´

Timmes spinning

Publicerad 2012-01-11 15:54:25 i Allmänt

Hej på er! Sitter på bussen efter en timmes spinningpass. Lär ha träningsvärk imorgon! Jag körde på hela timmen utan att stanna så jag är stolt över mig själv. Alla var duktiga idag faktiskt med tanke på hur jävla jobbigt det faktiskt är.
Rätt skönt att komma hem till färdig mat så
Man kan äta. Är så hungrig så det gör ont! Hoppas ni har det fint allihopa!

Kommentarer

Postat av: Claes

Publicerad 2012-01-11 16:21:41

Tack för att du sa att jag var duktig! Kände verkligen att jag gjorde en bra prestation med tanke på nästan hjärtattack!

Postat av: kattisEriksson

Publicerad 2012-01-11 16:32:25

Hej! Idag har det varit nollgradit vilket är super skönt :) Haft balkongen öppen hela dagen när jag suttit och pluggat :) åh du får se till att vända tillbaka på dygnet nu :) allting är super bra, ska till skolan imorgon, tycker inte alls att de känns kul!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela