´

Två timmar kör

Publicerad 2012-05-07 16:49:02 i Allmänt

Körde med Catrin första rundan idag en timme, sen körde jag med Bosse två timmar i rad med tre minuters paus för snusköp.

Imorgon väntas återigen tre timmars körning dock inte i rad. Efter körskolans timmar kör jag med pappa en stund och sen på onsdag blir det en hal dag!

Kommentarer

Postat av: kattisEriksson

Publicerad 2012-05-08 10:57:54

Hur gick det med körningen?

Soligt idag här, hur är vädret hos dig?

Postat av: kattisEriksson

Publicerad 2012-05-08 12:27:38

Vad härligt att det går bra för dig :) Hoppas du har det där kortet snart :)

Åh vad tråkigt, här är det toppen väder men kan inte gå ut utan måste ligga i sängen/soffan hela dagen och bara vila.. :(

Postat av: kattisEriksson

Publicerad 2012-05-08 13:55:25

Ja jag låg på förlossningen hela dagen igår pga smärta i buken, men lillkillen mår bra vilket är huvudsaken. Dom tror att jag kan ha njursten vilket dom inte kan göra något åt först efteråt så vi får väl se vad det visar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emeilia

Emeilia heter jag och är en sprallig, livlig tjej som bor en bit utanför Växjö. Jag går andra året på IT-Media programmet på JohnBauer gymnasiet. I min blogg får ni läsa om det mesta. Mest om min vardag och om mitt liv. Jag försöker lägga in både bilder och roliga inlägg så ofta jag kan. Om ni har några förslag eller vill fråga mig någonting så bara gör det, jag är öppen för förslag och svarar på alla frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela