´

Dag 20, 310111 – Mina förebilder

Publicerad 2011-01-31 17:54:21 i Allmänt

Jag har inga förebilder så sätt. Beror på vad man ser som förebild..
Men det finns ju de personer som jag ser upp till.
Jag ser upp till min familj, samt mina vänner. Men någon förebild har jag inte riktigt så. Jag kör på mitt egna race ;)

September

Publicerad 2011-01-31 14:03:38 i Allmänt

Sjukt fin låt med daughtry, jag blir helt lost. Jag kan sitta och stirra rakt fram utan att veta vad som händer haha..

Converse

Publicerad 2011-01-31 10:49:35 i Allmänt


Jag har beslutsångest, jag vet inte vilka skor jag ska välja. Vinröda och lila, eller vinröda och svarta?
Hjälp mig!!

<3

Publicerad 2011-01-30 16:25:32 i Allmänt

Det blev vita skor för sig, svarta för sig och högklackat för sig, åh love it!

Första hyllan är underbar ja.

Vill bli liten

Publicerad 2011-01-30 15:41:59 i Allmänt

Jag har städat min garderob, jag har hittat min älskade vän. När jag är med honom så är jag så lycklig och jag känner mig liten igen och det finns liksom inga bekymmer. Jag vill bli liten igen, jag vill inte ha några problem som dels kallas kärlek, jag vill ha min barndom tillbaka. Åh, vad jag gillar dig tihi

Dag 19, 300111 – Detta ångrar jag

Publicerad 2011-01-30 13:14:45 i Allmänt

Det finns många saker att ångra, här är en av alla saker som jag ångrar.
När jag gick i klass 6. Jag ångrar att jag inte gjorde mer "bus" eller att jag inte tjabbade mer med lärarna. De hatade mig, jag hatade verkligen dem typ. Jag ångrar verkligen att jag tog till mig all skit som lärarna gav mig när det inte var mitt eller mina vänners fel. Ångrar att jag lämnade det brevet som min lärare skickade med mig hem efter den dagen jag hade rapat efter en av eleverna. Haha, gud det känns som förra året.
Vi var dumma, men det är en sak jag inte ångrar! Jag ångrar att jag inte var dummare, han förtjänade det ju.

Det är något jag ångrar.

11-12 grader

Publicerad 2011-01-30 12:44:05 i Allmänt

Hur underbart är det inte när man vaknar, går ner för trappen, ut i köket, kollar temperaturen och ser att den står mellan 11 och 12 grader?!
Jag blev på bra humör när jag såg det. Inte för att jag var på dåligt humör då, men ni fattar?
Lite synd dock att det inte var 11,12 grader ute över huvudtaget och inte bara mot väggen där solen ligger på suck.
Sol,sol härliga sol.

Dag 18, 290111 – Ett pinsamt ögonblick

Publicerad 2011-01-29 23:15:16 i Allmänt

Jag kommer inte på så många pinsamma ögonblick faktiskt. Jag var varit med om massa saker men jag kommer inte på någonting som var pinsamt haha. Jag är sån som knappt skäms eller ah, inte ofta i alla fall.
Jag kan skämmas de gånger som jag typ slår mig.
Den enda gången jag kommer på just nu var när jag var på Öland med Rebecca för några år sedan. Jag hade hennes cykel och vi skulle till hoppkudden tror jag. Helt normalt cyklade jag och hennes förbannade cykel låste sig så jag våltade över styret typ, skrapade upp hela knäet och handflatan tror jag om jag inte minns helt fel. Det gjorde dock inte ont. Men jag skämdes lite.

Kommer jag på någonting annat så tänker jag tillägga det någon dag, det lovar jag ;)!
nu ska jag sova!

H.a.t.a.r.<- anonyma kommentarer! ´Svar på tal

Publicerad 2011-01-29 23:03:31 i Allmänt

Varför kommenterar man någons blogg "elakt" om man inte ens kan stå för vem man är? Eller vad man heter i alla fall, har man blogg skriv in den förfan.
Anyways
Fick den här ehm, roliga kommentaren innan, hur ska man tolka den?
SVAR PÅ TAL i alla fall
Jo, jag har underfransar. Väldigt små och ljusa. Jag sminkar aldrig mina underfransar med tanke på att de knappt syns. Jag vet inte varför de är så korta och så sjukt ljusa med tanke på att mina överfransar är normalt mörka. Det är ingenting jag skäms över och ingenting jag blir arg över att folk ständigt ställer den frågan. Visst det är störande men tyvärr kan jag inte göra någonting åt det. Jag behöver dom inte, jag är nöjd med det lilla jag har.
Men nästa gång, varför inte bara stå för den du/ni är istället om ni har flera frågor? Jag bryr mig inte, blir oftast inte arg med tanke på att det bara var en fråga.

Mys

Publicerad 2011-01-29 17:52:35 i Allmänt

Sitter i rummet med massa tända ljus, väntar på mat. Sen ska jag ner till gården. Har jag något liv? Nej, det är ju så jävla roligt att umgås med alla 96or!

IKEA

Publicerad 2011-01-29 17:00:36 i Allmänt

Hemma från en lång dag på IKEA med familjen. Köpte lite saker som är bra att ha. Köpte även tre hyllplan som ska upp i min kall garderob som skoställ, orkar inte ha mina skor i lådorna längre..!
Som sagt, bra att ha grejor!
Nya gardiner, shampo och balsam och doftljus!

Kalmar dags

Publicerad 2011-01-29 08:34:26 i Allmänt

Rätt skönt att vakna och veta att man kommer göra någonting bra av dagen. Men att stiga upp klockan åtta på en lördag är inte speciellt okej tycker jag. Eller det beror ju förstås på vad man ska göra.
Alla fall, jag somnade direkt igår när jag la ner huvudet och stängde igen locket på datorn. Jag ska dricka upp mitt te, sen ska jag ta och fixa i ordning mig, kan ju inte se ut så här som jag gör just nu haha! 

utbränd för dagen

Publicerad 2011-01-28 20:52:48 i Allmänt

Hoppas ni alla har en underbar Fredag kväll ihop. Jag har umgåtts med min familj samt två fina små barn. Bastade och så.
Nu sitter jag uppe på rummet, lyssnar på soft musik, tänker, håller på att somna och njuter av ett gott glas vin faktiskt. Tycker det är rätt mysko att jag har börjat dricka vin nu, kul på sitt sätt!
Jag ska dra mig till kojs för imorgon ska jag åka till Kalmar med familjen för att gå på IKEA. Lite mysigt faktiskt, åker dock riktigt tidigt!
Så det här är nog allting för mig ikväll finisar, vi hörs imorgon en snabbis innan jag åker!
hugs N kisses.

Dag 17, 280111 – Mitt favoritminne

Publicerad 2011-01-28 17:56:59 i Allmänt

Jag har så många fina roliga minnen och att hitta ett speciellt minne bland alla dom är väldigt svårt. Men någonting jag minns väl är när jag och min älskade vän rebecca satt på Ekerum och sjöng till "can't stop love" när vi satt vid havet och samtidigt kollade på solnedgången! Det var extremt mysigt och jag vill dig igen! 

I Miss the old days yea

mörka bloggar, mer intressanta?

Publicerad 2011-01-28 14:25:22 i Allmänt

Jag tycker nästan att mörka bloggar är mer intressanta än ljusa. Jag menar förstås bloggens design. Jag tycker att bloggens design är oerhört viktig det är just därför jag ändrar om min hela tiden. Jag funderar på att ändra om min snart igen för jag trivs inte så mycket med vit brakgrunt. Men det får vi se hur det blir med en saken!

Dag 16, 270111 – Min första kyss

Publicerad 2011-01-27 23:43:44 i Allmänt

Glömde ju bort att skriva det här ju höhö.
Men min första kyss minns jag inte ändå, tror det var när jag gick i tvåan eller något med min dåvarande pojkvän Axel haha. Lite synd att få sin första kyss när man är 8 år typ för man minns ingenting av det.
Dock minns jag min första kyss med den människan jag älskat mest av allt, tiden stannade - allt var perfekt.
Godnatt

Night

Publicerad 2011-01-27 22:59:08 i Allmänt

Gud vad dålig uppdatering jag har haft idag men jag har inte haft mycket att blogga om.
Menmen, ligger just nu i sängen med Nelly, hon försöker sova och jag ska snart göra det samma.
Som ni såg i tidigare inlägget så kollade jag igenom alla mina gamla bilder och gjorde iordning dem endel haha.. Jag ljusade upp mitt face på en hel del av bilderna för jag hade världens fjortisstreck och även utseendet var så extremt jävla fjortis. Hälften av bilderna är två år gamla så inte så värst konstigt det där med fjortisutseendet haha.
Nu ska jag stänga ner och försöka sova. Äntligen blir det helg imorgon åh som jag har längtat..!
Godnatt finisar!

Sött

Publicerad 2011-01-27 13:51:18 i Allmänt

Haha, dom två söta tvillingarna sitter och viskar till varandra så söta!
Idag skippade både Rebecca och jag idrotten så vi tog 10.20 bussen in till stan. Nu har vi engelska med någon vikarie och det är fortfarande ingen som säger vad det är för fel på Kajsa? Det kommer säkert sluta som våran gamla tyska lärare, går och får cancer och dör? Liksom. Nä det tror jag inte egentligen men varför inte säga vad hon har för sjukdom när hon varit sjukskriven sen julas nästan? Stör mig på det en aning.
Jag har hicka, jobbigt ja för den försvinner aldrig när den väl kommit dit. Okej nu försvann den.
Idag ska jag leka med min fina pellepump fett nice jao! 

check

Publicerad 2011-01-26 17:42:20 i Allmänt

Gud vad jag har hunnit med mycket idag!
Gått till skolan och jobbat matte (check)
Diskat (check)
tränat (check)
Duschat (check)
Varit ute och tagit nya kort (check)
Varit ute och gått med Amanda och hundarna (inte check)
städat upp lite på rummet (inte check)
Hämtat ut paketet från H&M (inte check)
5/8 saker!

Dag 15, 260111– Mina drömmar

Publicerad 2011-01-26 13:44:52 i Allmänt

Alla har vi våra drömmar men jag har bara sånna sjuka drömmar som aldrig slår in ändå så ah.
Men ja, jag drömmer ofta om nätterna att det skulle bli som det var förr, liksom för några månader sedan men jag vet ju att det aldrig kommer hända igen så varför ens tänka så? Det är dock inte förbjudet att tänka på det sättet men det känns så fel trots allt.
Det var lite onödig info om en dröm som ni läsare inte kommer få ta del av tyvärr, eller det är ingenting jag går ut med totalt utan det får räcka med det lilla jag har skrivit! 

treeena

Publicerad 2011-01-26 12:18:14 i Allmänt

Det blev en snabbvisit i skolan innan. Åkte in och jobbade några tal med matten sen åkte hem, lärde mig någonting nytt alla fall. Nu ska jag ta mig i kragen och träna lite. Sätta på högsta volymen på datorn med some music och köra stenhårt höhö!
Yey

FU, FU!!

Publicerad 2011-01-26 08:27:40 i Allmänt

fifan vad jag är T.R.Ö.T.T!!! Jag ska alltså in till skolan på min lediga dag och jobba fucking matte? Nej det går inte ihop med mig, inte alls. Speciellt inte jag och matte ihop.. Tur att det bara handlar om en timme typ.. Det här ska vi klara jao. Måste försöka komma in på det nya som är lite längre bak på kapitlet. Prov på fredag och jag har inte kommit halvvägs än. Dags att göra sig i ordning och ta sig till bussen som går 8.35!
kjeempaH

duktig

Publicerad 2011-01-25 21:29:38 i Allmänt

Fyfan vad jag känner mig duktig nu! Gick ner till gården innan och jobbade matte - frivilligt (!!) kan ni tänka er va? Jobbade ett par sidor och jag funderar på att åter dra fram boken en stund. Har nämligen prov på fredag och jag ligger jätte långt bak. Så imorgon ska jag åka in till skolan och jobba matte! Nedrans ekvationer alltså.
Måste fixa mina naglar och tvätta bort mitt smink också. Måste börja lägga in flera bilder tror jag, känns som att det börjar bli lite tomt eller tycker ni inte det?

Nu ska jag ta och äta upp min banan och dricka upp mitt vatten!

(Tack Amanda för hjälpen tihi)

blir så jävla trött

Publicerad 2011-01-25 16:43:08 i Allmänt

Inte nog med att någon liten tattare går runt och snor andras prylar hela tiden (det var någon idag som stal mina nya hörlurar) Man blir ju så jävla lack så det finns inte.
Jag har dunkande huvudvärk, jag är trött och sliten och helt slutkörd på skolan. Jag måste in imorgon för att jobba ikapp i matten till matteprovet sa henke. jag orkar inte det egentligen men jag måste..
Min fina amanda är snäll nog och hjälper mig med matten, som jag verkligen inte gillar.
ingen bra dag för mig..
Nu ska jag äta kycklingtaco nam!

Dag 14, 250111 – Självporträtt

Publicerad 2011-01-25 09:58:15 i Allmänt

Här är ett litet fint självporträtt av mig dåra (ironi) Nämen, ah. Jag gjorde bilden själv i illustrator. Orginal bilden ser ni under
Jag blev mest nöjd med ansiktet om ni undrar höhö

shoes

Publicerad 2011-01-24 18:57:05 i Allmänt

Hallådär, ligger hemma hos Rebecca och luktar på hennes pizza haha. Var borta hos Anna och beställde skor nomnom! Nice nu till våren hihi!
Ska snart hem till mig och hämta kläder och saker till imorgon, ska nämligen sova här i natt.
Jag är fortfarande tjurig för att skorna inte fanns hemma blö på det dåra jao.
Nä inget vettigt att skriva ciao!

Dag 13, 240111 – Vardagslyx

Publicerad 2011-01-24 13:42:02 i Allmänt

Vardagslyx för mig, det är god mat. Ligga framför datorn och bara gotta sig med en påse gott godis. Ta hand om sig själv, typ fixa naglarna, ansiktsbehandling och sånt mys! Det kallar jag vardagslyx!
nice

KIWI

Publicerad 2011-01-23 18:19:19 i Allmänt

Med lite kamp mot mitt PS så funkade det jag ville tillslut.. Jag gillar inte alls våra datorer just nu.

Förvånad där ja

Publicerad 2011-01-23 13:01:08 i Allmänt

Haha kollade min statistik nyss, den var.. väldigt hög med tanke vad klockan är.
Kikade sen igenom ett par bloggar och upptäckte att min lilla "fanbild" jag skickade in till Paow.se ligger uppe på hennes blogg nu. Blev lite glad faktiskt, kul att hon tog med den tycker jag !
höhö hur awesome?

Dag 12, 230111 – I min handväska (i mina fickor)

Publicerad 2011-01-23 12:47:31 i Allmänt

Med tanke på att jag inte har någon handväska så får det bli "I min jacka" istället, det funkar lika bra för mig som en liten handväska!
Alltså, i mina fickor finns bland annat
Legitimation
Visa kort
Bibliotekskort
Skolbusskort
Busskort
Hörlurar
Tändare
Pengar
Tuggummi
Läppstift

harder for each week that passes

Publicerad 2011-01-23 00:07:28 i Allmänt

det blir jobbigare för varje vecka som går nu, varför kommer det nu för? Det är väl nu som det borde vända, eller..
försöker gå vidare, men som sagt så var det ju lättare sagt än gjort.. jävla skit

världens mest stressigaste film

Publicerad 2011-01-22 21:03:19 i Allmänt

Fyfan sitter och kollar på filmen 2012, och det måste nog vara världens mest stressigaste film! Uschusch på sånna filmer som handlar om jordens undergång och sånt. Men jag kan inte sluta titta! '

Då & Nu

Publicerad 2011-01-22 19:56:51 i Allmänt

Sitter nere i soffan och kollar på fullt hus igen med mamma och pappa. Så fick jag syn på en liten söt kille som var med i filmen. Jag kände igen honom från någon annan film så slog det mig - twilight!

Killen jag såg var taylor lautner. Gud så söt han är!

motion

Publicerad 2011-01-22 15:02:09 i Allmänt

Nu är jag inkommen från en mysig skön promenad med min älskade Amanda. Hjälpte tösen att dela ut lite reklam så vi var ute och drog vagnen ihop i en timme. Känner mig riktigt duktig som har rört på mig varje dag sen onsdags! Det fortsätter vi med tycker jag. Ska försöka röra på mig imorgon med på något sätt.
Nu ska jag ta mig in i duschen, sen ska jag göra mig te eller något. Lite sugen på chokladpudding tror jag även om jag vet att jag har små tröttnat på det.. Äsch får se lite!

Dag 11, 220111 - Mina syskon

Publicerad 2011-01-22 13:02:48 i Allmänt

Mina syskon består bara av min storebror Timmy. Han bor i växjö med sin sambo Emelie (man säger väl så..?) 
Han är 21 år gammal, men han fyller 22, 14 februari (alla hjärtansdag)
Timmy och jag har alltid bråkat eller tjabbat och slagits på skoj, det blev så tomt när de flyttade till växjö i somras haha. Vi har inte världens bästa kontakt, men jag vet att han alltid skulle ställa upp för mig om jag behövde honom.
Det bästa minnet jag har tillsammans med honon är när han tog hand om mig när jag var så jävla ledsen, det var ca 3 år sedan. Jag grät, jag visste inte vart jag skulle ta vägen och han tog tag i mig, kramade om mig och då började jag gråta ännu mera för jag märkte hur mycket han brydde sig om mig. Han är en av de personer som jag älskar över allt annat och litar på till 100%.

Jag har bestämt mig för att tatuera in på min arm, någonting som betyder för mig. Funderar på "you and me times infinity" för det är så jag känner. Även om vi knappt pratar med varandra när vi ses så betyder han allt för mig.
Jag hoppas att han på något sätt ser det jag har skrivit, eller får höra det på något sätt.

Jag älskar dig, världens bästa storebror! <3

sckabbet

Publicerad 2011-01-21 18:07:40 i Allmänt

Det var sådär lagom kallt ute, tur att man ska in i bastun nu då höhö. Ska försöka ta mig ut imorgon också, mjao!
Upptäckte även att jag inte fastnade på bild idag, så här får ni en mega snygg bild!

nermyst

Publicerad 2011-01-21 17:37:39 i Allmänt

Sitter nermyst och nerfryst i soffan nere. Kollar på tv och försöker klara bubble struggle men jag orkar inte spela det mer nu. Ska nog pallra mig upp till mig och lägga mig i sängen och kolla på disney channel.. ja det finns ingenting bättre att göra en fredagkväll faktiskt. Funderar på att gå en liten runda innan bastun kanske. Hm, ah det får nog bli så faktiskt behöver komma ut lite.
Vi hörs senare homies

Dag 10, 210111 - Mitt favoritplagg

Publicerad 2011-01-21 16:33:51 i Allmänt

ag har inget direkt favoritplagg kan jag inte säga. Men jag har en del saker jag trivs väldigt bra i.
Jag har ju mina mjukisbyxor, men det är kärlek så dom räknas inte.
Mina shorts som jag köpte förra sommaren är gudomliga.
Tightsen jag köpte i höstas är också underbart sköna.
Någon tröja som jag trivs i så mycket har jag väl ingen direkt, jag trivs väl i det mesta i tröjväg faktiskt. 

dikten jag pratade om

Publicerad 2011-01-21 11:59:10 i Allmänt

Baserad på mitt liv
Jag stirrar på
en tom vägg.
Jag ser dig
komma emot mig.
Du rör vid min kropp,
du älskar mig.
Jag hör dig
säga att
du älskar mig.
Jag svarar inte.
Du vill kyssa mig
du vågar inte
osäker som få.
Du vill ha mig
påstår du.
Du playar.

tiredx1000 x = tired..?

Publicerad 2011-01-21 09:31:02 i Allmänt

Fyfan har matte och jag förstår ingenting som vanligt. Allt det där med X får min hjärna att vilja Xplodera...
Kan någon säga mig om    80-0,1X=20 har en rot X =600 ? nej det stämmer inte överrens med min hjärna.. Suck.
Nu - frukost heya

so clean

Publicerad 2011-01-20 16:53:47 i Allmänt

Håller på att städa, jag tycker det är kul att städa, speciellt när det blir rent och man känner sig duktig! Ska byta i sängen och så också behövs verkligen. Byta gardiner också kanske så man blir av med julkänslan.. Låter finemang, det får bli min "dagens motion" Hm, kanske skulle kunna bli en kategori på bloggen?
Det får bli någonting att fundera över!
Dags att sätta fart så jag inte fastnar här hihi.
wihu

Dag 09, 200111 – Min tro

Publicerad 2011-01-20 13:58:43 i Allmänt

Antar det handlar om min tro till typ.. gud och Jesus? Öhm ja. Jag är kristen och konfirmerad men jag tror inte på gud. Jesus fanns väl antagligen men jag tror inte att han utförde massvis med "mirakel" Nejdå hela den där bibel grejen är lite wakko för mig. 
Däremot tror jag på liv efter döden och på andar och skit. Man måste ju komma någonstans efter man har dött intesant..?
Men ja, det är min tro den lilla jag har alla fall!

New nails, again

Publicerad 2011-01-20 00:19:01 i Allmänt

Jag var ute en sväng med amanda innan, pratade ut om en del saker. Finis du vet jag finns alltid här om det är något. Följde med henne hem och tog en kopp te, lyssnade på musik och kollade på gamla bilder riktigt mys.
När jag kom hem fixade jag mina naglar, hann inte göra det innan jag gick ut. Så nu är dom frächa igen!
Drog hem the last song innan också, så jag har legat och kollat på den nu. Men nu är det bingen som gäller så jag orkar upp imorgon.
Måste hämta ett glas vatten först, sen sova!
Hörs imorgon mina fina!

you appear just like a dream to me

Publicerad 2011-01-19 18:55:17 i Allmänt

Jag blir alltid lika glad
Jag sitter och fixar mina naglar igen, jag drog nämligen bort dom förra haha. Jag har ingenting vettigare att göra.
Jag tränade innan så jag är lite stolt faktiskt, sprang typ 4km sammanlagt.. Ska försöka att göra det lite oftare, ska även försöka göra en annan sak oftare, en sak som betyder allt för mig.
Yes låter kanon!

NEEEJ

Publicerad 2011-01-19 12:44:11 i Allmänt

varför ligger jag i sängen för? Jag ska inte ligga här nu.. Jag ska vara uppe på benen och träna röven av mig ju.. VARFÖR gör jag inte det för lata pussyjävel.. fy mig.. FYYY mig! smisk ska jag ha!

Dag 8, 190111 - Ett ögonblick som förändrade allt

Publicerad 2011-01-19 12:34:31 i Allmänt

Oj, ett ögonblick som förändrade allt.. Ehm ja det var väl när jag och min x pojkvän gjorde slut för sisådär 3 och en halv månad sen. Allting blev helt annorlunda. Jag gjorde saker som jag inte gjort under den perrioden som vi var tillsammans. Jag måste nog säga att jag inte är samma person som jag var för 4 månader sen. Eller jag tror det i alla fall, ibland är jag väl det men jaja. Man får liksom en ny synvinkel på livet, om man har haft någon som man har älskat så länge som bara försvinner ur tomma intet.
Men det finns ju andra ögonblick som förändrade mycket annat också men ah.
That's it.

fättå

Publicerad 2011-01-18 21:31:02 i Allmänt

Jag gick ner till gården en stund innan, gick en liten omväg för jag kände att jag ville röra på mig det var skönt. Jag har bestämt mig för att jag SKA träna imorgon vare sig jag vill det eller inte fyfan jag har fått så sjukt dåligt självförtroende nu och det bara kom sådär, men vart ifrån kom det?

Det var ungefär lika dött där nere som det brukar vara. Fast jag hade kul med Alexandra, vi spelade pingis och oj vad dåliga vi var höhö. Hon sköt upp bollen på näsan på mig, sen nästan ut genom fönstret. 

Jag ska nog äta upp mina sista chips, sen imorgon börjar mitt nya liv.. eller jag ska försöka så peppa peppa ta i trä jaos!

Jag har blivit besatt av passionsfrukt nomnomnom.

Dobidoo så söt jag är

passion

Publicerad 2011-01-18 19:19:31 i Allmänt

Usch vilken sliten och jobbig dag det var idag. För det första ingen dator i skolan idag. För det andra så somnade jag två gånger under en lektion för det tredje så somnade jag en gång på bussen, attans.
Datorn är rensad nu i alla fall, behövde ominstallera allting på nytt vilket är jobbigt. Ingenting stämmer över huvudtaget. Upptäckte nyss att alla mina PS brushes är borta också suck.. Allt känns så nytt, blö..
MozillaFirefox funkar förstås inte nu heller, jävla skolan som har blockerat skiten åh..
Nä jag ska klä på mig sen kila ner en sväng till gården för att träffa min pärla.

Okej, vi hörs!

...atnabetsåmgaj
suck

dag 7 - 180111, Min(a) bästavän(er)

Publicerad 2011-01-18 14:48:14 i Allmänt

Jag tänkte skriva om alla mina bästa vänner med tanke på att alla är lika bäst.

Rebecca Svensson AKA smexet Vi träffades i lekis första gången men det var inte då vi klickade som vi gjorde. Vi gick i olika klasser tills vi började i fyran. Vi började prata mer och mer, hon jag och två andra var det ultimata vi gjorde allting och lite till tillsammans.
Vi har bråkat flera tusentals gånger men sist vi var ovänner gick vi i sjuan eller sommarlovet till åttan typ? Anyway vi tjabbar då och då men det behövs för att vi ska orka med varandra.
Hennes hem är som mitt andra hem, jag trivs så sjukt där hemma, hennes föräldrar är awesome liktsom henne. I love you forever. 

Nelly Söderlind AKA pellepump Vi träffades första gången när vi började i sjuan, samma klass. Jag tyckte du var lite konstig, typ emo. Men det gick över efter en stund. I åttan började vi umgås på riktigt, vi var varje rast och du lämnade din dåvarande bästavän för min skull. Med dig har jag alltid så sjukt jävla kul med så det går inte att beskriva. Det är inte varje dag man hittar någon som är så sjukt lik sig själv. Du är så underbar min fina! Me heart you

Emmy Virkki AKA lilla syster Vi träffades första gången på Saxnäs- Öland. Du var så liten, jag var också liten men större än dig tihi. Det var för din mammas skull som vi träffades för hon smälte för våran hund. Ni kom in och hälsade på Magoo och sen började vi leka. Du var som en lilla syster för mig. Vi gjorde allt ihop. Våra föräldrar började träffas och umgås. Vi bytte nummer, så vi inte skulle glömma bort varandra sommaren efter. Vi fortsatte och träffas på Öland år efter år så minnena med dig är oslagbara.
Jag brukar inte ha kontakt med folk som jag träffar sådär på Öland för man växer ifrån varandra, byter nummer och tappar kontakten helt enkelt. Men så kommer det aldrig bli mellan oss för du är den mest perfekta lillasyster man kan önska sig! Du är underbar och jag älskar dig så enormt!BABES, NI ÄR SÅ SJUKT BRA ALLIHOP TACK FÖR ATT NI FINNS I MITT LIV!

Panik

Publicerad 2011-01-18 14:31:07 i Allmänt

Vi har inte haft någon dator på hela jävla dagen men nu har jag fått tillbaka min älskling tihi. Vi måste dock ladda ner allting igen, msn, spotify- you name it!
Håller på att försöka ladda ner msn, men det verkar som att skolan har blockerat den sidan men jag ger inte upp än!

dag 6 - 170111 om det här vore min sista dag

Publicerad 2011-01-17 19:22:57 i Allmänt

Om det här vore min sista dag skulle jag gjort massa skit mot alla som varit elaka mot mig haha. Nä men jag skulle umgåts med mina nära och kära. Jag hatar att ens tänka på att det är min sista dag. Men som sagt jag skulle umgåtts med min släkt och vänner- nära och kära alltså.

in skolan

Publicerad 2011-01-17 13:10:36 i Allmänt

Sitter i skolan och lyssnar på radio i ..ljudrummet? med måns rebecca emelie och veronica. Vi kommer ingenstans alls vet egentligen inte vad vi gör men jajao.

Lika mysko som vanligt

new

Publicerad 2011-01-16 17:55:43 i Allmänt

Jag spillde lim över min dator, över hela fingrarna bokstavligen.. fyfan

latdag

Publicerad 2011-01-16 13:41:09 i Allmänt

Gud vilken lat dag det är idag.
Igår låg jag och kollade på Tarzan sen blev jag sugen på att kolla på en ängels tålamod åh älskar den serien haha! Kollade på 8 avsnitt så jag somande väl vid tre eller något. Idag tänkte jag ha en sån dag som jag bara ska ta hand om mig själv.

Vädret enligt mig idag är kanon! Dock inget väder man vill vara ute i men det är kanon för att snön smälter mer och mer. När jag vaknade idag så var det nästan 5 plusgrader ute, så sjukt bra tycker jag!
Jag ska ta mig upp till mitt rum, sätta på lite musik och duscha. Sen ska jag fixa mina naglar och noppa mina ögonbryn. Intressant va?

Här får ni två bilder från Tranemo
I miss it, I miss you too..

Cya! (:

dag 5 - 160111 vad är kärlek

Publicerad 2011-01-16 11:59:47 i Allmänt

Kärlek för mig är det jag fick uppleva i två år sammanlagt. Kärlek är när man inte kan vara utan den man älskar. När man ligger i sängen och den andra går iväg för att gå på toaletten och man ligger ensam kvar och vill att den andra ska komma tillbaka för att det blev så tomt. Det är när man nästan börjar gråta de gånger som den man älskar åker hem. Det är också när man skrattar tillsammans för att man slog den ena, på skoj förstås.

Kärlek för mig kan också vara mellan två vänner, en speciell kärlek som alla upplever om de har en bästavän. Någon man kan prata om allting med, någon som inte blir arg om man råkar göra bort sig utan bara fortsätter att vara lika glad som vanligt.

Kärlek för mig kan även vara mellan föräldrar, djur eller vad som helst. Kärleken finns överallt även om man inte tänker på det.
Kärlek är helt enkelt underbart, någonting man ska uppskatta. Det kan gå skit ibland men när man väl upplever det så finns det ingenting i livet som är fel.

KÄRLEK <3

Tarzan

Publicerad 2011-01-15 21:10:19 i Allmänt

Jag vet inte varför jag har fått för mig att Tarzan stavar "tartzan" har bara för mig det men jaja.
Med tanke på att Mia fortfarande har min film så fick jag ladda ner den har varit sugen på att se den sjukt länge nu. Så jag ska lägga mig och kolla på den nu hade jag tänkt. Ett glas coca cola och hot sweet chili chips mums !

C ya!

Dag 4 - 150111 Vad bjuder jag på för mat

Publicerad 2011-01-15 20:34:23 i Allmänt

Jag är inte personen som lagar mat direkt. Men om jag får tillfället och ska laga mat till hela familjen så bjuder jag nog helst på något lätt som;

Pannkaksrulle med köttfärs
Kycklingrullar
tacos
Dessutom är jag så sjukt lat av mig så jag orkar aldrig laga maten, tur att man fortfarande bor hemma haha! Tror dock jag måste börja laga lite mat då och då för att lära mig tills jag flyttar hemifrån haha!


Den traditionella enkla pannkaksrullen!

Annorlunda men stolt

Publicerad 2011-01-15 12:00:44 i Allmänt

Jag har alltid tyckt att jag har en rätt lång tunga så här kommer bevis på det och på att jag kan nudda min nästipp med min tunga vilket är så jävla coolt. Sista bilden bevisar bara att jag är lite annorkunda men vad gör väl det?

är du oskuld? Näej..

Publicerad 2011-01-15 10:22:18 i Allmänt

usch, redan lördag jahaja.
Vaknade för en stund sen men vi ligger fortfarande i sängen och kollar simpsons.
Idag händer.. någonting ingen vet vad så vi får se. Kanske skulle ta kort på Cattas lilla familj men jag får se lite sen hur det blir med det.

Ska försöka slita Nelly från tvn så vi kan gå ner och äta lite.

C ya!

pömsig

Publicerad 2011-01-14 23:46:52 i Allmänt

Tog en väldigt snabb bastu, blev lite problems. Jag blir alltid trött av bastun, får nästan alltid huvudvärk av det också men det e så skönt.
Jag ska sova nu tror jag vi hörs imorgon mina fina underbara läsare!

<3
Get out of my life vare inte så eller har jag fel? Ja, kanske.

En värld full av HIV

Publicerad 2011-01-14 19:16:26 i Allmänt

Vi har just kollat på lejonkungen eller ah för en stund sen. Jag är verkligen disneyfantast kan kolla på filmerna om och om igen typ.
Vi är föresten Nelly och jag höhö.

Vi ska ner och basta sen, väldigt skönt må jag säga!
Skolan var helt okej. Hade matte först som jag höll på att somna på men det gick över när jag fick lite frukost. En viss typ satt och stirrade på mig halva lektionen också så jävla störande, kom fram och snacka istället för att glo förhelvete..
Hade svenska sen med.. monika var det va? Ah, monika.. Hon är.. sanela lik ja höhö.. Jag skrev en dikt idag i skolan som vi skulle göra.. Hur gick den nu igen.. Ja det var något sånt kan ju skriva ut den någon dag om jag får tillbaka mitt papper.

Stannade kvar i stan en timma ungefär efter vi hade fått sluta vid ett när vi slutar kvart i tre egentligen jag gillar monika för när vi har jobbat klart får vi gå oavsett om vi bara har varit på lektionen i en halvtimma hon e snel.
Nu ska jag kissa hihih! pusss

Dag 3 - 140111 Mina föräldrar

Publicerad 2011-01-14 18:51:38 i Allmänt

Mina föräldrar är som alla andra säger - världens bästa föräldrar.
Min mamma kommer från Finland. Hon heter Hannele Paalanen som ogift.
Min pappa kommer helt och hållet från Sverige, han är uppväxt ett par km ifrån Braås där vi bor idag.
De träffades när de gick i skolan i Braås och blev tillsammans när mamma var 14 år då var pappa 18. De har varit tillsammans sedan dess, de är gifta och har varit det i 21 år nu.

Min pappa är underbar och jag skulle aldrig vilja byta ut honom mot någonting i världen, han ställer alltid upp för mig om jag ber honom köra mig någonstans så gör han det.
Min mamma är lika underbar hon också och skulle verkligen inte vilja byta ut henne heller. Mamma är väldigt konstnärlig av sig speciellt när det gäller handmålning, och det har hon från mormor.

De jobbar båda två på volvo, pappa är chef och mamma montör.
Båda två älskar mina kompisar och de välkomnar alltid nya vänner till vårt hem!


Imorgon berättar jag om vad jag "bjuder på för mat" antar att det är den maträtt jag helst lagar?

Fy*an

Publicerad 2011-01-14 06:43:09 i Allmänt

Helvete vad tröt jag var idag eller rättare sagt är. KÄnns som jag sov ca 3 timmar men jag tror jag somnade rätt tidigt ändå. Innan elva alla fall?

Men det är bara att bita ihop, det är ju ändå fredag? Så nu kör vi sista racet innan helgen börjar med den underbara starten tillsammans med min fina Pellepump!

Nu ska jag borsta mina bissingar sen bege mig till bussen! Vi hörs när jag kommer hem, har inget internet i skolan för tillfället hoppas det kommer tillbaka på måndag!
Åhå vi ska ha matte med *nygg *en*e idag! moms.

Write you latö!

Min syster Emmy Virkki

Publicerad 2011-01-13 21:15:27 i Allmänt

Hon är en av dom som förstår mig bäst när det gäller killar och kärlek. Hon har varit med om precis samma sak som mig. Hon betyder så sjukt jävla äckligt mycket för mig, jag känner att jag behöver henne här så jag har en axel (väldigt kort axel) att gråta ut mot när jag behöver det. Att bara få släppa ut det tillsammans med någon som verkligen vet hur det är. Jag säger inte att mina andra två bästavänner hjälper mig tillräkligt, men dom har inte riktigt varit med om desamma som jag har (förlåt finisar ta inte illa upp)
Men emmy, jag skulle kunna behöva en systers stöd, jag älskar dig glöm inte det! <3

otur torsdagen den 13?

Publicerad 2011-01-13 20:55:42 i Allmänt

Fytusan vilken otur jag har haft idag alltså.
Jag ramlade ju som sagt i trappen i skolan idag och föll ner ca 10 trappsteg sen föll jag i gapskratt.
Rebecca står och glor sen säger hon att hon tror hon just drömde att jag ramlade, alltså va? klok vän jag har.
Jag fick ett blåmärke på armen som är finfint och ett halv stukat finger på köpet.

När jag kom hem, spillde makrill över hela diskbänken, spillde de över halva diskbänken samt i trappen upp. Höll på att slå sönder ett glas när jag kom hem mot skåpluckan. Slog huvudet i fritidsgårdens soffkant.. Ja jag tror just nu på ordet otur.

Haha ååh jag älskar sånna här dagar ibland för det är så kul att skratta så mycket höhö.
Ja, det är inringat runtom mitt fina blåmärke och det står blåmärke där.. Och OTUR!! med stora bokstäver :) fint?

Jag tävlar om ett självporträtt

Publicerad 2011-01-13 16:56:49 i Allmänt

Jag tävlar om ett självporträtt här. Vinner jag kommer jag få en bild på mig själv som hon tecknar!
Kolla in hennes blogg så sjukt duktig! (klicka på "här" eller på bilden för att komma till hennes blogg)

Klantigt

Publicerad 2011-01-13 16:49:54 i Allmänt

Vilken skön dag det har varit idag, började klockan nio så jag tog 8.13 bussen till stan. Hoppade av utanför kulturama och gick in för att ha idrott. Vi dansade hipetihopp det var rätt kul faktiskt, svårt som tusan och fort gick det också. Men jajja.
Tog en sväng förbi donken påväg till skolan, köpte mig två cheeseburgare höhö det var mumsigt.
Hade engelska med någon vikarie som liknade en gammal lärare på braås. Rebecca och jag blev klara så vi fick sluta en timme tidigare hur najs?

Jag trillade i skolans ena trappa idag, jag visste att jag en dag skulle ramla i någon an dem.. Jag fick ett blåmärke på armen, och håller på att få ett på vaden haha så jävla klantigt. Jag förstod inte ens vad som hände, det gjorde inte ont när jag trillade men efteråt började det kännas lite. Jag säger som felicia sa - Det gick alla fall fort ner höhö- Ja det gjorde det ju. men det tog tid innan jag reagerade att jag låg ner i trappan skrattade gjorde jag också. Tur att det bara var folk i min klass som såg mig hihi.
Jak är kOol!

Dag 2 - 130111, MIN FÖRSTA KÄRLEK

Publicerad 2011-01-13 16:11:20 i Allmänt

Okej, nu är det meningen att jag ska skriva om min första kärlek.. Innebär det min första riktiga kärlek eller? Eh jag kör på det.

Min första riktiga kärlek upplevde jag första gången 20 april 2008. Det var en underbar period tills 7 februari 2009 när vi gjorde slut. Jag var super depp varje dag, varje gång jag såg honom ville jag sjunka under jorden för jag ville inte att han skulle se mig. Att gå på samma skola som någon man varit super kär i är inte alls roligt. Det gick tre månader så upplevde jag min första riktiga kärlek för andra gången med samma kille, 9 maj 2009 blev vi tillsammans igen och allting flöt på som på rosa moln. Jag var världens lyckligaste och han var världens bästa ingenting kunde förstöra det vi hade. 1 år och 7 månader senare gjorde vi slut igen (8 oktober 2010). Men nu är det.. slut, bortblåst och jag känner att jag aldrig kommer få uppleva samma sorts kärlek eller samma sorts förhållande som vi hade. Men det kommer jag, det vet jag. Jag känner det bara inte.
Det var min första riktiga kärlek helt klart. Det kändes rätt hela tiden, fanns ingenting annat man kunde tycka inte på den negativa sidan i alla fall. Mitt hjärta krossades då, men det byggs sakta upp igen.

Bild från vår musikal, söt jag är eller hur <;
Det var allt, för den här gången häng med imorgon också!

so tired of this

Publicerad 2011-01-13 08:02:08 i Allmänt

Godmorgon allihop, idag börjar vi skolan vid nio och min buss hår snart. Jag är så förbannat trött, jag blev ledsen när klockan ringde idag för jag orkade verkligen inte gå upp men vad har man för val..
Ska vara på Kulturama idag på idrotten och dansa, det har aldrig varit min starka sida men dock tycker jag det är kul beroende på vilken sorts dans det är förstås.
Jag är så trött på skolan men jag vet inte varför, för det är inte ens jobbigt där. Kanske är just därför?
Jobbigt för att vi inte gör någonting alltså, man känner att det är onödigt att man åker in till skolan när vi inte gör ett piss ändå. Skulle likaväl kunna börja kvart över tolv varje dag.
Jag förstår inte varför man klagade när vi gick på Braås skola som knappt ligger en kilometer bort från mitt hus, då började vi till och med halv nio varje dag..
wello dags att börja röra på sig mot toan och borsta tänderna!
CIAO

Min heting

Publicerad 2011-01-12 21:36:28 i Allmänt


Jag har inte lärt mig att få till färgerna men vafan..
Finns inte ord till hur sexy hon är alltså!
Klicka på bilderna för att komma till hennes blogg!

två tummar upp och grattis pappa <3

Publicerad 2011-01-12 15:20:03 i Allmänt

Lejonkungen 3 hade inte laddats ner pga någonting men nu är den klar äntligen. Jag kände mig väldigt lat och ville träna, men samtidigt tyckte jag så synd om pappa som jobbat en hel dag som måste komma hem och skotta hela jäkla gången så jag tog mig i kragen och gick ut för att skotta. FY.FAN. vad jobbigt det var, jag trodde allvarligt jag skulle dö där ett tag. Men jag gjorde en god gärning dessutom på min gullepappas födelsedag - GRATTIS föresten thihi, tror det får bli min lilla födelsedagspresent till honom haha.. Nä men som sagt så gjorde jag en fruktansvärt god gärning, och jag fick mig själv ett träningspass! Good job emeilia!

Nu ska jag unna mig själv en dusch sen ska jag kolla på lejonkungen 3 - äntligen hihi!
Jak har sån fin litN håret

Dag 1 - 120111

Publicerad 2011-01-12 14:16:38 i Allmänt

Som sagt så tänkte jag berätta lite om mig själv, de flesta som läser min blogg vet rätt mycket om mig kanske men vad gör väl det? So here we go

Jag heter Emeilia Emmy Madelene Westerberg, jag fyller år 20 februari varje år och jag bor ca 3.5 mil utanför Växjö i en liten håla som heter Braås. Min familj består av min storebror Timmy, min mamma, min pappa och två hundar Mysko och Magoo. Min bror bor dock inte hemma utan han bor i Växjö tillsammans med min fina underbart snygga svägerska Emelie, dom har varit tillsammans i snart fyra år vilket är awesome. Men nu handlar det ju inte om dom, även om jag älskar dom höhö.
Jag går första året på gymnasiet, jag går IT-Media linjen på John Bauergymnasiet som är helt okej.
Jag har hyffsat många vänner men umgås för det mesta bara med två av dom. Jag har tre bästavänner, och det räcker gott och väl med tanke på att dom gör min dag ljusare Nelly, Emmy och Rebecca heter dom. Jag trivs för det mesta med "Killgäng" och inte "tjejgäng" jag känner att jag inte passar in så bra där.
Jag har ingen pojkvän men jag letar typ förfullt. Jag har haft runt 10 pojkvänner under tiden jag har levt men har bara varit kär tre gånger totalt. Jag kan anse mig själv som player ibland och det är just det jag gör nu. Kärleken går åt helvete för mig just nu så jag försöker tagga ner lite.
På fritiden sitter jag endast vid datorn typ, har jag tur så tränar jag boxning en gång i veckan dock inte så hård träning med tanke på att jag tränar med min fritidsledare Almir men det är skoj ändå. Jag älskar att hjälpa till med jobb till exempel som att jobba på Braås skolas fritidsgård om de arrangerar någonting och behöver folk så älskar jag att ställa upp.

Det var det mesta om mig, frågor?

just som alla andra

Publicerad 2011-01-12 13:42:47 i Allmänt

Okej, jag har ingenting att göra, så för att alla andra gör det här så tänkte jag också göra det. För skojsskull liksom! Fixar det sen. Men först ska jag kolla på lejonkungen 3!
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mitt favoritplagg
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Självporträtt
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur  muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – Min bästa grimas.

Ulala

Publicerad 2011-01-11 16:47:42 i Allmänt

Hello fellas, "just hemkommen" från skolan tänkte jag säga men nej eller jo på ett sätt men nej.
Ikväll ska jag till rottne och umgås med min fina Pellepump aka nelly vilket kommer bli fantastiskt. Hela hon är fantastisk ja. Nu ska jag äta ->kött<- vilket jag knappt gillar längre, började vända i somras typ vafan? WellO
vi hörs sen vaaa

Fräsht

Publicerad 2011-01-10 20:03:36 i Allmänt

Klippte just mina toppar, behövligt måste jag säga.
Jag gillar att jag börjar få långt hår

Hej jag har ett komplicerat kärleksliv, vilket jag inte gillar. hejdå

Små jävla krusiduller.

Publicerad 2011-01-10 19:10:20 i Allmänt

Jag kan stå och stirra in i en tom vägg med några krusiduller på och jag ser dig. Jag ser dig komma emot mig med öppna armar. Jag kan känna hur du blåser i mitt öra eller hur du rör vid min kropp.

Jag kan stå och stirra in i en tom vägg med några krusiduller på och jag ser dig. Jag ser dig stå bredvid mig och kolla mig in djupt i ögonen och jag hör när du säger hur fin jag är nästan samtidigt som du kysser mig.

Jag kan stå och stirra in i en tom vägg med några krusiduller på och jag ser dig. Jag ser dig ligga i en säng, bara någon ynka millimeter ifrån mig och jag hör hur du säger att du älskar mig och du väntar på ett svar men det aldrig kommer något.

Jag kan stå och stirra in i en tom vägg med några krusiduller på och jag ser dig. Jag ser dig stå där, ensam lika ensam som jag är fast på andra sidan. Jag ser hur gärna du vill komma till mig, hur gärna du vill kyssa mig men att du inte vågar eller riktigt vet.

Jag kan stå och stirra in i en tom jävla patetisk vägg med några förbannade jävla små krusiduller på. Jag ser att någon står på andra sidan rummet och stirrar in i samma patetiska jävla vägg. Någon med svart hår och hyffsat förförisk kropp, jag ser hur hon bara vill komma därifrån, hur mycket hon bara vill sluta stirra in i den där förbannade patetiska väggen med några små jävla krusiduller på.

you're so sweet NOMNOMNOM<3

Publicerad 2011-01-10 17:17:56 i Allmänt

Håller på att somna i soffan som inte alls är bra. Jag ska kolla om vi har något varmvatten sen ska jag hoppa in i duschen.
Torka håret och möjligtvis platta den sen sova. Ja, sova. Sova är underskattat, för det är najs att sova!

yesbox majs

Genomled natten

Publicerad 2011-01-10 06:28:02 i Allmänt

Jag säger som min fina vän Rebecca just skrev till mig - Jag tar hellre livet av mig än att gå till skolan.
Asså ja, fast jag stannar ju hellre hemma och lever än att gå till skolan men om man ringer och säger till skolan att man har tagit livet av sig så slipper man ju gå i skolan? kunde funka.
Jag genomled trots allt natten hur svårt det än var att somna fyfan. Låg och vred&vände på mig hur länge som helst usch. Jajja nu ska jag ta mig i kragen, dricka upp mitt te, äta min aktivia och sen fixa mig. Jag menar bussen går ju om 40 minuter. orka.
Ha en bra dag!

Kul att jag ser lite död ut, men ännu roligare att svartvita bilder gör så man ser mindre död ut!

blown away

Publicerad 2011-01-10 00:21:01 i Allmänt

Jag kan verkligen inte sova. Jag har försökt somna ett jävla bra tag nu men det går inte. Allt det här jävla tänkandet jag orkar inte med det. Det kommer alltid nya jobbigare tankar som sen övergår till de gamla.

Jag gillar inte tanken över att jag är urpigg just nu och att klockan ringer kvart i sex det vill säga om ca 5 och en halv timme. Jag hoppas att jag är lika pigg när jag vaknar. Jag vill ut och röra på mig, jag vill ha coca cola också fan då.

Måste somna känner jag. Damn

Hipphipp

Publicerad 2011-01-09 20:47:33 i Allmänt

imorgon börjar andra terminen för mig i årskurs ett, det är sjukt. Jag vill nästan tillbaka till nian. Nej men ah vill ha mitt gamla liv tillbaka.
Okej nej inget sånt nu.
Jag har legat i sängen heeela långa dagen och kollat på film med Dåniöl vi såg;

På andra sidan häcken
Evan almighty
Alice i underlandet - inte den tecknade.

Samt fem minuter av lejonkungen.

Han åkte just hem, eller han blev hämtat, så då åkte han hem eller? ah..

Jag har kommit på att jag trivs bra i mörka rum. Man får så mycket mer space att tänka i känns det som.
Nu ska jag äta någonting.

3 natten i rad

Publicerad 2011-01-09 12:55:37 i Allmänt

Det här är så sjukt, varför är du i mina drömmar hela tiden. Så söt, så snäll.. så jävla bra. Jag gillar det men jag hade gillat det ännu mer i verkligheten, ofuck..

Nyvaken

Publicerad 2011-01-09 12:38:27 i Allmänt

Varför ska jag sova så länge dagen innan skolan för.. Varför har jag vänt på dygnet när jag visste att jag skulle vara för trött för skolan? Åh jag blir arg på mig själv. Wellowell. Jag ska göra någonting åt den här sissta med oerhört värda dagen på lovet, jag ska vänta till Daniel kommer hem till mig som tydligen ska kolla på herkules. Jag vet inte riktigt om jag orkar med herkules idag igen så jag ska nog tvinga på honom någon annan film. Ja, det låter fint!
Och imorgon är det skola igen, ni som börjar den 11 är det någon som vill byta plats med mig så jag får sova ut imorgon också? Hade varit skönt ja.
Jag ska börja röja upp på mitt rum så jag slipper skämmar massvis över stöket!
write to you later

Cutiepie

Publicerad 2011-01-08 23:55:04 i Allmänt

Mitt huvud dunkar som bara den, men vad gör det när familjen sitter där nere med en av världens sötaste ungar. Catta och hennes familj är här med söta Nicole så jag är uppe och skriver ut ett kort på lilltösen som jag tog nyss. Sjukt söt är hon ååh jag vill också gud så jag längtar!

Dundersöt!

jobbar på ny design

Publicerad 2011-01-08 13:33:17 i Allmänt

Jag håller på med en ny design till bloggen, ska försöka lägga ner lite mer tid på den här än att bara slänga ihop någonting. Men vi får se hur det går med den. Nu ska jag i alla fall bort till mormor ciao

GRATTIS!!

Publicerad 2011-01-08 12:22:45 i Allmänt

Hallå allihop, vaknade lite sent idag igen, typ kvart i tolv helt onödigt. Jag hade tänkt att försöka träna idag men just nu är jag riktigt trött. Jag har inte ätit någonting och jag fryser som satan om fingrarna, tror verkligen inte vi har nåogon värme i huset just nu suck..

Jag kollade på herkules igår igen så jävla awesome är den hihi man fastnar ju på en del repliker
"Varför funkar inte saxen?!"," Jag säger två ord: JAG ÄR PENSIONERAD!","Fille, vad kallas en såndär..? TVÅ ORD: SRPING FÖR LIVET!" alltså, ja finns säkert en hel del kvar haha så min och Pellepumps humor!

Jag vill passa på att säga grattis till min underbara fina kusin Amanda som fyller 16 idag samt min fucklife kompis Måns som fyller 17 så ett stort megaglatt grattis till er och hoppas ni får en finfin dag! <3

Nu ska jag dricka kaffe så jag vaknar till lite hörs senare finisar!

home

Publicerad 2011-01-07 22:34:15 i Allmänt

Gokväll på er finisar. Nu är jag hemma från Växjö. Åt middag hos min kära bror och Emelie, vi fick Lasangette(?)
Det var faktiskt gott, jag har inte ätit det förut och tyckt om det.
Vi blev kvar ett väldigt bra tag kom hem ca 22.00. Det var egentligen meningen att jag skulle sovit hos Daniel i natt, men jag kände att det blev lite försent för att komma hem till honom klockan tio.. That's life så det fanns inte mycket att göra.
Jag ska tvätta bort mitt smink sen ska jag -(SOM NELLY HATAR ATT SÄGA FÖR ATT HON TÄNKER PÅ K*LLA hihi)- sätta på herkules och somna till den tror jag.

Det luktar tobak i mitt rum, varför gör det de för..?
Wellowell, vi hörs imorgon finisar!

Herkules

Publicerad 2011-01-07 01:05:51 i Allmänt

Nelly och jag har bakat ikväll, kärleksmums som blev jätte goda!
Gick upp och kollade på Herkules, den är så bra, den kommer nog tvåa på min disney favvo lista. Etta är fortfarande ringaren i notredame huhu.

Nu ska vi sova yesbox!

- De är filleskille
<;

landet för länge sedan

Publicerad 2011-01-06 16:06:10 i Allmänt


Ligger hemma hos mig med Nelly och har maraton av nästan världens bästa filmer, näe inte riktigt men dom är bra. Fast maraton blev det inte för att min cp tv inte kan spola tillbaka filmerna.. Så vi fick kolla på femman.
Jag kan alla repliker nästan as coolt!!

"Alltid där, någon du kan lita på som tröstar dig. Alltid där som en stor trygg hand, finns du alltid där"

Kyligt värre

Publicerad 2011-01-06 02:33:04 i Allmänt

Godkväll på er, är det lika kallt hos er som hos mig?
Kom just in, klockan är halv tre. Var hos mitt gullebarn hela kvällen med anton och jonatan. Gick hem runt halv två eller något. Tog sällskap med anton och jonatan. Stod och pratade med jonatan och lite allt möjligt sen började vi frysa så vi bestämde oss för att ta en runda i Braås. Gick en halv timme ungefär sen gick vi hem. Ska lägga mig och glo på tv och imorgon kommer världens finaste Pellepump hit och myser med mig tihi så underbar hon är.
Nattinatti på er

Smex Anton

Publicerad 2011-01-05 21:35:04 i Allmänt

Tjulahopp everyone, allt finemang med er? Hoppas det.
Idag har jag legat hemma i sängen kollat på tv o så. Gick till smex o kollade på levande begravd med henne o anton, den var awesome. Gick ut med bamse en sväng med smexet nu ligger vi i hennes källare o kollar american pie med anton igen awesome

vadå 1a puffvärldskriget

Publicerad 2011-01-05 13:31:50 i Allmänt

Tjolahopp jag har börjat puffa folk, tror jag har puffat 7 pers eller något, vet inte. Gör det mest för tidsfördrivetsskull. Vem vinner i ett sånt krig liksom? Man lär ju inte sluta puffa efter den här dagen eller? Inte jag alla fall!

Okej, jag måste göra någonting åt den här dagen också tror jag, börjar ju skolan om 5 dagar tror jag.. vill fortfarande inte.

Jag ska duscha i alla fall höhö det är gött.
Sitter och lyssnar på rapp tror jag, livet som en värstning? Ah, den är rätt bra faktiskt haha.. baj

underhållningen tar kol på mig så

Publicerad 2011-01-04 23:29:19 i Allmänt

under 2010...
gråtit? - yes!
skrattat? - haha absolut inte, jaK är stenKool
sovit i tält? - Hm, nah.
sovit under bar himmel? - Na, men önskar jag gjorde!
varit på gröna lund? - nope
varit på liseberg? - ja förfan ELMER!!1
varit utomlands? - Har man mina föräldrar så nej
varit i en annan stad? - Hm, räknas rottne?
bott hemma? - Ja förfan
har du playat? - Kan man kalla det ja.
varit på akuten? - Nej för jaK är stenKool

dina vänner under 2010..
har en vän dött? - Nej och glad för det
vän sökt tröst hos dig? - jaos
du sökt tröst hos en vän? - Jaos
sovit hos en vän? - Jaföfan
varit kär i en vän?- Ja varje dag
mer än fem nya vänner? - Hm, ja det har jag !!!

2010 har du...
pussat ngn? - Flera :)
varit tsm med någon? - Yes, och de va kul
tsm med ngn nu? - nej
har du sovit med någon av motsatt kön? - Jaaa

när har du som mest 2010..
gråtit? - Ehm, vene
skrattat? - Måste vara med Pellepump

denna månad..
kysst någon? - yes
pussat någon? - Yes
kramat någon? - mja
skrattat? - haha .. ja
gråtit? - Nej, eller ? nej..

När..
grät du senast? - Ehm, typ.. vet inte
lyssnade på musik senast? - Nu förfan
hade kul senast? - Idak

vem..
kysste du senast? - Pellepump
kramade du senast? - Jonatan
fick sms av senast? - Emil
vem kommer du ifrån? - Ja, vem fan tror du :)

Tror listan just tog slut men jaja!

tredje gången gillt, ja man säger väl så?

Publicerad 2011-01-04 21:50:42 i Allmänt

Har varit ute hela dagen eller typ. Träffade Emil och gick ner till gården vid typ.. 2 tiden. Satt där till typ fem sen gick jag hem och åt, blev nerputtad i snöhögar om och om igen.
Gick ner till gården igen med Amanda, drack lite te och satt och pratade med massa trevligt folk.

Mitt huvud dunkar en aning men jag ska ändå snart försöka sova tror jag så vad gör det. Börjar skolan om typ 5 fucking dagar, jag vill inte. Min nagel gick av, jag blev lite ledsen för den var nästan lång uhu..  Jaja, vad gör det tänker jag den växer ändå ut right?

Jag sitter och stirrar på mitt hjärta som jag ritade för ett fruktansvärt bra tag sedan på min ena högtalare, det stod något mer på den något fantastiskt. Ja det var bra då.

Tredje gången gillt, ja man säger väl så?

E to the M to the I to the L

Publicerad 2011-01-04 12:59:35 i Allmänt

Hello cutiepies, förlåt att jag började dagen med åter ett depp inlägg men det lär ni nog få leva med ett tag tror jag!
Jag ska börja städa lite på mitt rum som jag skulle gjort igår men orkade absolut inte med det så ah.
Låg och smsade halva natten, därav min deppighet men jag ska försöka vända på det idag.
Jag ska träffa Emil en snabbis idag innan han åker upp till Ohamn igen. Tror vi ska kolla på film eller något haha vet ifan!

Så otroligt söta, så otroligt fjortis.. pinsamt <;
Btw, söta kinder jag har va..? haha

heartbreaker

Publicerad 2011-01-04 12:01:19 i Allmänt

Hur mycket kan man ligga och tänka på en person egentligen? Jag tror jag upptäckte det i natt faktiskt. Det var ju helt sjukt, varför blev det sådär egentligen nae ingen blekaste aning faktiskt.
En sak vet jag i alla fall, jag borde få något slags pris för bästa hjärtkrossare
.

I'm out

JUNO

Publicerad 2011-01-03 21:21:28 i Allmänt

Folk kommer tycka att jag är helt retard som säger att jag aldrig har sett Juno.
Men det ska bli ändring på det nu, för jag lånade hem filmen av Nelly. Så nu ska jag lägga mig och somna till den!
höhöhörs imorgon

ang mina depp inlägg

Publicerad 2011-01-03 20:04:19 i Allmänt

Som de flesta borde ha märkt vid det här laget så består min blogg av ca 40% deppinlägg.
Varför? Jo, för att när jag blir deppig eller ledsen eller vad man nu ska skriva så måste jag få skriva av mig, eller lägga ut skulden på någoning så då gör jag det på bloggen. Jag kan se min blogg som en.. dagbok typ, där jag ska skriva ner min vardag och mina vardagliga känslor.

Så där har ni svaret!

one, two, three

Publicerad 2011-01-03 17:52:14 i Allmänt

Inget var kvar och jag kände mig klar
beredd att få ge mig av till slut
bara bort från den dröm som jag hade för mig själv
och jag trodde jag delade med dig

Jag ser dig springa emot mig på fältet
och det är svårt att förstå att du en gång var min
och blev våra öden som livet och döden
då skall jag gå så att du kan stanna kvar,
och leva igen

12.40

Publicerad 2011-01-03 14:07:27 i Allmänt

Ligger hemma hos Nelly och kollar på när hon spelar Harry Potter, lite skoj faktiskt.
Vi vaknade tjugo i ett idag, hur nu det gick till.. Idag vet jag inte vad som händer, skulle varit med daniel, daniel och rebecca men DC kunde inte så vi får se va som händer.

Jag tar i alla fall 14.25 bussen hem sen får vi se vad jag hittar på, tror det är dags att damsuga och torka golvet på rummet hemma. Jag har inget minne av hur det ser ut där just nu. Det märker vi! 

Igår låg vi och kollade på de här filmerna

I am going to rida

Publicerad 2011-01-02 10:52:16 i Allmänt

Love min svengelska yes I rilly do.
Nu ska vi stiga upp och äta någonting, sen åker jag med Pellepump till rottne och sen ska jag rida - utan att ramla av!! Jag är duktig, för det har faktiskt pellepump sagt till mig..

Lite om igår, vi träffade Emil, var ute och gick i typ en timme sen gick vi in i bastun - utan Emil.
Mamma varnade mig om en väldigt hal stentrappa utanför mitt hus, jag visste att den var hal men nu har det slutat med ett blåmärke.. aoch. Har även två sugmärken, yesbox men inte på halsen där dom brukar sitta utan ett på varje arm haha..

Tog min första öl sen 25 februari 2010 - Det var typ lika äckligt som då men jag spydde inte av den och kanske kan lära mig dricka det.
Hm, ja.. Vi satt i bastun till klockan ett och bara pratade vilket var underbart.
Idag ska jag träffa Daniel och pellepump yesbox!

Nu ska vi äta för vi är awesome, typ.
pusss

Fylle mat

Publicerad 2011-01-02 01:52:46 i Allmänt


Min fylle mat

Nellys lilla mellanmålfyllemat :D

ååh så jag älskar dig din lilla fisgis ! <3

'

Publicerad 2011-01-01 17:06:21 i Allmänt

Varför drömmer jag om dig för, jävla pundhuvud. Du ska förhelvete inte ens finnas i mitt liv mer, speciellt inte i mina tankar och mina drömmar.. Försvinn här i från.. Skjut mig snälla

den perfekta invigningen

Publicerad 2011-01-01 14:36:53 i Allmänt

Igår bloggade jag inte så mycket, vem gjrode det?
Emmy var hos mig i alla fall, eller hon är kvar nu också men hon ska snart hem, buhu..
Vi var ute några gånger igår, gick lite och så. Gick bort till Maya och resten vid tolvslaget och slog in det nya året med dem. Satt och pratade med Alex som var fruktansvärt mysig igår haha det var ovanligt. Var hemma runt ett tiden igen. Det var awesome igår, tack som fan!


Jag älskar dig Emmy Virkki

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela