´

Stressad

Publicerad 2013-04-23 20:27:37 i Allmänt

Jag känner mig så extremt stressad.. Sa till pappa innan att jag kände mig riktigt yr och hade gjort det under dagen och att jag även fick känslan av att jag fick svårt att andas vid vissa tillfällen. Han sa att det påmindes lite om den stressen han hade för något år sen. Måste börja tagga ner lite och sluta pressa mig så hårt som jag gör. 

Jag har så mycket i skolan nu, stora inlämningar som måste göras för att få betyg i kurserna, projektarbete, projektrapport, svenska c inlämning, religion fördjupning, samhälls fördjupning, stort rörligbild projekt och stor uppgift i foto. Det är nästan alla mina ämnen som jag har.. Sen när man vet att man kommer nämre studenten, sommarjobbet och ingen ledighet så blir man ännu mer stressad..
 
Det kommer bli skönt med tre dagars ledighet nästa vecka... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela