din kusin är het? Alla mina kusiner är väl lite småsöta.
Sovit naken? Always
Kört över hastighetengränsen? Ao..
Målat om ditt rum? Inte målat..
Dansat framför en spegel? Jafan
Fått hicka? Får det när någon tänker på mig..
Dumpat någon? Mja.
Stulit pengar från en kompis? Jag stjäl inte, Jag lånar.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Liftade en gång..
Varit i slagsmål? Hehehehe, ja
Smugit ur ditt hus? Jadå
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Tyvärr så har man ju det.
Hånglat med en främling? Ah, fast det slutade med att vi inte blev så mycket främlingar tillslut ändå.
Älskar eller saknar någon nu? Jag tror det. Saknar någon gör jag hela tiden.

want to know

Publicerad 2011-09-15 17:16:33 i Allmänt

Jag orkar inte gå osäker längre. Jag vill kunna leva, kunna känna mig lycklig igen. 

Jag orkar inte gå osäker längre. I want to know, I need to know

today's dress code

Publicerad 2011-09-15 08:58:07 i Outfits

Skjorta - H&M
Väst - ?
Tights - MQ
Skor - Nelly.com

Ja Nelly, idag har jag mina bebisar på mig så det är inte bara för syns skull!

Naturkunskap

Publicerad 2011-09-14 20:22:13 i Allmänt

Kul att man förstår läxan till fredag. Amanda har varit här och hjälpt mig lite med den, ska fortstätta att jobba på den en stund till, göra så mycket jag kan osv. Om jag inte blir klar ikväll så ska amanda hjälpa mig imorgon också! 
Har typ svårt att skriva saker, eller beroende på vad det är förstås..

Gårdagens outfit

Publicerad 2011-09-14 17:40:45 i Outfits

Okej nu är jag seriös. Ni får gårdagens outfit istället. Glömde ta en bild hemma så det får bli den "bästa" bilden från våran uppgift igår. 

(Ögonen blev helt röda, och dels var minspelet inte det bästa kanske haha.. Lev med det ;) )

dagens outfit

Publicerad 2011-09-14 17:33:54 i Allmänt

HAHA Nu trodde du att jag skulle lägga upp bilden på min idrottsoutfit va NELLY!?!??
Skojade lite med rubriken. Hade idrott ute idag igen, regn och blåst. Blåst och fresbee?? Näej det gick inte ihop. Men jag hade rätt skoj ändå. Nästa vecka ska vi äntligen vara inomhus! 

Om några veckor ska Felicia och jag ha våran lektion, i simhallen! Dom andra ska få simma så dom inte orkar ta sig hem sen moha... 

Ska försöka jobba lite på naturkunskapsläxan som vi har till fredag.. Kan inte mycket av det. ¨
As fin bild från igår!

Parfymen

Publicerad 2011-09-13 21:31:25 i Allmänt

Ska lägga mig i sängen och kolla på filmen som jag lånade av Nelly. Parfymen heter den som ni kan se på bilden ovan. Velat se den ett tag, så dår se hur den är! Nelly gillar den alla fall! Dels sa hon att den kan ge mig inspiration så jag hoppas på det bästa..!

Sjukhuset

Publicerad 2011-09-13 20:36:19 i Allmänt

Jag bröt ihop. Igen. Jag gillar inte sjukhusen, eller sjukhusen är det inget fel på.. Det är bara inte okej att folk ligger där och mår dåligt.. 
Jag vände mig bort, jag kände även hur mycket jag började skaka, hur mycket underläppen började vika sig inåt och hur tårarna trängde igenom ögonen. Fyfan för den jävla skiten.
DU ÄTER UPP FOLK INIFRÅN!

medan livet förvandlas till ett helvete

Publicerad 2011-09-13 16:44:07 i Allmänt

Jag vet varken ut eller in. 
Jag vet att jag inte är den enda som önskar att allting kunde vara så mycket lättare. 
Jag tänker för mycket på saker som inte bör vara i huvudet. 
Jag är rädd att förlora personer i min omgivning. 
Att allting kan vändas upp&ner på så kort tid. 
Sinnessjukt.

Kalla klassrum

Publicerad 2011-09-13 13:42:06 i Allmänt

Helt okej kul dag i skolan. 
Hade rörligbild första lektionen.. Brukar inte ha så kul på dom lektionerna men det blir vad man gör det till.. Skulle fota där idag, typ en "bildserie" som blir till en film (inget bildspel..) 
Delades in i tre olika grupper, min grupp gjorde en "film" med något sorts kärlekstema? Komplicerat kanske men det var rätt kul. Sen beror det ju förstås på vilka man jobbar med. 

Var med Ellenbellen, erik, anton och rebecca. Hatar såna stunder där man ska spela allvarlig men man bryter ut i gapskratt heh.. En bild från den lektionen. 

Okej, ja bilden är lite redigerad.. Ingenting noga, mest för att folk ska förstå vad vi pysslade med. 
En av nitton bilder, vockert. 


Har fotolektion nu. Kollar andras bilder och så, lär oss iso skillnader osv. Inte så kul, mest roligt med läxorna. (Kul med läxor..? Ojdå)

tillbaks till tunisien...

Publicerad 2011-09-13 08:29:34 i Allmänt

Vi borde få rast tidigare idag, så tidigt som vi var i klassrummet liksom.. 

Har suttit och kollat på Emmys bilder från tunisien.. Åh vad jag bara vill skita i allting här hemma och åka tillbaka! Sitta ute på ballkongen på kvällen och spela kort och ta en C. Dåligt val med det där kanske men fy så skönt det var.

Gillar att mina naglar matchade glassen... Åh, vill tillbaka so bad.

fem läxor, tre ämnen.

Publicerad 2011-09-12 18:50:36 i Allmänt

Känns ju väldigt stabilt att jag redan har fem läxor, fått det på två veckor. Tre av dem är ju som sagt foto. Ska hålla på och mixtra med bländaren och slutaren, iso och sen ska vi ta ett miljöporträtt. 

Jag är klar med Miljöporträttet och isobilderna. Men det andra kan jag inte. Jag hittar inte inställningarna i kameran så jag får be om hjälp imorgon. Men jag kommer inte orka dra med mig hela kameran så vi får se hur det blir. 
Har även en svenska uppgift som ska vara klar till den 26 september, samt en naturuppgift som ska in på fredag. Usch. Lider med folket som har ett prov varje vecka, jag hade avlidigt.. 


Här kommer återigen äppelbilder -> med vatten. Emelie säger att jag tar såna hela tiden. Vet inte vad hon får det ifrån ;)


Ner och dricka te. Nomnom

poster

Publicerad 2011-09-12 09:25:50 i Allmänt

Sitter och jobbar med en ny webbsida och en poster i skolan. Jag gör en poster för filmen "water for elephants" Ska även göra en sorts "hemsida" för filmen också. Kan säga så mycket som att sängen var så jävla lockande idag på morgonen, Nellys säng är ju kärlek.. Varmt och gosigt.

Myggäckel.

Publicerad 2011-09-11 22:16:24 i Allmänt

Var ute i cirka tio minuter innan. Och jag lyckas få myggbett på handleden? Nelly skrapar ihop fyra stycken? Dö ska dom. DÖÖÖ! Nä, sova nu. Godnatt.

To muchooo

Publicerad 2011-09-11 18:37:13 i Allmänt

Förlåt för det dåliga bloggandet men jag hade inte tid igår. Chrstoffer kom hem till mig vid tre igår sen gick vi till Ottossons och åt middag. Kollade tv när vi kom hem så ah, jag hade inte tid, och jag vill dessutom inte vara osocial när han är hos mig.. Helst inte när någon är hos mig. Just nu är jag hos Nelly så både hon och jag är lite osociala mot varandra.. Varsin dator, dock samma rum. 
Jag fick gratis buss när jag åkte till rottne också. 
Jag: Hej, en halv till rottne (log lite och såg söt ut..)
Chauffören: Jaha (väldigt söt) Men om du bara ska till rottne så.. Gå på du (A) (väldigt söt då också)

Cachiing, 24 spänn sparade! Tackar den väldigt söta rara chauffören!

Hittade några vackra bilder på Nellys dator som jag stal. Minns inte när det kan ha varit.. Men vig är jag iallafall!


Lite suddiga.. Tur är väl det! 

Nu ska vi äta någonting, sen kolla sommarspelen!

Redhead

Publicerad 2011-09-10 12:32:54 i Allmänt

Fyfan vad jag är sugen på att färga håret rött.. Har varit det ett bra tag, men det finns ju saker som hindrar mig från det..
Det är inte alltid solklart det man vill göra..

photoshop lektion

Publicerad 2011-09-09 18:43:06 i Allmänt

Lekte i PS idag på lektionen, lärde oss lite nya grejer, alltid kul med photoshop! Gjorde just klart den här! 
Före: 
Efter:

Före:

Efter:

Får se om jag gör någonting kul med den här sen.
Har lärt oss att ändra färger så det ser narturligt ut osv. Skulle även göra tjejen lite tjockare i ansitktet och leka med hennes läppar lite om ni undrar varför jag ändrade det! PS är skoj!

lättskrämd?

Publicerad 2011-09-08 21:20:21 i Allmänt

Jag är av den sorten som skriker för minsta lilla om jag blir rädd. Jag blev skrämd tre gånger på samma dag - av samma person. 

1) Gick hem från bussen idag. Ser i ögonvrån att någon går bakom mig och hör samtidigt snabba steg. Jag ökade min fart, hör att personen bakom mig ökar ännu mer. En stor person med svarta kläder. Jag går snabbare. Plötsligt tar någon tag i mig och skrämmer skiten ur mig.

2) Satt i soffan på gården och fick lite massage. När en stor best kommer och skrämmer mig (jag satt och blundade så jag såg ju ingenting..

3) Ska gå hem från gården med Amanda. Han kommer springandes (hörs ingenting eftersom jag pratar) tar tag i mig och skrämmer mig IGEN. Tredje gången gillt var det va?

Tack Simon. Tack för att du har lyckats skrämma mig tre gånger på samma dag. Tack, det uppskattas!

En vättskrämd liten Emeilia.

Jag och min bästavän!

Publicerad 2011-09-08 17:39:16 i Allmänt

Eftersom att jag inte fastnade på bild idag så får det bli en bild på mig och min bästis. 
Hur kan man tappa orken att andas? Om jag ramlar, tar du emot mig då?

70%

Publicerad 2011-09-08 13:52:05 i Allmänt

Vi var nyss och intervjuade våran nya kurator, jag Ellen och Emma. Hon var väldigt söt måste jag säga. Höga knä strumpor som var blå, rätt kort jeanskjol, röda skor, vid kofta med röda detaljer. Hon var väldigt kort och knubbig också! Vi frågade vad hennes jobb innebar "Ja, jag jobbar 70%, om det är det du menar?" Fick vi till svar haha.. Hon bröt också, hon var utlänsk. Men hon har bott i Sverige i 22 år! Yeah. 

Sitter och lyssnar på "musikguiden p3" just nu, bara låtar man aldrig hört.. Kul? Nä...

angående bloglovin..

Publicerad 2011-09-08 10:25:29 i Allmänt

Jag får massa kommentarer som " Ska vi följa varandra via bloglovin?" eller " Hej fin blogg, ska vi följa varandra via bloglovin?"  

SVAR PÅ TAL
Jag följer endast bloggar som jag själv tycker är intresanta. Jag följer alltså inte bloggar för att vara "snäll". 
Dels vet jag ju att de flesta som skriver liknande kommentarer vill bara få flera läsare till sina egna bloggar men de lägger aldrig till "mig" personligen så det är ju bara lögn för det mesta att de vill följa min blogg. Om ni nu tycker om min blogg så följ mig där men jag följer aldrig bloggar i onödan som jag aldrig kollar på ändå sen. 

Inte för att verka bitterfitta men det är så jag säger om den saken! Alltså, gillar jag en blogg - följer jag den. 
Gillar ni min - följer ni den. That's it. 

Puss haj på er, nu ska jag ha engelska!

Vilken dagjävel

Publicerad 2011-09-07 21:48:50 i Allmänt

När jag väl får chansen att sova på morgonen så vaknar jag första gången vid åtta varje gång ändå, varför? 
Åkte till stan kvart i tolv idag, började vid ett. Trodde vi började vid halv två men det var ju förra veckan.. 

Vi hade idrott idag, utomhus. Snacka om att vara dyngsur.. Ösregn, ösregn och åter ösregn. Okej solen kom fram en halv till en minut typ men det säger vi ingenting om.. 

Vi körde någonting som hette typ.. "fånga flaggorna" eller något, låter barnsligt men det var jobbigt.. Jag lyckades som vanligt halka på gräset och hamna där det var som lerigast. Måste bara säga att, skor utan dubbar på blött gräs och gråamjukisbyxor går INTE ihop. Jag var brun på baksidan av byxorna på högersidan för att vara lite mer exakt. Kändes lite mindre kul att behöva gå så på stan.. Såg nästan ut som att jag trillat i bajs.. Inte nog med det.. Jag sprang skulle ta en person på den leken då och jag lyckades sträcka mig i ljumsken.. Sucks.to.be.me.

Jag och Flisan gick alla fall och köpte nya brallor åt mig sen lät vi donken laga maten åt oss idag. På donken träffade jag Marcus, väldigt länge sen! Så vi stod/satt och pratade medan han åt upp hälften av min mat.. Snyltare.

Följde med mitt gull hem tills pappa kom och hämtade mig, sen gick vi ner på banken och tog ut mina pengar, nästan rik igen. Sen åkte vi till maxi och köpte mat sedan vidare till bror, Emelie och lillgoset. Fick tacos där, anteckna gärna det. 

Nu måste jag stänga ner och SOVA! Fyfan vilken dagjävel.
Söt bild på mig och Marcus <:

sovmorgonlala

Publicerad 2011-09-06 21:01:41 i Allmänt

Det är inte alls fel att ha sovmorgon till halv elva! Börjar halv två imorgon. Sköööönt. Längtat så sjukt mycket efter att sova ut på morgonen, sova är kärlek. Very mycket!

Att vara... Överpigg

Publicerad 2011-09-06 16:35:33 i Allmänt

Att starta dagen i sin säng, att inte orka öppna ögonen en mindre att orka ta sig upp ur sängen och vidare till skolan. 
Jag blev piggare alla fall, påväg hem typ. Nu är jag nästan överpigg, städar på som en ångvält. Har tvättat osv ska börja städa rummet nu. Sen även vika tvätten så jag kan få lite rent i garderoberna.. Det ekar nästan där just nu. 

Well, dags att sätta igång.

Pimpade min telefon

Publicerad 2011-09-06 10:46:51 i Allmänt

Den blev lite finare!

Bjuder på tre trötta bilder på mig och flisan! 
Söta vi är. Vet inte men skolans kamera gör så att jag ser orange ut..? Nu ska vi ut och göra en film. Chiao

The Cure for Insomnia

Publicerad 2011-09-06 08:21:28 i Allmänt

Världens längsta film enlig guinnes rekordbok, 87 timmar. "Botemedlet mot sömnlöshet" Kolla på den i skolan så alla somnar kanske? Gärna. Skulle jag behöva just nu.

DIN MAMMA!!!111

Publicerad 2011-09-06 08:10:29 i Allmänt

Dagen kan redan dra åt helvete. Fyfan för skolan seriöst. Jag är dödstrött, ser helt jävla drogad ut och jag vill hem till sängen och börja om natten för att försöka få göra om dagen till en bra dag istället. 

Rörligbild och foto står på schemat idag. Jag vill hoppa direkt till foto, vafan valde jag rörligbild för? Inte ens kul.

vad är väl en bal på slottet

Publicerad 2011-09-05 21:24:39 i Allmänt

Idag har jag varit hur pigg som helst, inte varit eller ens blivit trött i skolan. 
Åkte till och med upp till Grand med min fina vän Amanda. Gick där från kvart i fyra tills vi tog bussen till stan vid halv sju, bussen hem gick kvart över sju. Då däremot, var jag trött. Mådde lite illa på bussen av någon anledning. Men jaja, vad är väl en bal på slottet?

Jag var inte så glad dock när vi gick från skolan Felicia och jag. Det verkligen öste ner vatten från himlen. Och att ha en tung väska, högklackade skor, skinnbrallor utan paraply är ingen hit ska ni veta. Fyfan, ska alltid ha med mig parably härdanefter.. Nä men oftast i alla fall. Det var ju jätte fint väder idag på morgonen. "Plötsligt händer det" eller vadå.. 

En sak är säker, det var riktigt skönt att ta en kokhet dusch när jag kom hem dyngsur!
Köpte by the way hängsel idag? Ofta jag.. Oj, jaja.

Snabba ryck i skolan

Publicerad 2011-09-05 14:04:36 i Allmänt

Helt otroligt att dagen har gått så fort som den har gjort än såläge alla fall. 
Har svenska just nu. Ute regnar det som attan. 

Ska träffa Amanda efter skolan, ska till Grand och kika på lite kläder. 
Time to studdy...

Som att få hjärtat slitet mitt itu

Publicerad 2011-09-04 18:51:04 i Allmänt

"Hej snygging, hur är det? Jag har saknat dig" - Som att ha det i en liten ask. Jag hatar att må så jävla dåligt över skiten.
Glöm mig, gör det. Allt blir så mycket bättre då. Spola tillbaka tiden till innan allt började. Eller, gör så jag bara glömmer. Det gör för ont för att låtsas att man mår bra om du frågar. Jag vill säga "Ja, allt var bra. Innan du frågade."
Men, jag kan ju det här.

Forever alone

Publicerad 2011-09-04 16:16:20 i Allmänt

Har myst med Amanda hela eftermiddagen, legat framför tvn och pratat! Super mys. Nu startar andra avenyn!

Gårdagens inköp

Publicerad 2011-09-04 13:03:07 i Allmänt

Skjorta kavaj och röda byxor (8) Har det blivit min stil nu tror vi? ;)
Köpte skinnbrallorna från gina, galet snygga. Köpte även en Kavaj och nya trosor! Galet nöjd med inköpen!
Måste bara säga att man svettas sjukt mycket i byxorna om det är varmt, phew! 
Av ungefär 30 bilder blev tre utvalda, kan ju inte lägga upp allihop ;)

Ställa klockan på en lördag

Publicerad 2011-09-03 09:30:30 i Allmänt

Det är ingenting jag brukar göra, hatar det. Men idag gick jag upp när klockan ringde halv nio. Har just duschat och ska börja göra mig iordning för att åka till stan och möta upp bästavän så vi kan ta en runda på stan eller grand. 

Kanske slänger in en bild innan jag åker. Puss

fredagen den 13 (egentligen 2)

Publicerad 2011-09-02 19:29:10 i Allmänt

Mamma hjälpte mig att baka bullar. Hon råkade ta sönder pänseln som vi skulle pänsla bullarna med, hon tog sönder sin brökavel också.. och pappa tog sönder diskborsten? Otur? 
Första bullarna är i ugnen nu, luktar så gott! Gjorde både kanel och vaniljbullar. Snart avnjuts första ;)

Bullbak

Publicerad 2011-09-02 17:52:51 i Allmänt

I have a bulle där bak.. 

Nere i köket står det en stor "gryta" med deg i som står och jäser för tillfället. Jag började baka bullar innan på 1 liter mjölk - mycket bullar. Jag börjar bli hungrig nu så jag ska gå ner och tugga i mig lite god bulldeg, nomnom! 
Målade naglarna på lektionen med tuschpennor. Gulligt
Ja, jag blev lite kladdig. Bullar noms!

Besthest blev oklok för en minut

Publicerad 2011-09-02 14:16:10 i Allmänt

Bästavän kom hit på cykel en sväng. Vi kom på att vi kunde gå bort till hemmakväll och köpa godis. Smart tänkte vi och skulle hämta plånboken i klassrummet. MEN vad händer.. Jo dom har låst klassrummet och jag kommer inte in. Inget godis för mig idag tänkte jag. 
Fem minuter senare (tio minuter innan jag börjar igen) kläcker hon ur sig " Men... Jag kan ju köpa godis åt dig för jag ska ju hit sen ändå och möta adam!" ????? JAHA men kunde du inte tänkt på det innan :o? Söt men oklok ibland. Mestadels klok men idag fick hon stämpeln oklok. 

Har bara en timme kvar av den här skoldagen sen börjar helgen. Fyfan vad skönt. Ska hem och baka bullar tror jag. Med kanel i.. Mums! 

Besthest och jag ska vara hemma imorgon och mysa med min brorson och Emelie, äta gott och ha det gott! Trevlans.

undervisning i att sova.

Publicerad 2011-09-02 12:48:59 i Allmänt

Klassen klagar på att vi har för många lektioner som radio ingår i. Vi sa istället att Julia kunde undervisa oss i hur man sover. Hon kan detdär.

Tomt

Publicerad 2011-09-02 11:06:35 i Allmänt

Fick tillbaka min bebis innan.. Den är helt tom. Har fått nya program alla fall, photoshop cs5 samt alla andra nya adobe program! Mina bilder, filmer och bakgrunden är borta. Får fixa det när jag kommer hem sen! 

Snart ska vi smita bort till matsalen och äta "kicklingspett" kycklingspett... Ah jag säger kickling för det låter sött. 
Min naturlärare är rätt seg av sig. Ska ha prov om typ tre veckor redan? What's up med det då.. Okej inte klaga. Men ah. Jo hej!

Ja okej..

Publicerad 2011-09-02 06:34:51 i Allmänt

Det är fredag. Det är dimmigt. Det är kallt och blött. Och jag orkade knappt mig upp ur sängen innan. Drog mig till till kvart över sex. Men det gör nog ingenting. Sa jag att jag somnade på lektionen igår typ två gånger. Har ni sett på tv någon gång när dom har solglasögon på sig och lossas att dom är vakna? Jag körde på den stilen igår. Jag satt och lossades vara intresserad men, ska jag vara ärlig så sov jag. Lite. Solglasögon är kärlek hihi.

Ska äta upp min frukost, slänga på lite slarvigt smink, skita i att borsta håret och bara ha det i en toffs hela dagen. Mjukisbrallor och flera allmänt slappa kläder. Är det fredag, så ska det synas att det är fredag! Hur mysigt som helst! 

Vi ska ut och vandra idag på naturkunskapen.. Asså, kallt, blött och äckligt. Sen när man är trött också? Usch!

En gigantus.

Publicerad 2011-09-01 19:06:39 i Allmänt

Seg dag idag. Fy.. Inte van att gå så långa dagar som nu. Slutade kvart i fyra idag. Dog lite när jag dels inte fick någon frukost. 

Jag har fått nackspärr pågrund av en ehm typ pormask som felicia skulle klämma på mig igår? (Hon är lite äcklig och tycker sånt är kul?!) Sjuk vän man har.. Så nu har den blivit en gigantus. Tillägnar nelly en bild på den fina lilla utbucklingen jag fick i nacken.. Mysigt värre! Så här, varsågoda :))

Min bebis är kvar i skolan också, sitter vid min andra dator just nu. Inget normalt photoshop har den heller! Men imorgon har jag fått nya PS till skoldatorn, kärlek till det. (Min nagel gick just av, typ.. eller snart. jävla skit när dom blir långa alltså..) Inte kul att blogga på den här datorn alltså, det tar så lång tid!

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela