´

G.W

Publicerad 2012-07-31 18:02:38 i

Hej på er! Ligger i sängen och kollar på tv, började faktiskt gråta (kom en enda tår) till ett avsnitt av ghost whisperer haha.. Älskar serien! Vilket jäkla väder det har varit idag, tog bilder på ösregnet men nu har jag lagt över alla bilder på datorn så har inga bilder mer än bakgrundsbilderna kvar på mobilen nu. Ska dammsuga mitt rum lite bättre idag, fick ju för mig att rensa bort lite damm från sidorna av sängen igår efter att jag hade dammsugit så det blev ingen skillnad sen haha. Nåväl ska ta och sätta igång samtidigt som ett avsnitt av secret lite of american teenagers också Riktigt bra serie.

Sista juli

Publicerad 2012-07-31 16:53:03 i

Godmorgon på er. Idag är jag grymt trött och ändå somnade jag direkt igår. Men är jag trött nu kanske jag är lite piggare senare än vad jag var igår eftermiddag.

Uttråkad till max

Publicerad 2012-07-30 18:43:43 i

Ligger i sängen och kollar på tv. Har städat rummet så det är helt lugnt att jag ligger här nu. Det har vart en grymt jobbig dag, trött och jävlig. Kollegorna har härjat med mig lite idag så man får inte en lugn stund heller haha. Ska nog ta en varm skön dusch sen så man kanske blir lite tröttare så man somnar ikväll. Igår låg jag länge och tänkte på min fina pojkvän! Han är otrolig.

Lilla rackare

Publicerad 2012-07-30 18:16:58 i

Den här stackars varelsen har blivit plågad (nästan till döds!!!) av någon liten snorunge på dalbo. Vi körde förbi och såg det och folk stod bredvid och stannade vår bil och frågade om vi kunde flytta på den för att en unge hade slagit på den med någonting och dödat den ( de trodde att den var död) men vi tog hand om den och den fick leva i normalt vilt liv i skogen. Fan ta djurplågare.

Oh Work work

Publicerad 2012-07-30 18:11:35 i

Idag regnar det och vad hör vi inte då? RENSAR OGRÄS! På dalbo av alla jävla ställen. Trött på tattarstället nu.

Back to Work

Publicerad 2012-07-29 21:39:24 i

Efter en veckas underbar semester/sommarlov kalla det vad ni vill så ska jag tillbaka till en veckas utomhusjobb igen.. Hoppas den här veckan går lika fort som veckan i Finland gjorde! Dock är det bara tre veckor kvar till skolan börjar igen.. Vart fan har tiden tagit vägen?

Sommarpresent från mor och far

Publicerad 2012-07-29 21:29:26 i

Jag glömde visa min present som jag fick av mamma och pappa, den var tydligen riktigt dyr (köpt på någon sorts silverbutik i Finland) jätte söt! Nu kan du få tillbaka din kula jag lånade av dig BV :')

Indian inspirerat

Publicerad 2012-07-29 20:33:48 i

En dag i Finland, mitt hår var stort som ett afro så Det fick bli lite indian/hippi inspirerat. Grymt skön stil

Släktens fem generationer

Publicerad 2012-07-29 13:51:00 i

Nu är vi fem generationer i släkten! Helt tokigt. Gammelmormor, mormor, mamma, timmy och jasper. Jasper blev förresten helt fäst vid Christoffer! Han gosade med honom hur länge som helst och jätte mycket! Han släppte inte blicken från Christoffer så kul att han inte bara är mamma och pappa sjuk ;) han började dock gråta när farfar satte ner honom i mitt knä igår haha sötnos!

Borta bra men hemma helt klart bäst

Publicerad 2012-07-28 18:44:33 i

Hejsan på er! Jag försökte uppdatera som en dåre innan vi gick ombord på färjan i lördagskväll men det gick inte. Men nu är jag hemma igen och veckan har varit helt underbar! Vi hann inte sola eller något sånt för vårt schema var fullspäckat! Har hälsat på massa människor. Mammas kompisar, mormors kompisar och lite fler. Shoppade en dag men hittade inte ett jota! Vi var och hälsade på min gammelmormor också vilket var riktigt kul! Hon var så pigg men lite virrig. Men är man 92 bast så är det okej! Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller så sätt. Det var lite segt att åka bil men det gick bra. Ska snart åka och hämta mormors kisse men först ska jag basta!

Publicerad 2012-07-20 16:14:34 i

Så härligt med allt som händer runt omkring nu! Go stämning, färdigpackad och snart bär det av till stan för lite mat med Ellen! Ska ta något lätt att äta annars blir jag för hungrig! Imorgon kör jag och hämtar Christoffer hemma hos sig sen åker vi mot stockholm och Färgan!

Fredag !

Publicerad 2012-07-20 09:18:41 i

Så mycket som jag har längtat!! Härligt. Fick nyss reda på att jag har fem timmar att ta ut ledighet på? Nu först? Rätt bra dock för jag måste hem och packa (aa) åker nog hem runt halv elva, elva någon gång. Duschar sen åker jag till stan igen (efter jag är färdigpackad) ! Fantastiskt :d

Glömsk

Publicerad 2012-07-20 09:16:14 i

Åh jag glömde totalt bort att packa till Finland.. Imorgon hinner jag inte men jag får ta det lite fort bara jag har allt rent och torrt! Vet ju vad jag ska ha med mig :) Imorgon åker jag till stan efter jobbet och träffar ällen!! Fan vad härligt !❤

Utsatt

Publicerad 2012-07-19 12:53:29 i

Åt helvete med den här skabbdagen. Regnet slutar inte att falla och jag är trött som vanligt. Har varit helt utsatt på jobbet idag, mitt kaffe blev förstört för att dom hällde i salt i det, dom tog min mobil och gömde nycklarna. Jätte snällt och dom fick en irriterad sommarjobbare. Duktigt pojkar.

Trött torsdag

Publicerad 2012-07-19 06:12:48 i

Åh jag kan knapp förstå att det är torsdag, näst sista dagen! Om tre dagar är vi påväg till finland hihi kommer bli så kul! Jag har inte varit där sen jag var yttepytte liten! Jag minns att jag hängde upp och ner i ett träd, hade en bok med "klistermärken" av mumintrollen/dalen och en bok till fast av några figurer eller vad det var.. Sen minns jag inte mycket mer av den resan. Det ska bli skönt att Komma hemifrån lite innan skolan och allt börjar igen.. Ska ju ut på praktik direkt andra dagen när vi börjar.. Urtrist! Förstår dom inte att man vill ha lite kul med kompisarna istället? Äsch

Onsdag 18/7

Publicerad 2012-07-18 18:02:54 i

Äntligen är dagen slut, ligger i sängen efter att ja vräkt i mig en hel pizza haha.. Det var riktigt snuskigt gott! Sitter med plasthandskar på fingrarna, skinnet på min tumme har spruckit och det gör äckligt ont.. Kan det vars pga nervositet som jag inte känner av eller är det stress kanske.. Skit är det alla fall. Har skrattat så mycket idag så jag fick ont i käken haha ja herregud vilka snubbar. Det blev inte mycket bättre när jag var så trött som jag var också. Skrattar som fan om jag är trött och nått kul händer. Nu är det bara två dagar sen är det ledighet! Ska träffa min fina vän Ellen på fredag, längtar så grymt mycket åhå!! Har inte träffat henne sen en vecka innan vi slutade skolan?! Usch Så lång tid.. Nåväl ha en bra kväll !

Publicerad 2012-07-18 09:06:10 i

Det var en riktigt fin kväll igår, mamma blev glad för sina presenter och jag fick mysa med både pojkvän och brorson. Pojken sov hos mig inatt så jag körde hem honom när jag åkte till jobbet. Jag har redan kört slut på mina armar, körde häcksax direkt på morgonen och nu går armen inte lyfta.. Jag är trött som ett as, det var inte mycket sömn som Kom in för att mina föräldrar fortsatte att fira födelsedagen med bastu, alkohol och hög musik. Nä jag vill hem och läggs mig i sängen istället. Trött

Grattis mamsen 💚

Publicerad 2012-07-17 09:16:12 i

Åkte till Nelly igår men först åkte jag tillbaka till stan och köpte presenter till mamma! Hoppas hon blir nöjd! Det var väldigt mysigt hos nelly, låg och mös i hennes sjukt bekväma säng och gosade in mig i hennes kudde som jag ska stjäla! Fick ett samtal inatt men svarade aldrig för jag trodde det var ett alarm haha.. Fick panik när Nelly började skrika i sömnen... Tog tag i henne och försökte väcka henne, hon är rätt läskig ibland. Har plockat skräp sen sju och nu äter jag frukost! Äntligen. Ska svänga förbi rottne och hämta pojkvännen innan jag åker hem då vi ska fira mamma som fyller år idag! Stort grattis älskade mamsen !❤

16/7

Publicerad 2012-07-16 09:06:26 i

Är det bara jag som vill ligga kvar i sängen på morgonen istället för att jobba? Kände inte alls för att gå upp idag. Men det är bara fem dagar nu sen är det semester! Kämpa kvinna.

Tjockt

Publicerad 2012-07-15 19:22:44 i

Ligger fortfarande i sängen, kollar på tv. Ska ner och göra te, ta något lätt att äta sen sova när klockan närmar sig ;)

The amazing spiderman

Publicerad 2012-07-15 17:29:52 i

Hallå på er, ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande. Känner inte för att tråka ut Christoffer allt för mycket men nu när han har åkt så får man väl passa på eller något. Har haft tre helt underbara dagar ihop med världens finaste oh goaste pojkvän! Kollade avatar i fredags men jag lyckades somna som vanligt. Igår lagade vi middag sen stressade vi oss in till stan efter vi hade varit hos mormor och lånat hennes bil. Tog ut biljetterna till the amazing spiderman sen köpte vi lite gott. Filmen var helt okej, men jag stör mig fortfarande på att dom gjorde en ny film om spindelmannen. Idag har vi bara degat i sängen, mamma och pappa kom hem och som hade köpt hem massvis med dryck till tisdag (ska ha kalas för mamma) jag fick ett fint armband och nya toffsband! Christoffer fick en jätte fin tröja också så han blev med glad :) han börjar få så stora armar så tröjorna blir försmå ;) min lilla biff! Nåväl jag ska ta en dusch sen invänta klockan på att den ska bli nio sen ska jag allt sova. Sista veckan nu innan semester och Finland ❤

Älskade bästavän

Publicerad 2012-07-13 19:48:36 i

Tänkte verkligen på oss när jag såg den här! Tusen gånger kärlek till dig babe jag älskar dig ((:<3!

Börjar undra

Publicerad 2012-07-13 09:27:12 i

Jag vet inte om vi faktiskt har sommarlov och sommarjobb det är nämligen lika kallt ute som det brukar vara under sen höst typ? Har tjocktröja och en jacka på mig ändå fryser jag och det är förjävligt! Ska bli skönt att komma hem och umgås med Christoffer, kolla film och tvinga honom att lägga sig under täcket med mig och bara mysa! Mamma och pappa åkte ju idag, hoppas dom får det bra för dom förtjänar det här!

Mirakelsvamp

Publicerad 2012-07-13 07:12:34 i

Städade toaletten igår och hittade en rostfläck på vårt nya handfat från mitt hårspänne. Tänker "oh shit..." hämtade en svamp som vi fick av brorsan och Emelie, fläckjäveln försvann! Värsta mirakelsvampen! Har försökt skrubba med Mycket annat innan men det har inte gått.

Äntligen fredag!

Publicerad 2012-07-13 06:06:41 i

Ja nu är det äntligen fredag MEN jobbdagen är inte över på ett bra tag.. Men jag hoppas på att dagen blir lika bra som igår! Min "chef" har skrivit upp att jag ska jobba vecka 32 också men det var inte enligt mina planer så jag undrar om han har förstått fel? Stod tydligen i mitt kontrakt att jag jobbade till 10/8 men han sa att jag skulle jobba till vecka 31när jag skrev på det så någonstans måste det blir ett missförstånd. Jag vill gärna ha lov istället för att jobba den veckan eftersom att vår tattarskola börjar vecka 33.. Kan inte jobba vecka 32 med. Jaja det lär lösa sig! Nu måste jag skynda mig..

Vilken dag!

Publicerad 2012-07-12 20:53:50 i

Härlig torsdag faktiskt! Bästa dagen på jobbet tror jag. Städade nere på stan, på i11 och vid siba vilket tog fram till lunch (12.30) sedan skulle vi upp på taket och städa lite där eller sopa bort skit. Höjdrädlsan dök upp någon gång värst var när vi skulle upp, vi tog hissen... Jag har värre hissfobi än höjdskräck. Likaså får jag mer panik i ett parkeringshus... Minns förra Året i Danmark när vi blev smått inlåsta i ett phus... Haha det var sjukt. Nåväl, när vi kom upp på taket så började det givetvis spöregna igen så Där stod vi utan regnkläder! Toppen;) Ja men dagen rullade på och det gick fort! Ska hämta ett kallt glas vatten sen sova!

Eftermiddagskaffe

Publicerad 2012-07-12 13:53:51 i

Nu sitter alla och spelar kort igen, skulle vara kul att va med men jag har inte orken att lära mig något nytt just nu haha. Sitter och dricker kaffe efter maten. Mats ska utmana min höjdrädlsa sen, får se hur det går. Jag är inte höjdrädd hela tiden, det beror på vad jag står på eller vad man ska säga. När jag sitter i en backe med bilen och ser bakåt då bultar hjärtat några extra slag, likaså på typ treans+ trampolin! Annars är det nog inte mycket.

Vafan då

Publicerad 2012-07-12 12:38:12 i

Men det är väl klart Att svenska sommaren inte kommer undan en dag utan regn. Hade fint väder, inte för varmt och inte för kallt utan helt lagom nyss när vi städade centrum och i11.. Och nu? Vafan

Det var det

Publicerad 2012-07-12 09:13:36 i

Två första timmarna är avklarade, dom är skönast. Frukosten är avklarad och nu är det 6 timmar kvar. Ska köpa present åt mamma efter jobbet, inte från mig men från mormor till mamma. Komplicerat? Lite. Imorgon är det fredag, älskade fredag! Mamma och pappa ska till Köpenhamn hela helgen så jag och Christoffer ska vara hemma och passa hundarna. Ska förmodligen på bio på lördagen. Ska till Raimo ikväll och hämta bilen, ska låna den eftersom att jag inte har någon annan! Han är otrolig :) Måste bara ringa och påminna honom om den så han inte glömt det!

Torsdag..

Publicerad 2012-07-12 05:51:08 i

Godmorgon ! Idag är det äckel väder ute igen och det är så jävla trist. Började fnissa lite innan när jag såg mitt senaste sms till Christoffer. När jag blir trött så börjar jag blanda stora och små bokstäver och även skriver fel. Älskar när det är så, man är så sjukt trött så man inte ens orkar skriva några ord på telefonen haha.

Powerwalk?

Publicerad 2012-07-11 09:01:39 i

Hallå! Fick köra skräprundan på dalbo idag med Mats, snart klara. Vi tog höstvägen igår så nu tar vi sommarvägen. Han går så grymt fort så det blir rena rama powerskräpplockwalk ! Hade på mig en stegräknare igår för skoj, gick ju inte mycket men sista timmen gjorde vi det jag kom upp i 7195 steg. Är inte hundra på om man kan gå efter en sån för man vet aldrig om Den stämmer helt. Ska ha frukost nu, gott! Hann inte blanda min juice idag så det fick bli vatten.. Ingen sockerkick här inte.. Nåväl ha en fortsatt bra dag ;)

Frukost 11/6

Publicerad 2012-07-11 06:06:44 i

Godmorgon på er! Har märkt att mina texter i inläggen flyter ihop, hoppas det är lugnt. Vet att det är grymt jobbigt att läsa men jag gör det inte med flit. Kan va för att jag bloggar från telefonen. (ny rad) Ligger i sängen och äter frukost, har blivit så duktig på det. Hoppas det håller i sig till skolan! Har träningsvärk i benen igen. Jobbets fel haha ;) (ny rad) Måste köpa present åt mamma idag eller något.. Bara så jag får det överstökat. Ska fråga pappa vad jag ska köpa då min fantasi bland presenter ligger på noll. (ny rad) Mina nagelband spricker hela tiden nu så inatt sov jag med gummihandskar (bara gummifingrarna) på mina fingrar som jag hade handkräm i! Det hjälpte faktiskt lite. Tror att det kan vara pga stress och att jag inte smörjer in mig på jobbet. Jag är rätt påhittig av mig ibland. (ny rad) Nåväl jag måste rusa, hoppas ni får en dunderbra dag!

Mamma gull ❤

Publicerad 2012-07-10 21:05:28 i

Min mamma är totalt underbar och helt klart bäst! Fick inga jordgubbar igår bara för att jag åkte till stan och dom tänkte inte ens liten gnutta på att jag ville ha.( Rätt logiskt att man tänker på alla i familjen eller? Skulle jag gjort) i vilket fall som helst så fick mamma dåligt samvete (hon borde inte ha det) men hon bakade jordgubs och rabarberpaj till mig och pappa och sig själv! Så söt är hon. Och gissa OM det var gott?! Oja. Ska lägga mig och sova nu, ledsen över jobbet imorgon men det är tur att dagarna går snabbare än vad skolan brukar göra.. Sov sött!

Tisdag 10/6

Publicerad 2012-07-10 20:04:08 i

Gokväll på er, ligger i sängen och kollar på tv. Håller på att göra iordning mina naglar, de var så äckliga! Helt förbluffad över att de knappt har gått av under snart tre veckors jobb! (peppapeppa!)

Öööösch

Publicerad 2012-07-10 12:30:09 i

Kapar ner alla häckar uppe vid portvakten, trött som ett as och yr (förstår inte varför jag blir yr varje gång jag krattar löv?) Sitter i bilen påväg till lunch (äntligen) sen går det förmodligen fort.

Eller?

Publicerad 2012-07-10 06:01:11 i

Morgon på er. Valde att utelämna ordet "god" för den är nog fa* ta mig allt annat än god. Vet inte varför men av någon knepig anledning så vaknade jag på helt fel sida idag. För det första fanns det inget bröd och sånt kan göra mig lite sne speciellt på morgonen. Jag har inte sovit mina åtta timmar heller så kan ha en del med det att göra. Såhär sent har jag inte somnat sen jag fick sommarlov och var ledig den veckan. Ligger och äter nu alla fall. Funderade starkt att råka bli lite sjuk idag och sjukanmäla mig men jag måste ha mina pengar och då måste man jobba. Ser inte fram emot att jobba alla fall. Måste köpa födelsedagspresent åt mamma som fyller nästa vecka men vet inre riktigt vad.. En annan sak störde mig så grymt också och det var INNAN jag gick ner och åt. Dålig dag för fröken Westerberg helt enkelt. En liten bästavän eller en liten pojkvän skulle muntra upp mig helt klart.

Övergiven peabarbetare söker jobb?

Publicerad 2012-07-09 14:27:28 i

Hallådär, härligt väder det är! Här kom det nyss en regnskur och jag går ute i tshirt. Den lilla röda har kört iväg med min tjocktröja så jag har inget skydd om det nu skulle börja ösregna. Jag är helt ensam uppe på kampen och väntar på att Mats ska komma och hämta mig så Jag kan jobba lite till. Tur det är fint väder ;)

Frukost 6 och en halv timme tills slut.

Publicerad 2012-07-09 09:29:28 i

Hallådär, har gått på stan från lite över sju till nu. Har ätit frukost och ska förmodligen tillbaka dit. Har sett fyra måsungar. Fick en söt bild av min besthest, hon är jätte dunder fin i håret nu :)!

Måndag, 5 dagar till helg

Publicerad 2012-07-09 05:54:39 i

Godmorgon på er, jag är inte alls sugen på att köra till stan och jobba till fyra idag! Jag vill ligga hemma och sova typ. Har stort behov av att umgås med familj, vänner och pojkvän men nej för jag jobbar ju. Dock jobbar alla mina vänner utom min pojkvän och min pappa så då hade jag fått umgås endast med dom men det hade inte gjort mig ett skit. Somnade inte fören tio igår(sent när jag brukar somna halv) Gick upp fem i halv sex och åt och nu ligger jag fortfarande i sängen. Ska snaaaaart gå upp och göra mig i ordning sen vid fem i halv sju åker jag till stan så jag är inne till kvart, tio i sju. Dricka upp te't sen sätta igång kanske.

Sun, lovely Sun!

Publicerad 2012-07-08 17:05:30 i

Efter regn kommer solsken sägs det! Idag stämmer det verkligen, vilket härligt väder det är nu. Bachelrolette är slut och det var inte rätt som vann! Tur man själv slipper leta efter kärleken. Sitter ute i solen nu och väntar på mat, kycklingrullar blir det idag! Mumsigt. Ska ta en dusch sen efter maten sen städa rummet lite och förbereda inför morgondagen. Hur härligt känns det inte att kunna blogga normalt igen? Helt underbart!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2057368/images/2012/pic_4ff9a099ddf2b36f7900102a.jpg" class="image">

Bachelorette sverige

Publicerad 2012-07-08 13:53:33 i

Hallådär, jag har inte kommit upp ur sängen än.. Fastnade vid programmet och nu är det bara fyra kvar! Jag vet inte vem jag Vill ska vinna heller. Jag ska alla fall försöka ta på mig lite kläder sen ska jag plocka undan alla kläder som för tillfället ligger på golvet. Får panik över såna här dagar för tiden bara rinner iväg.. Imorgon blir det jobb igen, näst sista veckan innan jag tar semester och åker iväg till finland med min fina familj och min otroligt underbara pojkvän. Tillbringa en vecka hos efterlängtade lilla släkten! Här är bilden från mitt körkort förresten!

Pissväder

Publicerad 2012-07-08 10:23:45 i

Vaknade tidigt idag, skönt men ändå störande pga vädret. Det har regnat hela natten, det gick inte kolla på tv igår för det var fullt med störningar. Fick stänga av och sova istället. Ligger och kollar på bachelorette Sverige. Jag och Christoffer låg och kollade på det igår också så det är väl nästan ett måste att man ska se det nu. Spännande att se vem som vinner trots att avsnitten är sen i höstas. Ska ner och göra lite frukost!

Hipp hurra (8)

Publicerad 2012-07-07 22:09:30 i

Spelade yatzy och åt pizza efter bastun med mor och far! Jag vann överlägset sista gången med 197 poäng utan att ha strukit någonting utom yatzyn! Tur man har ibland! Mamma sa att "det är synd inte Coffe är här ikväll" hon gillar att vinna över någon påstår hon haha. Men kruxet är att han typ aldrig kommer sist. Ligger i sängen och kollar på bumbibjörnarna haha, jag har fått introlåten på huvudet så jag ligger och sjunger på den ;) Nåväl jag ska ta och skicka ett sött litet sms till min kära pojk sen ska jag sova. Imorgon ska jag ligga i solen om det blir fint, det stod det på klart.se sist jag kollade på vi hoppas! Ha en fin natt ihop!

Underbart

Publicerad 2012-07-07 18:28:17 i Allmänt

Enligt mig finns det inte mycket som är bättre än att bara ligga i sängen och mysa med sin pojkvän. 
Han åkte nyss så jag väntar på att bastun ska bli klar så jag kan basta 
 
Ligger faktiskt och äter chips och dricker energidryck! 
 
Idag har det varit riktigt varmt ute, härligt det istället för massa regn!
Hoppas ni har en bra helg!

Älskling&jag

Publicerad 2012-07-06 23:34:53 i Allmänt

Gokväll på er! 
Dagen har vart Rätt bra idag, fick sluta vid två idag så det var härligt! Körde förbi rottne och plockade upp ingen annan än min fina pojkvän! Just nu ligger vi i sängen och kollar på filmVi myser på vår åtta månadersdag! Det lilla gullet har legat och masserat mina fingrar, har dö ont efter att ha slitit ogräs dag ut dag in. 
Ska snart sova så jag uppdaterar när jag känner för det! 
Jag älskar dig Christoffer!

Grattis morfar <3

Publicerad 2012-07-05 20:54:08 i Allmänt

Dagen har inte varit annat än förfärlig! Vart trött och hängig hela dagen..
Åkte upp till morfar en snabbis och grattade honom på födelsedagen. Nu är det ett år sen som han kom hem från sjukhuset! Han var så stark. 
 
Firade även min "halvmormor" och hon vann 1000 kronor på en trisslott?! Helt otroligt haha. 
Ska ta och sova så jag är lite pigg imorgon. Sen Äntligen är det helg!
 

Frukost

Publicerad 2012-07-04 09:19:18 i Allmänt

Idag städar vi på enligt mig växjös jobbigaste ställe- dalbo. 
Skönt att ogräset är klart där. 
Sov till tjugo över fem idag, sköööönt! En kvart extra är verkligen kärlek haha. 
Sitteräsch äter frukost nu, gott. Fick en baguette till lunch idag, hoppas man blir mätt 
 
 

Kvällsbesök

Publicerad 2012-07-03 21:12:03 i Allmänt

Det var rikrigt varmt idag på jobbet, både jag och en annan sommarjobbare blev helt slut vid tvåtiden. Men vi kämpade oss igenom hela dagen.
Åkte hem till storebror en sväng efter jobbet och väntade in mamma och pappa sen grillade vi innan vi åkte hem igen. 
Längtar så mycket till helgen redan så jag kan sova. 
 
Nu är det dags att sova så vi hörs imorgon!

Pe-ge

Publicerad 2012-07-03 07:48:15 i Allmänt

Hallå där!
Igår råkade jag paja en backspegel på peabs minibuss. Så nu står vi utanför pe-ge minibuss och ska laga den sen sätter arbetet igång!
Ha en bra dag!

SAMMYS SOMMAR RAPE

Publicerad 2012-07-03 01:17:35 i Sammy bloggar

HEEEEJ ÄLSKADE LÄSARE, JAA JAG HAR SAKNAT ER OCKSÅ!!! 
Vad jag har att berättta, ni har missat så mycket av min soliga sommar!!! Här är det bara fint väder, steker varje dag!!! VARJE DAG!! Detta vädret steker jag i hela dagen, varje dag! 
Nämnde jag att det är min första sommar i Sverige på flertal år och att jag gillar den så otroligt mycket? 
Känner mig inte alls deprimerad och frossar i mig bakelser och skräpmat för att dämpa min frustration 
Har gått ner jätte mycket i vikt efter att ha frossat i mig en massa nyttigheter ... 
 
Menmen jag ska inte klaga, det är trots allt lov och jag har haft det hyfsat fint i några dagar. 
Vart i Göteborg, Vadstena och Jönköping. Snacka om att min mamma älskar mig nu iom att jag varken har sommarjobb eller studiebidrag och endast lever på henne. De kallar mig bortskämd, but i can do nothing about it! 
Nu blir det att njuta av MC Maten mamma just kom hem med och kolla på MIB 2
 
PEACE OUT BROTHERS 
 

Morgontrött

Publicerad 2012-07-02 06:56:53 i Allmänt

Trött som en jävel är jag idag. Det var inte så kul att sätta sig framför ratten och köra till stan idag.
Nelly kom till mig igår efter min pojk hade åkt hem.
Vi körde ut till bastun igår, krockade med en sten påvägen dit.. Skrattade en del eftersom hon körde in i stenen även när jag sa till henne att både köra lugnt och akta stenen.
Flög upp i taket eftersom jag inte hade något bälte på mig. Inget hände med varken oss eller bilen som tur väl var.

Gjorde mat till oss igår, lite fruktsallad kom med också (gott!) ska avnjuta den sen under frukosten om två timmar.

Nu längtar jag hem till min Säng så grymt mycket.. Men först ska här jobbas!

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela