´

valborg går till överdrift

Publicerad 2011-04-30 11:56:42 i Allmänt

Godmorgon allihopa hoppas ni har haft en underbar natt ihop!
Lite småbakis idag men vad gör väl det, det är ju trotsallt Valborg!
Väntar just nu på att få varmvatten så jag kan gå och duscha.
Ska vara inne i stan vid fyra för att bowla med mina finisar. Vilket sätt att fira Valborg på va?

Enligt mig går Valborg verkligen till överdrift. Får bara massa ungdomar till att supa skallen av sig och vet någon ens vad det är man firar? Inte jag iallafall.

Wello, dags att fortsätta vänta på vatten.
Hörs väl innan jag sticker förhoppningsvis!
ciao

Oj

Publicerad 2011-04-30 00:04:17 i Allmänt

Efter en ytterligare helg med alkohol och fina människor runt omrking mig så lägger jag mig lite tidigare än alla andra (somnade ju dock lite runt tioslaget förra helgen)

Har umgåts med fina Julia hela kvällen, thank god att hon var där annars hade jag somnat typ. Nä men nästan.
Nu väntar jag på att jag självmant ska slänga igen locket på datan och somna. Huvudvärk igen, vet inte vad det är med mig. Har även haft ont i sidan av magen x antal dagar. Kan det vara njursten tror vi? Äsch det orkar vi inte bry oss om nu.

Hade tänkt kolla på ett avsnitt av andra innan jag somnar, men vet inte riktigt om jag pallar det.
Bloggen stängs ner nu för den här dagen iallafall så vi hörs imorgon!
många kramar från mejs!

By the way, jag vill bara säga att jag har världens bästavän som bryr sig om mig så otroligt mycket. Jag älskar henne så sjukt mycket!

IG?

Publicerad 2011-04-28 21:44:20 i Allmänt

Min lärare sa idag "Om ni inte gör den här engelskauppgiften så får ni IG i engelska sen."
Vad menar hon med det? Kommer alla andra engelskauppgifter inte räknas då? Alla uppgifter som man har fått VG-MVG på? Nä tror hon är lite borta när hon säger så. Hon säger så om alla uppgifter som vi får av henne.
Om hon ger mig IG pga av att jag inte har gjort den här uppgiften så blir jag en aning förbannad på henne. Har jag inte blivit förbannad förut så lär jag bli det då!
Suck my balls

internetlös

Publicerad 2011-04-28 15:37:05 i Allmänt

Förbannade skola som inte kan ett normalt internet? Satt och kollade på andra avenyn hela lektionen, samt idrottslektionen. Orkade inte vara med på idrotten pga migrän.
Gick en timme tidigare idag fortfarande pga migrän.
Ska sätta igång och plugga lite till provet imorgon!

go-dag

Publicerad 2011-04-27 19:33:33 i Allmänt

Vilken skön dag det har varit idag! Gick ut och träffade Emil en sväng innan idag. Tog oss en sväng förbi ica och köpte isglass, hallon och ananas vare på den jag köpte typ, inte alls min smak. Gick en runda förbi skolan och tänkte gå in men bangade när vi fick veta att alex och de andra hade blivit utkörda hehe..
Gick hem till mig och satt ute på gräset och pratade om typ gamla minnen och sånt. Man får ju en del att prata om och ta igen efter att ha varit ifrån varandra i fyra månader ungefär lite synd att den jäkeln skulle flytta upp till ohamn när vi väl tar upp kontakten med varandra!

Följde med mor och far till staden idag, mest för att få övningsköra som jag inte har gjort på länge (förutom den korta sträckan från Rottne och hem då vill säga) Körde både in och hem, sjukt skön bil att köra också! Dock automatare på den men who cares?

Har just tjockat oss med pizza hela familjen så nu ska jag försöka plugga till mitt jävla prov tills på fredag, kommer ju inte lyckas så fruktansvärt bra men det är bara till att bita ihop! Det hade varit lagom skönt att vara hemma från skolan imorgon, skolka lite typ.. Men så ska vi inte tänka nu! Eller lite, men inte för mycket!

Time to study!

ziperall

Publicerad 2011-04-27 12:03:30 i Allmänt

Wei, äntligen har den kommit. Mitt nya hem! Observera att jag ser fullkomligt drogad ut på bilden!
Helt fruktansvärt okej skön!

wednesday

Publicerad 2011-04-27 11:10:12 i Allmänt

Är det inte typiskt att jag vaknade första gången vid åtta idag när jag är ledig? Fick sova en liten stund till sen i alla fall, vaknade lite innan tio.
Ska ner och äta lite, checka in vädret och sen gå ut eller något. Vet ingenting idag, jag är fortfarande trött och det här känns som en väldigt dålig dag. Jag vet inte varför men det är så!
Time to take något att äta!

Uttråkad till 1000

Publicerad 2011-04-26 21:53:57 i Allmänt

Jag har kollat på 7 avsnitt av andra avenyn. Sa jag att jag äntligen har fått andra säsongen? - Tacka söta Ellen för det!
I snart en timme har jag suttit och uppdaterat på fejjan, bloggen samt bloglovin utan att någonting händer. Hur segt är inte det på en skala från 1-10?
Funderar på att dra igång ytterligare ett avsnitt av andra innan jag ska sova.
Imorgon är det onsdag och jag är ledig som i vanlig ordning och det är helt underbart!
Ska även träffa en väldigt fin vän till mig imorgon, ingen mindre än Ämil, det var ju ett jävla bra tag sen som vi träffades sist. Om det är fint väder imorgon, vilket det säkert är ska jag fan dra med mig själv ut på en promenix med en glass i handen kanske? Eller en kall cola... Kanske besöker Braås skola också, kommer bli smått utslängda därifrån men det får vi ta med en nypa salt typ.
Wellwell, det får bli ett avsnitt till, minst! Hörs imorgon finisar

prov

Publicerad 2011-04-26 20:42:54 i Allmänt

Plockade fram mina provpapper och försökte plugga lite. Men jag la tillbaka dom lika fort. Tror jag börjar plugga imorgon istället, eller senare får se. Provet kommer som alla andra sen nian gå åt skogen!
Dock är det första svenska provet jag har sen nian hihi

spring

Publicerad 2011-04-26 10:58:25 i Allmänt

Då var man tillbaka i skolan igen. Tog med min kamera idag för vi skulle fota naturen typ.
De tvingade ut oss i skogen för att ta kort på träd, blommor och djur. Här är fyra av mina favoriter som jag tog idag!

Från igår

Publicerad 2011-04-25 21:16:19 i Allmänt

Nelly hata mig, men fortsätt älska mig okej?
Jag bjuder helt och hållet på bilderna!
Gårdagens smink/outfit

Deprimerande

Publicerad 2011-04-25 20:28:06 i Allmänt

Är det bara jag som tycker det är deprimerande med skola imorgon (För oss i kronobergslän i alla fall)
Jag mår sjukt dåligt bara jag tänker på skiten. Inte nog med det så ska jag vara kvar i skolan ytterligare en halv timme eller någonting bara för en jävla redovisning? Inte direkt mitt val då men okej.
Har fixat klart min powerpoint läxa nu i alla fall som skulle vara klar vecka 13 fast Gunilla sa aldrig någonting om att jag skulle göra den redovisningen då så jag struntade i det för hon valde ut några andra istället. Bortglömd kanske, ibland är jag nog det.
Jag ser inte alls fram emot att stiga upp klockan sex imorgon, nejnej! Men det är ju bara tisdag torsdag och fredag sen helg igen! Underbart.
Och nästa vecka ska ju jag på undersökning också, nervöst..
Wello, ska städa undan lite på mitt rum sen fixa lite te och sova! Låter nice.

Skit < bra > dag

Publicerad 2011-04-25 16:20:18 i Allmänt

Vaknade klockan sex idag, sex? Låg vid datorn en timme, gick och duschade en timme sen gick jag och somnade igen. Jag somnade i mitt badlakan under täcket och handduken på huvudet.
Nellys första uttryck när hon vaknade "Har du varit och duschat ;o" - "Nä jag har bara handduken på huvudet för att..."


Vaknade igen lite senare så vi gick ner och åt frukost sen gjorde vi oss iordning och åkte till stan.
Gick hem till Adam och lämnade Nellys väska sen mötte vi upp Victor. Han var ju lagom brun och lagom kortklippt! Hade nästan glömt bort hur snygg han var! Nelly och Adam sa att det kändes som två dagar sen som han åkte, men nej för mig var det som två veckor lite hemskt.


Nog textat höhö, nu ska jag ta mig ner och äta lite till. Har äntligen fått tillbaka matlusten! En pizza hade inte alls suttit fel!

FYFAAN!

Publicerad 2011-04-25 07:12:02 i Allmänt

Talar nog för mig själv när jag säger hur förbannat jävla dåligt jag mår just nu. Just nu vill jag aldrig mer se åt drickat som innehåller något som börjar på AL och slutar på KOHOL.
Måste ta och tacka Pamela och Nelly som lyckades ta hem mig igår haha, låter inte speciellt bra va ;)
Inte nog med att jag inte kan dricka vatten för att jag mår illa, sen ska fågeljäklarna väcka mig klockan sex så jag inte kan somna om vafan är det här. 
Får väl helt enkelt ligga vaken och kolla på filmen "Bilar" Som just började på någon kanal som jga inte ens ser vilken det är. 
Lyx att Nelly kan sova iallafall för det hade ju inte varit helt fel..
Ska försöka somna om en stund, vet ju dock inte om jag lär lyckas men det märker vi!
Sticker till stan vid tolv tiden och träffar Victor, Adam och Nelly.
Btw, hörde att vargen har kommit till Braås? Hur coolt? Fan ta dom om de skjuter den.. Hatar vargjakt.. Eller jakt överhuvudtaget.
ciao

trötter

Publicerad 2011-04-24 13:31:40 i Allmänt

Galet vad trött jag är, höll på att somna två gånger innan. Måste ta mig upp och börja göra mig iordning för middag hos Ottossons klockan tre. Orkar inte göra ett smack idag egentligen. Men om jag vill ha mat så måste jag följa med annars får jag göra någonting att äta själv och det vet vi ju hur det slutar.
Ska hålla tummarna på att Victor kommer hem i hyfsad tid imorgon så jag kan få träffa honom, börjar bli lite väl kinkig nu ingenting är kul liksom.
Nä jag ska inte börja klaga, vet ju att ni inte bryr er ändå ;)
Nä måste upp nu, somnar snart. Somnar jag så hinner jag inte fixa mig och då blir jag tjurig höhö!
Försöker leta efter lite peppmusik så just nu ligger jag och lyssnar på Michael Jackson. Ingen peppig musik utan högtalare så därför ska de också kopplas in nu!
Hörs senare ciao!

Slappt

Publicerad 2011-04-24 12:08:48 i Allmänt

Idag försökte jag sova ut en stund. har inte sovit längre än till tio hela lovet och det är rätt duktigt tycker jag. Jag kunde inte sova längre än till halv elva, så jag gick ut och åt frukost. Det blåser ute idag också så jag är inte alls sugen på att ligga ute i solen idag. Bestämde mig därför att gå upp och lägga mig igen och kolla på tv och bara slappa näst sista dagen på lovet. Säga vad man vill men idag är jag trött och inte alls sugen på "ute dag"
Bilden talar för sig själv!

ljög lite

Publicerad 2011-04-24 00:27:27 i Allmänt

Nu är det såhär att jag råkade ljuga lite innan i förra inlägget. Jag avslutade inte alls min kväll med en bastu. Jag avslutade den hos Ottossons med alkohol! Nu är jag lagom trött och ögonen går i kors, men inte en chans att det är alkoholen som gör så att jag ser dubbelt! Nejnej!
Nu ska jag sova och drömma mig bort. (Nämnde jag att jag drömde om andra avenyn i natt också? Om inte så gjorde jag det nu) Har jag tur drömmer jag om det inatt igen höhö. Självklart är mina närmsta vänner med i drömmarna också vilket blir ännumer underbart.
Tror jag vimlar lite nu, imorgon ska jag sova länge. Känner för det just nu i alla fall! Låter f1 nice!
n00bar lite väl mycket nu känner jag så nu säger jag godnatt! CIAO


Slänger upp en bild på kusin som var och hälsade på idag, bilden lägger jag upp för att nämna att jag numera älskar hans tatueringar!

Egentligen skulle fokusen komma på mjölkpaketet men det blev inte så. Och nu ljög jag igen, men det är ju det som det här inlägget handlar om eller hur? Att ljuga..
Natti

Bastu

Publicerad 2011-04-23 19:14:51 i Allmänt

Avslutar kvällen med en bastu tillsammans med mamma, pappa, Raimo och Bamse. Helt otroligt att bamse bastar han också.
Två korta dagar kvar på lovet, det suger ju lagom mycket. Något som är tusen gånger bättre är att det bara är två dagar kvar tills jag får träffa min fina pojk igen, längtar så jag spricker! Har inte varit ifrån honom såhär länge sen vi blev tillsammans, rätt galet.
Ska se till att dricka upp min 1½ liters colaflaska med vatten innan kvällen är slut också så jag förhoppningsvis slipper migrän anfallet ikväll igen. Har fått lite lagom mycket sol på mig idag, börjar få lite färg. Inte för mycket och inte för lite. Vill ju inte bränna mig så får ju ta det lite lugnt höhö. Ska ta och hoppa in i bastun igen. chiao

hur underbart väder har vi inte?

Publicerad 2011-04-23 12:01:56 i Allmänt

Det är ju inte varje år man kan sitta ute i bikini i April UTAN att frysa! Så sjukt härligt.
Gick och la mig tidigt igår med tanke på att jag fick världens migränanfall. Dog ju lite för att jag inte kunde somna.

Idag ska jag sitta i solen tills en del av släkten kommer hit på middag.
Känner inte alls för att blogga just nu, vädret steker ju så man måste ju passa på!  
Ska smörja in mig med cocosolja sen ska jag sova lite i solen, jag är ju fortfarande trött vafan?
Hörs senare när jag får någonting att blogga om!
haj!

Tandtråd (Y)

Publicerad 2011-04-22 21:00:45 i Allmänt

Är det ett bra eller dåligt tecken när man använder tandtråd och man börjar blöda mellan varje tand? Eller, inte tandtråd, utan en litenliten tandborste som man drar mellan tänderna? Jag blöder mellan varje tand, älskar smärtan i tandköttet. Det gör så ont så det är skönt liksom.
Fint tycker jag! Tur man inte är blodrädd!

en hel del hundar

Publicerad 2011-04-22 18:55:19 i Allmänt

Fy vilken skön dag det har varit. Börja med att vakna hos en älskvärd person är ju inte helt fel, men att bli väckt mitt i natten över att hon pratar i sömnen och får mig att känna mig skyldig är inte okej. "MEN GE DIG NU!" Nelly trodde att hon sa så bara för att hon kanske trodde att vi fortfarande tjabbade om täcket.
Vi har börjat bli som ett gift par enligt min mamma. Vi tjabbar liksom om allt sånt onödigt shit. Men det är någonting jag tar positivt för jag älskar att tjabba med henne för vi brister alltid i gapskratt tillslut. Igår kväll tjabbade vi om täcket som hon tvunget skulle ha mellan sina jävla ben så jag inte fick något täcke på min rumpa. Tillslut tvingade hon mig ta ner ett täcke från garderoben men då började jag klaga över att det skulle bli för varmt med två täcken. Äsch sånt orkar man ju inte bry sig om ;)
Idag har jag bara suttit ute hela dagen och myst med familjen och tjockis Emelie. Fyfan vad jag längtar, kulan börjar verkligen bli gigantisk nu och det kommer bli världens bästa liten sak från den där kulan sen!
Jag, bror och Emelie åkte upp till morfar en stund och fikade. Dör på att morfar är så jävla söt hah.. Tog en sväng ut till morfars husbåt och badade lite med hundarna och så. Här kommer lite bilder!
Två sista bilderna - Träskmongo!

fast i mina två favoriter

Publicerad 2011-04-22 15:52:21 i Allmänt

Fyfan vilken jävla dröm jag hade i natt! Helt sjukt galet. Jag var fast i mina två favorit serier, dvs Andra avenyn och Californication. Det går inte beskriva känslan av att man var fast där liksom det var galet. Helt underbart haha!
Jag låter sjuk som säger det men ah, det var fan awesome.
David Duchovny är ju så äckligt jävla snygg, jag blev super sur när jag vaknade upp ur drömmen.
Ska försöka återvända till den drömmen inatt hade jag tänkt, känner mig galen ååhå!!
DROOL

Rottne, körning, korv, glass och vädret

Publicerad 2011-04-22 13:40:40 i Allmänt

Kan det bli bättre? Klart det kan det, hade min fina pojkvän och min bästavän varit här så hade jag varit i himmelriket just nu.
Pappa hämtade mig hos Nelly innan idag, fick köra hem. Riktigt längesen jag körde nu. Det var väldigt ovant att köra en automatare, men gud vad skönt det var man slapp tänka liksom haha!
Helt halet vilket jävla påskväder vi har, det är ju som sommarlov typ! Löven på björkarna har slagit ut sjukt mycket bara sen igår. Innan helgen är slut så lär löven vara helt utslagna om vädret fortsätter såhär! Sitter och bara hoppas på att det är dålig väder hos Victor nu, är man ond så är man eller hur?
Ska ta och njuta lite av solen innan den försvinner bakom hustaket. Hörs väl senare!

wrong

Publicerad 2011-04-21 22:00:03 i Allmänt

Emmy, det är DITT fel att jag började diskutera med Nelly om hur man säger fräknar i singular!
Har diskuterat det ett flertal gånger men aldrig kommit fram till vad det egentligen har hetat. Men nu tack vare google fick jag reda på att det faktiskt heter en fräken många fräknar. Men hur FULT låter inte fräken? Asså det låter som fröken och när man uttalar det så låter det som att man kräks. Usch det är nog ett av de fulaste orden jag vet haha.. 

Nu ska jag sova, godnatt!

deppa upp

Publicerad 2011-04-21 18:18:33 i Allmänt

Så fruktansvärt deppig redan. Det har ju knappt gått en dag än. Det suger lite lagom. Det gör inte saken bättre över att jag sitter och lyssnar på typ "sorgliga" låtar heller, ibland är jag lite smart alltså.
Väntar i alla fall på att Nelly ska höra av sig så jag kan åka till henne.. Finns två platser jag vill vara på just nu och den ena är inte hemma, eller jo men inte ensam i alla fall!
sucks to be me sometimes.

dags för ett inlägg kanske

Publicerad 2011-04-21 13:05:12 i Allmänt

Orkade inte blogga igår, hade bloggtorka som tusan, kan bero på påskvärmen som är!
Åkte in till stan igår med min fina pojk. Träffade Adam och Nelly en stund sen stal jag min sista kyss från victor innan han stack iväg och klippte sig. Adam stack hem och Nelly och jag gick till ungmt och fixade lite.
Åkte hem till mig sen och gjorde räkmacka. Satte på Avatar senare på kvällen, men somnade ifrån den. Idag vaknade jag vid typ tio eller något. Ska snart hoppa in i duschen när Nelly har åkt. Senare sticker jag till henne igen och stannar tills imorgon.
Vill inte inse att Victor åkte till Spanien innan, lite sorgligt faktiskt. Tur att jag har Nelly annars hade jag dött lite.
Vet att du kommer döda mig för den här, men jag älskar dig ändå.
ber om ursäkt för dålig uppdatering.

in tha hood

Publicerad 2011-04-19 21:55:43 i Allmänt

gissa vem som ligger i min säng och väntar............... juste VICTOR THA NOOOB IS IN THA HOOOOOOD
Imorgon sticker jag till stan och träffar världens finaste flickvän tänkte jag säga men tro mig hon står på tur. Min fina Nelly såklart.
Hörs imorgon!

Right now

Publicerad 2011-04-19 12:14:23 i Allmänt

Tror att jag är den lyckligaste på jorden just nu. Finns inte ord till hur lycklig du gör mig, du är helt klart underbar!

I've always loved you, and you can see it in my eyes

Publicerad 2011-04-18 23:24:50 i Allmänt

you know... It hurts in me too. I try to make it better but right now I don't know what to do to make things right. You have to believe in me that I do at least anything to get us back on track. It isn't the easiest part, but I want you to know that I really try. And I know it's hard to understand but sometimes you just have to realize that you can't have everything served on a silver plate. I know they say third time lucky, you'll never know what's gonna happen. I want you to know,  you were the best. You turned my life into a fairytale, a fairytale which became true.
Right now, I just want everything to be alright between us. I'm sorry if I fucked it all up but in my case I didn't have much choice. Sorry.
you know... It hurts in me too. I try to make it better but right now I don't know what to do to make things right. You have to believe in me that I do at least anything to get us back on track. It isn't the easiest part, but I want you to know that I really try. And I know it's hard to understand but sometimes you just have to realize that you can't have everything served on a silver plate. I know they say third time lucky, you'll never know what's gonna happen. I want you to know,  you were the best. You turned my life into a fairytale, a fairytale which became true.
Right now, I just want everything to be alright between us. I'm sorry if I fucked it all up but in my case I didn't have much choice. Sorry.

men ååh!

Publicerad 2011-04-18 20:25:34 i Allmänt

Jag lyckade somna igen, sov en timme och vaknade vid åtta? VARFÖR LYCKAS JAG ALLTID MED DET FÖR..... Jag blir ju galen på mig själv, det är inte okej alltså.
Har varit typ tjurig hela kvällen, inte okej det heller. Lätt irriterad blir jag.
Aja, nu ska jag kolla på total blackout. Imorgon kanske jag åker in till stan och träffar Victor en sista gång innan han åker. Känner att jag måste få träffa honom!
Måste döda flugjäveln som är i mitt rum, kommer få total damp inatt annars.......... hejdå

smartchey

Publicerad 2011-04-18 17:06:20 i Allmänt

Ibland får jag till det, det blir något alldeles extra. Har legat ute i solen hela dagen utan att ha druckit något, tror ni inte jag har huvudvärk nu? I freakin' love vätskebrist!
Tror jag måste bli bättre på att dricka när det är varmt ute.. Eller bli bättre på att dricka överhuvudtaget..
Ska vänta på mat nu, blev sjukt trött så jag ska slänga mig i sängen en stund och vila. Kärlek till det.
Ännumer kärlek till dig finis, gud vad jag saknar dig.

sommartider hejhej sommartider

Publicerad 2011-04-18 12:36:33 i Allmänt

30 grader mot väggen, fyfan vilket jävla väder! Ligger ute i bikini med musik och resten med mitt biogodis! Sjukt jävla underbart. Solen steker som satan och jag är happy.

Mysko ska alltid vara med på ett litet hörn, han la sig på min madrass, fick göra som vanligt och köra bort honom

the best part in my life were when you came

Publicerad 2011-04-17 21:03:14 i Allmänt

Älskar varje gång jag lyckas somna på dagarna och när man inte kan somna på kvällarna bara för att man somnade innan. Jag lyckas alltid med det, måste skärpa till mig.
Kommer vara svårt att sova ikväll, hatar att somna själv det är så lamt. Nästan värre att vakna själv.. Eller nä, det ligger på typ samma nivå. Hade inte varit helt fel att somna bredvid mitt mysmongo eller min myspojk, inte alls fel.

Morgondagens planer..? Första dagen på lovet och jag har ingenting planerat som vanligt. Om det är fint väder ska jag försöka ta mig ut på en springrunda, eller gårunda i alla fall. Men vi alla vet ju att det inte kommer bli av.
Får väl se vad som händer, skulle kanske ta mig i kragen och sola också? Eller jag kanske ska vänta med att börja sola efter undersökningen den 4 maj. Fyfan vad nervös jag kommer att vara över att det ska finnas någon skit.. Vet inte vad jag tar mig till alltså.

Nu ska jag kolla på en film och försöka sova, ta mig upp i vetig tid imorgon också kanske så man inte sover bort hela dagen!
Hörs imorgon!

Scream4

Publicerad 2011-04-17 16:30:48 i Allmänt

Igår var jag på bio med Victor, Nelly och Adam. Vi såg den nya scream filmen. Helt okej men jag skrattade igenom hela filmen. Victor och jag kom hem till honom vid tolv tiden. Kollade på tv en stund sen somnade vi.
Idag ringde ett alarm på min klocka som alexandra hade ställt för ett tag sen som jag hade glömt bort haha. Awesome att vakna klockan åtta på en söndag ;) 
Somnade om i alla fall och vaknade runt elva tiden. Låg och mös lite i sängen sen gick vi upp och kollade på tv. Pappa gull hämtade mig vid två.

Raimo kom förbi en stund med Bamse så vi grillade lite korv och så och nu är jag sjukt trött så jag ska ta en tuppis. Ögonen går i kors på mig typ, inte okej. Så sjukt glad över att det är lov nu. Sovmorgon varje dag awesome.

Älskar att vakna upp på morgonen med en arm runt mig!

meanwhile

Publicerad 2011-04-16 15:24:34 i Allmänt

Vet inte om det kommer göra någon skillnad på fransarna, har prövat en gång innan men dock med mörkbrun färg. Vi får se

tupplur

Publicerad 2011-04-16 14:09:42 i Allmänt

Nästan ingenting går upp mot en tupplur på dagen. Somnade till en halv timme eller någonting, jätte skönt. Ska ta på mig lite kläder och gå ner och äta någonting.
Mamma och pappa har varit i stan sen klockan tio, dags att komma hem snart och laga mat till mig eller?
Jag ska in till stan ikväll på bio med tre av mina finaste vänner inklusive min fina pojkvän. Det kommer bli en kanon kväll.

Happy Kicks

Publicerad 2011-04-16 11:34:53 i Allmänt

Igår kände jag min lilla brorsson sparka för första gången fyfan vilken underbar känsla! Hur ska jag orka vänta i fyra långa månader? Gud vad jag ska skämma bort dit lilla parvel hihi. Otroligt att man kan redan kan älska någon så mycket!

Glajjor i massor

Publicerad 2011-04-15 22:23:00 i Allmänt

Jag har blivit sån noob som går runt och lånar folks glasögon och tar kort på dom och samlar. Här kommer ett par!
Tillhörande; Rusta
Tillhörande; Jesse
Tillhörande; Adam

111 stars

Publicerad 2011-04-15 20:32:07 i Allmänt


Såhär tråkigt + lite till har jag på mina lektioner. Idag hade jag kunnat stanna hemma helt och hållet med tanke på att det enda jag gjorde var att rita på mig själv och i mattehäftet. Fint va? Tror jag fick det till 111 stjärnor! Skulle gjort på hela handen först men hann inte för jag slutade min lektion.

check

Publicerad 2011-04-15 19:57:06 i Allmänt

Äntligen lov, vad säger vi om det mer än att det är underbart.
Har kommit hem från stan nu, stannade kvar efter skolan för att träffa Nelly och Emelie. Vi tog bussen upp till IDK och tog ett gympass, fyfan vad härligt det var! Känner mig stolt och duktig nu.
Nu väntar jag på att mamma kan köpa sig en ny bikini så vi kan börja simma igen, kommer bli kanon när jag väl kommer igång. Nytt liv på G.
Ska snart ta en bastu och fira lovet med bästavän, lovet börjar bra!
Ha en fin kväll!

två timmar

Publicerad 2011-04-15 12:58:34 i Allmänt

Mindre än två timmar kvar i skolan nu. En halvtimmas rast nu sen sista stunden av svenska lektionen därefter drar vi på lov. Fyfan vad efterlängtat! Love lov, cause it's just wonderful!

5 hål

Publicerad 2011-04-14 19:57:37 i Allmänt

Städat rummet nu, eller har inte dammsugit än men det hinner jag kanske göra imorgon eller på lördag för nu orkar jag inte mer. Har rensat min garderob också, blev en del som ska slängas. Har även lagat mina "nyaste" tights som det var fem hål i så nu finns det inga! Ska ta och hoppa in i duschen en snabbis hinner inte duscha på morgonen imorgon så jag gör det ikväll istället och ikväll kan jag njuta av den utan att stressa.

Vi älskar väl att städa

Publicerad 2011-04-14 17:23:58 i Allmänt

Helvete vad trött jag är. Somnade på bussen hem innan också, toppen nu kommer jag inte somna ikväll.
Ska börja städa mitt rum nu, även om jag inte pallar. Typ byta i sängen, slänga tvätten i källaren och lägga in kläder i garderoben. Borde rensa min garderob också så det kanske jag också gör om jag orkar. Ska nog ta mig en välförjänt kopp te innan efter en lång och seg dag i skolan. Alvedon hade ju också varit rätt gott tänkte jag säga men bra att ha efter den här dagen men har vi det? Näe. Alla älskar väl migrän?
Ska ta en kopp te och fortsätta att sniffa på Victors tröja, dör lite av längtan efter honom redan. Funderar på att binda fast honom och slänga in honom i garderoben så han inte kan åka utomlands nästa vecka.. Låter som en riktigt bra ide tycker jag! Om du nu läser det här Victor, så passa dig för min garderob kommer bli ditt hem närmsta veckan.

Hejdå

Andra Avenyn

Publicerad 2011-04-14 13:22:32 i Allmänt

Sorlgligt nog att jag kollade klart på sista avsnittet av Andra Avenyn.. Ska be Ellen om säsong 2 och 3 nu på halvtvå rasten! Awesome.
Sista avsnittet var helt kanon! En timma långt?! Galet.
Sitter och gör ett engelska arbete med Felicia om andra avenyn nu. Ska skriva om alla tre säsonger, vilket går bra än så länge!
Stannar i stan en stund sen och träffar Victor, kanon dag!
Hade afrodans på idrotten innan, det sög. Jag dog och jag segrade typ.

skola på en onsdag

Publicerad 2011-04-13 21:39:10 i Allmänt

Jag genomled skolan på min egentligen lediga dag! Nu tänker jag inte åka in till stan till skolan på en ledig dag igen på ett tag. Lov nästa vecka, så skönt! Firar lovet med en bastu med bästavän på fredag såklart!
Drog ner på stan med Feliciababe efter skolan, träffade Victor, Adam, Nelly, Timmy och Marcus också. Nelly och jag följde Felicia till bussen sen gick vi till killarna som satt på donken. Satt där en stund sen gick vi till CO.
Timmy försvann och Marcus gick hem så victor och jag följde med adam och nelly till bussen sen åkte vi till sandsbro.
Låg i victors säng en stund, men jag frös för mycket så vi gick och la oss i soffan istället. Tror jag somnade för någon minut, inte omöjligt med tanke på att dom har typ världens skönaste soffa!
Tog tjugo över sju bussen till stationen sen tog jag tio över åtta bussen hem.
Nu funderar jag på om jag ska stänga av datorn och sova eller om jag ska kolla på det näst sista avsnittet av andra avenyn.. Åh beslutsångest..
gorgeous..

För i natt i natt

Publicerad 2011-04-13 11:40:45 i Allmänt

Kör på dansband med Felicia ensamma i ett klassrum och en kaffebryggare? Vart kom den ifrån?  
Ska snart gå och käka sen sticker jag och träffar gangsters! Awesome

Fel buss

Publicerad 2011-04-13 09:24:47 i Allmänt

Nedrans otur i mitt tänkande idag. Skulle vara i skolan halv tio och jobba engelska med Felicia. Men jag tog kvart över åtta bussen och var inne kvart i nio, smart jag är ibland. Sitter och jobbar lite på engelska arbetet nu ändå så kanske man får gå tidigare? Man vet ju aldrig.
Sticker till sandsbro när jag slutar sen, eller inte direkt ska träffa nelly och adam först. Sen åker jag dit med victor.
Inte alls okej väder ute idag, sjukt kallt och jag ångrar att jag tog min skinnjacka. Jag hatar kyla, den kan ta sig i dalen!
Ska ta och fortsätta att jobba lite nu. Tycker det var lite kul att det var så många på studietiden idag, både den andra halvan av klassen och halva vår typ, nästan. Rätt många faktiskt coolt.

jag+gym=katastrof?

Publicerad 2011-04-12 21:06:12 i Allmänt

Idag fick jag både min bästavän och min pojkvän på mig om att de ville att jag skulle börja gymma. Det var faktiskt victor som tog upp det och nelly som hade sagt att han skulle försöka övertala mig? Jag utbrast ju förstås direkt "Jaha, så du påstår att jag är tjock?" Nelly hade typ slagit vad om att jag skulle säga så. Ja hon känner mig alldeles för väl!
Så ja, helt otroligt. Jag ska snart börja gymma tydligen, en mindre med min bästavän som jag vet kommer stötta mig igenom det. Vet ju att victor lär göra det också, peppa som tusan liksom.
320:- fattigare varje månad om det nu går bra, kul där. Min ekonomi lär inte hålla ett dugg känner jag. Kanske, får se. ska ju börja spara pengar också, lyckat? Näe

påbörja ny design?

Publicerad 2011-04-12 17:53:59 i Allmänt

Åh så var jag igång igen med att byta design och leka med bloggen! Otrolig är jag. Men jag menar, det är ju trots allt vår och jag ÄLSKAR att förnya mig med saker och ting! Så jag ska börja planera och tänka ut lite till en ny design. Vet ju dock inte när jag kommer att göra den och lägga in den men det lär vi ju märka! 
Bild från idag. De tre vännerna och Jag! Överifrån: Jag, Ellen, Felicia och Julia

total blackout

Publicerad 2011-04-11 20:51:47 i Allmänt

Sitter och kollar på det nya prorgrammet (här i Sverige i alla fall) Total Blackout. Rätt bra program hittils. De skriker som tjejer så jävla kul haha. Blir nog någonting jag följer om jag kommer ihåg det!

Smoothie

Publicerad 2011-04-11 20:35:55 i Allmänt

Gjorde mig en smoothie innan med frysta hallon, mjölk, cider och blåbärs yogurt. Det blev helt okej gott faktiskt!

suck

Publicerad 2011-04-10 20:43:47 i Allmänt

mamma; Är du hungrig? 
jag; nej.
mamma; ÄR DU HUNGRIG?! 
jag; MEN NEJ! 
mamma; MEN MILLAN ÄR DU HUNGRIG? 
jag; MEN NEJ!? 
mamma; jag hör inte vad du säger för hundarna går här nere.
mamma; Har du ätit? 
jag; nej
mamma; Är du sur? 
jag; MEN NEJ! 
mamma; Juste, det skulle jag ju inte fråga.

Är det bara jag som stör mig på när folk frågar om man är arg när man inte är det. När de väl frågar om man är arg och man inte är det så blir man arg. Blir så trött.

Yesterday

Publicerad 2011-04-10 17:08:40 i Allmänt

Nelly var så skillad så hon fick med mitt spott.. Så awesome bild fan va vi garva
Fyfan vad jag älskar värmen, solen, våren, sommaren. Galet

One week

Publicerad 2011-04-10 12:27:16 i Allmänt

Söndag redan.. Skola imorgon blö. Spännisen åkte just hem, saknar honom redan och det är hemskt. Vad gör jag nu då? Går ut och fotar i fina vädret kanske? Aja..
men tusan vad fort tiden går! En vecka kvar i skolan nu sen är det äntligen lov! Fucking 65 dagar kvar tills sommarlovet HUR UNDERBART?! Fyfan vad jag längtar, det är helt sjukt. Sommaren 11 ska jag göra något speciellt av.  Några planer hittils

Sommarjobba om jag kommer in
Gotland
Vandring från Rottne till Braås
Cykla till växjö
Festa i massor
Tranemo

Det ser ju faktiskt helt okej ut, Lovande sommarlov och det är inte allt.

Statistik

Publicerad 2011-04-10 12:03:45 i Allmänt

Är det bara min bloggstatistik som är konstig? Den har inte uppdaterats sen 7/4.. Det står att 7/4 är den 8/4 så jag har alltså två likadana datum på statistiken? Helknas.. Får ju panik över att jag inte kan se hur många läsare jag har /dag haha..
Wello, det löser väl sig kanske någon gång. Det har varit så i två dagar nu. Helt wakko!

Huvudvärk

Publicerad 2011-04-09 17:24:49 i Allmänt

Nu är jag hemma från la'stada. Träffade Adam och Alan när vi kom in så vi gick och strosade runt på stan lite. Köpte mig ett par nya glajjer för jag fick solen i ögonen hela tiden. Gick till donken och köpte milkshake och pommes, det är fan äkta kärlek!
Gick bort en sväng till sjön och fotade mina två fina vänner Adam och Nelly sen tog jag bussen hem vid kvart över fyra. Nu planerar jag min framtid inom fem minuter typ.. Alltså att gå ner och slänga lite tvätt i källaren sen koka upp vatten och göra te!
Ikväll kommer Victor hit och umgås med mig, äckligt underbart!
Fesk<333333333333333333

creepy

Publicerad 2011-04-09 11:57:56 i Allmänt

Statistiken är läskig idag.
Vad gör alla egentligen...
Sitter hemma hos mitt gos till bästavän och väntar på att hon har duschat klart. Ska snart ta vårat pick och pack och dra in till stan. Om ändå victor kunde höra av sig någongång haha.. Aja sånt är livet.
Jag somnade riktigt tidigt igår, innan elva faktiskt. Sen klev nelly mig på vaden så jag vaknade och undrade vad hon höll på med. Lugn var jag i alla fall. 

Jag ska börja platta mitt hår, det är stort som afrohair.
Hörs senare!

Hissar helgen

Publicerad 2011-04-08 16:31:47 i Allmänt

Fyfan vad skönt med helg! Känns som det har varit en evighet i skolan sen jag var ledig sist men jag var ju ledig i både tisdags och i onsdags? Weird.
Jag har sån sjuk jävla träningsvärk i hela kroppen, mest i magen. Betyder ju att jag kämpade på hårt på idrotten igår trots allt eller hur?
Ville bara hissa att det är helg igen, helgen innan påsklovet, eller något sånt. Går ju bara en vecka till sen ryker skolan på en vecka HUR UNDERBART!? Galet jävla bra!
För tillfället sitter jag och väntar på potatisgratäng och grillat kött samt att bästavän ska komma hem från stan så jag kan åka hem till henne och tillbringa min fredag hos henne!
Jag hade matteprov idag ju, hade ju inte pluggat ett dugg men det känns ju helt okej faktiskt. Satsar ju bara på G ändå så jag blir överlycklig om jag får det haha.
Åh älskade fredag vad jag har saknat dig. Jag ska springa ner i bastun och se om jag har en cider där nere.. Fast dom kanske står i källartrappan.. Hm aja!
Hörs väl senare

ABC123

Publicerad 2011-04-08 13:38:05 i Allmänt

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAA *andas*HAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAAHAHA magad..... Skratta, gråta, gråta skratta skratta gråta hahaha.... asså vafan xD

overestimated

Publicerad 2011-04-07 20:16:49 i Allmänt

Jag har matteprov imorgon tydligen. Överksattat.. Alltså nej jag kan ju ingenting. Vart kom det ifrån. Trodde det var nästa vecka ju. Attans. Det får gå som det går, fick ju precis g på förra. Ig på förrförra så det artar ju sig! Haha.. Procent har ju aldrig varit min starka sida. Men sånna där fina figurer kan jag ju. Geografi heter det inte utan geometri! Eller.. Ah ni ser ju, matte är ju inte min starka sida överhuvudtaget! Så nä.. Får ta och uppdatera imorgon om hur det gick! Matte på morgonen har jag aldrig gillat!
Haha, nä inte riktigt så dålig är jag ju..

it was "third time lucky" right?

Publicerad 2011-04-07 19:21:35 i Allmänt

Before I fall too fast
Kiss me quick
But make it last
So i can see how badly this will hurt me
When you say good bye
Run far away
So I can breathe
Even though you're far from suffocating me
I can't set my hopes to high
Cuz every hello ends with a goodbye

Du vet ju!

Publicerad 2011-04-07 17:27:33 i Allmänt

Du vet ju lika väl som jag gör.. Jag vill inte förlora dig någonstans. Jag har förlorad dig på ett ställe men där finns det inte mycket att säga till om längre. Du vet ju lika väl som jag gör att jag inte vill förlora dig som vän. Allt jävla tjabb vi har haft om den här förbannade kontakten och jag chabblar bort mig. HUR KAN JAG VARA SÅ SJUKT DUM?
Att ett litet jävla snesteg kan leda till så stora skador..
Think again and let's start it all over.
you know that i'm sorry for what i've done

Genomliiiid

Publicerad 2011-04-07 13:40:03 i Allmänt

Hade lite sovmorgon idag tack vare att jag sov hos Victor. Men vad hjälpte det när jag inte kunde somna igår och när jag vaknade vid kvart i sex idag och inte kunde somna om?
Var såhääär nära på att ta en buss hem vid kvart i åtta idag men Fictor hindrade mig (ja det skulle vara fictor) 

Hade idrott vid nio idag, aerobic (stavning?) Hade inga skor med mig så var nära på att inte få vara med men jag var tvungen att ta mina converse nice? Nä.
Höll på i typ en timme, sen gick jag och min fina felicia till max och tjockade oss, det var gottttttt! Vi tog oss en rejäl promenad på en timme för att köra bort våran hamburgare. Så vi gick ner till stan för hon skulle köpa lösnaglar!
Har engelska nu, eller egentligen rast just nu. Har något tråkigt jävla engelska test som vi dels ska rätta själva sen, hur enkelt som helst att fuska till sig mvg på, tänker dom med röven eller musklerna? Börjar ju undra.
Mår illa som fuck också, vet inte varför. Julia sa att det var mensvärk men nej, får inte mensvärk när jag äter ppiller så det är rätt omöjligt.
Ska ut och päsa i solen nu alla fall. Ha det fisk. Haj

svar på tal

Publicerad 2011-04-07 08:19:26 i Allmänt

Bra fråga. Det är en hel del som undrar.
Men ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad som hände mellan mig och Rebecca. Även om jag tydligen borde veta så vet jag inte och det får folk säga vad de vill om. Vi gled väl helt enkelt ifrån varandra, vi umgicks inte alls lika ofta och så vidare. Men för att det ska funka så måste ju båda lägga ner lika mycket tid på det så det var inte bara mitt fel som det kanske kan verka som, inte enligt mig i alla fall. Frågan är väl mest varför man inte kan prata även om man inte umgås med varandra.
Det är väl så att saker och ting förändras och det kan ingen göra någonting åt typ. Eller det är inte så lätt i alla fall.
Jag erkänner att jag saknar de tiderna jag och rebecca hade när vi knappt kunde vara ifrån varandra, helt klart att jag gör. Men jag kan inte göra mycket åt det som har hänt tyvärr. Antar att det är typ upp till tiden.

Och jag umgås med Nelly för att vi verkligen trivs ihop, jag kan liksom säga allt till henne och lite till. Vi gör allt ihop, vi ligger inte bara inne vid tvn/datorn hela dagarna. Dels är hon typ den enda jag orkar umgås med, typ den enda jag umgås med också för den delen. Nu sista tiden har vi träffats minst en gång i veckan och umgåts och det kanske inte bara är hon och jag utan oftast Adam och Victor också. Älskar att ha en kompis som klarar umgås med mig och min pojkvän tillsammans och tvärt om. Det blir mer frihet typ.
Hoppas att det var svar nog på din fråga. Har ni åsikter kan ni ju hålla dem för er själva!

hallådär kött å blåbär

Publicerad 2011-04-06 21:04:14 i Allmänt

Sitter hemma hos segVictor som är i duschen han är inte lite seg, skämt och sido.
Kom in till stan runt ett, träffade min fina Nelly, adam och såklart victor också. Nelly stannade till tre så vi gick till linnerparken och rökte lite vattenpipa. Det var lagom kallt att sitta i bara skjorta haha (byxor också då men aja)
Stack hem till Victor vid tio över tre sen dess har vi legat framför tvn och torterat varandra. Hans pappa kom hem och lagade mat åt oss sen stack han igen. Nu ska vi kolla på film (om han nu kommer ut från badrummet vill säga) sen ska vi sova. Jag i alla fall.

Skolan gör mig deprimerad. Wihu, vi hörs imorgon lovers
pusshaj

one month

Publicerad 2011-04-06 11:16:49 i Allmänt

Godmoron mina fina läsare, hoppas allt är bra med er!
Vaknade med humöret på topp idag, det var dock svinkallt i rummet så jag kanske borde stänga mitt fönster helt och hållet som jag har haft lite öppet sen i lördags.

Ställde klockan på halv nio men znoosade en timme haha. Klart man gör det när man kan liksom.
Jag ska hoppa in i duschen en snabbis, fixa mig lite och leta kläder sen packa lite.
Ska in till min fina pojkvän och sova hos honom, har ju trots allt en månad ihop idag. Känns dock som mer men det är helt sjukt vad tiden går! Du är underbar min fina!
Du är hypnotiserande
Du får mig att skratta när jag sjunger
Du får mig le i sömnen
Och jag kan se detta repa upp sig
Och din kärlek är där jag faller

växjö nästa

Publicerad 2011-04-06 10:43:40 i Allmänt

Nu åker jag till stan med mamma och pappa sen möter jag upp victor någonstans. Bra koll jag har, det gillar vi!
heido

Min stora kärlek

Publicerad 2011-04-05 20:50:28 i Allmänt

Oj vad skönt det var att vara ledig idag. Ledighet är typ det bästa som finns så det skadar ju aldrig. Ledig imorgon också pga studiedag. Men åker in till stan som vanligt imorgon vilket också börjar bli det bästa som finns!
Ska slänga in mina kläder i lådorna, slänga smutstvätten i tvättkorgen och slänga mig själv i sängen med datorn på magen och kolla på min stora kärlek har för mig att den ska va rätt bra. 
Hörs när jag orkar blogga! Haj

varför är jag så trött

Publicerad 2011-04-04 20:39:03 i Allmänt

Jag har sovit i någon timme nu, är fortfarande sjukt trött! Vet inte vad det är med mig, börjar tänka i dom banorna att det är vaccinet som jag tog mot svininfluensan som spökar. Vet inte om ni har läst om de som har fått sjuka biverkningar av den? Den ena typ förlorade sin ena lunga eller vad det var och den andra somnade överallt. Tänk om det är det som är felet. Mamma sa att om någonting skulle hända mig pga vaccinet så skulle hon aldrig förlåta sig själv.. Sucks to be me.
Nu ska jag i alla fall ner och hämta te, sen ska jag upp och sova igen. Gött att va ledig imorgon, lär dock ligga en dag före hela den här veckan men aja, värt det.
hörs imorgon

vår

Publicerad 2011-04-04 14:47:06 i Allmänt

Gud vilka vårkänslor jag har haft idag! Riktigt varmt och skönt ute hihi!
Gick till consum med min fina felicia innan och köpte glass. Wonderful!

Sovmorgon i onödan

Publicerad 2011-04-04 11:07:46 i Allmänt

Som jag skrev igår om jag inte minns helt fel så skulle jag varit på synundersökning idag vid klockan nio. Fick sovmorgon till halv åtta. Jag gick upp och fixade iordning mig och så sen kom pappa hem och vi var redo att åka när han säger " Vem var det som sa att du skulle vara där inne idag? Det står ju 11/4?" Mamma hade alltså kollat fel på datumet. Pappa var söt nog ändå och körde in mig till skolan, missade inte överdrivet mycket av lektionen. Har ju inte slutat än haha.
Så nästa måndag blir det sovmorgon igen, inte helt fel det heller haha! 
Hade även glömt bort att vi har studiedag imorgon och på onsdag, hur underbart? hallelujah!
Cute!

bad

Publicerad 2011-04-03 18:00:56 i Allmänt

Hallå där ute i världen. Igår blev det inte mycket med bloggandet kände jag, inte mycket idag heller.
Igår låg vi inne hela kvällen och kollade på tv, Nelly sov som vanligt, inte så speciellt förvånande. Såg någon krokodil film höhö.
Somnade väl runt 2-3 tiden någon gång igår. Satt nere och åt lite med mamma och pappa. Mamma började mobba mig lite för när jag var liten. Jag var ju så fruktansvärt blyg när jag var liten. 

Vaknade första gången vid halv tio idag, sen somnade jag om. Vaknade någon gång vid elva tiden eller någonting av att victor la armen över mig, finns inget bättre på morgonen typ.
Han åkte hem vid tio i fyra så nelly och jag tog oss en liten promenix och pratade lite. Nu har vi färgat varandras hår så hon är i duschen just nu, morr typ? Hihi!
Imorgon ska jag vara på synundersökning vid klockan nio, så börjar skolan lite senare än vanligt skönt! Jag får världens ångest när jag tänker på skolan, ibland funderar jag starkt på att hoppa av skiten helt och hållet och börja jobba efter ett år och bara gå hemma men vi alla vet ju att det aldrig skulle fungera haha.
Dessutom skulle jag nog aldrig få för mig att hoppa av skolan när jag väl har gått ett år men aja.
Nu har jag ingenting mer viktigt att skriva.
Eller kanske, jag ska äta min första grillade köttbit för iår LOVELY!
Hörs någon gång! Haj
Sjukt sexy boyfriend jag har! <3

):

Publicerad 2011-04-02 15:16:22 i Allmänt

Jag vet inte riktigt vad jag tar mig till om det här fortsätter. Du kan ju inte bara försvinna sådär.. Fan du måste bli frisk :'(

Jag älskar dig söta morfar <3!

överskattat

Publicerad 2011-04-02 14:35:06 i Allmänt

Att var tjej är fan överskattat, eller inte själva rollen som tjej utan allt det en tjej måste göra för att bli "accepterad"
Menar bara allt det där, raka benen, under armarna, mellan benen, noppa ögonbrynen, täcka finnar etcetc! Man kanske tyckte att det var kul när man hade börjat komma in i puberteten men har man en gång börjat kan man inte sluta eftersom att det bara växer mer och mer haha.. Nä fytusan.
Dessutom är jag ingen höjdare på att noppa mina ögonbryn, jag låter de vara i typ två månader efter jag har noppat dem. Jag pallar liksom inte, och de blir nästan aldrig bra heller.. Wello, det var det jag ville säga, för det är ju så awesome att vi måste göra allt det där :D
Typ första gången jag lyckas få de så jämna!
Peaceeeeut

Lördag andra april

Publicerad 2011-04-02 11:20:15 i Allmänt

Blev ni lurade igår då ;)? Vad blev ni lurade med i så fall, hade varit lite kul att veta faktiskt!

Jag blev inte lurad över huvud taget, det var ingen som försökte någonting med mig. Jag är inte personen som kommer på bra skämt som folk verkligen ska tro på isf kommer jag alltid på sakerna i efterhand haha ;) Men ni kan gärna skriva om/vad ni blev lurade med hihi.

Jag har precis vaknat, jag var riktigt trött igår. Spelade plump med mamma, pappa och Raimo men somnade nästan i andra omgången haha.
Orkade knappt svara på smset jag fick av Victor heller, jag skrev typ halva smset sen somnade jag typ tjugo minuter och vaknade sen kollade jag om jag hade skickat det men nej det hade jag ju inte haha!
Jag ska snart kolla om pappa har städat klart på övervåningen så jag kan ta dammsugaren och städa mitt rum, det ser verkligen förfärligt ut. Måste typ dammtorka och torka golvet också. Lame men det måste ju göras. 

Idag kommer  mina babes hit, så skojsigt!
Jag drömde om att en stor kanin bet mig i armen.. och att jag var ute och smällde smällare med rebecca och anton (eller vem killen nu var) och så stoppade jag i smällaren i tändaren så hela tändaren exploderade haha.. Galet! Fattar inte hur man kan drömma sånna drömmar alltså, rätt sjukt!
Nu ska jag kila uppdaterar efter jag har fått ett rent rum! hajs

samtidigt någon annanstans

Publicerad 2011-04-01 18:04:32 i Allmänt

Medan alla mina vänner är och förfestar eller möjligtvis taggar fest så ligger jag i sängen och olala....

Måste säga att ibland kan till och med jag vara vacker
wihuu

d-d-död

Publicerad 2011-04-01 17:05:32 i Allmänt

Fytusan vad jag är trött i huvudet, eller i kroppen eller äsch jag vet inte. Har flyttat hela dagen som ni vet. Jag var så trött så jag somnade i soffan när vi skulle bära in typ sängarna och sånt, riktigt skönt dock.
Skulle till LAMhult på fest ikväll egentligen men hade ingenstans att sova så får stanna hemma och tröka istället.. Lite sisådär lamt kanske men vad gör man? Åker dit och tar sista bussen hem vid nio tiden? Ah hinner sätta in foten och sen sticka igen inte okej. Får istället ta min dricka till bastun ikväll med mina kära föräldrar och världens bästa morbror.
Jag är lite tjurig för att jag inte kan festa, ville ju festa.. och umgås med mina fina människor. Vfan då.. Nä inte klaga! Eller, jo förresten.
>fredagendenförstaaprilsugerminballe< Heido!
btw, kanske slänger upp bilder på vad jag köpte igår också.. Men bara kanske. Haj

att inte hinna blogga

Publicerad 2011-04-01 07:29:36 i Allmänt

T.R.Ö.T.T.!!!!
Usch vad trött jag är, ska ner och ta mig en snabb frukost och sen fixa mig lite fort. Sticker till stan snart och leker flyttgubbe. Min bror och hans sambo flyttar ju idag så jag är ledig från skolan idag.
Hinner inte ge er ett riktigt inlägg tyvärr är liiite stressad!
Skriver när jag kommer hem igen, om jag inte får tag på en dator vill säga, väldigt liten risk så vi hörs när vi hörs!
Haj

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela