´

Godmorgon

Publicerad 2012-01-31 13:51:27 i Allmänt

Ja, om det hade varit lov nu hade jag precis vaknat jag lovar! Kom hem från skolan för liten stund sen. Min lärare hade fått influensan så det blev inställd fotolektion idag, kanon. Jag köpte en kalender åt Ellen innan på Åhléns för femtio kronor. Känner mig snäll. 
Jag gjorde klart vår film idag också, den blev lite bättre.  

Sitter nere i soffan och dricker te med mamma, jag har extremt tråkigt och är sjukt sugen på chips.. Vad gör man. 
Studiedag imorgon, på en av veckans mest sköna dagar.. Vad gör man.
På torsdag har mattenördarna nationelltprov i matte B, jag blir själv halva dagen. Vad gör man. 
Nästa onsdag börjar jag inte fören kvart över två.... Vad gör man.

Fy vad tråkigt.

Otrolig

Publicerad 2012-01-31 12:43:04 i Allmänt

Hur kan människor runt dig gå på dina jävla lögner? Ena stunden hata och andra stunden älskar, bara du själv är som flera olika personer, helt otrolig. Jag förstår mig inte på dig, ibland handlar det mesta bara om brist på uppmärksamhet. Pinsamt.

Fyfan vilken jävla vilja!

Publicerad 2012-01-30 19:06:39 i Allmänt

Man märker verkligen vilken otroligt stark vilja jag har. NOT. Gick upp efter maten för att bara smälta den lite, satt en stund vid datorn men så började det ett bra program på tv som jag ville se.. Jag gjorde misstaget och la mig ner, jag kände att jag blev tröttare och tröttare, "jo men jag stället klockan så kan jag vila lite bara, vad är oddsen att jag somnar på en halvtimme?" HAAAAA, kändes som fem minuter när klockan väl ringde, men tror ni jag gick upp och tränade? Nää, jag låg kvar och somnade igen en liten stund tills pappa skrek igen att det fanns chokladpudding.. Jag hämtade det och nu ligger jag här igen. Antingen kör jag en snabbis (Ellen om du läser det här så lär du misstolka det så jag fortsätter skriva) Antingen kör jag en snabbis träning med min vän abtraken eller så skjuter jag upp det tills onsdag och fredag. Jag måste ändå duscha ikväll.. Åh, svåra val ;) Jag sa till Christoffer idag att han blir beroende av sin träning, jag vill också bli det. (Inte för att han blir det nu då utan mest för att jag var lite ironisk när jag sa det) .. (Bara jag som tänkt på hur många perenteser jag har börjat använda..?)

Jag blir så jävla trött..

Publicerad 2012-01-30 18:45:39 i Allmänt

JOOOOEE men så atteeee... Jag blir så jääävla trött på våra lärare (HOPPAS NÅGON AV ER LÄSER DET HÄR!!!!)
Men jag blir så förbannat jävla trött på er, vissa av er alla fall. Ni säger till oss elever "Glöm inte bort att kolla eran pim!!" Ni skäller på oss varje gång vi inte har kollat där. Men vad fan gör ni? Vi pimar er, ställer frågor osv men är det någonsin någon som svarar oss? Jävligt sällan är det alla fall. Vad är det för jävla mening med att ha en s.kd kontaktsida när man ändå inte får tag på er? Ni kanske läser våra pim men ni svarar inte. 

Ta ett liiiitet exempel här. Imorgon har vi foto som i vanlig ordning. Vår lärare sa att vi skulle få reda på i ONSDAGS Vilka som behövde komma på lektionen. Men har han pimat ut det till oss än? NEJ!! Hade inte CSN blivit tuffare hade jag verkligen skitit i att gå till den jävla lektionen imorgon, men just nu överväger faktiskt nej gå inte mer än ja gå dit

Hoppas seriöst att det var någon lärare som läste det här.. Men ni kan inte komma till oss och be oss att sköta vår pim om inte ni själva gör det. "Gör samma sak själv som du vill att andra ska göra" eller?

Du är fiin

Publicerad 2012-01-30 16:58:16 i Allmänt

Skoldagen slutade helt perfekt, jag gjorde min muntliga redovisning. Tror det höll på i fem minuter alla fall, kan ju hoppas. 
Eftersom att Ellen och jag + några andra i klassen faktiskt hade lämnat in vår uppgift och det så fick vi sluta 45 minuter tidigare som belöning, inte helt fel. 
Gick till stationen och tog tre bussen hem. Inte nog med att skoldagen slutade så bra, jag träffade min fina pojkvän på bussen hem också. 
Han är väldigt söt när han säger att mina kinder är söta när jag ler.. Dock säger han att hela jag är söt när jag ler och oavsett. Han är helt underbar! 

Ska dra min tjocka röv upp från sängen och träna lite, har dock cp ont i huvudet men vafan jag måste. Ska bara smäta maten lite så jag inte spyr det första jag gör!

Titta så söta kinder jag har!!

do you know what it feels like

Publicerad 2012-01-30 06:13:54 i Allmänt

Jag har fått enrique iglesias låt "do you know (the ping pong song) på huvudet.. Den är söt, gillar bollarna. (Nu ringde min klocka vilket innebär att den är kvart över sex, faktiskt tolv minuter över sex.. Så nu är det dags att göra sig iordning eftersom jag är söt och tar en tidigare buss för att få träffa min pojk. Jag stiger upp nästan en halvtimme tidigare för att hinna med en buss som går en kvart tidigare än min vanliga. (Vet inte vad jag tänker just nu men här hinner jag verkligen inte sitta om jag ska hinna dricka upp mitt te också) Ojoj.

"hon är pinsam"

Publicerad 2012-01-29 19:25:43 i Allmänt

Anledningen till att jag strök över namnet är för att det är Adams fb men nelly som skriver.. Nelly tog ju bort sin.. Men henens databeroende slutade inte för det ;) <333

bilder från igår

Publicerad 2012-01-29 15:20:29 i Allmänt

Mamma tyckte att det skulle varit tvärt om, alltså att det var hästen som skulle suttit på min rygg eftersom att den var så liten och söt. (Undrar varför jag vill stava häst med e..) 


Jag var ju då lite coolare än dom andra och fick rida utan att någon höll i heästen. (Ja det ska stå med eä..) 

Här är dom tre hästarna Sven Göran och .... Olof.. Egentligen hette dom inte så men jag tyckte det var lite gulliga namn!

Old 'n new

Publicerad 2012-01-29 15:07:02 i Allmänt

Ny header, inte mycket skillnad men det är en förnyelse alla fall! Tryck f5 om du inte ser någon förändring!

dagens planer

Publicerad 2012-01-29 11:52:13 i Allmänt

Jo jag kom på igår att jag kunde fota lite till en ny header idag och jag har faktiskt en ide, men om den fungerar är en annan sak. Så till en början, jag ska ta och vakna till lite och sen fixa till mig lite. 
Ska även se efter så min kamera fungerar, den har blivit lite.. Knasig. 

En annan sak jag tänkte göra idag är att fixa bilder till en av fotoramarna jag fick i julklapp! 
Håller tummarna på att min ide fungerar, hörs sen!

Jag kan!

Publicerad 2012-01-28 21:25:39 i Allmänt

Jag kan läsa danska flytande, känner mig bäst. Inte nog med det så förstår jag faktiskt en hel del danska också.. Jag är cool.

Lördag 28 Januari

Publicerad 2012-01-28 20:47:56 i Allmänt

Vilken oeröhrt härlig dag det har varit. Började med att jag vaknade av att en väldigt fin person låg och höll om mig i sängen, så skönt! Låg och mös lite sen åt vi fruckost. Åkte sen till Tolg för att träffa Nelly och hennes föräldrar tillsammans med mina. Vi red häst och det var mysigt. Blev tuggad och knuffad på.. Så söta är dom. 
Åkte vidare till Rottne för att få lite mat i magen. En väldigt trevlig kväll. 

Förlåt för all dålig uppdatering men jag orkar inte, har ingen som helst lust.  

Har haft panik över att min mobil har varit död hela dagen typ, eller nästan alla fall. Den dog när jag skulle fota hästarna, så surt.. Tur att mamma hade Christoffers nummer inlagt på sin, får panik när jag vet att jag inte kan få tag på folk. 

Jag ska i alla fall ta mig en dusch, det kliar på kroppen efter stallet! Hare fint så släger jag upp bilder från dagen senare!

Sammys Rape-dageneftertorsdag

Publicerad 2012-01-27 14:50:36 i Sammy bloggar

Tjolahoppsan mina nära och kära. Var glömsk nog och glömde blogga igår, kommer ihåg att jag sa till Millan att jag skulle göra det på eftermiddagen. Men icke gjorde jag det :(
Iaf, idag är det fredag och det gillar vi! Jag och Hanna körde den dära leken man alltid gjorde när man var yngre i sandlådan, då man hade fyra små rutor och i varje ruta så stod det ett namn och så räknar den ena och så säger den andre stopp så i slutändan så är det ett namn som kvarstår och den ska man gifta sig med, och så håller man på så. Jag fick inte alls killen i mina drömmar.. men ah. Såhär ser mitt liv ut om några år
Gick sedan och fixade min tand som Jakob knäade sönder på idrottslektionen i onsdags. Yes people, hate on him!
Min tandläkare sa att jag skulle leva på en mjuk kost i tio hela dagar... Ingen godis eller chips för mig inte. 
Nu vill jag hem och be min alldeles egna kock laga mig en riktigt fet måltid, är döööö hungrig. 
Här har ni min kock, han brukar jonglera med köksknivarna..
Nu ska jag fortsätta Jobba (Aka sova, man vet ju aldrig om Linus, vår lärare kikar förbi) Och drömma bort till ett ställe där det finns sol, bad och HETTA! You got it, allt annat än sverige :D


Bästa veckan på förra året.

Publicerad 2012-01-27 10:15:46 i Allmänt

Det här är helt sjukt hur mycket jag vill utomlands just nu. Skulle vara så jävla härligt att åka med några vänner en vecka. Bara ha sådär sjukt kul. Jag har bara varit utomland en gång i mitt liv men ändå vill jag tillbaka så
sjukt.


Ja herregud vad kul jag hade.

Älskar att vakna sådär

Publicerad 2012-01-27 09:57:25 i Allmänt

Sov hur skönt som helst inatt, drömde konstiga drömmar men jag minns inte vad det var, minns bara något om att jag och några till var i någon pool och simmade.. Sjukt. 

Vaknade av att jag fick sött sms från pojken.  Det är bland det bästa som finns att vakna med något fint. 
Jag hade tänkt att försöka hinna städa innan jag åker till skolan. Har gott om tid på mig för jag åker med mamma in idag vid halvtolv. 

Känner att det inte finns mer att skriva

Naglarna

Publicerad 2012-01-26 21:35:36 i Allmänt

Sovmorgon imorgon, åker med mamma in vid halv tolv hur härligt som helst. 
Efter skolan - mys med min underbara <3

Nyttig dag

Publicerad 2012-01-26 20:11:33 i Allmänt

Efter att ha levt på frukt och grönt hela dagen så är jag riktigt jävla hungrig nu.
Såhär såg min lunch ut idag i skolan, nyttigt och riktigt gott. Morötter is the shit.
en lista på hur jag åt idag.
*Frukost: Te + banan.
* Skolan: En fralla + skinka, ost, sallad, paprika + vitamindryck från pressbyrån.
*Lunch i skolan: Banan, äppel, en talrik med morötter, pizzasallad och lite pastasallad + vatten.
*Middag hemma: Grillad kyckling + bröd + cocacola.
Nej jag leker inte nyttig eller något proffs på hur man ska äta för det vet jag ingenting om, jag vet bara att jag har ätit nyttigt idag. Åt morötter i skolan för att det var soppa, jag äter inte soppa så hade inte mycket val.
Ellen och jag gick till ICA efter skolan faktiskt och köpte choklad och fanta. Det enda onyttiga idag. Men jag har ätit två rader eller tre av chokladen så vafan.

Sammy ber om ursäkt..

Publicerad 2012-01-26 17:55:19 i Allmänt

Hallåeller. Slutade sent idag, som alla andra torsdagar. Tog en tidigare buss in för att få träffa min babe, åkte alltså genom Rottne. Jag och Ellen jobbade riktigt hårt och duktigt på våran chokladask idag, den blir riktigt fräsig haha! 

Angående rubriken då. "Sammy bloggar" kategorin blev tom idag, hon glömde heltenkelt bort det. Så därför bloggar hon imorgon istället, (om hon inte glömmer det igen vill säga) Annars påminner jag henne! 

Stackars mamma fick sy fem stygn i tummen idag pga olycka på jobbet. Borde få skadestånd.. 
Nu fick jag slut på saker att skriva så skriver när jag skriver! Hörs

tokis

Publicerad 2012-01-25 21:22:29 i Allmänt

Idag var den här godingen hemma hos mig, galet söt är han!
Tänk vad tiden går fort, tänk att du redan är fem månader gammal!

Fri som håret

Publicerad 2012-01-25 18:15:56 i Allmänt

Jag sa till min pojkvän innan att jag ville färga mitt hår, men jag vet inte vilken färg.. Jag har längelänge varit sugen på rött, eller brunt igen men nä.. Jag säger nog som Christoffer att jag passar bäst i svart. En gång svart, alltid svart eller? Ja det är nog så.

Ett par funderingar

Publicerad 2012-01-25 17:16:22 i Allmänt

Hallå gubbar! 
Är äntligen hemma från idrotten, dock kom jag hem vid kvart över fyra men har inte orkat blogga.. Not my fault.. 

Anyway, jag funderar starkt på att fixa ihop en ny header.. Men vad..? Det är något jag får se helt enkelt. Jag kan ju låna skolans studio men vafan.. Får se om jag hittar någon inspirationskälla som gör att jag kan komma på en hyfsat header. Det var ju ett bra tag sen jag bytte nu. I somras.. Wellwell. 

Sitter i mammas och pappas säng och väntar på att dom ska komma hem från affären, typ hur lång tid som helst känns det som. Btw, sa jag vad jag skulle göra på lördag? Om inte, så får ni se det då!! Hur kul kommer inte det bli ;)? Kan ju säga att det är något jag inte har gjort sen... sist typ.

Jomen tjena

Publicerad 2012-01-25 09:45:31 i Allmänt

Vad är det är? Tror bestämt att jag har vant mig vid att gå upp tidigt för jag vaknade kvart över åtta första gången idag av mig själv, har ju sovmorgon till elva.. Somnade ju dock tidigt igår. Sen somnade jag om men då smsade Ellen vid kvart över nio.. Inte snällt. Ska i alla fall ut och fixa fotoläxan sen äta. Man får ju passa på!

Får se om man halkar påväg till bussen sen eller inte hihi

vadå bäver? Vafan är bäver!?

Publicerad 2012-01-24 21:34:51 i Allmänt

Tog femton minuter på abtraken, jag var helt slut.. Kan vara för att det var ett tag sedan kanske. Tog en snabbdusch och sen gick jag ut med Amanda och ner till gården. Där hände det lika mycket som det gör i mitt rum just nu - fullt ös medvetslös, Inte riktigt va. 

Jomensåatteee, tänkte bara berätta att jag ligger i sängen och kollar på tv och samtidigt saknar en fin pojk som egentligen borde dela sängen med mig. Men nä, jag får vänta till fredag istället. Säg det inte till någon, men jag ska ligga och pussa på honom en hel del då. Fjolligt inlägg jag vet, men det är lite så jag känner mig just nu - Fjollig. Vi hörs imorgon, ciaao
Det var en gång när jag låg på marken efter att ha snurrat runt på en sak på lekplatsen och druckit alkohol. Eller nej, jag gör inte sånt. Jag drack saft. Eller kaffe. Te drack jag

sCARYmovie

Publicerad 2012-01-24 12:33:34 i Allmänt

Var ute och filmade hela jävla lektionen, dvs tre timmar. Fyfan vad kallt det var... Gjorde två filmer, Jakob och jag hjälpte Måns, Ellen och Rasmus med deras film och tvärt om. Tror det kan bli riktigt bra när vi har klippt ihop allt. Tror jag ska jobba lite på det när jag kommer hem så jag slipper somna haha.

Jag in action typ, helt sne.

Men vart fan går gränsen!?

Publicerad 2012-01-24 06:37:16 i Allmänt

Läste just på Elits (skolans kontakt sida typ) att vi ska ha fotolektion idag. Vi var lediga förra veckan för vissa skulle ha enskilda samtal med läraren. Vi fick i uppgift att göra "Blodspår i snön" kruxet var att DET FANNS INGEN SNÖ DÅ!? Nu säger han att om vi inte visar upp våra bilder som vi skulle tagit då så får vi ogiltig frånvaro för förra tisdagen!? Så kan man fan ta mig inte göra, jag funderar lätt på att sticka hem ändå.. Jävla tattare vad arg jag blir om han ger mig ogiltig frånvaro med tanke på att man faktiskt inte kunde göra uppgiften om man nu inte skulle åkt till något förbannat ställe med snö på! 

Jag vill inget annat än tillbaka till sängen. Tackhej..

Vafan..

Publicerad 2012-01-23 19:46:24 i Allmänt

Jo det känns ju bra att jag redan har sovit en stund och att jag är klar för att fortsätta sova. Kläderna är av så det är bara till att släcka ner ögonen. Jag hoppas på en kort dag imorgon, utan foto. Frågan är bara om jag behöver ta med mig datorn.. Gör en vild gissning och lämnar den hemma! Vi hörs imorgon, Godnatt!

Problem

Publicerad 2012-01-23 13:41:48 i Allmänt

Jag kan inte ladda upp bilder på bloggen. Alla ikoner i det grå fältet har försvunnit, dvs hela mitt gråa fält har försvunnit. Får maila blogg.se och klaga lite. Jävla skit.

Bästa på länge

Publicerad 2012-01-23 07:47:09 i Allmänt

Hur mycket folk var det inte på bussen idag? - jätte mycket.

Min babe sov hos mig inatt vilket gjorde söndagen till den bästa på länge. Helt fullsmockad med roligheter och sånt.

Sitter på stationen nu i väntan på folket. Dvs Ellen Emelie och Julia.

Sov riktigt bra inatt, vaknade dock varje gång Christoffer vände på sig (lättväckt)

Lektionerna för idag - multimedia och svenska. Hoppas på att dagen går fort.

Livad dag på livekarusellen

Publicerad 2012-01-22 17:24:04 i Allmänt

Hallå alla glada, vaknade tidigt idag som sagt! Tog en lång promenad, utan jacka, helt otroligt. Blev tok varm efter en stund så det var bara bra. Gjorde pannkakor när vi kom hem medan Nelly duschade sen tog vi bussen till stan. Helt otroligt vad duktiga dom var (christoffer och hans bröder på livekarusellen) gick riktigt bra för dom tycker jag. Hade liten mysstund med pojkisen efter dom hade spelat sitt. Och oj vad skönt det var, jag behövde det efter att ha varit ifrån honom en vecka. Så nu ses vi inte fören fredag men det klarar vi galant! Sitter hos timmy och Emelie nu och väntar på mat. Egentligen vill jag bara hem, jag dör av huvudvärk!!

Uppe med tuppen

Publicerad 2012-01-22 08:27:01 i Allmänt

Ja kanske inte ordagrant men uppe med Nelly alla fall och klockan är inte halv nio än. Ska klä
På mig sen ska vi ut och gå.
Jag vill inte veta hur mycke snö det kom igår jävla skit. Hoppas den försvinner lika fort.
Dags att gå upp, vi hörs förstås senare!

rubriklös

Publicerad 2012-01-21 11:40:34 i Allmänt

Godmorgon allesammans! Tog en bastu igår med mina föräldrar, körde hårinpackning vilket var behövligt. 
Jag somnade väldigt fort när jag la mig i sängen igår efter bastun. Somnade nästan ifrån Christoffers sms varje gång, så trött var jag! 

Idag ska jag ut och köra med pappa, näst sista gången med pingun tror jag det blir. Imorgon lämnas den tillbaka till ägaren! Nu känns det som jag har glömt bort hur man kör med automat haha.  

Ska till Pellepump idag, men vad vi ska göra - inte den blekaste! Imorgon bär det alla fall av till stan med Amanda, Nelly och Adrian. Vi ska kolla på min fina pojkvän och hans bröder när dom spelar på TC. Ska bli så kul!  

Inget mer att säga nu, det får va! Kanske hörs sen haj!

Jaha det var denna fredagen det

Publicerad 2012-01-20 18:35:53 i Allmänt

Varför ta helg för, känns onödigt nu. När jag kom hem fick jag grillat kött direkt från grillen fyfan vad gott det var. Jag gick dock upp och la mig i sängen direkt efter maten och somnade, jag vaknade nu. Så tråkig fredag, tråkast på länge men vad gör man. 

Jag ska ner och hämta rena sängkläder så jag kan byta dom, sen ska jag städa upp lite.. Försöka alla fall jag är så jävla trött.

vad är det här då..

Publicerad 2012-01-20 09:47:58 i Allmänt

Sitter i sängen med mjukisar på mig, har plattat håret av någon jävla anledning. Ska sminka mig snart sen ta mig ut i kylan och vidare till bussen som går tjugo över tio. Mamma är hemma med migrän idag, lider med henne stackars mamma. 
Har endast en lektion idag också. Jag hoppas vi får fotostudion idag så inga andra ska ha den annars får vi imrovisera på något sätt. Jag ska nämnligen göra ett litet sminkprojekt med Felicia, hon sminkar och jag fotar. Men problemet är att vi inte har någon sminmodell än vad jag vet så vi måste spana lite på det! Får ta någon som har lite mer finare kläder på sig och inte slappkläder haha! 

Nä dags att göra sig iordning och hitta kläder också, rackarns!

3 överrasknings frågor.

Publicerad 2012-01-19 22:14:38 i Allmänt

Fick tre frågor från en viss "Johan Svensson". Garvade som fan när jag läste dom men av dom privata frågorna så tänker jag tyvärr inte svara på dom! Måste även tacka för det som står innom parentesen och det innan det också såklart. 

Men som "svar" ändå till dig så säger jag såhär. Vad låter mest logiskt för dig?

Söta läsare jag har, ni slutar aldrig överraska! Hoppas du inte blir allt för besviken när jag inte svarar på dom men jag hoppas du förstår! Ha det fint!

Äntligen

Publicerad 2012-01-19 18:59:52 i Allmänt

Äntligen svarade tanten när jag ringde, men jag skulle ringa tillbaka i mitten av nästa vecka eftersom hon inte skulle träffa braåsdagiset något innan dess. Så jag håller tummarna på att jag får en liten plats där alla fall.

nobody's perfect

Publicerad 2012-01-19 17:56:43 i Allmänt

Haaaaaah! Fytusan, sitter och kollar på filmer som vi spelade in i skolan innan med mig Ellen och Therese döör vad kul det är! 
Dansade lite till "nobody's perfect". Blev smygfilmad först när jag satt och sjöng med oseriöst till om sanningen ska fram. Det tog ett tag innan jag märkte att Ellenjävel filmade mig. Åh gud. 

Pappa hämtade mig innan så vi körde till Maxi sen vidare hem till bror för att mata ödlan som inte äter något. Varken pellets eller brocolli. (Stavas det så förresten..?) Skitsamma. 

Jag körde hem men höll på att somna, var så jävla trött. Inte lika trött nu dock. 
Ska snart bort till mormor en sväng för lite fika. Får se om jag lägger upp något mer idag! Beror på.

Sammys Rape-torsdag!

Publicerad 2012-01-19 14:40:39 i Sammy bloggar

And Sammy is back... in black!

Det är ännu en tråkig torsdag i skolan. Våra läraren hittar på massa "skojiga" saker att göra

Idag så söar det ute, så efter skolan blir det ut och åka pulka... eller?

sitter och jobbar med Anton om choklad, mumsfillibaba!

Att sluta nu vore rena drömmen
Det var allt för mig denna gången! Pusss&kram&nyp i stjärten ;)



I väntan på sammy

Publicerad 2012-01-19 14:06:04 i Allmänt

Ska designa en jävla chokladlåda och jakob som är så "jävla klippsk" blir tokig. 
Jag väntar på att Sammy ska torsdagsblogga, jag lovade henne att hon skulle få fortsätta med det.
Lite kul faktiskt.  
Ellen gick just ut på rast men innan det rev hon mig med pappret vid ögat, snell.

übertråkigt!

Publicerad 2012-01-19 10:40:57 i Allmänt

Varför ska vi alltid göra tråkiga saker på svenskan och engelskan för? Usch. Läste just en text om beowulf och romeo&julia.. SÅ TRÅKIGT. Jag, Ellen, Julia och Emelie sitter och spelar tetris istället.

Hallelujahhhh.
Jag ringde till tanten nyss också, hon vägrar svara så jag lämnade ett meddelande.

d.r.a.m.a..q.u.e.e.n

Publicerad 2012-01-18 23:13:39 i Allmänt

Sömnlös ikväll, så jävla sömnlös fast egentligen så är jag nog inte det. Imorgon funderar jag starkt på att ta kvart över åtta bussen så jag kan sova till sju.. Vi har ju ändå inget viktigt på morgonen. Hatar verkligen torsdagarna, värsta som finns. 
Måste försöka banka ut det pigga i mig nu, måste sova. 
Fuck you're such a drama queen
Vi hörs imorgon.
Men dig älskar jag så hela bröstet nästan spricker

Loser

Publicerad 2012-01-18 16:59:30 i Allmänt

Fyfan vilket pass vi hade på idrotten, någon jävla "intensivgympa". Jag vill aldrig mer ha idrott med en polis som håller i det som inte ger oss paus för att få i oss vätska. Jobbade alla fall på så hårt jag kunde. Musklerna i hela kroppen var slutkörda när vi skulle värva ner jag orkade inte lyfta ett finger på det! 

Skulle taigt bussen till stationen från F&S men det gick ingen i lagom tid så vi bestämde oss för att gå dit istället. Rätt skönt även om jag fick håll.. 
Emelie och jag gick in på konsum och köpte morotskaka medan Bellen gick till sin syster och mormor för att göra lite saker. Sedan vandrade Emelie och jag vidare till stationen där det slutade med att vi satt och pratade bilar. Inte märken och så nu utan bara bilar som vi såg köra förbi. 

Har ätit och ringt till tanten som håller i praktikplatserna på dagiset igen, men hon svarar inte. Får ringa imorgon i skolan igen så kanske. Tänkte att hon möjligtvis bara svarar vissa klockslag på dygnet haha. 

Har bytt om så nu ska jag ut och köra med pappa igen. Har en timme på mig att köra för pappa ska tvunget kolla på biggest loser. Hoppas ni har det fint!

Ellenbellen

Publicerad 2012-01-18 12:04:42 i Allmänt

Ellen väckte mig halv nio idag... HALV NIO?!?! Jag hade sovmorgon till elva, tack Bellen!
Ringde till praktiken idag, okej det är knte bestämt än om jag får någon praktik där för hon svarade inte när jag ringde..
Nu sitter jag på bussen allafall, ska ha idrott om en och en halv timme på Friskis och Svettis men har ingen aning om vad vi ska göra.
Måste säga att det var äcklig skönt att få
Sova idag. Skönt att man kan sova på fredag också, helt galet skön vecka!
Vi höra sen Pusspuss

Everybody sing like it's the last song you will ever sing

Publicerad 2012-01-17 21:08:36 i Allmänt

Känner att jag har varit duktig idag, jobbade på duktigt på lektionen vi hade idag. Nästa vecka ska det göras en "skräckfilm" på rörligbild lektionen tillsammans med Emma, Jakob, Måns, Ellen och Rasmus. Dock ska Måns, Ellen och Rasmus bara hjälpa oss så vi blir fler personer. Kommer bli riktigt intressant att se hur det kommer bli. 
Mer info om det kanske kommer när filmen är klar.  

Tränade på hårt i en kvart på abrak'en idag också, sen körde jag till stan. Pappa tvingade ner mig på stan bland alla stopljus och rondeller, övergångställ och idioter. Men det gick faktiskt riktigt bra för att köra med växlar. Fick motorstopp en gång för att pappa skrämde skiten ur mig när det egentligen inte var något problem alls. Men det är sånt som händer!

Gick till gården direkt när jag kom hem, pratat med Amanda och så. Helgen kanske inte blir lika fullbokad som planerat, vilket jag verkligen hatar. Men det är också sånt som händer. Kan ha kul själv också! 

Nu ska jag slänga igång några avsnitt av andra avenyn (Ja.. jag har tyvärr börjat kolla på det igen) Börjar jag kolla på ett så är det nästintill omöjligt att sluta fortsätta kolla. 

Vi hörs imorgon efter skolan eller innan. Har bara idrott imorgon igen.. En timme.. Tattigt.

abtrak

Publicerad 2012-01-17 14:24:15 i Allmänt

Drog en runda på stan efter vi slutade, satte och och tog varsin paj på donken min gick sönder lite. Tog 12.25 hem från stan, var så trött på bussen så tror jag slumrade till lite. 
När jag kom hem bytte jag kläder och tog en sväng på abtrak'en aka dödsmaskinen. 

Ska ta mig en dusch sen äta något, ska till stan igen sen med pappa!
Huh, min mage försvinner lite..!

Kärlek lalala

Publicerad 2012-01-17 06:42:24 i Allmänt

Tisdag står på schemat hela dagen. I vanliga fall betyder tisdag för mig rörligbild, foto, hem och gården på kvällen. Men idag blir det ändringar på det. Rörligbild, slutar kvart över elva pga "inställd" fotolektion. Sen kanske jag får ta en runda på stan för att sysselsätta mig innan bussen går hem.. När jag väl kommer hem ska jag vänta på pappa och sen övningsköra till stan igen för att mata Sallybally och köpa nya vindruttorkare till Pingun, (Emelie, dom sög lite så vi ska köpa nya.. Man såg inte ett dugg genom rutan typ haha)
Efter det ska jag hem och kanske gå till gården med Amanda som förresten var här igår, eller skrev jag det..? Skitsamma vi spelade Yatzy och drack te. Vi vann varsin gång och nu vet ni det! 

Ska ta och göra mig iordning inför bussen, usch bara tanken på att gå ut är... förjävlig rent ut sagt. Hur galet chill vecka som helst(!!!) Slutar tidigt idag, sovmorgon till elva imorgon dock sen dag på torsdag, kvart i fyra.. sen börjar jag sent på fredag också. LOVEEEEE!! 

Måste rusa, ha en fin dag så hörs vi!

Som att bli kär på nytt

Publicerad 2012-01-16 22:28:54 i Allmänt

Hoppas ni kan se videon.. Det brukar alltid krabba för mig. Skitsamma, om ni inte ser den så är det alla fall min fina pojke som både sjunger och spelar, hur duktig är han inte? Så stolt över honom, verkligen! Inga ord kan beskriva hur bra du är!
Kärlek till dig finaste.

Sär skrivning

Publicerad 2012-01-16 15:07:56 i Allmänt

Nu har jag valt mitt arbete inom svenska som ska vara klart om två veckor, denna veckan är inte medräknad så tre.. Ska skriva två A4 sidor om särskrivningar. Jag fick se ett arbete innan som en kille på skolan hade gjort just om särskrivning, rätt kul att se faktiskt. Fick lite idéer om det så hoppas mitt arbete blir bra sen! Ska även göra en muntlig redovisning vilket jag verkligen hatar.. 

När jag kommer hem ska jag vänta tills pappa kommer hem så vi kan ut och köra bil. Eller vi och vi, det är ju jag som kör. Lovade Emelie att jag skulle skriva att pingun (bilen) Var en pärla att köra, och jag måste faktiskt hålla med henne att när man väl kommer igång med den och blir vän med den så är den skön att köra, vilken pärla ;)! 

Slutar om tio minuter, tror vi får sluta tidigare men vad gör det när jag redan har gått miste om tre bussen.. Rackarns. 


Tog bilden från Nellys blogg, tror hon har gjort bilden i paint :D

Fullpackad helg

Publicerad 2012-01-15 21:57:51 i Allmänt

Efter en mysig lång helg drar jag mig tillbaka till sängen och drar igång en film. Imorgon är det en hel vecka i skolan igen, skönt med sovmorgon två dagar i veckan nu! Helgen är fullbokad också vilket är kanon. Hörs imorgon mina hjärtegull ;)

Ni glömmer väl inte bort vår hemsida!

Publicerad 2012-01-15 21:10:23 i Allmänt

Jag vill bara påminna er om att gå in och kolla på våran hemsida lite då och då! Intressanta saker kommer upp under alla flikarna. Vi har dessutom lagt till fliken "Kreativitet" där vi kommer lägga upp större projekt. Gå gärna in och ställ frågor om allt och ingenting så svarar vi så fort vi kan och på så mycket vi kan.
Tryck på bilden för att komma till hemsidan!
Tryck på bilden för att komma till hemsidan!

Bästavänner för dig är som underkläder för andra.

Publicerad 2012-01-15 17:34:23 i Allmänt

Kom just hem från stan efter en sväng på hongkong med mamma och pappa. Körde hem till Timmy och Emelie för att mata Sally och även hämta pingun vilken var rätt skön att köra. Första gången på hur länge som helst som jag körde med växel och frikoppling, ska jag vara ärlig så gick det faktiskt bra för att vara första gången på länge.
Ska passa på och köra en del nu när vi har chansen, sa jag förresten att pappa och jag funderar på att ta intensivkurs till körkortet istället? Tror det är bättre för mig.
Ska ta mig tjugo minuters träningspass sen en kopp te och efter det en varm dusch.
Somnade lite innan vi skulle till stan, antar att jag mår som jag förtjänar idag. Huvudvärken sitter där den ska tyvärr men vad är det att lipa över? Nä juste.

katjaow

Publicerad 2012-01-15 12:14:15 i Allmänt

Godmorgon allihopa!
Somnade runt tre inatt, vaknade då och då när Nelly och Adam började viska haha..  
Har så ont i halsen idag, kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket jag fick skrika igår för att folk jag pratade med inte hörde vad jag sa. Vad gör man liksom.

Galet rolig kväll!

Publicerad 2012-01-15 03:18:20 i Allmänt

Vilken jävla kväll, mycket folk och
Mycket gammla vänner. Pratade en del
Med Thim, och Maria Fyfan vad kul det var. Saknar min och
Mias tid, minns så väl när vi satt och pratade skånska en hel dag och sen kunde jag inte
Sluta.
Ligger och lyssnar på när mina två finisvänner ligger och pussas på
Golvet bredvid mig. Känner mig ensam, jag vill ha min pojkvän hos mig.. Skulle aldrig
låtit honom åka ifrån mig, ångrade det
Direkt när han gick ifrån mig ju..
Ska försöka sova nu, ni får bilder när
Jag orkar! Vi hörs imorgon puss!

Taggen

Publicerad 2012-01-14 20:05:01 i Allmänt

Efter att ha myst en del med en väldigt fin pojkvän så taggar vi nu fest. Nelly jag Adan och Evelina kör på lite. Kanske slänger upp bilder eller ngt senare. Heidop

Gå och häng dig i snoppen!

Publicerad 2012-01-13 13:14:04 i Allmänt

Sitter i skolan och jobbar med redaktioerna då Claes skulle skriva lite om oss vad vi gör och så vidare. Så här
blev det.

Vill bara säga att du kan gå och hänga dig i pitten över en trappa, såga av pitten och sen rulla ner för trapporna! Vet att du tycker att jag är motsatsen till allt du skrev om mig men att du inte vågar säga något. Du är en liten tönt :) Och du är inte "boss" över någonting...

Trött fredag

Publicerad 2012-01-13 10:33:22 i Allmänt

Godmorgon allihopa, vaknade av att klockan ringde vilket var tur annars hade jag fortfarande sovit.. Jag är så
Äckligt jävla trött idag.. Tur att jag hade sovmorgon. Kör på sista dagen innan jag tar helg, ikväll ska jag mysa med pojken och imorgon blir det väl förmodligen lite fest. Får höras sen för nu måste jag slänga ett öga på vägen!

Claes...Lilla Claes..

Publicerad 2012-01-12 18:29:09 i Allmänt

"Vi skulle vunnit.. ni mutade gunilla.." - Claes..
Haaah! Vi mutade henne lika mycket som ni, och om du säger att ni inte mutade henne så stämmer det ju för det gjorde inte vi heller ;) Dålig förlorare kallas det tror jag! Vi gjorde lite fler saker än er också och hade en mänsklig modell så ÄGD :)

Smycken gjorda av CocaCola

Publicerad 2012-01-12 17:38:34 i Allmänt

Våra smycken som vi gjorde av en CocaCola burk ägde! Vi vann den lilla tävlingen vi hade och vi slog Claes och deras grupp med deras ColaIphoneskal ;) Så grymma är vi! Men det var så snyggt gjort deras skal måste jag erkänna! Hade dom också haft en powerpoint så hade dom nog vunnit! MEN NU GJORDE NI INTE DET!!!!!
Jag är en riktig vinnarskalle av mig, blir inte så sur om jag förlorar, ibland blir jag det men inte varje gång! Men när jag vinner blir jag nästan elak mot dom som förlorar mot mig haha.. I alla fall, här är bilder från idag. 


Vi vann två klubbor var förresten, Claes försökte byta en klubba mot en cigg men sorry jag röker inte, försök igen!

Sammy Rape:ar!

Publicerad 2012-01-12 13:47:44 i Sammy bloggar

Tjohejköttochblåbär, Sammy här!
Vi sitter i skolan och millan visar upp sin otroligt härligt underbara kreativitet!..Ellleeer? 

Idag åt vi fisk och potatismos. MUMS


Fast sååå gott såg det inte ut. 

Nu leker vi med en Colaburk. Skit kul! Aldrig haft så kul i mitt liv. 


PS, visste ni att man kan bli fet om man dricker för mycket Cola? :o Säger detta av erfarenhet! :o



Allt för mig! Puss& kram och nypar i stjärten! :D

Ibland kan man undra.

Publicerad 2012-01-12 11:11:54 i Allmänt

Ord som saknar dig, älskar dig och så vidare, ibland undrar man om det verkligen stämmer eller inte. Jag önskar att jag kunde läsa folks tankar, endast när jag vill. 

Sitter på Engelskan och kollar på filmen Being there, vi läste just boken. Dock läste jag inte ut hela och jag ljög om att jag såg filmen för jag såg bara början, lite i mitten och slutet. Nu ser jag hela, men jag somnade nästan innan så det får duga, hoppas jag fattar i slutet ändå.

Idag är jag färgglad

Publicerad 2012-01-12 08:41:20 i Allmänt

Färgglad men inte speciellt glad, jag är trött och hungrig dessutom vill jag hem och mysa med pojkvännen men det får vänta tills imorgon. 
Tog just upp APU'n som vi ska ha vecka nio, vilket innebär att jag blir borta från skolan i fyra veckor! Fyfan vad skönt, men lär få stiga upp lika tidigt ändå beroende på vart jag ska vara. Funderar på dagis om det går. Vill inte vara någonstans inom media så det blir väl likasvårt att hitta ngt som sist, jävla skit linje egentligen. Fast det kanske blir lättare eftersom jag kommer vara arton då.. Äsch jag får se helt enkelt.

små bröst är sexigare

Publicerad 2012-01-11 23:05:17 i Allmänt

Är det bara jag eller tycker inte ni också att små bröst är sexigare? Visst är det väl fett att ha stora rattar som killarna kollar på (jag har dock fått nog..) Jag skulle gärna byta ut mina mot några storlekar mindre. 
Det finns dessutom nackdelar med stora bröst, man måste köpa större storlekar i tröjor, jackor osv ;) 

Om man kollar på dom flesta profsmodellbilderna så är det oftast tjejer med små bröst, så sexigt tycker jag - vilket just fick mig att låta som om att jag var lagd åt andra hållet men nej det är jag inte. Tycker vi tjejer har en kropp som vi ska vara stolta över oavsett. Allt är sexigt på sitt sätt! Njut av den tjejer. 
Missförstå mig inte nu om att jag tycker att stora bröst inte är fint, för det är det. Jag själv har det ju så ;) 


Blir heta bilder.

Det skulle aldrig falla mig in...

Publicerad 2012-01-11 22:20:37 i Emeilia säger sitt

Sitter och kollar på tv och läser bloggar osv, och kommer in på otrohet. 
Jag lider med människorna som blir utsatta för det, att folk inte har tillräkligt med respekt för din partner utan går och är otrogen GÖR SLUT OM NI SKA VARA MED NÅGON ANNAN FÖRFAN.. Skulle min pojkvän vara otrogen mot mig vet jag inte alls vad jag skulle ta mig till, jag skulle känna mig så otroligt äcklad, skulle nog till och med må illa över att ha blivit ljugen rätt upp i ansiktet. Tur att man har så bra pojkvän som tycker ungefär samma sak som jag om den saken, då känner man sig riktigt säker på den fronten! 

Det skulle aldrig falla mig in att ens göra något sånt.. Stackare. 

Cutcut

Publicerad 2012-01-11 21:32:03 i Allmänt

Fönade håret, plattade det och klippte det innan. 400 spänn sparade åter igen. Rätt sjukt att något som är så dyrt kan man göra själv. Synd att det inte är likadant med kläderna. 

Skönt att det redan är torsdag imorgon, har sovmorgon på fredag igen men imorgon är det långdag. Men om den går som den brukar så ska den gå rätt fort ändå. 

Ska ta och stänga ner datorn nu så jag kan bli trött tills jag ska sova. Huvudvärken sitter fortfarande i, inte lika skarp som den var innan idag under spinningpasset. 

Slänger väl in ett inlägg på bussen imorgon eller när jag är i skolan. Söta pappi fyller år imorgon också, får se om jag kommer på något att köpa till honom nu när det har blivit åldersgräns för trisslotter osv.. Suger lite.
Fräscht

The friends who stuck together

Publicerad 2012-01-11 18:46:24 i Allmänt

Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
Cause you know we're not the same, we're not the same! Oh we're not the same! 
Yeah the friends who stuck together, we wrote our names in blood. 
But i guess you can't accept that the chage is good.

Timmes spinning

Publicerad 2012-01-11 15:54:25 i Allmänt

Hej på er! Sitter på bussen efter en timmes spinningpass. Lär ha träningsvärk imorgon! Jag körde på hela timmen utan att stanna så jag är stolt över mig själv. Alla var duktiga idag faktiskt med tanke på hur jävla jobbigt det faktiskt är.
Rätt skönt att komma hem till färdig mat så
Man kan äta. Är så hungrig så det gör ont! Hoppas ni har det fint allihopa!

En nypa sömn

Publicerad 2012-01-10 16:07:11 i Allmänt

Fyfan vad trött jag är.. Fick sluta en halvtimme tidigare dock så
Jag hann med tre bussen samt träffa Amanda. Nu är jag sådär
Trött så att ögonen håller på att stänga sig. Hatar lov på så sätt eftersom man blir så jävla bortskämd med att sova. Och jag som inte kunde sova igårkväll, jag tycker jag är välförtjänt lite sömn..
Har försökt boka in Nelly en dag i veckan men det blev inte så lyckat, ska därför ses nästa helg istället sen den tjugoandra ska min finis och hans bröder spela på livekarusellen på teleborg i Växjö så ska in och kolla på dom! Ska bli riktigt kul.

Svar på kommentar

Publicerad 2012-01-10 08:29:20 i Allmänt


Mamma beställde den på homeshop.se för 998 kronor! Jag har inte hunnit se resultat eftersom jag bara har tränat med den två riktiga gånger. Men eftersom att den ger av träningsvärk så borde den ge resultat.
Allt som ger träningsvärk för mig rekommenderar jag! Kram

Hur fan bar jag mig åt?

Publicerad 2012-01-10 07:12:51 i Allmänt

Godmorgon mina solstrålar! Hoppas ni som ska till skolan idag kunde somna igår! Jag trodde att jag skulle somna men fy så fel jag hade haha.. Somnade nästan mellan varje sms jag skickade men sen skulle jag helt plötsligt gå på toa mitt i allt så jag blev pigg i huvudet men trött i kroppen. Somnade runt två vilket fall som helst så jag kommer förmodligen vara lite hängig idag.
Jag sitter i alla fall på bussen och jag hann äta frukost vilket leder till att jag faktiskt orkade gå upp från sängen idag. Men då kommer den stora frågan - Hur fan bar jag mig åt?! Imorgon kommer jag vara urgröpt och vilja stanna hemma, vilket just ledde till att jag kom på att jag börjat sent imorgon. Jävligt bra liv alltså!
En annan sak, fan vad snö!! Vart tog vårt nästan varma och gröna landskap vägen..? Hatar ju snö men vad gör man när det bestämt ska vara vinter? Hoppas ni får en bra dag eller till er som läser det sent hoppas ni hade en bra dag trots konsekvenserna!

Teorin enligt Kissie

Publicerad 2012-01-09 19:21:18 i Allmänt

Körde en kvart på dödsmaskinen, några hundra svängningar blev det men fyfan vad jobbigt det blir tillslut. 
Nu borde min mage jobba på som attans, enligt Kissie så arbetar ju magen när den är kall! Undrar om det stämmer!

HALLELUJAH!!!

Publicerad 2012-01-09 18:05:26 i Allmänt

Fyfan äntligen kan jag dra ut tankarna på att jag måste göra klart enkelska bokrecensionen för nu är den klar och dels inlämnad! Nu kan jag ta det lugnt och slippa stressa med det. Stolt över mig själv, tur att jag kunde svara på frågorna utan att läsa ut hela boken haha ;)

Nu ska jag ta en sväng på dödsmaskinen sen ta en dusch och försöka hålla mig trött så jag kan somna sen!

En bild från i lördags på mig och Amanda, så fin är du!

Helt jävla fantastiskt

Publicerad 2012-01-09 16:42:23 i Allmänt

Jag har haft en helt fantastisk helg. Mys, shopping och ännumer mys. Tror inte ett lov kunde sluta bättre än såhär. 
Idag vaknade vi vid klockan elva av att pappa skrek på oss. Inte helt fel, dock låg vi kvar i sängen till halv två-tiden.  
Igår var det urmys, vi låg och pratade gamla minnen som vi har haft tillsammans. Jag nämnde vår första kyss, att man ändå kan minnas det eftersom att det var så jävla längesen. Somnade i allafall tillslut.  

Hjärtat åkte just hem, så tradigt. Jag ska ta en runda på maskinjäkeln sen måste jag försöka läsa lite från min engelskabok.. Har panik över den skiten..  

Well, jag kan inte sitta här längre. Jag har ju som sagt saker att göra.

En härlig dag

Publicerad 2012-01-08 22:48:20 i Allmänt

Gokväll folket! Lagade mat med fina pojken innan, kyckling och ris gottis!
Ligger för tillfället i sängen med min fina bredvid mig, inget kunde va bättre! Har varit trött och sliten hela dagen rätt trist.. Sista dagen på lovet imorgon tur det slutar bra, zumban drar förmodligen igång imorgon också hur härligt?!
Nu ska jag gosa in mig i armarna på Christoffer!

Det ena eller det andra

Publicerad 2012-01-08 12:18:28 i Allmänt

Satt och spelade kort igår med mamma, pappa, angelica och staffan. Lärde mig, eller rättare sagt försökte lära mig ett nytt kortspel, sjukt svårt men rätt kul. Tänker inte berätta vad det handlade om eller vad man skulle göra för det orkar jag inte. 

Väntar på svar från pojken, har precis duschat och funderar på om jag ska med till stan eller inte. Jag vill hem innan fem alla fall men mina föräldrar är som dom är ibland. Dvs dom följer inte mina behov när jag ber dom. Ska i vilket fall som helst klä på mig och göra mig iordning ifall jag ska med..
Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men det kommer bli bättre till våren.

Dag på Grand

Publicerad 2012-01-07 17:50:32 i Allmänt

TjeenA! Galet rolig dag med Amanda på Grand. Fyfan vad man skrattar med henne.
Kollade fel på bussen hem så fick
Vänta ytterligare en timme. Gick till askelyckan och fikade lite.
Kom hem tillslut, köpte fina vinglas till
Mamma och pappa.
Har gäster ikväll från norrhult. Mammas jobbarkompis och hennes man, trevliga människor!

-

Publicerad 2012-01-06 18:30:54 i Allmänt

Låg och kollade på kenny begins höll dock på att somna. Kanske jag gjorde under fem minuter, men det gör inte så mycket om det nu var så.
Imorgon ska jag ta mig ut igen, fast inte för att motionera. Beror ju såklart på hur man ser det men den här gången ska jag isf motionera i stan med Amanda vilket ska bli väldigt mysigt.

6 januari

Publicerad 2012-01-06 15:33:25 i Allmänt

Redan gått 6 dagar av året, ojoj. Nelly åkte hem för en halvtimme sen så jag tog hand om köket och kokade ägg. Jag är fortfarande hungrig så får gå ner och fixa en macka till och kanske väcka mina föräldrar som fortfarande sover.. Vet inte om mamma har varit uppe än idag isf har hon sovit alldeles för länge!

Yiha

Publicerad 2012-01-06 13:48:25 i Allmänt

Nelly väckte mig vid halv tolv med orden "millan klockan är mycket" svarade med att klockan inte alls var så värst mycket, men då svarade hon tillbaka "Men du sa att du ville upp halv elva". 
Jo, det var ju dock sant men vaknar man automatiskt halv tolv så är klockan inte så mycket trots allt.  

Har varit ute och gått nu i alla fall, tog samma runda som jag springer när jag är ute. Gick på en halvtimme, känner mig duktig faktiskt. "det är ju huvudsaken" nelly - " Nä det är fotsaken" Jovars. 


fast frusen

Publicerad 2012-01-05 12:59:06 i Allmänt

Sitter i sängen, fortfarande. Ska ta något att äta och sen dra på mig andra kläder för att ta en sväng med min kompis. Om en stund kommer Nelly hit också, får se vad vi hittar på! 
Håller även på att fräscha upp mina naglar lite, dom ser förjävliga ut..

stolt över mig själv

Publicerad 2012-01-05 10:56:02 i Allmänt

Jag är helt förvånad över att jag faktiskt är vaken, visst jag ställde klockan på halv elva men att jag faktiskt bestämde mig för att hålla mig vaken är en annan femma. 
Sa jag att jag föll på grupptrycket och började spela my horse? Just nu är den ute och äter gräs, fin hest. 

Ska ner och göra lite te sen ska jag upp och lägga mig i sängen igen heh.. Jag är så extremt jäkla trött och jag funderar starkt på hur det kommer gå nu när ... skolan... börjar igen. Fyfan.

Förbannade skit.

Publicerad 2012-01-05 00:57:59 i Allmänt

Det här fördröjer min sömn. Snön gör så att tvn inte fåt kontakt med mottagaren vilket gör att jag inte kan somna eftersom jag oftast måste somna med tvn på.. Tog därför upp datorn för att jag ska starta en film på den.. Jävla skit. Har ställt klockan på halv elva imorgon, ska inte sova en minut längre! Ska kolla på hercules nu. Helvetes jävla snöjävel. Men om den är kvar imorgon vill jag nog ta lite bilder.. Känns att det var längesen som ni fick något nytt förutom egobilderna på mig ;)
Bild från förra året på bebisen

I'll always remeber you

Publicerad 2012-01-04 22:09:39 i Allmänt

Go'kväll på er finisar. Tog mig ut i busvädret innan, ångrade det som attans första tio minuterna men efter en stund var det faktiskt skönt med frisk kall luft och den bitande kylan mot kinderna. Var alltså ute och gick med mamma och pappa i 40 minuter. Jag tröttnade på att gå i deras tempo så jag ökade till mitt egna tempo, det tempot som gör att jag vill börja springa istället. Men jag hade ingen musik i öronen, orkade inte sätta dit det heller så det fick vara. 

Gick direkt till mormor efter promenixen och drack kaffe. Jag gillar knappt kaffe så jag undrar varför jag dricker det, mår ju illa efteråt också men vad gör man om man inte vill sluta.  

Imorgon ska jag leka lite med min bästis hon heter Nelly och är 17 år men hon fyller snart år och blir 18. HIHI

Rena rama stormen

Publicerad 2012-01-03 20:43:08 i Allmänt

Fy bubblan vilket busväder det är ute.. Blåser och snöar, regnar ibland.
Gick till gården med frugan en sväng. Mysit att träffa henne igen, inte träffats sen förra året (HAAAHA)
När vi skulle hem innan började jag ångra att vi gick ut för man kom nästan inte framåt. Jag gled åt alla håll och kanter.
Funderar smått på om jag ska ner och göra mig lite spagetti, varit sugen på det sen igår. Rackarns.
Sitter och kikar på bilderna som jag tog på babe innan, så söt är han. Rätt sjukt hur fina ögon han har!
Nää, spagettidags!

Under tiden

Publicerad 2012-01-03 16:41:48 i Allmänt

Hann inte mer än att komma hem i söndags fören jag fick sms från pojken om han kunde komma hit, inte mer än rätt att man ska få en bra start på året!  
Väldigt mysigt. Igår sa vi hejdå men så gick inte bussen eftersom det är ändrade tider så han stannade en natt till. Första gången jag tycker länstrafiken gjorde ett bra jobb hah! 

Satte oss i sängen och spelade yatzy, sen spelade vi med mamma och pappa. 
Gick upp och kollade på sommaren med Göran, duschade sen somnade Christoffer som vanligt. Somnade inte långt efter honom den här gången. 

Vaknade vid halv åtta idag, trodde klockan var 4 på morgonen eller något.. Kändes riktigt konstigt eftersom det fortfarande var mörkt ute.  

Ska fixa lite saker sen ska jag ut med Amanda en sväng!

året fortsätter 365 ½ dagar till.

Publicerad 2012-01-01 18:22:59 i Allmänt

Lite mer än halva dagen har gått av första dagen på nya året. Kommer bli svårt att vänja sig att skriva 2012 istället för 11.  
Har duschat, ätit, plockat upp från golvet, bäddat sängen osv. Ska göra mig lite pigg för snart kommer baby hit. 

Ska bli skönt att sova sen, känner att jag inte har sovit något inatt - ironi. Vaknade ju halv två, somnade halv fyra.. Häh.

Rubriken som alla andra har.

Publicerad 2012-01-01 15:03:07 i Allmänt

God eftermiddag allihop, hoppas ni hade ett bra firande av det nya året!  
Vi satt och spelade spel igår, brainstorm, ölspel och "Jag har aldrig". Blev lite illamående eftersom jag inte har druckit så mycket på länge. 

Min babe ringde mig från Kalmar igårkväll också, haha lillagumman hoppas du mår som du förtjänar idag ;)!  
Vi gick ut vid kvart i tolv och tog oss till drakberget för att se alla fyverkerier och samt skåla in det nya året.  

När vi kom hem igen öppnade vi pomacen och drack varsit glas sen gick vi och la oss och kollade på kingkong. Nelly somnade först, som vanligt. Anna och Adam somnade rätt så samtidigt och jag låg vaken till halv fyra.  

Vaknade några gånger under natten, bland annat för att Anna pratade i sömnen, på engelska haha.. Roligaste jag har hört på länge! 
Nelly och Anna gick upp elva idag medan Adam och jag sov till halv två.. Det var rätt skönt faktiskt! 

Ska ner och hämta chips.. Omnom. Blev inte så många bilder igår, så får se om jag lägger upp det som blev.

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela